2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ποιος είσαι που αποφασίζεις για τα blogs Κε Σαλιάαρη… Φασσέα



Από το φασιστικά και παράνομα κλεισμένο ixnos.blogspot.com/

Επειδή διαβάσαμε στο βήμα της Κυριακής όπου αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Google πολλά και διάφορα «γραφικά» ,και με την ευκαιρία του σημερινού φασιστικού κλεισίματος του nonews-news.blogspot.com/ όπως άλλωστε έγινε και στο δικό μας ixnos.blogspot.com/ με τον ίδιο τρόπο προ δεκαπενθημέρου, Έχουμε να ερωτήσουμε τα εξής. Με ποιο δικαίωμα αφού δεν έχει προϋπάρξει καταγγελία η εισαγγελική παρέμβαση κλείσατε το ixnoς κύριοι της Google παραβιάζοντας εσείς τους όρους που θέσατε για την «φιλοξενία» μας από την εταιρία σας; Ποιος θα μας αποζημιώσει για τον ψυχικό κλονισμό που μας δημιουργήσατε; Ποιων εξωθεσμικών και ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ κέντρων τα συμφέροντα «υπηρετείται το να επιβάλλεται με τέτοιο αντιδημοκρατικό τρόπο λογοκρισία, και κλίμα αυτό-φίμωσης στα blogs; Γνωρίζουν στα κεντρικά της Google τι συμβαίνει στην Ελλάδα η είναι η εταιρία ένα απέραντο «μπουρδέλο» που δεν γνωρίζει η δεξιά τι πράττει η αριστερά τους; Έχουμε στείλει από το ixnos και διαμαρτυρία, και e-mail προς επανεξέταση του θέματος, αλλά μας γράψανε κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Δεν γνωρίζουν όμως ότι εμείς τους έχουμε γράψει πιο πολύ ,γιατί έξαλλου τα έχουμε και ποιο μεγάλα…..
τα….. αυτιά. Πότε τελειώνουν οι διακοπές σου κύριε σαλιάρη; Θα περιμένουμε πολύ για την απάντηση σου στο αίτημα μας ,η περιμένεις να σου δώσουν…. γραμμή; Είναι δυνατόν ρε κάφροι να πιστέψουμε ότι ο παγκόσμιος ιστός και ο blogger ακούει και πράττει διαφορετικά σε κάθε χώρα, ανάλογα με την νομοθεσία της; Δηλαδή σέβεται τους νόμους της Ζουαζηλάνδης για παράδειγμα ? Για τόσο βλάκες μας περνάτε; Eσεις γράφεται στα παλιά σας τα παπούτσια τους νόμους των χωρών. Μόνο στο μεγάλο-μαλακισμενο αμερικανικό όνειρο της νέας τάξις πιστεύεται, και υπηρετείται. Κανονίστε να αφήσετε τις «παιδικές συνήθειες» και να ανοίξετε τα blogs που αυθαίρετα και παράνομα κλίσατε, διότι είπαμε .Κάθε μέρα, ένα να κλείνει .δέκα θα ανοίγουν και ποιο σκληρά και ποιο καταγγελτικά. Έκτος εάν η τυχοδιωκτική πολιτική της Google καταργήσει και την “φιλοξενία” των Blogs.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

όντως υποπτα παιχνιδια και εδω ειμαστε επιφυλακη
εγραψα και σε προηγουμενο αρθρο απο το βημα
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=284643&ct=4&dt=23/08/2009
λεει

Εκπρόσωποι της Google αναφέρουν: «Η Googleπαρέχει την τεχνολογική δυνατότητα για τη δημιουργία ενός blog, δηλαδή προσφέρει δωρεάν το λογισμικό. Την πολιτική σχετικά με την ανωνυμία των bloggers προσπαθούμε να την προσαρμόζουμε σε κάθε χώρα. Δηλαδή οι τοπικοί νόμοι υπερισχύουν της πολιτικής της εταιρείας. Για παράδειγμα,έχουμε άλλη πολιτική στην Κίνα και άλλη στην Ελλάδα. Αν υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση,συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και, αν διαπιστώσουμε κάτι παράνομο, προσπαθούμε να επέμβουμε» επισημαίνει ο κ. Γ. ΣαλιάρηςΦασσέας, country manager της Google για την Ελλάδα και την Κύπρο.( αρα στην ΚΙΝΑ το κανατε οπως σας το ζητησαν??να δωσετε τα ονοματα και να εκτελεστουν οι αντιφρονουντες blogggers???)

παπα-Ηλίας είπε...

Με δυο λόγια:
Η Google σέβεται τους νόμους της ιερής εξέτασης της τοπικής πολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση...

Ιδού ο φασιστικός Μεσαίωνας!

Όχι μόνο στην Κίνα. Αλλά και στη γενέτειρα της Δημοκρατίας...