2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση ΜΑΤ σε διαμαρτυρία για τα χαράτσια στη ΔΕΗ Καλλιθέας



Η δίκη των συλληφθέντων γίνεται στις 12:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων Κτήριο 2, Αίθουσα 1. Οι κατηγορίες είναι αντίσταση κατά της αρχής, αλλά υπάρχει και μια μύνηση κατά αγνώστων από τον τοπικό διοκητή της ΔΕΗ που θα κληθεί αύριο να αναγνωρίσει πιθανούς λέει ύποπτους. Η μύνηση αφορά σωματική βλάβη.
Σε 9 προσαγωγές συλλήψεις προέβησαν δυνάμεις καταστολής -8 σε μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω” και 1 σε αλληλέγγυο απο τη λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας- κατόπιν παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε απόψε το πρωί στη ΔΕΗ της περιοχής ενάντια στα χαράτσια. Οι διαδηλωτές αποχωρούσαν συντεταγμένα απο τη ΔΕΗ για να διαλυθούν στην πλατεία Δαβάκη, όταν καθ’οδόν δέχτηκαν επίθεση απο διμοιρία ΜΑΤ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τη νοητική, υπάρχει και η ηθική ηλιθιότητα.

Απ' την οποία πάσχουν όλα αυτά τα παράσιτα και τα καθάρματα, που έφεραν την Ελλάδα και το λαό της στο κατάντημα, που μας έφεραν.

Με πρώτο και καλύτερο, τον εν λόγω στο άρθρο, θρασύτατο αμερικανοθρεμμένο κύριο...