2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Υπουργός Αθανασίου: Ε, δεν πληρεί της προϋποθέσεις η ερώτηση!

Υπουργός Μανιάτης: Καλά, το βλέπουμε και θα σας απαντήσουμε… (μετά τις εκλογές!!!)

8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014. Το Ολυμπία αποκαλύπτει μία εξοργιστική υπόθεση:
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ” ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Παίρνει λοιπόν το δημοσίευμα ο Νίκος Νικολόπουλος και κάνει ερώτηση στην βουλή (κλικ στην εικόνα αριστερά).

Ήρθαν λοιπόν και οι απαντήσεις τον υπουργών… που με διάφορες προφάσεις δεν απάντησαν! Δείτε και φρίξτε:  ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ!Τον Ελληνικό λαό τον ξευτέλισαν


Ζούμε στην εποχή του ψεύδους και της πολιτικής απάτης. οι ηγέτες των δύο «πρώην μεγάλων» κομμάτων που «υποτίθεται» ότι κυβερνάνε τη χώρα και επιδιώκουν να τη βγάλουν από τη μεγάλη κρίση, είναι εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση, εκείνοι που κατάκλεψαν τον πλούτο του ελληνικού λαού, εκείνοι που βύθισαν τη χώρα και τους Έλληνες στην απεχθέστερη οικονομική και ηθική εξαθλίωση που γνώρισε ποτέ ελεύθερη ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης!
Κι ενώ η χώρα βυθίζεται οι Κουίσλιγκ της συγκυβέρνησης των δωσίλογων με τη συνηγορία των βοθροκάναλων και των παπαγάλων τους προσπαθούν με το ψέμα να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό για να μείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά ότι μακριά από αυτήν το τέλος τους θα είναι άδοξο και τραγικό.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

BINTEO: Η Κρήτη βροντοφώναξε ΟΧΙ στην καταστροφή χημικών στη Μεσόγειο!


Πολίτες από όλη την Κρήτη είπαν για μια ακόμα φορά "όχι" στα σχέδια για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας με την πειραματική μέθοδο της υδρόλυσης εν πλω, σε διεθνή ύδατα δυτικά της Κρήτης.

Μετά τις ομιλίες των διοργανωτών της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες επιβιβάστηκαν σε πλωτά μέσα, φουσκωτά και αλιευτικά σκάφη καθώς και στο πλοίο που εκτελεί τοπικά δρομολόγια, και έκαναν συμβολικό αποκλεισμό της θαλάσσιας οδού από τα Σφακιά προς την Γαύδο, βγαίνοντας στα ανοικτά, σε ακτίνα περίπου 3 ναυτικών μιλίων.
Εν πλω άναψαν πυρσούς ενώ στο πλοίο που μετέφερε όσους δεν είχαν σκάφη υπήρχε ένα πανώ κατά της καταστροφής των χημικών στη Μεσόγειο.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα αποφασίσουν τι ακριβώς επιθυμούν να μας συμβεί.


Γιούλη Παπαδοπούλου
ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ !!!
Οι εκλογές δεν γίνονται για να πάμε να δείξουμε πόσο αγαπάμε έναν φίλο μας υποψήφιο ή να στηρίξουμε τον κουμπάρο ή τον συγγενή.
 Αν δεν εκφράζει η στάση του τίποτα από αυτά που πιστεύουμε ή θέλουμε για τον τόπο μας κι αν η παρουσία του σε ένα χώρο , τον οποιονδήποτε, δεν μας εκφράζει, φυσικά και ΔΕΝ τον ψηφίζουμε.
 Οι εκλογές δεν είναι κοινωνικό γεγονός έκφρασης συναισθημάτων ή άλλης αβρότητας.
 Κρίνεται η επόμενη 4 ετία της δικής μας ζωής και η διαχείριση των δημόσιων θεμάτων που περιλαμβάνουν όλους μας και λουζόμαστε άπαντες τις επιπτώσεις των λάθος χειρισμών όσων στέλνουμε στην εξουσία.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η μαύρη επέτειος του 2010!

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια ο τότε πρωθυπoυργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωνε την -άνευ όρων- παράδοσή μας στη μέγγενη του ΔΝΤ.

Απο το 2010 μέχρι σήμερα, εξ αιτίας της παράδοσης της χώρας μας στους τοκογλύφους, έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία χιλιάδες συνάνθρωποί μας, έχουν απολυθεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, έχουν κατασχεθεί χιλιάδες σπίτια, έχουν βάλει λουκέτο χιλιάδες καταστήματα και αυτός ο κύριος, καθώς και τα υπόλοιπα πουλημένα ανθελληνικά πολιτικά σκουπίδια, κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσά μας σα να μην τρέχει τίποτα. Η κοιμόμαστε όρθιοι, ή όντως μας ψεκάζουν με υγρό οξείας μαλακίτιδας.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

3.000 κεριά άναψαν πολίτες από την Θεσσαλονίκη,

Δυστυχώς οι αυτοκτονίες και το αίμα,είμαι πολύ περισσότερες!
μπράβο στα παιδιά που το υπενθύμισαν!
Μία σημαντική πρωτοβουλία πήρε μετά τον Επιτάφιο η ομάδα Μένουμε Θεσσαλονίκη Ούτε φυγή/ούτε υποταγή Πρωτοβουλία Νέων για το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Την Μεγάλη Παρασκευή, στις 10.00 μ.μ., επιστρέφοντας από την περιφορά του Επιταφίου, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική ολιγόλεπτη, σιωπηρή παράσταση μνήμης στην πλατεία  Αριστοτέλους, για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν θέσει τέλος στην ζωή τους, αδυνατώντας να επιβιώσουν μέσα στη λαίλαπα της κρίσης.
Ένα πρωτότυπο happening αν και με πολύ θλιβερό θέμα στην Πλατεία Αριστοτέλους. 3000 κεράκια για τις 3000 αυτοκτονίες (τις γνωστές) που έχουν συμβεί στη χώρα μας.
Γιατί, για να θυμηθούμε και τον μεγάλο συντοπίτη μας Κωστή Μοσκώφ, ο ελληνικός λαός διαβάζει στο μαρτύριο της σταύρωσης, πέρα από ένα συγκλονιστικό πνευματικό γεγονός, και την δικιά του πορεία.

Μια συμβολική κίνηση σε μια συμβολική μέρα
http://kenepe.blogspot.gr/2014/04/3000-3000.html

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

η ώρα του σκότους…


Γραμματείς και υποκριτές Φαρισαίοι,που αμφισβητούσε την εξουσία τους,Ιούδες που φυλάνε υπέροχα!,κατακτητές Ρωμαίοι,που φοβούνται μην χάσουν την εξουσία τους,πόντιοι Πιλάτοι,που νίπτουν τας χείρας τους,αλλά καταδικάζουν εκ του ασφαλούς,και αρχιερείς Καϊάφες,υπάρχουν και σήμερα!στο χέρι μας είναι να ενωθούμε και να τους συν τρίψουμε !
κάτω άρθρο από
Παπα - Ηλίας Υφαντή

«Ντύθηκε,  ως Σ’ είδε στο σταυρό, ο Ήλιος το σκοτάδι
                          και το καταμεσήμερο  έγινε μαύρο βράδυ»                                                                                                                    

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αρκεί να μην είσαι ηλίθιος...


Δημήτρης Μηλάκας
Αρκεί να μην είσαι ηλίθιος...

«Βγήκαμε στις αγορές» και τα media του συ­στήματος έχουν αποφανθεί: «Σωθήκαμε». Πέρα από τους υποβολείς όμως της εικονικής πραγ­ματικότητας, υπάρχει και η πραγματικότητα αυ­τή καθεαυτήν, όπως περιγράφεται από την πλέ­ον αντικειμενική γλώσσα: τη γλώσσα των αριθ­μών. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους επαγγελματίες της χειραγώγησης και ας διαβάσουμε κάποιους αριθμούς. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το Ακα­θάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της χώρας ήταν:

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κοιτάξετε τι φτιάξανε για να μην το πάρει κανένας!!!!!!!!!!!


500 ευρώ κοστολογούν αυτοί την ψήφο σας! το θέμα είναι πόσο κοστολογείτε εσείς το μέλλον των παιδιών σας!....
[Τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία δηλώνουν στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων ότι φιλοξενούνται]..... Εάν κάποιος μακροχρονια άνεργος φιλοξενείται απο τους γονείς του δεν το παίρνει
γιατροί,υδραυλικοί και δικηγόροι που δηλώνουν 1000 ευρώ εισόδημα θα πάρουν απο την πίτα.Χαμηλοσυνταξιούχοι και άνεργοι με τη χαρά θα μείνουν πάλι.ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
κάποιος που δεν δούλεψε και τα εισοδήματα του είναι μηδενικά ,εάν έχει τεκμαρτό εισόδημα πάνω από 6.000 δεν δικαιούται

η εξουσία της ύβρης…


Ο Χριστός μιλούσε στους μαθητές του, για τη σταύρωση. Κι εκείνοι ονειρεύονταν εξουσίες και μεγαλεία. Μάλιστα ο Ιάκωβος και ο Ιωάννης, οι γιοι του Ζεβεδαίου, του ζήτησαν και ιδιαίτερα προνόμια. Να καθίσουν, δηλαδή, ο ένας στα δεξιά του και ο άλλος στ’ αριστερά του, όταν θα γινόταν αυτοκράτορας.
Και το χειρότερο ήταν πως, ενώ δεν κατάφεραν τίποτε, προκάλεσαν και την αγανάκτηση των υπολοίπων μαθητών, που κατάλαβαν τις μεθοδεύσεις τους.. Δεδομένου ότι κι εκείνοι είχαν παραπλήσιες μωροφιλοδοξίες…
Γι’ αυτό και ο Χριστός τους κάλεσε όλους μαζί και τους είπε:
«Οι κοσμικοί άρχοντες παίρνουν και διατηρούν, συχνά, την εξουσία με δολοφονίες και εγκλήματα, για να γίνουν τύραννοι. Και, ενώ καταδυναστεύουν και καταληστεύουν τους λαούς, δεν ντρέπονται να παρουσιάζονται και σαν ευεργέτες τους και απελευθερωτές τους.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

άλλα έλεγε η ΜΕΡΚΕΛ άλλα μεταφραζαν


ΕΙΝΑΙ τόσο ποταποί πια!που παραποιούν και την μετάφραση!!

«μέτρα εξυγίανσης» και όχι «λιτότητας»,μετέφραζαν,σαν να λέμε οτι η Μέρκελ, είπε για να συνεχιστεί η λιτότητα,και αυτοί μίλαγαν για εξυγίανση
Οργισμένη επιστολή απέστειλε στο ΑΠΕ η ανταποκρίτρια του επίσημου ειδησεογραφικού πρακτορείου στη Γερμανία, Φαίη Καραβίτη, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε πιέσεις στο θέμα της κάλυψης της επίσκεψης Μέρκελ, για λόγους «δυσαρέσκειας κύκλων της κυβέρνησης».

Η επιστολή της:

«Προς τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Γεν. Διευθυντή ΑΠΕ-ΜΠΕ
κ. Αντώνη Σκυλλάκο

Βερολίνο, 14.4.2014

Κύριε Σκυλλάκο,

Λυπούμαι που αναγκάζομαι για μία ακόμη φορά να διαμαρτυρηθώ και επισήμως για την συμπεριφορά της Διεύθυνσης του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο πρόσωπό μου.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πριν πάτε να ψηφίσετε...ΚΑΝΤΕ την φορολογική σας δήλωση...


Φορολογούν το εισόδημα από σεμινάρια με 26% σαν να είναι εισόδημα από ελευθερα επαγγέλματα
Έχουμε βγει όμως στις αγορές......
Σοβαρά υπάρχει νοήμων άνθρωπος που τους πιστεύει πλέον ,περί πλεονάσματος,και ανάπτυξης!:
Τελικά πέρα από την εξαθλίωση ,πάνε να μας   τρελάνουν κι ολας!!
Το ανέκδοτο είναι ότι πολλοί άνεργοι ,δεν έχουν πάρει καν ,ακόμα!λεφτά απο τα προγράμματα
Ενεργοποιούνται τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης των 3.000 ευρώ και θα φορολογηθούν με 26%!
- Οι άνεργοι που έπαιρναν περίπου 500 ευρώ θα κληθούν να τα δώσουν πίσω!
- Τα εισοδήματα αυτά θα φορολογηθούν ως εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις!
- Αν ο άνεργος έχει και αυτοκίνητο, ακόμα χειρότερα!

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ


Με τριάντα τραυματίες και έξι προσαγωγές ολοκληρώθηκε το Σάββατο διαδήλωση για το δικαίωμα στην στέγη και κατά
της πολιτικής της
κυβέρνησης του Ματέο Ρέντσι, η οποία οργανώθηκε στη Ρώμη.
 Πρόκειται για “τυφώνα” ταραχών που εξαπλώνεται στην Ευρώπη των “Ευρωσκεπτικιστών” και όλων όσων αμφισβητούν τα αγαθά της φιλελεύθερης ισοπέδωσης του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του ανύπαρκτου κράτους πρόνοιας που συρικνώνεται αναζητώντας Ιφιγένειες μέσα στα στρώματα του  λαού.
Η αμφισβήτηση προέρχεται κυρίως από νέους ανθρώπους που πλήττονται από την ανυπαρξία προοπτικής και ενός καλύτερου αύριο.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Με λένε Ελένη!

“Με βάφτισαν Ελένη και με φωνάζουν Λένα για το χατίρι του πατέρα μου που ποτέ δεν γνώρισα”
mama
Με λένε Ελένη! Μισώ το Ελεάνα και σιχαίνομαι το Έλενα. Ανέχομαι το Λένα γιατί έτσι με πρωτοφώναξε ο γιγάντιος Νίκος, ο πατέρας μου, σαν γεννήθηκα. Με σήκωσε ψηλά και έτσι φώναξε, έτσι τούρθε “Καλώς ήρθες Λενάκι μου!”. Κι εγώ, έτσι ψυχανεμίζομαι, πέταξα σαν πέρδικα στον ουρανό γιατί έτσι είναι η ευτυχία, σε κάνει ανάλαφρο σαν πούπουλο που το σέρνει ο αέρας. Θάχει τον λόγο του ο Θεός που τις αναμνήσεις τις έβαλε από τα πέντε χρόνια και μετά, αλλά εγώ στα τρία μου χρόνια το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι ψηλούς με μαύρα κουστούμια και μια τεράστια Αμερικάνικη κατάμαυρη κουρσάρα σαν την άλλη πλευρά της ψυχής μου.

Τότε που, ο Νίκος της ζωής μου, πετούσε σαν αετός πάνω από τα έλατα του Καϊμακτσαλάν για να ρθει στο μικρό μου παραθυράκι και αφού μου χαϊδέψει τα μαλλιά, όσο μπορεί ένας αετός να κάνει, να με φωνάξει “γειά σου περδικούλα μου, γειά σου Λενάκι, πάντα θα σ’ αγαπώ!” Κι ύστερα χάθηκε στην αιωνιότητα, κοντά στους αγγέλους. Και ήμουνα, να μά το Θεό, μόλις τριών ετών κοριτσάκι με χρυσές μπούκλες και καταγάλανα μάτια εντελώς μόνη. 

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Το τρένο θα φύγει χωρίς εμένα…

“Βαρέθηκα να ανασταίνω και ν’ ανασταίνομαι.”
Την αγκάλιασα και τη φίλησα με πάθος. Την έσφιξα επάνω μου και τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Αναρωτιόμουν τι σόϊ συναίσθημα ήταν αυτό που μου φούσκωνε τα στήθια. Δεν ήταν το γνωστό ερωτικό πάθος που έβγαζα μόλις τα χείλια μου ενώνονταν με αυτά της Μυρτώς. Ήταν το γεμάτο… αγάπη! Ναι, αυτό πρέπει νάταν το συναίσθημα που ένιωθα. Ανάμικτο από αδελφικό, ερωτικό, μητρικό, πατρικό… ένα μίγμα από όλα, η αγάπη. Μ’ έπνιγε αφόρητα και μου ανέβαζε δάκρυα. Αυτός ο ζωντανός ο χωρισμός ήταν όπως μου καθότανε, ένας μισός θάνατος.


Φρρρρρ! Ο υπάλληλος των τραίνων στη αποβάθρα Νο 2. Διαπεραστική η σφυρίχτρα προειδοποιεί, σε ένα λεπτό κλείνουν οι πόρτες. Μια τελευταία σφιχτή αγκαλιά πάνω της. Η καρδιά της χτυπάει δυνατά, το στήθος της ανεβοκατεβαίνει γρήγορα. Τα αναφιλητά της συνοδεύονται από πολλά δάκρυα και τα πόδια της ίσα που αγγίζουν το έδαφος.  Μας χωρίζει ο αδελφός μου. Μόλις που προλαβαίνω στο τρίτο ηχητικό τουουουτ πριν σφραγίσει η πόρτα με το πέδιλο από το σκαλοπάτι το άνοιγμα 

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ!ΚΡΑΥΓΑΖΕ!ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ


Συγκλονιστική η ομιλία του στην Πνύκα,που αν και αγράμματος είπε!
Ἐγώ, παιδιά μου, κατὰ κακή μου τύχη, ἐξ αἰτίας τῶν περιστάσεων, ἔμεινα ἀγράμματος καὶ διὰ τοῦτο σᾶς ζητῶ συγχώρηση, διότι δὲν ὁμιλῶ καθὼς οἱ δάσκαλοί σας. Σᾶς εἶπα ὅσα ὁ ἴδιος εἶδα, ἤκουσα καὶ ἐγνώρισα, διὰ νὰ ὠφεληθῆτε ἀπὸ τὰ ἀπερασμένα καὶ ἀπὸ τὰ κακὰ ἀποτελέσματα τῆς διχονοίας, τὴν ὁποίαν νὰ ἀποστρέφεσθε, καὶ νὰ ἔχετε ὁμόνοια.
Σαν σήμερα ήλθε στην ζωή ο Άγιος του Ελληνισμού
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στον ουρανό εκρέμετο αγγούρι με το ράμμα…

“Στον ουρανό εκρέμετο αγγούρι με το ράμμα κι όλοι, μα όλοι, τρέξανε να ελέπουν ατό το θάμα!”
Μικροί το λέγαμε ειρωνικά για την… φάρα μου, και τώρα… το βλέπουμε που κρέμεται και αναρωτιόμαστε ποιος θα σκύψει να μαζέψει το σαπούνι! Έχω την εντύπωση πως άνοιξε το σπυρί και αρχίζει να ξεχειλίζει το πύον. Βρωμάει ο τόπος και η βρώμα αυτή δεν είναι τίποτε μπροστά σ’ αυτό που θα ακολουθήσει. Νομίζω πως έφτασε η ώρα για να γίνει η καταμέτρηση και να δούμε τι και πως.
Τι έγινε και φτάσαμε , όχι στα πρόθυρα, αλλά στην χρεωκοπία και…
Πως φουντάραμε άγκυρες στο λιμάνι του ΔΝΤ, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Θα σας πω ένα μυστικό, μη το μαρτυρήσετε όμως. Αυτοί θα συνεννοηθούν όλοι μαζί και θα σκύψουν ταυτόχρονα, έτσι θα καλύψουν ο ένας τον άλλον και ούτε γάτα ούτε ζημιά εκτός… από τον αιώνιο καλοπληρωτή, τον λαό! Κι από πάνω θα ζητήσουν ανανέωση της εμπιστοσύνης για μια νέα καλύτερη Ελλάδα. Και αυτό, το ξέρουν πολύ καλά.
Και να σας πω άλλο ένα μυστικό. Θα τους την δώσουμε, όπως πάντα! Και αυτό το ξέρουν!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!"


ή, επί το νεο-ελληνικότερο: "Αν δεν ταιριάζανε ΔΕΝ θα συμπεθεριάζανε!"
Δεν πεσαμε 
από τα σύννεφα .
Οι φασίστες μας κυβερνάνε.Οι θεσμοί έχουν πάει περίπατο και το πάρτι συνεχίζεται.Να τους χαίρεσθε!
Και μια απορία κρίσης!!επειδή εδώ βρωμάει πολύ παρακράτος!
Γιατί ο Κασιδιάρης δεν έβγαλε τις συνομιλίες,πριν το Πολυνομοσχεδιο!,μνημόνιο!::
Ο Βενιζέλος δεν ξέρει τι λέει. Αντί να καταδικάσει τον ακροδεξιό τον Μπαλτάκο λέει περί στερεοτύπων. Τα πάντα για να μείνει αντιπρόεδρος !!!
Το πραγματικά δυσάρεστο της υπόθεσης  θα είναι ότι η ναζιστική Χ.Α. θα βγει πολύ κερδισμένη. Θα φανεί  ισως ως το όντως αντισυστημικό, αδικημένο και "σωτήριο" κόμμα της χώρας. Τραγικό.
Στη συνομιλία που ο Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε κρυφά, ο Τάκης Μπαλτάκος εμφανίζεται να λέει πως οι ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής δεν είχαν κανένα στοιχείο για την προφυλάκιση στελεχών της οργάνωσης και πως οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου έγιναν αποδέκτες της οργής του Αντώνη Σαμαρά όταν δεν προφυλακίστηκαν οι πρώτοι υπόδικοι βουλευτές της ΧΑ.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ημίγυμνα μοντέλα Τούρκοι ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων


Αποτροπιασμό προκαλούν στην Κύπρο φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή και απεικονίζουν ημίγυμνα μοντέλα να ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.