2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο-οι άρωστος-οι ψυχοπαθής δολοφόνος

"του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά που πήγαιναν στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης από την περιοχή κοντά στο Μακ Ντολναντ,όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες που είχε βρει καταφύγιο μαζι με άλλη μια σκυλίτσα πίσω απο ένα καταστημα της λεωφ.Βάρης.Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλελειμένου πλέον κτηρίου των Γκούντις που συνορεύει με το βουνό.Είχε στειρωθεί πρόσφατα απο το Δήμο μας και ήταν αγαπητός σε όλους καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος. Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και μεταβηκαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το προγραμμα προστασίας των αδεσπότων παιρνοντας μαζίμας πρώτες βοήθειες νομίζοντας οτι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό αφού είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας κάνει γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να κόψουμε!Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζειή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ στις 29-10-09 στον προαύλειο χώρο του πρώην Γκούντις να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο μας ή το τηλ.6937145280.Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματικές πληροφορίες
Μαζί στην επικήρυξη και η σελίδα μας στο face book

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

.Η Αποτρόπαιη και πρωτοφανής αυτή πράξη μας συνθλίβει και μας ντροπιάζει όλους, θέλουμε τη σύλληψη και τιμωρία τους!Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο επικίνδυνα άτομα."
ήδη η κυρία ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
ΕΔΩ
ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ

Δεν προλαβαίνουμε πια να καταγγέλλουμε τις φρικώδεις αυτές πράξεις που λες και ανέβηκαν δαίμονες από την κόλαση και αμολύθηκαν ανάμεσά μας για να σκορπούν τη φρίκη!!
Μόλις χθες είχαμε καταγγείλει άλλη μια παράνοια, που αδυνατεί ανθρώπινο μυαλό να τη χωρέσει!
Γι' αυτό μιλάω για δαίμονες!!
Επικίνδυνους για όλους μας!!

Όχι δεν θα παραιτηθώ να ουρλιάζω και να απαιτώ τιμωρία!!
Όσο γραφική κι αν με πουν, όσο κι αν πλέον, φαίνομαι να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, θα φωνάζω ασταμάτητα για αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα, σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων!!

update:
H @φίλη μας η Mareld μας έστειλε ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει πόσο τα πλάσματα του σύμπαντος έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ανεξάρτητα από το είδος τους και έχουν την ευτυχία να αγαπούν αγνά, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς συμφέροντα, απλά, άδολα, καταλυτικά... ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, που μοιάζει φτωχό μπροστά στη δική τους αγνότητα!!

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ



5 σχόλια:

D.Angel είπε...

Αυτός ο κόσμος δεν θ αλλάξει ποτέ!
Πόσο στεναχωριέμαι γμτ!
Τι τους έφταιξε το ζωντανό;

marianaonice είπε...

Κανείς μας ποτέ δεν θα μάθει τι τους έφταιξαν τόσα αθώα πλάσματα!!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Είναι αίσχος αυτό που έγινε αλλά πολύ φοβάμαι ότι όσο και να φωνάζουμε οι μπλόγκερς δεν θα γίνει τίποτα μιας και όσες δράσεις έχουμε κάνει αποτύχαμε.

marianaonice είπε...

@ΙωάννηςΚ
Δεν θα παραιτηθούμε να φωνάζουμε!!
Ό,τι και να μην πετύχουμε, πάντα οι φωνές μας θα τους ταράζουν το βάλτο της βρώμικης ψυχής τους!!
Πάντως στην περίπτωση του σκύλου που του έκοψαν τα αυτιά, στην Κρήτη, καταφέραμε με τις φωνές μας να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο υπαίτιος!
Κάτι είναι κι αυτό!

Aνεμος είπε...

καταφέραμε με τις φωνές μας να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο υπαίτιος!
Κάτι είναι κι αυτό!