2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η καινούργια παγκόσμια δημοκρατία

Ζούμε σε έναν "αγγελικά" πλασμένο κόσμο όπου τα κοράκια, οι πτωματοφάγοι της διεθνούς σκηνής πέφτουν επάνω σε μία χώρα με πλούσιο ορυκτό πλούτο και με γελοιότητες του τύπου "αποκαθιστούμε τη δημοκρατία" γδύνουν τη χώρα, για να ξεπληρώσουν τα τεράστια χρέη τους. Μάλιστα, η δικαιοσύνη αυτού του κόσμου είναι τέτοια, ώστε η κάθε καταχρεωμένη Γαλλία δεσμεύει λιβυκά χρήματα με το έτσι θέλω και, αφού επιτύχει τους σκοπούς της, αυτό που θέλει άσχετα με τις επιθυμίες του λιβυκού λαού, τα αποδεσμεύει τάχα για ανθρωπιστικούς λόγους. Ανθρωπισμός υπό όρους είναι κάτι που μόνο οι παγκόσμιοι δυνάστες θα μπορούσαν να επινοήσουν...


Και μετά από έξι μήνες συνεχών "ανθρωπιστικών" βομβαρδισμών από αυτούς που είναι η ειδικότητα του ΝΑΤΟ, μαζεύτηκαν οι.. "φίλοι" της Λιβύης - οι ίδιοι που αποφάσισαν αυθαίρετα την ισοπέδωση της χώρας και την εξόντωση αμάχων -, να αποφασίσουν για το μέλλον του λιβυκού λαού, χωρίς το λιβυκό λαό που δεν αποφάσισε καν αν θέλει το μεταβατικό συμβούλιο (το "νόμιμο φορέα" που αναγνώρισε ο Έλληνας ΥΠΕΞ). Εξήντα γύπες, εξήντα κοράκια και μικρά σκουλήκια που βρήκαν ευκαιρία να γλύψουν τα κοκαλάκια που θα αφήσουν οι μεγάλοι πτωματοφάγοι συγκεντρώθηκαν, για να κάνουν τη μοιρασιά..

Και οι λαοί παρακολουθούν για άλλη μια φορά αμέτοχοι, αδιαφορώντας για έναν άλλο λαό, αφού δεν είναι δικό τους το πρόβλημα, αλλά αγνοώντας ότι ο επόμενος θα είναι κάποιος από αυτούς - όποιος τραβήξει την προσοχή και τις ορέξεις των παγκόσμιων αρπακτικών που, για να προστατέψουν τη.. "δημοκρατία", θα επιβάλουν πραξικοπηματίες με τη δύναμη των υπερσύγχρονων όπλων, των βομβαρδισμών και της πλύσης εγκεφάλου - προπαγάνδας των καθοδηγούμενων Μέσων μαζικής εξημέρωσης.

Αυτή είναι η μεγάλη "προσφορά" των μεγάλων παγκόσμιων δυναστών και των μικρών τοπικών υπηρετών τους: η δημιουργία ενός νέου πολιτεύματος, μιας καινούργιας δημοκρατίας, σε αντίθεση με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων. Αυτή η δημοκρατία δεν ορίζεται ως "πολίτευμα όπου επικρατεί ο δήμος", αλλά ως καθεστώς όπου ο δήμος, ο λαός κρατείται αλυσοδεμένος με πλύση εγκεφάλου, παραπληροφόρηση, τρομοκρατία και βία. Η πιο επικίνδυνη, η χειρότερη μορφή τυραννίας: η τυραννία που φορά την προβιά της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού...

http://endelehia.blogspot.com/2011/09/blog-post_432.html




GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: