2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

κατέλαβαν οι Anonymous την σελίδα στο υπ. Δικαιοσύνης βιντεο!




κ. Παπαϊωάννου με τους πέντε (5) Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου σου, (πρωτοφανές στα χρονικά!!) σε περίοδο μάλιστα πλήρως περικοπής των δημοσιονομικών δαπανών,  καιρός να βάλεις και έναν έκτο Γ.Γ. ειδικό για το χακάρισμα των Anonymous...  εεε ρεεε γέλιο που έχετεεε!!

Οι Anonymous με μήνυμα τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι μαθητές Λυκείου, που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται πίσω από την πρόσφατη ηλεκτρονική επίθεση (2 Φεβρουαρίου) στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
 Μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους αναφέρουν:


«Τα παιδιά της G.H.S δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε από τους Αnonymous και όχι από τα παιδιά της G.H.S.
 Πολίτες της Ελλάδας, Είμαστε οι Anonymous.
Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνησή σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας».


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Σήμερα η σελίδα παρουσιάζει την ένδειξη:

Server Error in '/site' Application.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

9 σχόλια:

marianaonice είπε...

Μπράβο άνεμε που πρόλαβες να το βιντεοσκοπήσεις, γιατί μετά από λίγο είδα ότι είχαν κατεβάσει τη χακευμένη σελίδα και έδειχνε λάθος του σέρβερ.

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχ μαριαννα η ατακα της χρονιας

κ. Παπαϊωάννου με τους πέντε (5) Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου σου, (πρωτοφανές στα χρονικά!!) σε περίοδο μάλιστα πλήρως περικοπής των δημοσιονομικών δαπανών, καιρός να βάλεις και έναν έκτο Γ.Γ. ειδικό για το χακάρισμα των Anonymous... εεε ρεεε γέλιο που έχετεεε!!

marianaonice είπε...

Όντως ανώνυμε!! πολύ πετυχημένο αυτό που έγραψε ο Άνεμος!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ

Aνεμος είπε...

Στο μήνυμά τους ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων, για την πρώτη επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά "τα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το Site αυτό. ΕΛΕΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ".
Απευθυνόμενοι προς τους Έλληνες πολίτες, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι παρακολουθούν καθημερινά την κυβέρνηση της Ελλάδας, την οποία χαρακτηρίζουν "κατοχική" να καταλύει το Σύνταγμα και να οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση.
"Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, πεθαίνει, πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον ελληνικό λαό" αναφέρουν στο μήνυμά τους.
Προειδοποιούν μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή κυβέρνηση, απαιτώντας την αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα, τη μη πληρωμή των δανείων στους "τοκογλύφους" και τη διενέργεια εκλογών.
Σημειώνουν μάλιστα ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με αυτούς που ψήφισαν το ACTA και δολοφόνησαν τη Δημοκρατία.
"Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν" τονίζουν οι Anonymoys και προσθέτουν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν να κάνουν.
Στο τέλος του μηνύματος οι Anonymous απευθύνονται στον ελληνικό λαό.
"Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται", αναφέρουν.

Aνεμος είπε...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ
http://news247.gr/health/Media-Internet/oi_anonymous_ksanaxtuphsan_to_ypoyrgeio_dikaiosunhs.1661669.html

Ανώνυμος είπε...

Tελειο .Ψηφιζω το κομμα των Anonymous

Ανώνυμος είπε...

183 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.206065419478381.52004.112806562137601&type=3

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS

marianaonice είπε...

Τι εννοείς Ανώνυμε;
ότι είναι από τους ίδιους του συστήματος; το σκέφτηκα κι αυτό, γιατί μια χαρά θα δώσουν άλλοθι σ' όσους θέλουν να φιμώσουν τη μπλογκόσφαιρα αίροντας την ανωνυμία...