2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.......

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ....... 

ΜΕΘ


ΓΙΑ ΤΟ  ΒΑΡΕΩΣ ΝΟΣΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!

O θάνατος μιας 32χρονης εγκύου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το πρωί του Μ. Σαββάτου, έφερε με τον πιο τραγικό τρόπο το θέμα της υγείας και πάλι στο προσκήνιο, καθώς οι  τεράστιες ελλείψεις των νοσοκομείων, ειδικότερα της περιφέρειας, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Η άτυχη  ετοιμόγεννη γυναίκα  μεταφέρθηκε αρχικά το βράδυ της Μ. Παρασκευής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με αιμορραγία και σπασμούς. Επειδή όμως δεν εφημέρευε και δεν  υπήρχε παιδίατρος, καθώς στα παιδιατρικά εφημερεύουν τα δύο νοσοκομεία εκ περιτροπής κάθε 15 μέρες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου μπήκε στο χειρουργείο για τον τοκετό, αλλά η άτυχη γυναίκα, ύστερα από λίγες ώρες, κατέληξε.. Σημειωτέων  στο Νοσοκομείο Κοζάνης δε λειτουργεί η καινούρια, και πλήρως εξοπλισμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εξαιτίας έλλειψης γιατρών. 



Εξ άλλου, δεν πέρασε πολύς καιρός από τον θάνατο του βρέφους από την Κοζάνη, που πέθανε μετά από ταλαιπωρία δύο εβδομάδων, αφού περιπλανήθηκε στα νοσοκομεία Πτολεμαϊδας, Κοζάνης, Βέροιας, όπου δεν υπήρχε παιδίατρος σε κανένα απ’ τα προαναφερόμενα νοσοκομεία, όπου οι παθολόγοι διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και τελικά έφτασε με σηψαιμία στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε.  Η έρευνα για το θάνατο του βρέφους από την Κοζάνη που διέταξε η τότε  υπουργός Υγείας η κυρία Ξενογιανακοπούλου, δεν φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα, αντιθέτως, θρηνήσαμε άλλο ένα θύμα, εξ αιτίας της παγιωμένης αναλγησίας των ανεύθυνων υπευθύνων!!!! Και στις δύο περιπτώσεις η έλλειψη παιδιάτρου στάθηκε μοιραία! Αλήθεια πόσα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε ακόμη για να ευαισθητοποιηθεί κάποιος Υπουργός και να βάλει τάξη στο βαρέως νοσούν Σύστημα Υγείας!!!

Αλήθεια με το πάρτι οργίων στις προμήθειες των νοσοκομείων, όπως μόνοι τους όλοι συνομολόγησαν,   τι γίνεται??? Αντί για τη συρρίκνωση των υπέρογκων ποσών, που δαπανούνται ανεξέλεγκτα για τις προμήθειες των νοσοκομείων, συρρικνώνεται το πενιχρό εισόδημα των πολιτών, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση, καθώς επίσης συρρικνώνονται και οι ανύπαρκτες παρεχόμενες  υπηρεσίες υγείας!!! Τι άλλο μπορεί να είναι οι περίφημες συγχωνεύσεις και κλείσιμο νοσοκομείων, κλινικών, τμημάτων των νοσοκομείων και άλλων μονάδων Υγείας. Οι προμηθευτές απειλούν ότι από Δευτέρα, που ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους, δεν θα τροφοδοτούν τα νοσοκομεία με υγειονομικό υλικό!!!μέχρι να πληρωθούν όλα τα χρωστούμενα…..
Αλήθεια το ότι κινδυνεύει η υγεία των πολιτών, το ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν το σκέφτεται κανείς???Τελικά το  πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, η Υγεία, η Ζωή, δεν έχει καμιά απολύτως αξία στο παγκόσμιο και εθνικό σύστημα αξιών!!!  Δεν είναι παρά ένα μηδενικό!!! Ένα μηδενικό στις ατέλειωτες ορδές των εκατομμυρίων!!!
Πάρτε το πια χαμπάρι κι αφυπνιστείτε!!!!Σηκωθείτε πια απ τον καναπέ!!! Πάρτε τη ζωή και τη ζωή των παιδιών σας στα χέρια σας!!! Κανένας αυτόκλητος σωτήρας δεν θα σας σώσει!!!
ΧΑΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
GoPetition


Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Τα προβλήματα υγείας πλέον στην Ελλάδα θα εξοντώσουν πολύ κόσμο!
Οι άθλιοι διατάζουν προκαταρκτικές έρευνες για τους γιατρούς που καταγγέλλουν ελλείψεις διότι δήθεν είναι ψευδείς οι καταγγελίες αλλά δεν μας λένε αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς θα διαταχθεί η έρευνα και δίωξη των υπευθύνων που έφεραν σ' αυτό το χάλι τα νοσοκομεία μας!

marianaonice είπε...

Καλορίζικη στους Ενωμένους, Χαρά!!

ΧΑΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ είπε...

Καλώς σας βρήκα Μαριάννα μου! Όσο για τα άλυτα προβλήματα στον τομέα της Υγείας, καταδεικνύουν για άλλη μια φορά το άθλιο κοινωνικό μας σύστημα!!!
Όσο για τις μέχρι τώρα διαταχθείσες έρευνες σε νοσοκομεία, η πείρα έδειξε ότι αυτές είναι για το θεαθήναι!!!
Η δίωξη των υπευθύνων ακολουθεί την ίδια πορεία με την πορεία των πολιτικών μας!!! Δεν υπάρχει μόνο η "βουλευτική ασυλία" στη χώρα μας υπάρχει η "ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!!! Ελλάς το μεγαλείο σου.....