2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τα εγκλήματα του AIDS: o Luc Montagnier

Αν δεν γνωρίζετε τον κύριο, να σας πω ότι είναι ο γάλλος που τη δεκαετία του 1980 εφηύρε τον HIV που υποτίθεται ότι προκαλεί AIDS. Το όνομά του συνδέθηκε επίσης και με το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ο αμερικανός Robert Gallo έκλεψε τον υποτιθέμενο ιό από το εργαστήριό του – το ζήτημα λύθηκε με την παρέμβαση των προέδρων Reagan και Mitterand. Έτσι, ο ιός HIV απέκτησε δύο πατέρες, τον Montagnier και τον Gallo. Αυτό ξέραμε μέχρι το 2008, όταν η Σουηδική Ακαδημία αναγνώρισε την απάτη του ενός και βράβευσε τον άλλο. Και το βραβείο Νομπέλ goes to . . . Luc Montagnier, ως τον μοναδικό εφευρέτη που ανακάλυψε τη μοναδική αιτία της ασθένειας του AIDS, τον HIV!

Και το καθεστώς που διαμορφώθηκε στην έρευνα για το AIDS απέβη τόσο δογματικό, ώστε όποιος επιστήμονας τολμούσε να αμφισβητήσει την επικρατούσα άποψη HIV=AIDS, εκβαλλόταν από την επιστημονική κοινότητα.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ιατρικού μακαρθισμού, εφαρμόστηκε εξίσου δογματικά και η θεραπεία της ασθένειας με τόσο τοξικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αργό θάνατο και την τελική εξόντωση των ασθενών.

Αυτά μέχρι το 2008 όταν ο Montagnier κυκλοφορεί το βιβλίο του Les combats de la vie. Mieux que guerir, prevenir (Οι μάχες της ζωής. Καλύτερα να προλαμβάνουμε, παρά να πολεμάμε), όπου προτείνει μια άλλη αιτία του AIDS, το οξειδωτικό άγχος. Προχωράει δε ακόμη περισσότερο και προτείνει εναλλακτικές φυτικές θεραπείες για την αισθένεια, με βάση τα αντιοξειδωτικά, όπως το ζεσταμένο απόσταγμα από παπάγια!

Για περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: