2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μια πρόταση από τον Ακτιβιστή


O ακτιβιστής πρότεινε κάτι Ας ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ Να ξεκινήσουμε μια καμπάνια που να οδηγήσει, απαιτώντας την, σε μια συνέντευξη των πολιτικών αρχηγών προς τους bloggers και τα μη δημοσιογραφικά sites. Με θέματα και ερωτήσεις που δεν θα αφορούν το διαδίκτυο μόνο, αλλά όλη την πολιτική ζωή της χώρας. Περιμένουμε τις απόψεις σας.....
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Νυχτερίδας είπε...

μεταφέρω την απαντηση μου στην αρχικη του ανάρτηση στο Ενωμένοι Bloggers:

Μαλλον Φιλέ Χρήστο κινουμαστε στο ιδιο μήκος κύμματος. Εχω και εγώ στα υποψιν μου μια σχετική ιδέα... αλλά την ειχα σε εφεδρια γιατί ειναι σκλήρη ιδέα. Έχει να κανει με την συλλογή θέσεων σκέψεων, και παραπόνων όπως και καταγγελιών απο οποιοδήποτε πολίτη το επιθυμεί, την ταξινομιση τους και την στις απαραίτητες κατηγοριες με την προσθήκη μια επεξηγηματικης περιλιψης ώστε να τους τα εχουμε μπροστά στα ματια τους και να μην μπορούν να πούν οτι είναι πολυς ο ογκος των πληροφοριων, και μια μικρή η μεγάλη κινητοποιηση για να απαιτήσουμε σαφές απάντησης και εξηγήσεις.
θα μπορουσαμε να δώσουμε ενα δυναμικο όνομα όπως μέρα λογοδοσιας, και να συνεργαστούμε και με ΜΚΟ όπως η Διεθνη αμνηστια, ώστε να γίνει καταιγισμος καταγγελιών.
Αυτην ειναι η επεκταση μου για την ιδεα σου φιλε μου.
Με εκτιμηση.
Χρήστος Άλμ

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

περιμενουμε προτασεις απο ολους εδω ειμαστε ολοι μαζι περιμενουμε

Ακτιβιστής είπε...

Πολλοί φίλοι συμφωνούν και θέλουν να τους πούμε "και τι γίνεται τώρα"
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχουν προκάτ λύσεις. Γι' αυτό ζητάμε την άποψη, την γνώμη και προτάσεις όλων μας.
Η αρχική πρότασή μου δίνει κοινό σημείο αναφοράς του ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS.

Κατά την άποψή μου για να ξεκινήσουμε χρειαζόμαστε κατ΄αρχήν δύο κείμενα

1. Το πρώτο πρέπει να περιέχει την πρόθεσή μας να προ(σ)καλέσουμε σε ανοιχτή συζήτηση τους πολιτικούς αρχηγούς μέσω διαδικτύου, χωρίς να αναφέρεται σε λεπτομέρειες. Αυτό θα πρέπει να αναρτηθεί από όσα περισσότερα ιστολόγια και να προβάλλεται πρωτοσέλιδα. Καλύτερα να καταλήγει σε ευθεία ερώτηση προς τα κόμματα προκαλώντας άμεση απάντηση.
2. Το δεύτερο, που θα ακολουθήσει χρονικά, θα έχει τον ίδιο στόχο, και με επισημότερο ύφος θα πρέπει να αποσταλλεί στα κόμματα με αποδέκτες τα αρμόδια γραφεία. Και θα ζητούμε απάντηση στο αίτημα, επισημαίνοντας τις δημοσιοποιημένες αναρτήσεις μας, αναφέροντας τους στόχους μας (άμεση δημοκρατική διαδικασία) και την ενδεχόμενη αποδοχή που επιφυλάχθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου στην πρότασή μας.

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμη και έτοιμες να τα είχαμε και τα δυο, είναι απαραίτητο να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωσή και ανακοίνωσή τους.

Θα προσπαθήσω να συντάξω το πρώτο κείμενο (την ανάρτηση) και να συμβουλευθώ κάποιους από σας.
Προσδοκώ και από σας οποιοδήποτε προσχέδιο με τις προαναφερόμενες προδιαγραφές........

Αν υπάρξει κάποια άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη!!!!

Φιλικά

για τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ
Χρήστος Ιβάνοβιτς

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Χρήστο αν θελεις καντο και αναρτηση