2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Οι ανορθόγραφοι πρωκτολόγοι του troktiko επιμένουν στις εντολές των αφεντικών τους


Το να ασχοληθούμε και πάλι με αυτά τα κατάπτυστα ανώνυμα υποκείμενα που συκοφαντούν ανέντιμα, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, χάνουμε άδικα το καιρό μας. Αλλά...

Σήμερα όπως μας πληροφόρησαν φίλοι αναγνώστες μας ότι παρόλο ότι γνωρίζουν την αλήθεια, επιμένουν στη λάσπη τους:



Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι  "Ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων καταρτίστηκε με βάση τα κριτήρια του ΑΣΕΠ», όπως αναφέρεται στο πόρισμα. 

Βέβαια ΔΕΝ θα περίμενε κανένας μας να ζητήσουν συγγνώμη ή έστω να σιωπήσουν, γιατί μάλλον αυτή η δουλειά ΔΕΝ "έχει ντροπή", ειδικά όταν έχεις αναλάβει ρόλο Γκέμπελς και εκτελείς το ρόλο σου με συνέπεια.


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

9 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αυτοί είναι επικίνδυνοι και νομιζω ότι παίζουν παιχνίδια προβοκατόρικα που δίνουν στους εχθρούς μας άλλοθι για να φιμώσουν όλη τη μπλογκόσφαιρα, ανώνυμη και επώνυμη.
Ευτυχώς νομίζω ότι με τον καιρό αποκαλύπτονται μόνοι τους και απομονώνονται και ό,τι κι αν γράφουν πλέον δεν έχουν καμία αξιοπιστία.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε εξαιτίας τους να χάσουμε όλοι την ελευθερία μας να εκφραζόμαστε έστω και ανώνυμα, σεβόμενοι όμως τους κώδικες δεοντολογίας και της αντικειμενικότητας!

Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ που τελικά το αναδημοσίευσες κι εδώ.
:))

Aνεμος είπε...

o φασιμος εδω ειναι η γενίκευση που συμφέρει το κράτος να μας βάζει όλους στην ίδια μοίρα
και το βλέπω πολύ επικίνδυνο αυτό
με αφορμή την παραίτηση Διαματοπουλου
απείλησαν όλα τα blogs και μάλιστα είπαν να ψηφίσουν ΚΑΙ νόμο
δεν ξέρω τι προβοκάτσια παίζει σε όλο αυτό

Artanis είπε...

Μόλις πήγα να μπω στο τρωκτικό, και είναι κλειστό...
Εμένα δεν με ενοχλεί τί λένε, αρκεί να το λένε, το σύνταγμα δίνει το δικαίωμα της γνώμης σε όλους...Κυκλοφορούν πολλοί περισσότεροι στη μπλογκόσφαιρα, που είναι πολύ πιο επικίνδυνοι...
Κι εγώ θέλω να δω παραιτημένους και ξηλωμένους βουλευτές και πολιτικούς, καθώς και στην φυλακή και το συζητώ με φίλους, άσχετα αν δεν γράφω πράγματα στο μπλογκ μου...Δικό μου είναι και γράφω ό,τι θέλω...Το ίδιο κάνουν κι αυτοί...
Όποιος έχει τα μέσα, μπορεί να βρει ό,τι θέλει, είτε ένα μπλογκ είναι ανώνυμο είτε επώνυμο...Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση περί ελέγχου...Εδώ κατεβάζουν βίντεο από το utube, που δεν τους συμφέρουν, στον blogger που ανέχεται έλεγχο, θα σταματήσουν;
Κι εσείς είσαστε επίσης υπερβολικοί στις απόψεις σας...Αν δεν σας αρέσει το τρωκτικό, απλά μην το ανοίγετε...Είναι πολύ απλό...Για μένα όμως είναι πλήγμα, επειδή θεωρώ πώς η ενημέρωση στην Ελλάδα έχει πεθάνει και το μόνο που έχει μείνει είναι οι τηλεσαβούρες και πληρωμένοι προβοκάτορες...
Τέτοια ενημέρωση, να τη βράσω...
Κι αυτό πάλι δικαίωμά μου δεν είναι να το πιστεύω; Ή μήπως εμπίπτω στον "φασισμό της γενίκευσης";
Αλλά μια χαρά δουλεύει -όπως βλέπω- η διαίρεση κι εδώ...Προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου...

marianaonice είπε...

@Artanis
Κανένας δεν λεει να κλείσει το @τρωκτικό. Απλά επισημαίνουμε τα περίεργα που συμβαίνουν μ' αυτό το μπλογκ που με τον τρόπο που γράφει, ανοίγει μάλλον την κερκόπορτα στους εχθρούς μας που ψάχνουν να βρουν αφορμή για να φιμώσουν τη μπλογκόσφαιρα.
Σαφώς και όποιος δεν συμφωνεί μαζί του δεν το διαβάζει.
Όμως δεν είπε κανείς μας να μην εκφράζεσαι και καλά κάνεις και λες την άποψή σου. Απλά δέξου και εσύ τις δικές μας αμφιβολίες και ερωτηματικά για το συγκεκριμένο μπλογκ, που δημιουργεί μεγάλο "ντόρο" για το τίποτε τις περισσότερες φορές!
Και σαφώς δεν το θεωρούμε αντικειμενικό μπλογκ αφού δεν έχει καν σχόλια. Τα σχόλια κατά τη γνώμη μου χαρακτηρίζουν το υγιές μπλόγκινγκ γιατί οι απλοί, ερασιτέχνες, ιδιώτες μπλόγκερ δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά σχολιαστές περισσότερο των ειδήσεων.

Artanis είπε...

Ευτυχώς πριν από λίγο ξαναμπήκα και το βρήκα ανοιχτό...Αυτό όμως με τα σχόλια δεν ισχύει πάντα, και σίγουρα όχι για όλους....Τελικά το τρωκτικό είτε θα έχει φανατικούς αναγνώστες (άσχετο αν συμφωνούν με ΟΛΑ τα γραφόμενα ή όχι) ή ορκισμένους εχθρούς...

marianaonice είπε...

@Artanis
Ορκισμένοι εχθροί εμείς δεν είμαστε κανενός!
Μακριά από εμάς τέτοιες ακρότητες..
Υποστηρίζουμε την ελευθερία της έκφρασης του λόγου για όλους ανεξαιρέτως!
Και αγωνιζόμαστε γι' αυτήν!
Νασαι σίγουρη. Και εγώ θα λυπόμουν αν έκλεινε το @τρωκτικό... Κανένα μπλογκ δεν θέλω να κλείσει!
Αλλά δεν ξέρω γιατί, με το @τρωκτικό δεν αγωνιώ. Θεωρώ ότι δεν θα κλείσει παρά μόνο τότε που θα το θελήσουν οι διαχειριστές του.
:))
Καλό σου βράδυ.

Aνεμος είπε...

το troktiko απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα σε συνεχείς 8-ωρες βάρδιες, καθώς και πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες. Το απόρρητο της Google μπορεί να σπάσει μόνο μετά από εισαγγελική παρέμβαση, κάτι που μοιάζει περισσότερο πιθανό από ποτέ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου. Κάτι τέτοιο πάντως θα σημάνει βήματα πίσω για την δημοκρατία στην χώρα μας, καθώς η ελευθερία λόγου και η ανωνυμία των blogs (που ΔΕΝ είναι ΜΜΕ, αλλά προσωπικά μέσα έκφρρασης) είναι παγκόσμια κατοχυρωμένη.

nasosgr είπε...

Έκλεισε το troktiko


Διαπλοκή: Το τροκτικό έσβησε τις αναρτήσεις που απειλούσαν τον Μαγκριώτη, μετά τον χωρισμό Μπόμπολα-Αναστασιάδη!

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα!
Αν ισχυει ο,τι λεει ο Ανεμος, οτι δηλαδη το τρωκτικο εχει 3 εργαζομενους σε αυτο, που πληρωνονται δηλαδη, κατα ποσο μπορουμε να μιλαμε για μπλογκ και οχι επιχειρηση καποιου ειδους; Εκτος αν δεν καταλαβα καλα...