2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Tελικα τα κάνει όλα η κακιά τρόικα!:

Οι απαιτήσεις των Τροϊκανών «καίνε» την Γιάννα!
Από την αφαίμαξη της Ελλάδας και την εξαθλίωση του λαού,σίγουρα δεν φταίει μόνο η κακιά τρόικα,αλλά και οι εγχώριοι συνεργάτες τους
Μετά από τόσα μνημόνια κανένα κομματικό κράτος δεν απαλείφθηκε
Οι πελατειακές σχέσεις δίνουν και παίρνουν
Πρόσφατα ο  κύριος Αδωνης  που θυσίασε φάρμακα γερόντων !!για την σωτηρία της χώρας ! Την Δικαιοσύνη!!την αλήθεια!!διόρισε κομματικά διοικητές νοσοκομείων
Πολλές καταγγελίες όπως εδω  και εδω
Ναι συμφωνούμε ότι και οι προηγούμενοι έκαναν τα ίδια,αλλά..πως είναι δυνατόν αυτό το πολιτικό σύστημα να ισχυρίζεται ότι θα μας βγάλει από την κρίση,  και να συνεχίσουμε τις θυσίες,όταν συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες νοοτροπίες οι οποίες μας οδήγησαν στη κρίση!:
Αναξιοκρατία ,κομματοκρατια,και δικαίωση για τα παιδιά που κουνούσαν σημαιάκια:
Και μετά ΒεζινελοΑδωνηδες να κουνάνε προκλητικά το δάκτυλο,και να βλέπουν παντού υπονομευτές του έργου τους!::από κόμματα όπως το ΣΥΡΙΖΑ,που δεν έχει κυβερνήσει!:
Οι  εγχώριοι προδότες κόβουν μόνο μισθούς και συντάξεις!! ούτε πρόκειται να πάρουν ποτέ δραχμή απο το κεφάλαιο,που τους χρηματοδοτεί!ας το πάρουμε απόφαση!
Όταν κατάσχονται πρώτες κατοικίες για πολύ μικρότερες οφειλές και η κυβέρνηση καταγγέλλει ως «απανταχού τζαμπατζήδες» τους φτωχοποιημένους πολίτες, και επικαλείται τη νομιμότητα ως προς τις υποχρεώσεις τους.
Η ΝΔ αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι για το κτίριό της στη Συγγρού, για περισσότερο από έναν χρόνο.
Παράλληλα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρωστούν εκατομμύρια στο ΙΚΑ.
Που είναι η διανοούμενη κυρα Διβάνη να ρίξει κανα τουίτ περί τζαμπατζήδες…



Όσο για την τρόικα !δείτε !τολμάνε αυτό που δεν έκανε κανένας Έλληνας πολιτικός!!τα χρέη των πολιτικών! απο την ολυμπιάδα !απλά δεν είναι μόνο η Γιάννα αλλά και ο Σημίτης!ο Γιάννος ο Τσουκατος,ο Λαλιώτης,η Βάσω και τα άλλα παιδιά!
ΣΤΟ άρθρο γράφει τα αυτονόητα
Newsbomb.gr
Το μεγάλο πάρτι τελείωσε... Τα κεφάλια μέσα λοιπόν!
Η ώρα του απολογισμού για το «πάρτι» των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ των Ολυμπιακών Αγώνων φαίνεται πως έφτασε με τον πλέον επώδυνο τρόπο για την ελληνική πλευρά, με την τρόικα να απαιτεί την επιστροφή του συνόλου των υπερβάσεων που καταγράφηκαν επί των ημερών της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Το μέγεθος της σπατάλης μπορεί να παραμένει αδιευκρίνιστο, παρά το πλήθος στοιχείων που εστάλησαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο ή ενεγράφησαν σε προϋπολογισμούς και πίνακες του υπουργείου Οικονομικών και των συναρμόδιων υπουργείων, όμως η ομάδα τεχνικών συμβούλων των δανειστών κατάφερε να... αθροίσει τους αριθμούς και να καταστήσει απαιτητά τα ποσά.
Και τούτο διότι, όπως αναφέρει δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας, οι «Ευρωπαίοι» της τρόικας, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς, εκπρόσωποι της Ε.Ε και της ΕΚΤ, κατέγραψαν «μαύρη τρύπα» 13 δισ. ευρώ τουλάχιστον στην αναθεώρηση του ελλείμματος (2001-2006) που πραγματοποιήθηκε πριν από επτά χρόνια και ζήτησαν την κάλυψη του ποσού είτε από τη διοργανώτρια Αρχή της κ. Αγγελοπούλου είτε από τα δημόσια ταμεία.

Μπλεξίματα για την κα Αγγελοπούλου.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: