2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


24 μπουμπούκια, αμέμπτου ηθικής, αδέκαστοι, πατριώτες, υποδείγματα Ελλήνων κοινοβουλευτικών..
Κατεπείγουσα ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί εάν τελέστηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις από υπαλλήλους στα πληροφοριακά συστήματα διέταξε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το Plan B του Βαρουφάκη.
Για ΕΔΕ σε Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ, Στουρνάρα, Γαργάρα
για τα δυο κόμματα της μεταπολιτευσης που κυβερνησαν 40 χρόνια και έκαναν ένα κράτος μπανανία των Γερμανών των Αμερικανών και της siemens,αυτούς που δημιούργησαν το χρέος στην μεταπολιτευση,καμία ΕΔΕ
Για αυτούς που δημιούργησαν κομματικό και πελατειακό κράτος,χωρίς καμία αξιοκρατία .όχι μόνο είναι στο απυρόβλητο,αλλά έγιναν και κριτές με τον πέλεκυ της δικαιοσύνης ,αντί να είναι στο σκαμνί
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ξεκινάμε με αυτόν τον άμεμπτο !!δεν έχει αφήσει μπουρδέλο που να έχει κάνει την τσατσα. διαβάστε βιογραφικό
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Βασίλης Οικονόμου,



Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ της Βουλής από το 2010.
μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (2005-2010)
τον Απρίλιο του 2011 μετά και την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε με τον άλλο διαγραφέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά, το κόμμα Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
Τον Νοέμβριο του 2011 αποχώρησε μαζί με άλλα 250 μέλη του Άρματος και ίδρυσε μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομα Ελεύθεροι Πολίτες, του οποίου είναι Πρόεδρος.
Στις Βουλευτικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, έπειτα από την εκλογική συνεργασία του κόμματος με την Δημοκρατική Αριστερά, εκλέχθηκε Βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Έπειτα, στις Εκλογές Ιουνίου 2012, επανεκλέχθηκε βουλευτής με τις εκλογικές λίστες της ΔΗΜ.ΑΡ. της οποίας υπήρξε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έως και τον Ιούνιο του 2014 όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Από τον Ιούνιο του 2014 είναι ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής.
Στις 8 Ιανουαρίου 2015, και αφού ψήφισε για Π.Τ.Δ. τον κ. Σταύρο Δήμα, ανακοινώθηκε η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία, ενώ κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στην τέταρτη θέση με το κόμμα αυτό στις εκλογές του 2015[1], θέση στην οποία εξελέγη[2].
Την ερώτηση υπογράφουν οι Βουλευτές Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Αντωνιάδης, Μαρία Αντωνίου, Άννα –Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Γεωργαντάς, Κώστας Γκιουλέκας, Βασίλης Γιόγιακας, Αθανάσιος Δαβάκης, Άννα Καραμανλή, Κώστας Καραμανλής, Ανδρέας Κατσανιώτης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μάνος Κόνσολας, Δημήτρης Κυριαζίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Σκρέκας, Κώστας Τζαβάρας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: