2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (Αυτή που έχουμε βρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα;) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ! Δηλ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS !!



Και ΟΧΙ μόνο ΑΥΤΟ. Αλλά να συλληφθούν ΟΛΟΙ οι blogers, να εξορισθούν στην ΤΖΙΑ, ας πούμε και να υποχρεωθούν να σπάνε πέτρες όλη μέρα. Ετσι πρέπει να κάνει η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!!

*****************************
Τώρα από το EXTRA3 βγαίνει και λέει ο Σπίνος ότι γυναίκα υπουργού τρώει χρήματα από πολίτες και τα παίζει στα χαρτιά και ουδείς ενοχλείται από τη δικαιοσύνη και από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο. Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια ελεεινή σπουνιά και σπορά συκοφαντικών υπονοουμένων (καμία τεκμηρίωση δεν υπάρχει) εναντίον ΓΕΝΙΚΑ υπουργών και ανθρωπίνων σχέσεων, βρισκόμαστε μπροστά σε μια φασιστική αυθάδεια και ΟΥΔΕΙΣ συγκινείται. Αν αυτό το έγραφε κάποιο «ενοχλητικό» ιστολόγιο όλες οι ύαινες του καθεστώτος θα ούρλιαζαν. Τώρα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και «συσκέπτονται» πώς θα βάλουν στο «γύψο» τους ενοχλητικούς!!! Πού βρίσκεται αλήθεια η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»;

Πηγή: ΡΕΣΑΛΤΟ

Κι επειδή εμείς οι bloggers έχουμε μάθει να βάζουμε πάντα πηγή σε αντίθεση με τους δημοσιοκάφρους....

Το είδαμε στο skeftomasteellhnika

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

υπεροχο εδω ειμαστε σε αναμονη μαζευομαστε σιγα σιγα ολοι μαζι και σας πειμενουμε υπουργε...