2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι σύγχρονοι μαυραγορίτες με τις πιστωτικές κάρτες

Τελευταία, η τηλεόραση βρίθει διαφημίσεων για ''συμφέρουσες'' πιστωτικές κάρτες, τις οποίες είναι ''έξυπνο'' να χρησιμοποιείς ακόμη και για ένα λίτρο γάλα. Μέσα στο κλίμα της υπερχρέωσης των νοικοκυριών μέσω πιστωτικών καρτών που οδήγησαν σε κατασχέσεις ακινήτων, ή και σε αυτοκτονίες, μόνο η έλλειψη ρευστού και η απόγνωση των οικογενειών που δεν μπορούν να αγοράσουν ακόμη και τα απαραίτητα, εξηγεί την εκστρατεία αυτή των τραπεζών.

Ποντάροντας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, στοχεύουν στα τελευταία περιουσιακά στοιχεία των οικογενειών μέσα από την υπερχρέωση των πιστωτικών καρτών με άπειρους τόκους κι επιτόκια. Ακριβώς, όπως οι μαυραγορίτες στη διάρκεια της Κατοχής, οι οποίοι για ένα τενεκέ λάδι άρπαζαν ολόκληρα σπίτια... Κατά τα άλλα, μας απειλούσαν ότι αν βγαίναμε απ' το Ευρώ, θα πηγαίναμε πίσω στο '60: με το Ευρώ μας έφεραν στο '40...

Ωστόσο, το κίνημα της άμεσης διάθεσης των προϊόντων στους πολίτες απαντά στην προσπάθεια κάποιων να αισχροκερδήσουν για άλλη μια φορά με τη δυστυχία των συνανθρώπων τους. Η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο όπλο μας απέναντι στους καταστροφικούς σχεδιασμούς για τη χώρα και για τον καθένα από μας.
 
 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: