2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Aλβανική Μακεδονία προ των πυλών - Ο ουρανός γέμισε "Μακεδονικά" όρνια !!!

Από:
tiresias-press.blogspot.com

Μυρίστηκαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πλάκωσαν κι άλλα όρνια για τη μοιρασιά !!!


Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει:

Στην ανατολή του 2010 κάνει την πρώτη εμφάνιση του στο διαδίκτυο, δημοσίευμα που προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου βιβλίου με τίτλο ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , το βιβλίο στηρίζεται στην έρευνα-εργασία του Αλβανού μουσουλμανικής καταγωγής συγγραφέα Niaz Muhamedi.





Κατά τον Niaz Muhamedi , ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μέγας Αλέξανδρος προφανώς ήταν... Αλβανός !

Οι απανταχού καιροσκόποι, έχουν καταλάβει
πως σ'αυτή τη χώρα κυριαρχεί η ιδεολογία του... "δε βαριέσαι αδερφέ" , και σου λέει, ας κατοχυρώσουμε κι εμείς μια "εργασία" σε ένα βιβλίο και σιγά σιγά το... προχωράμε το πράγμα.


______ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ_____


Ο Αλβανός, μουσουλμανικής καταγωγής, συγγραφέας Niaz Muhamedi ισχυρίζετε ότι το έργο του έχει αποκλειστικά επιστημονικό χαρακτήρα και αφορά εργασία τριών τόμων οπού βασίζεται σε έγγραφα τα οποία ισχυρίζονται ότι οι Αλβανοί είναι αυτόχθονες, στη συνέχεια οι Σλάβοι που αποτελούν την εθνοτική πλειοψηφία στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ή ΠΓΔΜ.

Το έργο του όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα, χρηματοδοτείται από Αλβανους μουσουλμάνους χωρικούς από Dzepcista και Poroj, χωριά στα περίχωρα του Τέτοβο.



Πολλοί Έλληνες μπορεί να μην έχουνε πάρει χαμπάρι για την έδρα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ που εγκαθίδρυσαν ήδη στην Έδεσσα οι ψευτο μακεδονόφωνοι...

Η κυβέρνηση κάνει τα "στραβά τα μάτια"... οι Ελληνική τηλεόραση δείχνει Show Biz και γκλαμουρό καληνύχτες για βαθιά μαζική ύπνωση... και η Aλβανική Μακεδονία ετοιμάζεται...

Δείτε το δημοσίευμα εδώ serbianna.com
και προσθέστε το link http://serbianna.com/news/?p=3733
εδώ για μετάφραση με google




1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Φοβάμαι ότι το σατανικό σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων και μάλιστα της Αγγλίας που πάντα επέμενε να γίνει η Ελλάδα μια αδύνατη και ημιανεξάρτητη ναυτική επικράτεια, συγκροτημένη από το Μοριά και τις Κυκλάδες, για να την έχει έτσι κάτω από τον απόλυτο έλεγχό της, είναι προ των πυλών με τις ευλογίες όλων των σημερινών "ισχυρών" που βρήκαν φαίνεται το Αλβανικό και μουσουλμανικό στοιχείο το καλύτερο εργαλείο τους για να μας "εξαφανίσουν" από το χάρτη!
Άντε και ας δώσουμε εμείς την ελληνική ιθαγένεια σε κάθε μουσουλμάνο Πακιστανό ή Αλβανό εδώ, και στους απόγονους τους, ανεξάρτητα αν εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, να δείτε τι εύκολα θα φτιάξουν το χάρτη τους!
Και να σκεφτεί κανείς ότι στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου σε σταθμό διοδίων της πόλης, αναγράφουν την πόλη τους με κεφαλαία ελληνικά γράμματα, για να δείξουν ότι η πόλη αυτή ιδρύθηκε από τον Έλληνα Μέγα Αλέξανδρο.
Ντροπή μας! Πρέπει να αφυπνιστούμε πριν να είναι αργά.