2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Βόμβα στο Mall!


Δημοσιογράφος ‘παπαγαλάκι’’ με πομπώδεις εκφράσεις για να δημιουργήσει κλίμα:
Οι τρομοκράτες ήθελαν να τινάξουν στον αέρα το Mall ενώ ήταν γεμάτο παιδιά, γονείς και εργαζόμενους.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, υπάλληλοι εταιρίας σεκιούριτι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ
"...Δεν βλέπω γύρω μου κανέναν τρομοκρατημένο απο αυτό το γεγονός παρα απο τα χρέη στα απλήρωτα στεγαστικά, τα κομμένα ρεύματα, τα απλήρωτα τεβε, φόρους, την αφραγκία, τις ουρές γοα δωρεάν όσπρια ,τις ουρές στα νοσοκομεια,μιας και κανείς δεν έχει λεφτά για ιδιώτη γιατρό, τα παγωμένα σπίτια, την ανεργία και πολλά ακόμα...
ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΡΟΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ"

"...Παίζετε με την αγωνία και τον φόβο μιας ολόκληρης κοινωνίας για να εξυπηρετήσετε τα πολιτικοοικονομικά παιχνίδια των πραγματικών αφεντικών σας!"

"...Μεγάλη σύμπτωση που η τρομοκρατία επανεμφανίστηκε, τώρα που ο κόσμος αντιδρά στα τρομοκρατικά μέτρα που μας έχουν υποβάλλει και που θα μας υποβάλλουν άλλα τόσα στην συνέχεια!"

Τουλάχιστον μπείτε να δείτε εκεί τα σχόλια. Αξίζει τον κόπο!  το μόνο θετικό ότι ο κόσμος σιγά σιγά τους παίρνει χαμπάρι!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: