2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι αντοχές του κόσμου έχουν και όρια

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη
Γράφει O Χάρης Περτέσηςπιστεύω ότι δεν μπορείς έτσι αβίαστα να ρίξεις άδικο στους απλούς πολίτες οι οποίοι θίγονται από την παράλογη και σκληρή πολιτική που εφαρμόζεται, όταν καταργείς δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών, αλλά και όταν δεν τιμωρείς κανέναν από τους υπαίτιους για την τραγική κατάσταση της χώρας.
Η καταπίεση και η αδικία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην έκρηξη και τη σύγκρουση, πράγμα φυσιολογικό και απόλυτα αναμενόμενο. Όταν καταπιέζεις, τότε οι καταπιεσμένοι θα πάρουν κάποια στιγμή την κατάσταση στα χέρια τους. Πού είναι το παράλογο; Πρόκειται για φυσιολογική συνέπεια και άρα δεν γίνεται τίποτα με το να καταδικάζεις υποκριτικά ένα γεγονός, αλλά πρέπει να φροντίζεις με πράξεις από πριν ώστε αυτό να μη συμβεί. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, είσαι απλά ο ηθικός αυτουργός, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.
Και επειδή δεν νομίζω ότι υπάρχει η διάθεση από την κυβέρνηση και το σύστημα γενικότερα ούτε να τιμωρηθεί κανείς, αλλά ούτε και να σταματήσει να πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις και να γκρεμίζει τις κατακτήσεις που έχουν απομείνει, πιστεύω ότι τα χειρότερα που έρχονται ως απάντηση από την πλευρά της κοινωνίας δεν τα φαντάζονται καν οι πολιτικοί μας. Αυτός ο λάθος δρόμος που επέλεξαν θα τους αναγκάσει στην πορεία να το μετανιώσουν, αλλά τότε δεν θα υπάρχει πια η δυνατότητα να κάνουν ούτε βήμα προς τα πίσω.
Οι αντοχές του κόσμου έχουν και όρια! Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες...
http://www.tempo.gr
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

παπα-Ηλίας είπε...

Φίλε μου, Χάρη

Μιλάς για ηθικούς αυτουργούς εκεί που βασιλεύει ο άκρατος αμοραλισμός.