2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Για το καλό μας ή... για το καλό τους;

Όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση είναι ρητορική. Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιον εξυπηρετούν οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για την πλήρη χειραγώγηση, εκφοβισμό και παρακολούθηση των πολιτών!
Μεθοδεύσεις που γίνονται στο όνομα της "ασφάλειας" και της φοβίας των "νοικοκυραίων". Μίας φοβίας που υποβοηθήθηκε από τις πρακτικές του παρακράτους που, λειτουργώντας κάτω από τις διαταγές της κυβέρνησης και των αρχών, άρχισε να εμφανίζεται με διάφορες μορφές αριστερής απόχρωσης (λόγω δεξιάς ή καλύτερα ακροδεξιάς κυβέρνησης...) για να μας πείσει ότι κινδυνεύουμε από "κουκουλοφόρους", "τρομοκράτες", "αναρχικά στοιχεία" και δε συμμαζεύεται..
Τελευταία στο κλίμα διαμόρφωσης πανικού μπήκε και ο κίνδυνος από τους "λαθρομετανάστες" που έγινε υπ' αριθμόν 1 κίνδυνος για την ασφάλειά μας!
Και αφού η "ασφάλεια" έγινε η καραμέλα της κυβέρνησης, δεν ακούσαμε και τον αντίλογο ότι και για αυτό φταίει η αποτυχημένη διακυβέρνηση από μία ομάδα λαμογιών και αρπακτικών που χρησιμοποιούν την εξουσία για να αρπάξουν ό,τι μπορούν και να ξεπουλήσουν ό,τι προλαβαίνουν σε όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών υποστηρικτών τους που τους ανέβασαν στην εξουσία. Και φυσικά στα χνάρια εξυπηρέτησης των ίδιων συμφερόντων βρίσκεται και η αντιπολίτευση, που δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να αποτρέψει τις παρανομίες της κυβέρνησης.
Μόνο αντιτίθεται "καταγγέλλοντας" αφού το παιχνίδι είναι γνωστό και επαναλαμβανόμενο.. "Ο κακός και ο καλός μπάτσος!"
Έτσι αφήνει να περνάνε αντισυνταγματικές τροπολογίες αλλά και γενικότερα νόμοι αντιδημοκρατικοί, επιτρέπει την ασύδοτη και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά της αστυνομίας, αδρανεί μπρος στην αρπαγή των μεταναστών και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βλέπετε είναι και οι υπολογίσιμοι ψήφοι των "νοικοκυραίων") και ίσως όταν αναλάβει την εξουσία να κάνει κάποιες μικροαλλαγές για να το παίξει "δημοκρατική" κυβέρνηση. Ουσιαστικές αλλαγές μην περιμένετε, αφού το ίδιο σύστημα υπηρετούν και οι δύο... για να μην πω όλοι και με πείτε "υπερβολικό".
Αν λοιπόν δεν αντιδράσουμε μαζικά τώρα, θα γίνουμε έρμαιο της παρακρατικής ΕΥΠ, που έγινε ξαφνικά κομμάτι της ζωής μας, αλλά και κάθε μπάτσου που θα μπορεί να έχει ανεξέλεγκτα πρόσβαση σε πολύ απόρρητα και "λεπτά" στοιχεία προσωπικών δεδομένων. Που θα μπορεί να τα πουλάει, να τα χρησιμοποιεί για εκβιασμούς ή και να τα παραχωρεί για να εξυπηρετήσει τα όποια συμφέροντα στα οποία είναι ταγμένος!
Και φυσικά μεγαλύτερο έρμαιο μίας φασιστικής και αντιδημοκρατικής κυβέρνησης που θεωρεί τον πολίτη εχθρό και ύποπτο που πρέπει να παρακολουθείται για να χειραγωγείται και να απειλείται όταν αντιδρά...
Δεν ξέρω πώς σκέφτονται οι "νοικοκυραίοι" ούτε τι κουβαλάει στο κεφάλι του καθένας που έχει τις δικές του ανασφάλειες και προτεραιότητες Πολύ περισσότερο δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να σκέφτεται (;) ο καθένας που εμπιστεύεται τυφλά έναν τυχάρπαστο που σήμερα κάνει τον υπουργό ή τον πρωθυπουργό ενώ μέχρι χθες ήταν ένα τίποτα και αύριο ίσως σε αυτό το τίποτα θα επιστρέψει. Όμως το σύνταγμα δεν όρισε ότι τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου θα γίνουν βορά στα χέρια και τη σκοπιμότητα του τυχάρπαστου πολιτικάντη ή του ανεγκέφαλου κλακαδόρου. Το σύνταγμα όρισε ότι κάποια πράγματα είναι απαραβίαστα και πρώτα από όλα μας προστατεύει από την αυθαιρεσία της εξουσίας.
Αρνούμαι λοιπόν να επιτρέψω τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου να καταπατηθούν στο όνομα κάποιων "νοικοκυραίων" ή ενός ανεγκέφαλου και αυθαίρετου υπουργού που αποφάσισε ότι η δική του προτεραιότητα είναι πιο σημαντική από τη δική μου.
Το σύνταγμα είναι εκεί για να διαφυλάσσει εμάς από την αυθαιρεσία σου κε Δένδια, Μαρκογιαννάκη, Καραμανλή και των υπολοίπων... Δεν έγινε για να το "ερμηνεύετε" εσύ και οι φίλοι σου όπως σας γουστάρει και όπως σας εξυπηρετεί!
Αρνούμαστε λοιπόν την κοινωνία του "μεγάλου αδελφού" που στήνετε.
  • Κάμερες χρειάζονται στα σπίτια σας και στις συναναστροφές σας, καθώς και φάκες στα ταμεία για να μαζέψετε τις χερούκλες σας!
  • Κάμερες να βάλετε στους φιλαράκους σας τους μεγαλοεπιχειρηματίες, για τους οποίους δουλεύετε και στους τραπεζίτες στους οποίους μοιράζετε αφειδώς τα λεφτά μας!
  • Κάμερες και DNA πρέπει να χρησιμοποιηθούν πρώτα για εσάς που είστε εν δυνάμει μεγαλοαπατεώνες και κλέβετε όλους εμάς και σίγουρα έχετε ξεφύγει από την κατηγορία του απλού ύποπτου.
  • Κάμερες και καταγραφή να κάνετε στο Μαρκογιαννάκη και την παρέα του που συναλλάσσεται με κακοποιούς και μόλις ακούστηκαν τα ονόματά τους, αντί να δίνουν λόγο όπως και οι υπόλοιποι, τα στοιχεία εξαφανίστηκαν
Αν πρέπει να δίνει λόγο κάποιος σε κάποιον είστε εσείς που διαχειρίζεστε και κατασπαταλάτε την περιουσία μας και που αντί να μας υπηρετείτε μας κλέβετε.
Λόγο πρέπει να δίνουν οι δικαστές που αντί να εφαρμόζουν το σύνταγμα και τους νόμους, προσφέρουν υπηρεσίες και κάλυψη στην αυθαιρεσία του συστήματος και κυνηγάνε τους πολίτες για να τους απειλήσουν και να τους εκφοβίσουν. Που φυλακίζουν τον απλό πολίτη με τρομερή ευκολία όταν τους μεγαλοκαρχαρίες φίλους τους και τους καταχραστές του δημοσίου τους προφυλάσσουν και τους αθωώνουν χωρίς ντροπή και με θράσος.
Αν πρέπει να στηθεί μία κοινωνία "μεγάλου αδελφού" πρέπει να στηθεί για να παρακολουθούμε εμείς εσάς, τους αχρείους και απατεώνες!



Δείτε και παρακάτω τι συμβαίνει στις ΗΠΑ και αναλογιστείτε αν ο εναγκαλισμός ΗΠΑ-ΕΕ και η συζήτηση περί αποστολής προσωπικών δεδομένων (ακόμη και φορολογικών!) ευρωπαίων πολιτών, καθώς και η αποστολή ελλήνων πολιτών στο όνομα "άρσης της βίζας" είναι συμπτωματική και "αθώα"...

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

συμφωνω απολυτα να δειτε ποσο επικυνδυνοι ειναι ψηφιζουν νομους ολοκληρη επιτροπη τους βγαζει ακυρους και αυτοι λενε ..τι να κανουμε τωρα ψηφιστικε
δειτε
http://anemos5.blogspot.com/2009/07/blog-post_30.html

Unknown είπε...

"Όλη σας η δικαιοσύνη αξίζει όσο ένα κουρελόπανο", λέει ο Ησαΐας.
Ή μάλλον είναι πιο ωμός. Αλλά εγώ, λόγω σεμνοτυφίας, ντρέπομαι να πω ακριβώς με ποιο αντικείμενο παραλληλίζει τη, λεγόμενη, δικαιοσύνη.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Εκλεισαν το Ιστολογιο "Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Κωλου",κατοπιν απαιτησεως της Ελευθεροτυπιας!!!

Ανεξαρτητως ιδεολογιας και πολιτικης τοποθετησης,πρεπει να καταγγειλουμε το γεγονος ακομα μιας φασιστικης φιμωσης και λογοκρισιας μπλογκ.

Δειτε εδω:http://ass-watch.blogspot.com/

m.blanco είπε...

Πρέπει να βρούμε τρόπο, να δώσουμε μιά και να γκρεμίσουμε το κοινωνικό οικοδόμημα που δημιουργήσαμε.
Να το κτίσουμε από την αρχή με γερά θεμέλια.