2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο θάνατος της Δημοκρατίας !


Βγαίνει ο σόϊμπλε κυρία μου ο οποίος ευχαριστημό δεν εχει! Τελειωμό ο κύριος αυτός δεν έχει!
Αλλά γιατί να είναι αυτός και οι λοιποί ευχαριστημένοι? Μιλάνε για επανατακτοποίηση του κράτους μας, του χρέους μας....αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι!
Γιατί ο υποψήφιος της Γαλλίας βγήκε ο άνθρωπος και το είπε ξεκάθαρα πια! Πως αυτή η λιτότητα στην Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί...αλλά ο άλλος γυρίζει και λέει πως δεν χρειάζεται να πάμε άμεσα σε εκλογές αλλά θα μας πούν αυτοί το πότε και την ώρα!
Μιλάμε για την απόλυτη Δημοκρατία!
Ορθώς?
Ορθώς κυρία μου αφού μας λέν ούτε λίγο ούτε πολύ τί?
Καθήστε με τον "δοτό" πάρτε και άλλους τεχνοκράτες δίπλα όπως και ο "δοτός" υποστήριξε γιατί σείς έτσι όπως ψηφίσατε και σας διώχνει ο πρόεδρος του ενός ή του άλλο κόμματος άστα να πάν στο διάολο!
Αλήθεια με ποιο δικαίωμα ο αντωνάκης διαγράφει στελέχη της νδ ?
Τίνος είναι το κόμμα?
Δικό του?
ΟΧΙ κυρία μου! Δεν είναι δικό του!!
Η Ελλάδα κυρία μου τελείωσε! 
Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, έπαψε πια  να υπάρχει!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ !!
Θα πρέπει κυρία μου ο πηταφδελτα που βγήκε και μας είπε πως "παραιτείται" του μισθού του, μαζί με τους αρχηγούς των κομμάτων να μιλήσουν επιτέλους για εκλογές!
Να απαιτήσουν κυρία μου ΕΚΛΟΓΕΣ !!


Γιατί αν δεν το κάνουν αυτό, θα πιστέψω πως αυτός ο σόϊμπλε που δεν ευχαριστιέται με τίποτε αυτό το πράμα.... μιλάμε πια για την κατάλυση της Δημοκρατίας μας και την πλήρη παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας και της αξιοπρέπειάς μας !
Αν δεν είμαστε δηλαδή κυρία μου καλά παιδάκια γιόκ οι εκλογές! Τζάμπα η χαρά που πίστεψες πως θα πας να ψηφισεις αυτόν που σου είπε πως "θα κατεβάσει τις κουκούλες"...ή κάποιον άλλον!
Βγαίνει και ο αντισυνταγματολόγος μας και μας είπε τί?
Πως θα πρέπει αν είμαστε ένα...και να μην τσακωνόμαστε και να μην υπάρχουν πολιτικά παιχνίδια και άλλα διάφορα γιατί θα υπάρξει πρόβλημα και...και...έρχονται σοβαρότερα προβλήματα...η πλήρης τρομοκρατία κυρία μου ξανά!
Για άκουσέ τον εδώ! http://youtu.be/tcFmhXHfYrs
Τί βλέπεις? Τί νιώθεις ακούγοντάς τον?
Εγώ νιώθω για μια ακόμη φορά, πλήρη αποστροφή και αηδία!
"...αντιμετωπίζουμε νέους όρους ...και..."
"...παίζουν με τη φωτιά.."
Τί λέει δηλαδή?
Δε θέλουν κύριε μια Ελλάδα εκτός ευρωζώνης αλλά μια Ελλάδα πλήρως υποταγμένη!
Αυτό θέλουν!
Υποτάσσονται κυρία μου αυτοί οι πολιτικοί μας μπροστά στους ξένους...στους "εταίρους", στους "δανειστες" μας και μες τη βουλή τους βλέπεις να ψηφίζουν σύσσωμοι τα νέα μέτρα λές και είναι τυφλοί!
Υποταγμένοι πλήρως στις ξένες δυνάμεις, στις κατοχικές δυνάμεις!
Εδώ μιλάμε για την απόλυτη γερμανική κατοχή κυρία μου εκτός αν δεν έχεις νιώσει ακόμη στο πετσί σου την πείνα και την αφόρητη πίεση μέχρι ασφυξίας !
Μου'ρχονται αυτοί και μου ζητάνε καθαριότητα στην Ελλάδα!
Ποιοι? Αυτοί με το σκάνδαλο siemens! Αυτοί που πουλούσαν σε μας τα κορόϊδα τα εμπορεύματά τους και μείς σαν βλαμένα αγοράζαμε...αγοράζαμε!
Μπράβο μας!
Που είναι ρε οι γερμανικές αποζημιώσεις?
Γιατί οι ηγεσίες μας δεν τις ζήτησαν μετά την κατοχή?
Πάλι μιλάει ο μέγας συνταγματολόγος μας για περικοπές και θυσίες πάλι για τους αδύναμους...θα κάνουν αυτό και το άλλο γιατί οι περικοπές θα είναι ανεξέλεγκτες κυρία μου!
Περικοπές γιατί μόνο σε όσους είναι αδύναμοι?
Να αδειάσετε την τσέπη και τους λογαριασμούς σας ξεκάθαρα να το δεί ο Ελληνικός Λαός και μετά να δώσω και το τρύπιο σώβρακο που φοράω χωρίς κίχ!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: