2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του γκάλοπ μας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ είναι ανατρεπτικά


H Μέρκελ χαιρετίζει τη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου - Βορίδη - Αβραμόπουλου


Σύσσωμη η ελεύθερη κοινωνία του ίντερνετ καταδίκασε σήμερα την κατοχική κυβέρνηση, δείχνοντας άλλη μια φορά , ότι δεν έχει εξαρτήσεις από καμία διαπλοκή
Δείτε από το γκάλοπ ψηφοφορίας που έχουμε βάλει στα αριστερά του ιστολογίου μας. Να γιατί δεν θέλουν να κάνουν εκλογές

ΑΛΛΟ (δηλαδή τα εξωκοινοβουλευτικά λαϊκά κινήματα) 35 (22%)
ΚΚΕ 31 (19%)
ΣΥΡΙΖΑ 24 (15%)

ΑΠΟΧΗ 18 (11%)
ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ 14 (8%)
ΝΔ 10 (6%)
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 8 (5%)
ΠΑΣΟΚ 5 (3%)
Μέχρι τώρα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του γκάλοπ ψηφοφορίας μας, είναι ανατρεπτικά για το δικομματισμό. Η έρευνα είναι σοβαρή αφού γίνεται από την google και δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί
Πρώτο κόμμα το ΑΛΛΟ.. ,που μάλλον σημαίνει ότι ο κόσμος ψάχνει να στηριχτεί στα ήδη υπάρχοντα κινήματα, που έχουμε ξαναπεί οτι πρέπει να ενωθούν!! 
Δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ
Τρίτο το ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ ΠΕΜΠΤΗ...
ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει σχεδόν... καν στον χάρτη! προσέξτε ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ
Η αποχή δε συνιστά αντίδραση: αποτελεί ένδειξη απάθειας και αδιαφορίας, αν και από μια μικρή μερίδα αντιμετωπίζεται ως συνειδητή επιλογή απαξίωσης της υπάρχουσας εκλογικής διαδικασίας ως μη δημοκρατικής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και σε πρακτικό επίπεδο, η αποχή είναι αναποτελεσματική διότι δεν προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα:
Ο ψηφοφόρος που απέχει απλά ‘δεν υπάρχει’ για το εκλογικό μας σύστημα: οι έδρες των κομμάτων θα βγουν από τους συμμετέχοντες. Έτσι όποιος δεν ψηφίζει η ρίχνει λευκό - άκυρο απλά «πάει στο πρώτο κόμμα»!!!
ΕΤΣΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΟ Η ΛΕΥΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 32%
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ. ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!

 GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: