2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο blogger Γιάννης Τριανταφύλλου (To Άτομο), διαπρέπει ως σύμβουλος επιχειρήσεων

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω μέσα από τα blogs του blogger φίλου μου "Το Ατομο" τα ευχάριστα νέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για την επαγγελματική πρόοδό του. Χθες όμως, το είδα και εδώ

Γ. Τριανταφύλλου: Σύμβουλος Μάρκετινγκ στην ΑΝΟΔΟ AE Από την 1η Σεπτεμβρίου, το γραφείο του Γ. Τριανταφύλλου ανέλαβε τον προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών μάρκετινγκ & επικοινωνίας της εταιρείας και την ενημέρωση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας. Η ΑΝΟΔΟΣ είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων λογισμικού της ADOBE στην Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και των Adobe Enterprise Solutions για τα προϊόντα Adobe.

Και... Σύμβουλος της XEROX Hellas για την αγορά των Γραφικών Τεχνών: H συνεργασία του Γ. Τριανταφύλλου με τη ΧEROX, αφορά στην αγορά των Γραφικών Τεχνών, και θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανάμεσα τους και η προετοιμασία, υποβολή και κατάθεση προτάσεων για επιδότηση μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ ΙΙ.
.
Ο Γιάννης Π. Τριανταφύλλου είναι ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη μάρκετινγκ γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις ψηφιακές τεχνολογίες εκτύπωσης και έχει εργαστεί τα τελευταία 17 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες προμηθευτές του κλάδου στην Ελλάδα, την Τουρκία και τις χώρες της Βαλκανικής, αλλά και ως εξειδικευμένος σύμβουλος σε θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης σε επιχειρήσεις έντυπης επικοινωνίας.

Πάνω απ' όλα όμως, είναι ένας αξιόλογος φίλος, που μου έμαθε τι σημαίνει blogging, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να είσαι γενναιόδωρος άνθρωπος. Στο ξεκίνημά μου, με βοήθησε βάζοντας αναρτήσεις στο blog μου Shell-Land και δείχνοντας μου μέσω της δικής του γραφής, πως μπορεί ένας blogger να αποκτήσει το δικό του στίγμα.
O δημιουργός του blog Το Άτομο(http://toatomo.blogspot.com/) είναι ο κύριος εκφραστής αυτού που εννοούμε blogging με προσωπική σφραγίδα. Διαθέτει άλλωστε και ένα ιδιαίτερα έξυπνο λόγο για τα πολιτικά δρώμενα και όχι μόνο. Του οφείλω πολλά και πάνω απ΄ όλα τον ευχαριστώ για τη φιλία του!

5 σχόλια:

Aνεμος είπε...

μπραβο επιβραυεβουμε παντα αξιολογες προσπαθειες δεν ειμαστε μονο τιμωροι οπως λεγεται ....

Yannis Triantafyllou είπε...

Αν τώρα αρχίσω τα παράπονα ότι με τις κολακείες σας με κακομαθαίνετε, θα φταίω εγώ;;;

Κυρία μου, ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για τα καλά σας λόγια, αν και ομολογώ ότι δεν έκανα κάτι εντυπωσιακά ιδιαίτερο για να τα αξίζω...

Το να δίνεις κάτι που μπορείς σε κάποιον που το χρειάζεται είναι θεμελιώδης κανόνας κοινωνικής συμπεριφοράς, αυτά έμαθα από τους γονείς μου αυτά πράττω.

«Κάποτε θα σου γυρίσει πίσω», όπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου ο Γιάννης, «τότε που θα το έχεις κι εσύ ανάγκη...»

Yannis Triantafyllou είπε...

όσο για τον φιλόξενο ΑΝΕΜΟ (κάποια σχέση με τον στρατηγό αλήθεια;;) ευχαριστώ για το καλοδέξιμο του...

marianaonice είπε...

@ΑΤΟΜΟ
Πολύ σωστά έλεγε ο παππούς σου!
Στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις!!

Συγχαρητήρια για το φίλο σου, @martiga και από εμένα!
:))

Matriga είπε...

Καλό μεσημέρι,
σ' όλους σας.

@ Γιάννη, εγώ ξέρω καλύτερα τι έχεις προσφέρει σε μας ;)
Να είσαι καλά να θυμάσαι τον αξιόλογο παππού σου.
Χαίρομαι που γίναμε οικογενειακοί φίλοι και σου εύχομαι και σ' ανώτερα γιατί το αξίζεις!

@ Άλκη,
Σίγουρα είσαι μέσα σ' όλα και πάντα πρώτος τρέχεις να υποστηρίξεις όποιον πρέπει. Σ' ευχαριστώ πολύ για την διάθεση του χώρου εδώ, καθότι είναι πολύ αυτή η "έδρα" λόγου :)

@ Marianonice,
Σ' ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σε γνωρίζω. Να είσαι πάντα καλά!

Καλό Σ/Κ σ' όλους!