2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Φορολογείστε την Εκκλησία ΤΩΡΑ! –

Υπογράψτε ΟΛΟΙ.

Δημοσιεύθηκε από αντωνης

Ας προβάλουν όλα τα blog που σέβονται τον εαυτό τους το ίδιο θέμα, ας αναρτηθεί παντού το “Φορολογείστε την Εκκλησία”, ας γίνει ένα από τα θέματα της επικαιρότητας…

Η συναίνεση έχει και τα όριά της, τα σκάνδαλα όλα με συναίνεση των δύο κομμάτων εξουσίας έγιναν και τώρα θα τα περάσουν από… Εξεταστικό Σουρωτήρι.
Μερικοί από αυτούς που μας ζητούν συναίνεση, τώρα ζητούν και το μεδούλι μας.
(το ειδα εδω)


Παράκληση: Διαβάζετε την προηγούμενη ανάρτηση, δείτε την ώρα που κρεμάστηκε (την γράφει κάτω)και μετά δημοσιεύστε τη δική σας! πρέπει να αφήνουμε ένα διάστημα τουλάχιστον ΔΥΟ (2) ωρών

3 σχόλια:

Aνεμος είπε...

απολυτα δικαιο ας σεβαστουν και αυτοι επιτελους την ανεχεια του κοσμου

marianaonice είπε...

Ακριβώς!
Δεν μπορεί να φορολογούνται τα χαμηλά εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων που δεν μπορούν να κρύψουν και τίποτε και η εκκλησιαστική περιουσία να μένει ανέγγιχτη!
Μόνοι τους οι ιεράρχες έπρεπε να προσφερθούν να βγάλουν το κράτος μας από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται εξαιτίας μάλιστα και πολλών δικών τους λαμογιών (βλ. Ευφραίμ, Παντελεήμονας κλπ.)!

Theodosia είπε...

Μόνοι τους οι ιεράρχες έπρεπε να προσφερθούν!!!!
Γλυκιά μου τους έχω ζήσει τόσο κοντά μια εποχή που σιχάθηκα τον εαυτό μου.Σε κοιτάνε στο χέρι τι θα σου αρπάξουν και πώς θα εκμεταλλευτούν τον πόνο σου ή την χαρά σου.
Μακάρι να γινόταν αυτό είμαι απαισιόδοξη.
Θα υπογράψω όμως γιατί η απάθεια του δεν βαριέσαι αδελφέ έφερε την χώρα μας σ`αυτό το σημείο.:)