2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Μακεδονία είναι ΜΙΑ και αυτή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Επειδή έχουν αρχίσει και άλλους είδους φαμφάρες !
Μπείτε εδώ και πράξτε και εσείς, μην τα περιμένουμε από τους πολιτικούς διότι αυτοί έχουν αποδείξει ότι δεν ασχολούνται.


http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=072fb2fbaef83cb5&hl=en&fid=072fb2fbaef83cb5000474451d9c447a


Μπείτε και κάντε αναφορά γι' αυτούς που απαιτούν μέχρι και η Google Να πει την FYROM Μακεδονία και να τους φτιάξει και λεξικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

4 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Για την ιστορια εν ταχει:

Ενα κομματι των Σκοπιων ανηκε στην Μακεδονια της αρχαιοτητα και οχι μονο. Οι ανθρωποι εκει εχουν μεγαλωσει πιστευοντας οτι ειναι Μακεδονες. Ακυρο λιγο αυτο, αλλα δεν ειναι τωρα το θεμα μας. Το θεμα μας ειναι οτι εχουμε τεραστια ευθυνη σαν χωρα και η εξωτερικη μας πολιτικη ειναι αυτη που οδηγησε στο αδιεξοδο. Το ονομα "Σλαβομακεδονια" που ειχε προταθει ηταν μακραν το καλυτερο ολων των επομενων, καθως και το Μακεδονια περιειχε (και δικαιως) και γεωγραφικο προσδιορισμο περιειχε και εθνικο προσδιορισμο περιειχε. Αλλα δεν μας αρεσε και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε, με καθε προταση να ειναι χειροτερη της προηγουμενης.
Η δε ΦΥΡΟΜ αναγραφεται παντου σχεδον σαν Μακεδονια και εγω προσωπικα εχω στειλει επιστολη οπου το εχω εντοπισει, αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση, προφανως γιατι δεν θεωρειται μειζον το θεμα...Το επισημο ονομα αυτη τη στιγμη ειναι ΦΥΡΟΜ, αλλα εχουν κατορθωσει να επικρατησει το Μακεδονια, πραγμα το οποιο ειναι ευρεως γνωστο, αλλα φυσικα ουτε απο τα ΜΜΕ ουτε και απο τους πολιτικους μας εχει γινει ποτε η παραμικρη δημοσια αναφορα. Αν αυτο δεν ειναι υποπτο, τοτε τι ειναι; Υποτιθεται οτι βρισκομαστε εν μεσω διαπραγματευσεων...αν ομως τηρειται σιγη ιχθυος και επιτρεπουμε να παρακαμπτεται η διαδικασια, δημιουργειται ενα ειδος δεδικασμενου. Εν ολιγοις, θα ερθει μια ωραια πρωια που θα καθιερωθει το Μακεδονια παντου κι εμεις αλλοφρωνες θα ζηταμε εξηγησεις και τοτε θα μας πουν "τοσο καιρο γιατι δεν λεγατε τιποτα; τωρα το θυμηθηκατε; too late!λυπουμεθα, μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται..."
Και ερωτω. Προς τι τοση σιωπη; Απαξιουν οι πολιτικοι μας να ασχοληθουν; Μηπως θαρρουν οτι ειναι τετοια η δυναμη της χωρας μας και τοση η εκτιμηση των ευρωπαιων εταιρων μας, που θα μας υποστηριξουν οπωσδηποτε και δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα; Η μηπως επιτηδες κρατουν αυτη τη σταση για λογους που δεν γνωριζουμε;

gregg είπε...

Ολα ωραία και καλά με αυτό το blog αλλά αυτό το άρθρο είναι πολύ εθνικιστικό.
Αρχικά να σας πω από τα ταξίδια μου ανά την Ευρώπη ότι σε όλα τα αεροδρόμια αναφέρεται ως Μακεδονία (σκέτο) και όλοι οι ξένοι την γνωρίζουν έτσι. Αντε το πολύ πολύ να ξέρουν ότι εμείς οι Ελληνες έχουμε πρόβλημα με αυτή την ονομασία.

BUTTERFLY είπε...

@GREGG
Δεν ειναι εθνικιστικο, ειναι μια πραγματικοτητα. Το θεμα του ονοματος παραμενει υπο διαπραγματευση και το γεγονος οτι εχει ηδη επικρατησει το Μακεδονια ειναι πιθανοτατα οχι μονο προκλητικο αλλα και ΠΑΡΑΝΟΜΟ απο τη στιγμη που δεν εχει κλεισει οριστικα η υποθεση...
Αυτοι λοιπον που λειτουργουν εθνικιστικα και υπουλα ειναι οι Σκοπιανοι, καθως και οι πολιτικοι μας που λουφαζουν...εμεις αμυνομεθα των νομιμων δικαιωματων μας!

Manos είπε...

Αν δεν ασχοληθούμε εμείς.... όπως έχουμε διαπιστώσει στα περισσότερα προβλήματα και μιλάω για σοβαρά προβλήματα οι πολιτικοί μας... αγρόν αγοράζουν.
Ο Παπανδρέου είπε ...δεν πειράζει να χάσω λίγη Γη και ο Καραμανλής απλά λέει το παλεύουμε...

Εμ δεν την Παλεύουν την κατάσταση!!
www.dentinpalevo.com τους το αφιερώνω.