2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣΟι νύχτες είναι ήδη γκαστρωμένες, τα εφιαλτικά σχέδια βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και μια επικίνδυνη Λερναία Ύδρα με τρία μέτωπα, θα βάλει εν πολλοίς τη σφραγίδα της, στις δρομολογούμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Το πρώτο μέτωπο…
Είναι αυτό που αφορά στις εξελίξεις στη γειτονική μας πλην άρρηκτα δεμένη με μας Συρία. Οι εξελίξεις με την απαγωγή των δύο μητροπολιτών μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν, και από μόνες τους είναι αποκαλυπτικές των επικίνδυνων σχεδίων που δρομολογούνται.
Αναφορικά με αυτό το γεγονός, έχει αξία τρία πράγματα να επιχειρήσουμε να αναδείξουμε,χωρίς περιστροφές και χωρίς καθόλου μα καθόλου να μασήσουμε τα λόγια μας...


Πρόκειται για μια σύγκρουση πολιτισμών, και δεν επελέγη καθόλου τυχαία το θέατρο της Συρίας, για να τεθεί σ εφαρμογή αυτό το εφιαλτικό νεοταξίτικο σενάριο. Στη Συρία δε χτυπιέται μονάχα ο Χριστιανισμός αλλά στήνεται το πιο βρώμικο πογκρόμ εναντίον της Ελληνορθοδοξίας.
Ένα άθλιο και ελεεινό πογκρόμ με πρωταγωνιστές τόσο τα αιματοβαμμένα χέρια του ισλαμοφασισμού, όσο (και αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει) και τον δήθεν προστατευτισμό των Ρώσων «φίλων» που εποφθαλμιούν τα Ελληνορθόδοξα κεκτημένα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.Με αφορμή αυτή τη δολοφονική αθλιότητα που συντελείται στη Συρία, ξεβρακώθηκαν κυριολεκτικά οι προσκυνημένοι στη Νέα Τάξη θρησκευτικοί και πολιτικοί ταγοί του τόπου μας.

  • Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σιωπά, συμβιβασμένος και παραδομένος απόλυτα σε θρησκειολογικές και διαθρησκευτικές λαθροχειρίες. Παραιτήθηκε ολοκληρωτικά από το ρόλο του πνευματικού ηγέτη και περιορίστηκε σ αυτόν του άβουλου και παθητικού θεατή των εξελίξεων. Πρόκειται για μια φυσιογνωμία που ουδόλως υπηρετεί το θεσμικό του ρόλο. Που αρνείται πεισματικά να τιμήσει την ύψιστη για την Ελληνορθοδοξία θέση του και μετατρέπεται σε βουβή και άβουλη Φιλιππινέζα σ αυτή την επικίνδυνη γεωπολιτική σκακιέρα που βρίσκεται σε πρωτοφανή αναταραχή.
  • Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, επιβεβαιώνει γι ακόμη μια φορά το ρόλο του προσκυνημένου ιεράρχη, που αντί να απαιτήσει ακόμη και από την πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αποσύρθηκε βουβός  στο άθλιο παρασκήνιο της προσωπικής του συνενοχής, με θύμα το στοχοποιημένο Ελληνισμό και την ορθοδοξία.
  • Και φυσικά το τελευταίο κομμάτι στο πάζλ της αθλιότητας, παραμένει η δωσίλογη πολιτική ηγεσία του τόπου. Βουτηγμένη μέχρι το λαιμό στον επικίνδυνο γενιτσαρισμό, το μόνο με το οποίο ασχολείται είναι το πώς θα υπηρετήσει καλύτερα τα γραμμάτια ντροπής που έχει υπογράψει, δολοφονώντας τον Ελληνισμό και αδιαφορώντας πλήρως για το αίμα που χύνεται και τα συμφέροντα του Ελληνισμού που διακυβεύονται στη γειτονική Συρία.

Το βρώμικο σχέδιο το οποίο μπήκε στην τελική του φάση με την επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και το οποίο περιγράψαμε εκτενώς σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο: «Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ», εισέρχεται πλέον στην τελική και πιο επικίνδυνη φάση του.

Το δεύτερο μέτωπο…
Είναι αυτό το κλασικό κι χιλιοδοκιμασμένο σενάριο της πλανητικής τρομοκρατίας που αναβιώνει και πάλι μετά την επίθεση στη Βοστώνη, μια επίθεση που εκ των πραγμάτων προκύπτει πως κλιμακώθηκε με την απόλυτη συνέργια και συνενοχή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, και φυσικά χρησιμοποιείται σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μονάχα για τις δρομολογούμενες νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις από τους Αμερικανοσιωνιστές φονιάδες του πλανήτη, αλλά και για την κλιμάκωση σχεδίων επικίνδυνου αυταρχισμού και μαζικής καταστολής, ιδιαίτερα στην Ευρώπη που μαστίζεται από την κρίση και εν όψει πιθανολογούμενων λαϊκών εξεγέρσεων.

Ήδη μια κολοσσιαία άσκηση καταστολής πανευρωπαϊκής εμβέλειας με στόχο τον εχθρό λαό και με την κωδική ονομασία «ΔΙΚΤΥΟ ΑΤΛΑΣ», βρίσκεται στο στάδιο της τελικής της προετοιμασίας. Δείτε περισσότερα γι αυτό το θέμα στο σχετικό μας άρθρο με τίτλο: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Αυτό το επικίνδυνο πάζλ ειδικά για τη χώρα μας, συμπληρώνεται και από την επικίνδυνη και απόλυτα χορογραφημένη συνύπαρξη του κλιμακούμενα αναδυόμενου Νεοναζισμού από τη μια και των επικίνδυνων ισλαμοφασιστών εισβολέων που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα. Δείτε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο με τίτλο: «Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ… Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ»

Το τρίτο μέτωπο…
Είναι αυτό που σχετίζεται με τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και τα διαδραματιζόμενα στο θίασο των κατοχικών ανδρεικέλων.
Η όποια «δυναμική» μπορεί να αποπνέεται από τις όποιες επικοινωνιακέςφιέστες, καταρρίπτεται την αμέσως επόμενη στιγμή…
Η ενορχηστρωμένη επικοινωνιακή καταιγίδα του ψεύδους και της εξαπάτησης, καταρρίπτεται μπροστά στην αμείλικτη πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες…
Και ο επικίνδυνος θίασος των γερμανοτσολιάδων συνειδητοποιεί πως καθημερινά γίνεται όλο και πιο πιθανό, ένα τυχαίο γεγονός να τους φέρει αντιμέτωπους με την ανεξέλεγκτη οργή των πολιτών, που κανείς πλέον δε μπορεί να προδιαγράψει ποια στιγμή και με τη τρόπο θα ξεσπάσει…

Το εφιαλτικό έργο τους συνεχίζεται ακάθεκτο, και οι υποτιθέμενοι λεονταρισμοί των επί μέρους πρωταγωνιστών, το μοναδικό στο οποίο αποσκοπούν, είναι στη χορογραφημένη μαζική κοινωνική εξαπάτηση.

Όχι… Δεν ήταν καθόλου αξιοπρεπής και καθόλου έντιμη η εμφανιζόμενη ως διαφοροποίηση του «έντιμου» Ρουπακιώτη που πάτησε πόδι στην τροπολογία Μανιτάκη.
Και δεν ήταν έντιμη, γιατί οι πραγματικά έντιμοι πολιτικοί, δεν υπηρετούν με τη συμμετοχή τους και με το έργο τους το έργο μιας κατοχικής κυβέρνησης σε βάρος του ίδιου τους λαού…
Και φυσικά δεν ήταν έντιμη γιατί η εν λόγω τροπολογία θα επανέλθει δριμύτεροι εν ευθέτω χρόνο αφού λειτουργήσει πρώτα όσο μπορεί να λειτουργήσει ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός μιας ελεγχόμενης «διαφωνίας» που εν πολλοίς υπηρετεί και δόλιους σχεδιασμούς για να τροφοδοτήσει διεργασίες με στόχο την αναδιανομή της κυβερνητικής πίτας.

Η υπογραφή λοιπόν του «έντιμου» Ρουπακιώτη βρίσκεται κάτω από διατάγματα θανάτου με τα οποία δολοφονείται καθημερινά η Ελληνική κοινωνία στο Γκεσταπίτικο κάτεργο στο οποίο μετέτρεψαν ολόκληρη την επικράτεια.

Όχι… Δεν είναι καθόλου αξιοπρεπής και καθόλου έντιμη η εμφανιζόμενη ως ασυμβίβαστη διαφοροποίηση του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ για την υποτιθέμενη τροπολογία που αφορά στον καρκίνο της ανεργίας.
Και φυσικά δεν είναι καθόλου έντιμη και καθόλου αξιοπρεπής η στάση ενός εξουσιολάγνου και αδίστακτου ανδρείκελου που η ιστορία θα τον καταγράψει με τα πιο μελανά χρώματα στο βιβλίο των εφιαλτών εθνοκτόνων, και που γι ακόμη μια φορά διψάει για ακόμη μεγαλύτερη εξουσία και για να το πετύχει δε διστάζει μπροστά σε οποιονδήποτε πολιτικό θεατρινισμό.

Δεν δικαιούνται λοιπόν να υποδύονται τον έντιμο ούτε ως μασκαράδες οι πραγματικοί μασκαράδες που δε δίστασαν να περάσουν τη θηλειά στο λαιμό της Ελληνικής κοινωνίας στο όνομα της ψευδεπίγραφης «σωτηρίας» της.


Αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι εντυπώσεων, πρέπει να αποκαλύπτεται.
Οι πρωταγωνιστές του πρέπει να ξεβρακώνονται άμεσα, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα παραδοθούν στοπ οργισμένο πλήθος για την μοναδική τιμωρία που τους αξίζει για το έγκλημα που διέπραξαν…


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: