2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τραπεζο-δικηγορικά Κυκλώματα.

 Μήπως, αντί να εξαντλείται η ενασχόληση των διωκτικών αρχών, με τις ιδέες που διακινούν "ενοχλητικοί" bloggers, να εφαρμοστεί επιτέλους η νομοθεσία ;
για αυτό μας φοβούνται ποιοι άλλοι λένε για αυτό το κακούργημα;


 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ
PARIS V-SORBONNE

Καταγγελία – Υπόμνημα

Προς
Κύριο Πρωθυπουργό,
Υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών
ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες
Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Κοιν:  ΜΜΕ,  Ξένα ΜΜΕ
Αθήνα, 8-4-2011
Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται    ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία



Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τράπεζα-δικηγορικά Κυκλώματα.
Αν οι Εισαγγελείς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλουν να παραιτηθούν, γιατί μελλοντικά μπορεί να διωχθούν οι ίδιοι,  ως παθητικοί συνεργάτες αυτών των κυκλωμάτων..
Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι Αυτοκτονούν οι δανειολήπτες, γιατί τους εκβιάζουν, τους απειλούν, τους τρομοκρατούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας, των γραφείων ενημέρωσης, των γραφείων κατάσχεσης των Δικηγορικών γραφείων και  οι συνεργάτες στους εκβιασμούς, όπως καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, θύματα των δολοφονικών τραπεζο-δικηγορικών κυκλωμάτων!
Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στους τραπεζίτες δολοφόνους και τους συνεργάτες τους, οδηγούνται στην αυτοκτονία που είναι ουσιαστικά δολοφονία!. Η τραπεζο-δικτατορία είναι χειρότερη της Χούντας των Συνταγματαρχών!    Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 110 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες!


Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και Ανθρωποκτονιών,  να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία δολοφονίας ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες   συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη  δίκη με την κατηγορία  ‘σκόπιμης  και
 συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’,  με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια,  που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση.  Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθήνας και επαρχίας πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές  δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους
Να πώς δολοφονούν τους δανειολήπτες:
Α. Μόλις υπάρξει έστω και μιας ημέρας καθυστέρηση της πληρωμής της μηνιαίας δόσης:
1.      Τράπεζα : Τηλεφωνικές απειλές συνεχώς από υπαλλήλους τους κυρίως γυναίκες νεαρές με τσιριχτή φωνή. Απειλούν Θεούς και δαίμονες όλη την οικογένεια όποιον βρουν, ακόμα και στον χώρο εργασίας των δανειοληπτών. Έτσι τους διασύρουν επιπλέον, που είναι και αυτό ποινικό αδίκημα
2.      Εταιρείες ενημέρωσης: Είναι η χειρότερη μορφή εκβιασμού και οδηγούν τους δανειολήπτες στην δολοφονία δηλ. τους δολοφονούν ενώ φαίνεται αυτοκτονία. Εκβιάζουν και κάνουν ψυχολογικά βασανιστήρια στους πολίτες που είναι παράνομο.
3.      Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος.
4.      Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους,  ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή  άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι,  που
 εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι,  είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία της Αστυνομίας, δηλ. η Αστυνομία φυλάει τους εκβιαστές και δολοφόνους των δανειοληπτών.
5.      Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’  μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και  μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη.  Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.
6.      Αν η Τράπεζα ή το Γραφείο ενημέρωσης ζητήσει πίσω τον φάκελο του Δανειολήπτη τότε εκβιάζουν  και την Τράπεζα με την  παράνομη  ‘ρήτρα’ του 5% Δεν κάνουν συνήθως αγωγές ‘ γιατί κοστίζουν’  αλλά εκβιαστικά απειλητικά τηλεφωνήματα κατατρομοκράτησης των δανειοληπτών Έτσι ο δανειολήπτη δεχόμενος σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων δολοφονείται,  γιατί καταρρέει ψυχολογικά και αυτοκτονεί. Η αυτοκτονία είναι ουσιαστικά δολοφονία,  από την καταπίεση των εκβιαστών.
7.      Τα γραφεία ενημέρωσης. Τυπικά, πολλά λειτουργούν νόμιμα, γιατί παρέχουν δήθεν υπηρεσίες ενημέρωσης. Όμως αναθέτουν την ενημέρωση σε άτομα άπειρα, χωρίς ασφάλιση και χωρίς εκπαίδευση. Η ενημέρωση, συνήθως,  γίνεται τηλεφωνικός εκβιασμός. Μεταξύ των Γραφείων ενημέρωσης και Δικηγορικών γραφείων υπάρχει συνεργασία, γιατί αρκετά Δικηγορικά γραφεία εργάζονται για Εταιρείες Ενημέρωσης, όπου και κόβονται τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.
Β. Οι κατασχέσεις. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’  από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.
Επομένως η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του  και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.
Καλούμε, τον Κύριο  Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης,  την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος  να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες   συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη  δίκη με την κατηγορία
 ‘σκόπιμης  και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’,  με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια,  που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Επίσης πώς μια Τράπεζα που δανείζεται με 1% από την ΕΚΤ, μετα-δανείζει με 20% και πού  πάει αυτό το υπερκέρδος.  Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές  δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους
Μπορεί να βρεθεί μια λύση για όλους τους δανειολήπτες. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων ‘ καρτών του πολίτη σε ένα νέο δάνειο ‘πακέτο’ στο Ταμείο Παρακαταθηκών με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’  τη Νέα Σεισάχθεια. Επίσης η παράταση της καταγγελίας του Δανείου  στους 9 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, θα επιφέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες από
 τις 3 μήνες που είναι τώρα!
Επισημαίνουμε ότι οι πολίτες που καταγγέλλουν όλα αυτά έχουν και μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία που οι διωκτικές αρχές αν δεν είναι υπάλληλοι ή συνεργάτες των εγκλημάτων των τραπεζιτών οφείλουν να ερευνήσουν αμέσως.
Υπάρχει Ελπίδα!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι Αυτοκτονούν οι δανειολήπτες, γιατί τους εκβιάζουν, τους απειλούν, τους τρομοκρατούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας, των γραφείων ενημέρωσης, των γραφείων κατάσχεσης των Δικηγορικών γραφείων και οι συνεργάτες στους εκβιασμούς, όπως καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, θύματα των δολοφονικών τραπεζο-δικηγορικών κυκλωμάτων!

Ανώνυμος είπε...

1 Τζίρος τοκογλυφίας: Τουλάχιστον 1 τρισ. δρχ. (σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε πριν από ένα μήνα ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Ελλάδος κ. Γιώργος Κανελλόπουλος).

2 Ποσοστό ενημέρωσης των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις τοκογλυφίας: 3%-4% (σύμφωνα με τα στοιχεία τού υπό τον κ. Τσαντρίζο Τμήματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης).

3Ποσοστό μικρομεσαίων που καταφεύγουν σε τοκογλύφους: 60%.

4Αυτοκτονίες λόγω χρεών σε τοκογλύφους: Από το 1984 ως το 1997, 18 άτομα (σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία της Ασφαλείας).

5Πόλεις «υψίστης» τοκογλυφικής δραστηριότητας (εκτός Αθηνών): Πάτρα (η ομάδα των 20 επιχειρηματιών και εμπόρων που κατηγορήθηκαν στα τέλη του 1996 για τοκογλυφία. Σε πόρισμα επιθεώρησης τον Ιανουάριο του 1997 προσδιορίζεται στενή σχέση του κυκλώματος με τον αντεισαγγελέα Εφετών κ. Δημ. Χριστόπουλο), Πύργος (περιστατικά Ηλιόπουλου, Κανελλόπουλου), Σέρρες, Κόρινθος, Θεσσαλονίκη.

6Δεδομένα τοκογλυφίας στην Αθήνα: Υπαρξη 10-12 μεγάλων «αφανών» τοκογλύφων, ευυπόληπτων επαγγελματιών που κινούν το μεγαλύτερο ποσοστό του τοκιζόμενου χρήματος. Οι μεσαίοι «ενεχυροδανειστές», οι μικροί και οι σποραδικοί.

7Εγκληματική δραστηριότητα: Μέχρι στιγμής οι «ταμίες» των τοκογλύφων δεν είχαν προχωρήσει σε καμία «επαγγελματική», για «παραδειγματισμό», δολοφονία. Σύμφωνα με αξιωματικό του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ούτε η δραστηριότητα του «συνδικάτου εκτελεστών» περιλαμβάνει υπόθεση παραγγελίας δολοφονίας για χρέη προς «παρατράπεζα».

8Προτεινόμενη λύση: Οπως ανέφερε μιλώντας προς «Το Βήμα» ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Ελλάδος κ. Γ. Κανελλόπουλος, λύση αποτελεί η δημιουργία των «Εταιρειών Αμοιβαίων Εγγυήσεων» που θα μεσολαβούν και θα αποτελούν τον εγγυοδοτικό μηχανισμό για τον δανεισμό από τις τράπεζες των «μικρών» και μεσαίων επιχειρηματιών. Η «εκδίκηση» του θύματος

Aνεμος είπε...

Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τράπεζα-δικηγορικά Κυκλώματα.
Αν οι Εισαγγελείς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλουν να παραιτηθούν, γιατί μελλοντικά μπορεί να διωχθούν οι ίδιοι, ως παθητικοί συνεργάτες αυτών των κυκλωμάτων..

marianaonice είπε...

Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Τίποτε πιο αληθινόοο!!

παπα-Ηλίας είπε...

marianaonice

Αφού η αδικία είναι νόμιμη και η δικαιοσύνη παράνομη....