2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι!!




Επειδή ρωτούν πολλοί να κάνω κάποιες διευκρινίσεις.
Η ip δηλαδή η ηλεκτρονική διεύθυνση ανήκει σε εμένα ANEMOS που δημιούργησα αυτή τη σελίδα άρα έχω και την άμεση ευθύνη ίσως αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα,
Επίσης καλούμε συντάκτες που γραφούμε προσωρινά για την φίμωση
ήδη είναι 83, (θα τους βρείτε στο πλάϊ του ιστολογίου μας), και τους ευχαριστώ πέρα από κόμματα χρώματα και εμπάθειες
με ένα Μaιλ εδώ γίνεστε και εσείς συντάκτης πράγμα ένδειξης της ένωσης μας
bloggersenomenoi@gmail.com
Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος αυτού του μπλογκ μας και γιατί δημιουργήθηκε και ποια θα είναι η παραπέρα πορεία του, θέλω απλά να πω μερικά πράγματα, σε απάντηση και όσων μέσα στο μπλογκ αυτό εξέφρασαν τον προβληματισμό για δημιουργία μίας συνδικαλιστικής οργάνωσης ή κομματικής ομάδας.
Ο λόγος που εμπνεύστηκα αυτό το μπλογκ των ενωμένων μπλογκερς ήταν ο ορατός κίνδυνος μετά την έκδοση της γνωμοδότησης Σανιδά για την άρση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, να ψηφιστεί νόμος σχετικός που θα επέβαλε να γράφουμε πλέον επώνυμα και όχι ανώνυμα ή με ψευδώνυμο, πράγμα που όπως όλοι καταλαβαίνουμε θα είχε ως συνέπεια την ουσιαστική κατάργηση του μπλόγκινγκ αφού εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν λόγω επαγγελματικών ή και κοινωνικών συνθηκών να εκφραστούν επώνυμα! Αυτούς λοιπόν, που νομίζω ότι είναι οι περισσότεροι από εμάς, θα τους φιμώσουν οριστικά και μια κι έξω αν ψηφίσουν τέτοιο νόμο. Όμως και όσοι από εμάς δεν έχουμε πρόβλημα να γράφουμε με το δικό μας όνομα και ταυτότητα γενικά, σίγουρα ένας τέτοιος νόμος θα περιόριζε την ελευθερία της έκφρασής μας.
Έτσι οραματίστηκα ένα δυνατό, ενιαίο μπλογκ όλων μας, με δυνατές φωνές και έντιμη διάθεση να φωνάξουμε για το δικαίωμα μας αυτό της ελευθερίας του λόγου. Γι’ αυτό από την αρχή δηλώνω ότι εδώ χωράνε όλοι οι αληθινοί μπλόγκερς σε όποιο κόμμα ή χρώμα κι αν ανήκουν αρκεί να πιστεύουν στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου.
Αυτός και κανένας άλλος, ήταν ο λόγος που άνοιξα αυτό το μπλογκ το οποίο στη συνέχεια παρέδωσα σε σας για να το στηρίξουμε και να το διαδώσουμε όλοι μαζί, και να ακουστεί η ενωμένη κραυγή μας, κατ’ αρχήν για τη φίμωση και στη συνέχεια και εφόσον παρέλθει αυτός ο κίνδυνος , να αρχίσουμε να ρίχνουμε στο τραπέζι όλα τα θέματα που μας απασχολούν αλλά και προτάσεις για περαιτέρω στόχους και αγώνες.
Δεν φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε κόμματα ή συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Μία ομάδα δυνατή και μεγάλη θέλουμε να φτιάξουμε έτοιμη να φωνάξει μέσα εδώ κατ’ αρχήν για τα δίκαια τα δικά μας και όλων των ελλήνων πολιτών αν χρειαστεί , και στη συνέχεια εφόσον κριθεί απαραίτητο να μπορεί να οργανώσει ακόμη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για οποιοδήποτε θέμα που θα συμφωνήσουμε ότι μας αφορά όλους, είτε ως πολίτες είτε ως μπλόγκερ.
Θέλω αυτό εδώ το ενωμένο μπλογκ να πορευτεί σιγά σιγά και σταθερά, ανεβάζοντας ολοένα τον αριθμό των συντακτών του, ακόμη και αν χρειαστεί να φτιάξουμε και Νο 2 , μπλόγκ, και να αποτελεί πάντα μία ασφαλιστική δικλείδα και ένα μέσον πάλης για τα αυτοδίκαια δικαιώματά μας!
Θα το σκεφτούν πολύ να μας φορέσουν χειροπέδες στη σκέψη αν δουν ότι είμαστε πολλοί και ενωμένοι, ανεξαρτήτως κόμματος ή ιδεολογίας, αρκεί να είμαστε δημοκράτες και να πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης!
Τώρα επειδή έπεσαν στο τραπέζι (σχόλια) και προτάσεις για συνδικαλιστικά όργανα κλπ. έχω να πω τα εξής:
Τα Συνδικαλιστικά όργανα εκπροσωπούν επαγγελματικούς κλάδους.
Συνεπώς εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με συνδικαλιστές και κουραφέξαλα, αφού δεν είμαστε επαγγελματίες αλλά ερασιτέχνες, ρομαντικοί, αγνοί και ιδεολόγοι bloggers!
Tώρα για κόμματα και τέτοια, αρκετούς καραγκιόζηδες έχουμε, τι τα θέλουμε τα κόμματα?

Θα πω όμως κάτι:
Ίσως μέσα από εδώ συγκεντρώνονται κάποιοι από τον ελληνικό λαό, που έχουν δυνατότητες να χρησιμοποιούν το νετ ως μέσον επικοινωνίας τους με τον υπόλοιπο κόσμο και άρα έχουν δυνατότητα να ενωθούν και να ενώσουν ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους και αγωνίες και πάνω από όλα έχουν ακόμη μέσα τους χαραγμένες αρχέτυπες αξίες και ηθική! Με άλλα λόγια είναι έντιμοι και θέλουν να ελπίσουν να οραματιστούν ένα άλλο μέλλον γι' αυτούς και τα παιδιά τους, που σήμερα τα κόμματα και η εν γένει πολιτική δεν μπορούν να χαράξουν!!

Μία τέτοια μόνο, μακροπρόθεσμη αλλά ελπιδοφόρα προοπτική θέλω να βλέπω μέσα @εδώ!! Τίποτε άλλο, προς το παρόν!
Είναι όλα τόσο πρόωρα και σχεδόν ανύπαρκτα που όντως καταντά γελοίο να μιλάμε για κόμματα και συνδικαλιστικά όργανα!!
Ίσως για μια απλή οργάνωση, μη κομματική και μη συνδικαλιστική αλλά καθαρά «μπλογκική» θα μπορούσαμε να μιλήσουμε αργότερα και αφού γίνουμε ακόμη περισσότεροι.
Δεχόμαστε προτάσεις και σκέψεις και θα πορευτούμε όλοι μαζί, με την ελπίδα κάποτε να γνωριστούμε και να αγωνιστούμε και έξω από το διαδίκτυο.

14 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε ανεμε κ καλημερα σε ολους/ες τους συγγραφεις κ τους αναγνωστες..

Πολυ κατατοπιστικη η αναρτηση,ετσι κλεινει τα στοματα κ οποιων γυρνανε στα μπλογκς κ λενε οτι το μπλογκ εγινε για αλλους σκοπους πλην της ευαισθησιας μας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εδω ειμαστε ολοι οι αληθινοι μπλογκερς..
Τωρα εχει φανει ξεκαθαρα ποιοι ειναι πραγματικα ευαισθητοι κ ποιοι γραφουν κορόνες στο μπλογκ τους απλα κ μονο για να το παιξουν επαναστατες χωρις αιτια..

Ειμαστε 83+ ατομα..Μπλογκερς που εχουν δειξει την ευαισθησια τους κ τους ευχαριστουμε για αυτο..

Το μπλογκ με λιγες μονο ημερες ζωης εχει καταφερει να ενωσει τοσες διαφορετικες ιδολογιες,τοσο διαφορετικους ανθρωπους..πανω απο ολα το δικαιωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ διατυπωσης της γνωμης..κ η αρση της ανωνυμιας μονο αυτο δεν εξυπηρετει..
Ακομα κ με λιγες ημερες ζωης,εχουμε ακουστει αρα οποιος εχει προβλημα,μπορει καλλιστα να ερθει εδω να παρει τις οδηγιες για μπακ απ,για δημιουργια μπλογκ στην wp κ μεταφορα εκει του μπλογκ του..

Επισης εχουμε εναν κοινο χώρο..εναν χώρο που αμεσα μπορουμε να αναρτησουμε τις εξελιξεις κ να τις διαβασουν τοσα ατομα..

Μεχρι στιγμης εχουν γινει' 2 καλες προτασεις

1.Μαζικη μεταφορα μας στην wp οταν το αποφασισουν οι περισσοτεροι(εγω ειμαι ηδη ετοιμος κ περιμενω ενα ΟΚ για να γινει μαζικα αυτο κ να παρει ενα γερο μηνυμα η google)

2.μπανερακια με σαφη διαχωρισμο του μπλογκ σε ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ..
Οπως εχει γραψει η αντινεμεσις κ αλλοι:

'Οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι bloggers'

αυτο θα πρεπει να γινει μπανερακι κ να το εχουμε ολοι εμεις οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μπλγοκερς...

κ σιγα σιγα θα ξεδιαλύνει η ήρα από το στάρι κ για τους μη γνωριζοντες..γιατι κακα τα ψεμματα,για εμας τους μυημένους αστα μπλογκς ειναι απο καιρο ξεκαθαρο πως ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

Laplace είπε...

κ κατι αλλο...

Το καταλαβαινω καποιοι να φοβουνται γιατι ειναι εκ γεννετης κοτες..

Το καταλαβαινω καποιος να ειναι αδιαφορος

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ με τιποτα το να ειρωνευονται την προσπαθεια μας..
Θα παρακαλεσω λοιπον την 'μαγκισσα' μπλογκερ οι ειρωνιες ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αφου πρωτα κανει αυτοκριτικη..

Να την κανει κ μετα να ειρωνευτει την προσπαθεια μας..
Αλλα οταν εχεις τα μαυρα σου τα χαλια,δεν μπορεις να ειρωνευεσαι 83+ ατομα...

αυτα,..

zoyzoy είπε...

Θα σου απαντούσα προσωπικά μιας και πιθανόν να το΄στειλες σε όλους μας το mail αλλά νομίζω αυτός ο χώρος είναι καλύτερος.
Είμαι στο χώρο σχεδόν 9μήνες και είσαι απ'τα πρώτα blog που παρακολουθώ γνωρίζω λοιπόν το ύφος και τις ιδεολογίες σου.Αντιτίθεσαι με κάθε τρόπο σε κάθε άδικο και στραβό σ'αυτή την κοινωνία.
Σε είδα μπροστάρη στον πόλεμο της Γάζας στα γεγονότα του Δεκέμβρη στην κακοποίηση των ζώων των τσίρκων στον αγώνα του Θώδωρα και τόσα άλλα θέματα.Και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκες το χώρο σου για να προωθήσεις συνδικαλιστικές και κομματικές ιδέες.Γιαυτό και ήμουν απ'τις πρώτες που μπήκα σε τούτο το blog.Γιατί πιστεύω ότι αγωνίζεσαι(όμαστε) για την ελευθερία του λόγου για την ελεύθερη έκφραση των bloggers.
Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να επισημαίνεις "σ'εμας" που σε ξέρουμε τον σκοπό με τον οποίο άνοιξε αυτό το blog.
Την συμπαράστασή μου την έχεις σ'οτι χρειαστείς.
Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θέλουν εκμεταλλευτούν τον χώρο και να προωθήσουν συνδικαλιστικές ιδέες.Πιστεύω και'γω ο χρόνος είναι λάθος ας πετύχουμε τον στόχο μας και μετά είδομεν!!

Antinemecis είπε...

Άνεμε, δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από το ότι ΣΥΜΦΩΝΩ!
Με καλύψατε όλοι.
Την καλημέρα μου και όσο για το μπανεράκι που προτείνει ο Laplace...κάτι θα γίνει!

marianaonice είπε...

Δεν χρειάζεται φυσικά να σας πω ότι η παραπάνω ανάρτηση απηχεί απόλυτα και τις δικές μου απόψεις!!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας που στηρίξατε αυτή την ελπίδα μας για μία ενωμένη φωνή των αγνών, ιδεολόγων και αληθινών μπλόγκερ!
Συμφωνώ με τις προτάσεις του Laplace!
1. για το μπανεράκι "οι μπλόγκερ δεν είναι δημοσιογράφοι". Νομίζω άλλωστε ότι αυτό ή κάτι παρόμοιο έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αρκετοί από εμάς το είχαν στο μπλογκ τους, νομίζω και ο @Ανεμος το είχε ή το έχει αν θυμάμαι καλά.
και
2. να την κάνουμε κάποια στιγμή μαζικά για τη wp, έστω κι αν αυτό σε μενα προς το παρόν φαντάζει ...δύσκολο!
χαχα!!!

Antinemecis είπε...

Eγώ Μαριάννα την έκανα ήδη. Κάτι η κρίση... κάτι τα νοίκια που ανέβηκαν... κάτι οι πονηροί καιροί που ζούμε... αρκούσε η πρόταση του taftar (ως τότε δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με wordpress) για να αλλάξω γειτονιά!
Άφησα και σημείωμα στην πόρτα για να ειδοποιήσω τους τυχόν φίλους και όταν πέσει το "σύρμα" για ομαδική αποχώρηση θα το κλείσω οριστικά!
χαχαχαχα!!!

marianaonice είπε...

@Αντινέμεση
Που θα πάει?
Θα το αποφασίσω κι εγώ μάλλον σύντομα!
:)))

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

παεμε ενωμενοι ενα απισευτο συναισθημα που χασαμ σημερα στην εποχη μας και ανταζει ουτοπια
@zoyzoy σε ευχαριστω εσενα προσωπικα αλλα και ολα τα παιδια

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

@Laplace δεν ξερω πια ενοεις αλλα και η ειρωνια στο προγραμμα ειναι εγω περιμενα μεγαλυτερη αντιδραση γιατι ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε ολοι πισω τον εγωισμο μας και να ενωθουμε δεν κραταμε κακια σε κανενα ισως αυριο ερθει και αυτος μαζι μας

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ζητώ συγνώμη απ' τη αρχή γιατί δεν θέλω η άποψή μου να προσβάλλει κάποιον Αλλά θέλω να σας μιλήσω ειλικρινα.
Ο μισός μου εαυτός είναι ολόψυχα μαζί σας.Ο άλλος Θυμάται πόσες κινήσεις ρομαντικών,διαβρώθηκαν και διαλύθηκαν απ' το γνωστό: Να εισχωρήσουμε μαζικά να τους καπελ(λ)ώσουμε.( δεν το αντέχω πια αυτό.)Γνωρίζω πως γι'αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε όλοι,παρ'όλα αυτά θαμε καθησύχαζε κάπως
μια "διαβεβαίωση",΄΄εστω ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Μου άρεσε αυτό που έγραψες "ότι δέν κρατάμε κακία σε κανέναν ,και ίσως αύριο έρθει κι αυτός μαζί μας,......αυτό δείχνει ότι ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις...(ή)..
Παρ όλα αυτά σου σφίγγω το χέρι, συγχωρεσε κι εσύ την όποια δυσπιστία μου,απ' αλλού πηγάζει.
...........Ναι χρειάζεται να γίνει κάτι γιατί νομίζω πως αύριο τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
...........Ακόμα νομίζω (παρ όλο που δεν έχω το δικαίωμα να κάνω υποδείξεις) ότι μια συγκέντρωση δική μας θα πρέπει να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα όχι
για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο ότι συνήθως δηλώνουμε συμμετοχή 100 και πάμε 30.
Κλείνοντας να σου πώ ότι θα ήθελα κι'εγώ να βάλω στα μπλόγκ μου κάτι που να φωνάζει ότι οι δημοσιογράφοι δε΄είναι μπλόκερς,και να σ'ευχαριστήσω που μ'άκουσες.(ανέχτηκες ίσως)

hackaday είπε...

Καλημέρα και απο 'μένα... Απλά θα ήθελα να πω ότι Η Google δεν πρόκειται να σκιαχτεί με 200 ή 300 bloggers που πήγαν στο WP. ίσως λάβει ένα μύνημα αλλά μετά θα το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Ίσως ένα email στην αγγλική ή ακόμα και μια επιστολή στο αρχηγείο της Google στις Η.Π.Α. ή στο αρχηγείο της Ευρώπης στην Ιρλανδία να βοηθούσε να καταλάβουν πέντε πράγματα. Χωρίς απειλές γιατί δε θα μασήσουν. Με λίγα λόγια και απλά να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δε γίνεται να κλείνουν ιστολόγια χωρίς λόγο και χωρίς προειδοποίηση και αιτιολόγηση.

marianaonice είπε...

@hackaday
Έχεις δίκιο.
Ίσως κάνουμε μία σχετική ενημερωτική ανάρτηση. Στις πρόσφατες αναρτήσεις μας, θα δεις ότι έχουμε συντάξει ένα μέηλ για κάποιους "κινέζους" σχολιαστές, (ύποπτους)και το απευθύνουμε σε μία διεύθυνση της google εδώ, αν δεν κάνω λάθος.
δες εδώ:
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/09/google.html

και εδώ http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/09/email-google.html

καθώς και στις προηγούμενες από αυτές αναρτήσεις για να καταλάβεις.
Πολύ θα θέλαμε τη γνώμη σου και τη βοήθειά σου.
Νάσαι καλά!
Καλημέρα!!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα.συμφωνω μαζι σας και πιστευω σε μια συγκροτηση ολων των ελληνω.μια τετοια προσπαθεια με κανει να ελπιζω πως η χωρα μας μπορει να σωθει απο αυτα τους ανθελληνες και συμφεροντολογους που μας κυβερνανε ειτε μεσα απο την χωρα ειτα απο το εξωτερικο.καταγομαστε απο λαο που εχει αποδηξει οτι μπορει να αλαξει τον κοσμο.δεν προτεινω πολεμο ουτε εξεγερση στους δρομους φωναζοντας.απλα να συσπειρωθουμε και να διμιουργησουμε ....μια παρεα θα πω απο ατομα που αγαπανε την ελλαδα και μπορουν να την κανουν ξανα λικνο πολιτισμου και να μπουμε στην βουλη σαν ανεξαρτητο κομα. πολεμος θα εινια μεγαλος και οι δυσκολιες πολλες αλλα πρεπει να το κανουμε.για τα παιδια μας,για τους γονεις μας,για τους φιλους μας και τελος για εμας.ας αφησουμε τα λογια και ας κανουμε εργα.ελατε να συγκεντρωθουμε καπου να αρχισουμε την κουβεντα.θα ηθελα να επικοινωνησετε μαζι μου στελνοντας εμαιλ.(manos2012@windowslive.com)

Unknown είπε...

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ BLOGS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ......ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ...