2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Φασισμός και ρατσισμός εν έτει 2013 μ. Χ.


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διατιμούν το ανθρώπινο αίμα ανάλογα με τη φυλή από την οποία προέρχεται. Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους η φτώχεια, η πείνα και η αξιοπρέπεια γίνονται σημεία σημαντικά και ασήμαντα ανάλογα με τις φυλές στις οποίες αναφέρονται. Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων τα αυτιά ανοίγουν, ή κλείνουν στις κραυγές απόγνωσης ανάλογα με το από ποιον προέρχονται. Υπάρχουν άνθρωποι που στιγματίζουν, στοχοποιούν, καταδικάζουν και απολαμβάνουν τον πόνο και το θάνατο κάποιου, επειδή διαφωνεί με τις απόψεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα φέρουν τον τίτλο του αντιρατσιστή και του αντιφασίστα.
Χτες κάποιοι συνάνθρωποί μας που βαυκαλίζονται και περηφανεύονται ότι κάνουν την κοινωνία και τον κόσμο μας καλύτερο με τον ανθρωπισμό, τον αντιρατσισμό, τον αντιφασισμό (και όλα τα αντι-), έκαναν πορεία κατά του φασισμού και του ρατσισμού που βρίσκεται σε άνοδο στην Ελλάδα.... Θα μπορούσε εύκολα να τους ρωτήσει κανείς πού ήταν αυτοί χρόνια τώρα και δεκαετίες που η Ελλάδα βιώνει καθημερινά το φασισμό - έστω κι αν κανένας μεγάλος αντιφασίστας δε μας έκανε τη χάρη να μας χαρίσει μια ταμπέλα, για να δικαιώσει τους μικρούς Έλληνες που υποφέρουν βουβά. Θα μπορούσε να ρωτήσει, αλλά, φυσικά, δε ρωτάει, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι θα φάει πολύ αντιφασιστικό ξύλο που θα βάλει σε κίνδυνο τη μαύρη ρατσιστική κι εξ ου μηδαμινής αξίας ανθρώπινη ζωή του, όπως έχουν αποδείξει χρόνια δημοκρατικού βίου όπου ο Έλληνας πολίτης φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του, ή γιατί θα τον πλακώσουν κάτι αριστεροί δημοκράτες - αντιφασίστες, ή γιατί κάτι άλλοι δημοκράτες θα τον βάλουν στο μάτι αυτόν και τους δικούς του.



Οι ίδιοι ευαίσθητοι συνάνθρωποί μας που δεν έδωσαν δεκάρα και δεν έβγαλαν μια λέξη συμπάθειας - έστω κι ας μην την ένιωθαν - για τη 15χρονη Μυρτώ και όλες τις άλλες ελληνίδες που επί χρόνια τώρα δέχονται επιθέσεις, βασανίζονται και βιάζονται καθημερινά σιωπηλά, επειδή κάποιοι αντιφασίστες θέλουν να επιβληθούν μεσαιωνικά ήθη σε μια κοινωνία όπου ακόμη κι επί χούντας οι γυναίκες δε φοβούνταν να κυκλοφορήσουν. Η ίδια ευαισθησία που τους έκανε να σφυρίζουν αδιάφορα, όταν δυο Έλληνες σφαγιάστηκαν με βάρβαρο τρόπο από αλλοδαπούς, διαμαρτυρόμενοι με θράσος για ρατσιστικό μένος! αυτών που μιλούσαν για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, και τώρα τους κάνει να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, επειδή δολοφονήθηκε ένας Πακιστανός.

Πώς μπορούν κάποιοι ανθρωπιστές να είναι ανθρωπιστές κατά περίσταση και να είναι και περήφανοι γι' αυτό μόνο οι καιροί της υποκρισίας και της ταμπέλας μπορούν να το εξηγήσουν....

Όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές, οι αντιρατσιστές και αντιφασίστες σιωπούν εκκωφαντικά, όταν καθημερινά ηλικιωμένοι και αδύναμοι συνάνθρωποί μας δέχονται επιθέσεις, βασανίζονται και δολοφονούνται εν ψυχρώ για λίγα ευρώ από κακόμοιρους (λαθρο)μετανάστες που επειδή πεινούν - υποτιθέμενα - δικαιολογούνται να σκοτώνουν. Και σιωπούν ακόμη πιο εκκωφαντικά, όταν (λαθρο)μετανάστες βιάζονται, βασανίζονται και δολοφονούνται από συμπατριώτες τους με τρόπο που σοκάρει και εξαγριώνει τους μη ανθρωπιστές, αυτούς που οι ανθρωπιστές ετικετοποιούν ως φασίστες.

Αντιρατσιστές που ο αντιρατσισμός τους χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες: Έλληνες και μη Έλληνες. Οι πρώτοι είναι αναλώσιμοι, μιας και φέρουν όλα τα ελαττώματα της ανθρώπινης φυλής (είναι και ρατσιστές συν τοις άλλοις), ενώ οι δεύτεροι είναι πολύτιμοι, εκτός κι απ' την περίπτωση που σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, οπότε μας είναι αδιάφορο όσο φρικτό κι αν είναι το έγκλημα...
Βγήκαν, λοιπόν, χτες αντιρατσιστές, αντιφασίστες, ''απλοί'' άνθρωποι και ''καλλιτέχνες'' να διαδηλώσουν κατά του ελληνικού φασισμού. Αυτού που ''φιλοξενεί'' (φιλοξενία με τους φιλοξενούμενους να εισβάλλουν ακάλεστοι πρώτη φορά στα χρονικά σημειώνεται..) μερικά εκατομμύρια (λαθρο)μετανάστες αγνώστου ταυτότητας και ποινικού μητρώου, την ώρα που λέει ξεκάθαρα στα παιδιά του να πάνε στα τσακίδια, γιατί το αντιρατσιστικό κράτος δε δίνει μία για τους Έλληνες, αφού τα δίνει όλα για τους (λαθρο)μετανάστες. Του ελληνικού φασισμού που επί δεκαετίες κόβει απ' το υστέρημά τους, για να ταΐσει πεινασμένους στις πιο μακρυνές γωνιές του πλανήτη και, για να τους χτίσει νοσοκομεία και σχολεία, ώστε να μάθουν τη λέξη ''ρατσισμός'' και να την πετούν στα μούτρα των Ελλήνων. 

Του ελληνικού φασισμού που επί δεκαετίες παρείχε δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες Βαλκάνιους και όχι μόνο οι οποίοι λιγούρευαν και λιγουρεύουν ελληνικά εδάφη. Του ελληνικού φασισμού που έκοψε τα επιδόματα απ' τους Έλληνες και τα δίνει σε αλλοδαπούς, ώστε να κάνουν παιδιά, την ώρα που οι φόροι και οι περικοπές αφαιμάσσουν τον ελληνικό πληθυσμό. Του ελληνικού φασισμού που αυξάνει τα όρια ηλικίας των Ελλήνων αγροτών και των άλλων Ελλήνων εργαζομένων και δίνει σύνταξη στους αλλοδαπούς με δυο χρόνια εργασίας.

Αθάνατε (και πρωτότυπε!) ελληνικέ φασισμέ!

Θα μου βάλετε κάποιοι την ετικέτα του ρατσιστή, του φασίστα, του νεοναζί, λες και ξέρετε μες τη θολούρα των παπαγαλισμών σας τι είναι αυτά για τα οποία μιλάτε, γιατί είναι πολύ εύκολο να απαντάς με ετικέτες και όχι επιχειρήματα - άλλωστε, ξέρετε καλά εσείς από αφορισμούς και πυρά της Ιεράς Εξέτασης όπου σαν άλλοι χιτλερικοί καίτε τα βιβλία των αντιφρονούντων . Μόνο που σε μένα και πλέον σε πολλούς άλλους Έλληνες είναι αδιάφορο και μόνο γέλιο προκαλεί. Γιατί εμένα και πολλούς άλλους Έλληνες, αντίθετα με σας, δε μας ενδιέφερε ποτέ η ετικέτα, η βιτρίνα, αλλά το περιεχόμενο. Μπορείτε, λοιπόν, να με πείτε ρατσιστή, φασίστα, νεοναζί, ακροδεξιό, αλλά, αντίθετα με σας, δε θα με κάνετε ποτέ ρατσιστή, φασίστα, νεοναζί...


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: