2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΠΛΕΟΝ απροκάλυπτα η εντολή των δυνάμεων καταστολής είναι απαγορεύεται η συνάθροιση
απώθησαν με βια άοπλα γυναικόπαιδα ,,να κάθονται μονό στο πεζοδρόμια,σαν πιστά σκυλάκια,γιατί βέβαια αυτό το πανό της κίνησης δεν πληρώνω,είναι μαύρο πανι,στο ΔΝΤ στο benny και τους δελφίνους,γιατί Γεωργάκης πλέον δεν υφίσταται η λέξη χούντα βγαίνει από τα στόματα όλων..
πρέπει να ψηφίσουν έως τέλους όλη την προδοτική νομοθεσία..
Το κράτος όπως είχε πει και ο ΜΙΚΗΣ ελέγχει τα όπλα, αλλά μια  απορία και έχει ξαναγίνει η πάνω πλατεία να ξυλοκοπείται και να απωθείται, και η κάτω να έχει λεκτικές αψιμαχίες ,σε ρόλο ψυχανάλυσης, για το ποια θέματα πρέπει να τεθούν.
Δεν έπρεπε να υπάρχει συμπαράσταση;
Οι Ισπανοί έχουν μεταφέρει την μορφή αγώνα, σε όλες τις πλατείες και μάλλον και εδώ αυτό πρέπει να γίνει!
Αλλιώς θα καταντήσουμε γραφικοί να ανεβαίνουμε σύνταγμα, και να μας βαράνε στα κεφάλια οι ναζιστές

Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να φοβίζουν πιο πολύ ακόμα τον κόσμο!
Ίσως και αναφέρομαι στην κάτω πλατεία,πρώτα πρέπει να γίνει η επανάσταση, και μετά οι λαϊκές συνελεύσεις, όπως στην επανάσταση του 21, το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες,ο κόσμος έχει ξεφύγει προ πολλού από τα όρια του, και δεν θα περιμένει να γίνει παράδειγμα την τάδε μέρα τάδε ώρα συγκέντρωση! Το ηφαίστειο δεν προειδοποιεί πότε θα εκραγεί ο Σκλάβος δεν έχει να χάσει τίποτα πέρα απο τις αλυσίδες του!
 τα βίντεο κάτω απο σήμερα



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: