2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

παραδεχεται οτι εξαρταται απο τους χρηματοδοτες


 

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

δηλωση

ο Θεόδωρος Πάγκαλος  υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα εκλογικό σύστημα που, μεταξύ άλλων, δε θα έχει σταυρούς προτίμησης, ο πολίτης θα συμμετέχει, το πολιτικό προσωπικό δε θα εξαρτάται από τους χρηματοδότες και οι υπουργοί θα είναι αποδεσμευμένοι από τη μικροκομματική εξάρτηση

Παραδέχεται ότι τόσα χρόνια οι πολιτικοί εξαρτώνται από τους χρηματοδότες ,που τους εκλέγουν
Και μετά είναι υπόλογοι σε αυτούς και τα cartel τους
ακολουθουν 
Το μνημόνιο είναι  ευτυχία»
«Το μνημόνιο είναι  ευκαιρία»
«Μαζί τα φάγαμε»
«Οι ένοπλες  δυνάμεις είναι μη παραγωγικές»
                                                     
«Ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν εναντίον μου»
                                                       Κυρία Πάγκαλου
σχολιαζει επι αυτου ο φιλος Νικος Κωστοπουλος
Στη δυσκολότερη  εποχή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, όπου καταρρέουν συστήματα, αξίες, ιδεολογίες και κάποιοι «πατριώτες» παραδίνουν την εθνική μας κυριαρχία συνθηκολογώντας (Μνημόνιο) με τις κυρίαρχες αγορές των Τραπεζιτών, αυτοί οι κάποιοι, προσπαθούν να μας κάνουν συνένοχους στην εσχάτη προδοσία. Αν δεν αντιδράσουμε δυστυχώς θα είμαστε συνένοχοι.


  Έφτασε η ώρα για την οποία σε λίγα χρόνια θ’ απολογηθούμε στα παιδιά μας. Τι θα τους πούμε τότε; Ματώσαμε ή παραδοθήκαμε; Αγωνιστήκαμε για το μέλλον τους ή το αφήσαμε στα χέρια των δοσίλογων;
   Προς  το παρόν είμαστε συνυπεύθυνοι (με ελάχιστο μερίδιο ευθύνης)  γι’ αυτήν την κατάσταση, γιατί τόσα χρόνια εκλέγουμε βουλευτές (υπουργούς, πρωθυπουργούς) παχύδερμους στο σώμα και στο μυαλό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε πολλές επιλογές.
   Το μνημόνιο είναι ευτυχία Πάγκαλε, για εσένα, τους Γερμαναράδες, τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους. Για τον Ελληνικό λαό είναι Εθνικός εξευτελισμός, φτώχια και αδικία. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο άλλωστε ότι ύστερα από όλες τις κατασκευασμένες οικονομικές κρίσεις, το κεφάλαιο έβγαινε πάντα ενισχυμένο και οι λαοί κατακρεουργημένοι.
  Το μνημόνιο είναι ευκαιρία Πάγκαλε, για τους φοροφυγάδες που κατέκλεβαν το κράτος με τις ευλογίες σας πάντα και τώρα τους επιβραβεύετε με την περαίωση. Για τους καλούς και νομοταγείς επιχειρηματίες, είναι τιμωρία, αδικία και λουκέτα στις επιχειρήσεις τους.
   Μαζί τα φάγαμε Πάγκαλε. Μόνο που εμείς τρώγαμε τα ψίχουλα που έπεφταν από το πιάτο σου και γλείφαμε τα κόκαλα που μας πέταγες.
   Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι μη παραγωγικές Πάγκαλε, για τους δοσίλογους και τους επίδοξους κατακτητές. Για τον Ελληνικό λαό παράγουν ασφάλεια, περιφρουρούν τα σύνορα, τον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα. Είναι και ο τελευταίος λόγος που νιώθουμε Εθνική περηφάνια. Επίσης παράγουν διπλωματία. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια πολιτικός και πρώην Υπουργός Εξωτερικών (παρέδωσες τον Οτσαλάν στους Τούρκους), να μην γνωρίζεις ότι σε επίπεδο υψηλής στρατηγικής τα τέσσερα κύρια «όπλα» ενός κράτους είναι , η οικονομία-τεχνολογία, η διπλωματία, ο πληθυσμός και η στρατιωτική δύναμη;
   Οι τριακόσιοι  του Λεωνίδα δόξασαν την Ελλάδα  δίνοντας τη ζωή τους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Ευρώπης. Οι τριακόσιοι της Βουλής παρέδωσαν την Ελλάδα και την Ευρώπη στις κυρίαρχες αγορές συνθηκολογώντας στο μνημόνιο. Μας οδηγήσατε εσκεμμένα και μεθοδευμένα στα νύχια του μεγαλύτερου τραπεζικού, συνομωσιακού και μυστικιστικού οργανισμού (Δ.Ν.Τ.), που στόχο έχει την παγκόσμια κυριαρχία των λαών. Για να το πετύχει αυτό διεξάγει τον πιο ΑΝΗΛΕΗ και ΑΟΡΑΤΟ πόλεμο, που θύματα του έχει εκατομμύρια σκελετωμένα παιδιά. Το πιο θανατηφόρο όπλο μαζικής καταστροφής που διαθέτει λέγεται «τόκος». Το Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στην Αφρική  στην Λατινική και Κεντρική Αμερική, αρκετά χρόνια και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Φτώχεια, εξαθλίωση, αρρώστιες, θάνατοι, συγκρούσεις, πείνα και κοινωνικές αναταραχές. Σύμμαχοι του Δ.Ν.Τ. σ’ αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο είναι η Η.Π.Α. (φυσικό),η  Παγκόσμια Τράπεζα , ο Ο.Η.Ε. και το Ν.Α.Τ.Ο. Μάλιστα το νέο στρατηγικό δόγμα που ψηφίστηκε στην Λισσαβόνα και με την συμμετοχή της Ελλάδας δίνει στο Ν.Α.Τ.Ο. το ρόλο του «Παγκόσμιου μπάτσου». Βέβαια από έναν παγκόσμιο πόλεμο δεν θα μπορούσε να λείπει η Γερμανία, ο δούρειος ίππος της Ευρώπης.
   Εμείς  οι Έλληνες και όλοι οι λαοί  της Γης πρέπει να θυμίσουμε  σ’ αυτούς ότι γεννηθήκαμε  για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

1 σχόλιο:

Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης είπε...

www.artmine5000.com - ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ.
http://www.facebook.com/pages/SPITHA-Kinema-Anexarteton-Politon-Mikes-Theodorakes/174452975917433 - ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡΣ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦ. ΣΤΟ 210-2923785 ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Κ 10 ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΩΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !!!