2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο νόμος κυνηγά μόνο τους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες εξαιρούνται !!!

Από: TEIΡΕΣΙΑΣ

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει γεμίσει παραεμπόριο από πλανόδιους λαθρομετανάστες , οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του νόμου συλλαμβάνουν τους Έλληνες καστανάδες !!!

Η τσιμπίδα του Νόμου διενεργεί συλλήψεις σε βάρος Ελλήνων μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια ενώ κάνει τα στραβά μάτια στο σοβαρό παραεμπόριο πλαστών CD – DVD και κάθε λογής αντίγραφο επωνύμων προϊόντων που πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές μπροστά από τις βιτρίνες των φορολογούμενων επιχειρήσεων.Χαρακτηριστικό το φιάσκο των ελεγκτικών μηχανισμών της Νομαρχίας Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, οπού συνέλαβαν γυναίκα οπού έψηνε και πουλούσε κάστανα.

Η… τιμωρία του παραεμπορίου ξεκίνησε και εξαντλήθηκε στην περίπτωση γυναίκας που έψηνε και πωλούσε κάστανα στην αγορά του Βόλου.

Εις βάρος της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ, γιατί δεν είχε άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου , ενώ κατασχέθηκαν από την ίδια τρία σακιά κάστανα των 15 κιλών το καθένα και 150 πλαστικά ποτήρια!

Η κ. Αναστασία Φώτα, αποτελεί μια από τις γνωστές «φιγούρες» στην κεντρική αγορά του Βόλου.


Επί 12 χρόνια στήνει τη μικρή ψησταριά της στη συμβολή των οδών Ερμού και Κ. Καρτάλη. Ψήνει κάστανα και τα πουλάει στους περαστικούς- επισκέπτες της αγοράς, που τη γνωρίζουν με το μικρό της όνομα.

Τι όμως κρύβεται πίσω από το χονδρό παραεμπόριο των λαθρομεταναστών ;;

Έχει ποτέ αναρωτηθεί κανείς, ποιος τροφοδοτεί με cd , dvd και χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» τους πλανόδιους λαθρομετανάστες ;;;

Είδατε ποτέ κανέναν Έλληνα να πουλά στο δρόμο CD και DVD ;
Όχι βέβαια… διότι ο Έλληνας έχει στοιχεία και τα στοιχεία διεγείρουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να τον συλλάβουν και να εισπράξουν ζεστό χρήμα.

Γιατί πάντα λαθρομετανάστες ;;;;

Διότι οι λαθρομετανάστες είναι αδήλωτοι και λειτουργούν ως πωλητές φαντάσματα.

Χορό εκατομμυρίων ευρώ έχουν στήσει κάποιοι αετονύχηδες που δημιουργούν ομάδες «γκέτα» αδήλωτων λαθρομεταναστών χρησιμοποιώντας τους ως μέσω προώθησης του παράνομου λαθρεμπορίου.


Tα γκέτα είναι οργανωμένα με leaders (αρχηγούς) και δεν λειτουργούν αυτόνομα αλλά ενώνονται μεταξύ τους μέσω συνδέσμων , όλο το χρήμα βέβαια, συγκεντρώνετε σε συγκεκριμένα χέρια.

Εκατομμύρια κωδικοί προϊόντων μαϊμού με ισχυρούς συνδέσμους στα τελωνεία της χώρας διοχετεύουν από την πίσω πόρτα καθημερινά κοντέινερ τέτοιων προϊόντων με σκοπό την προώθηση τους στα οργανωμένα γκέτα του παραεμπορίου για να τροφοδοτήσουν τους πλανόδιους λαθρομετανάστες πωλητές.

Ξέρατε οτι υπάρχουν δικηγόροι και δικηγορικά γραφεία ολόκληρα που λειτουργούν αποκλειστικά με τις συλλήψεις λαθρομεταναστών μικροπωλητών ;;;

Ποιος νομίζεται οτι αναλαμβάνει αυτά τα τεράστια έξοδα , ο λαθρομετανάστης ;;

Η βιομηχανία παραεμπορίου είναι άμεσα συνδεδεμένη και με το δουλεμπόριο !!!

Θα ήταν φοβερή αφέλεια βέβαια να πιστεύει κανείς πως όλα αυτά το κράτος και οι κατά καιρούς κυβερνήσεις δεν τα γνωρίζουν , και μόνο λοιπόν με αυτό, προκύπτει το εύλογο ερώτημα

Ποίοι είναι αυτοί οι σύνδεσμοι και οι μηχανισμοί που έχουν τόσο στενές σχέσεις με το "νομιμο" κράτος ;;

Δεν ελέγχονται ποτέ και πουθενά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενώνονται και με άλλους συνδέσμους «εισαγωγής» λαθρομεταναστών στη χώρα !!!

Θα επανέλθουμε...

3 σχόλια:

Στοππάκιος είπε...

Όταν πρωτάκουσα αυτή την είδηση στην τηλεόραση, την προηγούμενη εβδομάδα, το σχόλιο που τη συνόδευε αφορούσε την αστοχία στο κυνήγι των φοροφυγάδων που ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσει από άλλους (γιατρούς, δικηγόρους, εμπόρους κτλ) ξεκίνησε από την εν λόγω καστανού- εύλογος συσχετισμός. Εσύ τώρα το συσχετίζεις αλλιώς. Μπορείς να δώσεις κι αυτή την ερμηνεία βέβαια, αν και πιο πολύ θεωρώ ότι εντάσσεται στην υστερία που έχει πιάσει πολλούς τώρα τελευταία με τους μετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

''αν και πιο πολύ θεωρώ ότι εντάσσεται στην υστερία που έχει πιάσει πολλούς τώρα τελευταία με τους μετανάστες.''

Εμ δεν σου έχουν βιάσει την αδελφή , ή τη γυναίκα για να το λες αυτό.
Κι εσύ φαίνεται πως μπορέις να κυκλοφορήσεις τα βράδια έξω.
Δεν έχουν μπει σπίτι σου να σε κλέψουν γι αυτο τα λες έτσι.
Μη φοβάσαι
Σύμφωνα με τα στοιχεία εκληματικότητας των δύο τελευταίων ετών σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες κάθε οικογένοια εντός 5 ετών θα έχει τουλάχιστον 1 περιστατικό.
Θα ρθει κι η σειρά σου!!

Exarchias είπε...

Θα αφήσω και εγώ ένα επιχείρημα... στην φωτογραφία που ανέβασες βρίσκεται η απάντηση. Άμα δείς ο Μετανάστης έχει τα πράγματα του σε ένα πόγκο, ο οποίος είναι και το λευκό σεντόνι που απλώνει κάτω...
ξέρεις γιατί;
Επείδη τους κυνηγάνε και πρέπει να μαζέυουν τα συμπράκαλα τους και να τρέξουν.
Οπότε μην λες ότι δεν τους κυνηγάνε, γιατί αυτό είναι ψέμα...
Θες να τα ρίξουμε όλα στους Μετανάστες, ή θες να το αναλύσουμε είς βάθος το θέμα με την πολιτικη της κυβέρνησης, απέναντι στους μικροπωλητές (Εργοτέχνες, καστανάδες κτλ);