2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ...
Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από τον εισαγγελέα τα ονόματα των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας, που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία την προηγουμένη Πέμπτη.Συγκεκριμένα κατηγορούμενοι είναι οι :
Χαράλαμπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 30, Πολύκαρπος Τσόγκας, οπερατέρ ΕΡΤ, ετών 60, Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Στυλιανός Καλλιμάνης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Λεωνίδας Κούκος, Κωνσταντίνος Σαχπαζής , Γιώργος Χριστόπουλος, Βασίλης Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Πολύκαρπος Τσόγκας: Καμεραμάν στην ΕΡΤ στον Τομέα της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Στο Τμήμα Φορητών και Κινητών Μονάδων. Επρόκειτο να βγει στη σύνταξη τα Χριστούγεννα. Με μέσον τον Αγγέλου στη Ρηγίλλης, τον εξ απορήτων του Καραμανλή, πήγε το γιόκα του από την ΕΡΤ που ήταν ως καμεραμάν κι αυτός, στο κανάλι της Βουλής. Σκάνδαλο. Ο γιόκας τους Χαράλαμπος Τσόγκας συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, να έχει αμπαρώσει την πόρτα του που ήταν θωρακισμένη. Η ασφάλεια έβαλε κομπρεσέρ για να την ανοίξει επειδή είχε 15 δαγκάνες. Ο τύπος είχε κατεβάσει 10 χιλιάδες G bYTE για τα οποία είπε στον εισαγγγελέα ότι από περιέργεια τα έβλεπε.

Γυμναστής ξιφασκίας, κάποιος Κούκος. Πέρσι ήταν στον Παναθηναικό και από φέτος έκανε μάθημα σε γυμνάσιο της Γλυφάδας. Σαν δεν ντρέπεται το κολοπαίδι.
Ευάγγελος Χονδροκούκης. Στέλεχος στο Δήμο Πειραιά του κυρίου Φασούλα. Αδερφός του Γρηγόρη Χονδροκούκη, καθηγητή στο πανεπιστήμιο, που επί Ν.Δ ήταν ειδικός σύμβουλος σε θέματα έκδοσης βιβλίων στο Υπουργείο Παιδείας της κυρά Μαριέττας.Ένα ακόμα καθήκι, υπάλληλος της ΕΤΕ και υπεύθυνος ασφαλείας του Αστέρα Βουλιαγμένης και μερικοί ακόμα λεβέντες που συνελήφθησαν με τις ίδιες κατηγορίες.Αλήθεια κύριε Γιάννη Αγγέλου, τον Πολ Τσόγκα από την ΕΡΤ τον γνώριζες και πόσο καλά; πληροφοριες star-adiakritos
http://my-greek.blogspot.com/2009/11/blog-post_8435.html

5 σχόλια:

Aνεμος είπε...

απιστευτο.........
Ο τύπος είχε κατεβάσει 10 χιλιάδες G bYTE για τα οποία είπε στον εισαγγγελέα ότι από περιέργεια τα έβλεπε.?
πως μπορεις να βλεπεις εστω και ενα δευτερολεπτο τετοια αίσχη??

marianaonice είπε...

Αρρωστημένα κτήνη!
Μπράβο που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους!
Έτσι πρέπει! Δεν είναι προσωπικό δεδομένο η εγκληματική δραστηριότητα κανενός!
Προσωπικό δεδομένο είναι η προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των ανθρώπων, όχι όμως οι άδικες πράξεις τους! Αυτές πρέπει να τις μαθαίνουμε και να τις καταδικάζουμε αλλά και να προστατεύουμε τα παιδιά μας!

Ο Χειρουργός είπε...

Είμαστε σίγουροι ότι είναι ένοχοι ή τώρα τους αποτελειώσαμε;
Υπάρχει περίπτωση κάποιος από αυτούς να είναι αθώος;

marianaonice είπε...

@Χειρούργε
Για να δοθούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα από τη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, σημαίνει ότι τους έπιασαν στα πράσσα!!
Και είναι παρήγορο που ενεργοποιήθηκε επιτέλους ο νόμος για τη δημοσίευση των ονομάτων αυτών των κτηνών!!

Ο Χειρουργός είπε...

Καλά θα είναι να αφηνουμε πρωτα τα δικαστηρια να μιλάνε και μετά να μιλάμε εμεις. Κι αν τελικά είναι καποιοι αθωοι;


Αθώος ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου που κατηγορούνταν για παιδοφιλία και ναρκωτικά.

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/12/blog-post_8286.html