2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Με παϊδάκια και καλό κρασί!!!!!!!!


ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει τις... εξορμήσεις του ανά την Ελλάδα, συντροφιά πάντα με την οικογένειά του.
Τελευταίος «σταθμός» του πρώην πρωθυπουργού ο Σμόλικας και  η ταβέρνα «Ωραία Σαμαρίνα». Παρήγγειλε χωριάτικο λουκάνικο, μπιφτέκια, παϊδάκια σχάρας, μανιτάρι στη σχάρα, αρνάκι σούβλας και ντόπιο κόκκινο κρασί.
.Σε σοβαρά κράτη θα είχαν λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
Ενώ είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας,ο ένας κάνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο και ο άλλος έχει ρημάξει τις χασαποταβερνες.
Με  μούγκα στην στρούγκα παρέδωσε την εξουσία συμφωνώντας με τον ΓΑΠ και δώσανε την Ελλάδα στους ξένους...αλλά για να μην μιλάει είναι μήπως ένοχος!:ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται..
.Απλα πάει στην βουλή και λέει ένα ναι σε όλα!!!!!


Ο Σουβλακοκτονος ο 1ος προκαλεί, με την ασυλία των ΜΜΕ. αντί να τον στήσουν στον τοίχο κι αυτόν μαζί με τους άλλους ασχολούνται με τον οισοφάγο του, λες και δεν κυβέρνησε ούτε μια μέρα αυτός.!! υπάρχει ένα κενό στην διακυβέρνηση της χωράς απ το 2004 έως το 2009...
ΥΓ
Ως γνωστών κάποιοι κύκλοι των παρουσιάζουν σαν ήρωα,και επόμενο ηγέτη!!
Πόσο πια άλλο να μας πουν ΜΑΛΑΚΕΣ!:
Ψηφίζοντας τέτοιους άχρηστους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, που μπήκαν στην πολιτική λόγω ονόματος, που προδίδουν την Πατρίδα χρεώνοντάς την, ψηφίζοντας το σχέδιο Ανάν, δίνοντας τη σύνθετη ονομασία στα Σκόπια, τί περιμένεις; Να πάει καλά η Ελλάδα;
Πολλά σχόλια είναι απο αναγνώστες!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: