2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συνδικαλιστές…δολιοφθορείς

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΙ άλλο είδε ο επενδυτής και το’ βαλε στα πόδια; Πέρα απ’ την επαπειλούμενη τερατώδη φορολόγησή του, τη γραφειοκρατία και τους εν δυνάμει απεργούς, πήρε γεύση κι από συνδικαλιστική συμπεριφορά.
ΘΑ πήγαινε ο Υπουργός στο Νοσοκομείο «τους» κι άρπαξαν το…χωνί. Θα ακολουθούσε ο Αρχιεπίσκοπος κι έστρωσαν λίστα συνθημάτων. Πρόβαραν το λαρύγγι στο «γιούχα» και περίμεναν. Το τριαξονικό με το φορτίο τυλιγμένο με την έγνοια των ομογενών για την Πατρίδα.
ΚΑΙ τα κατάφεραν μια χαρά. Το «αντάρτικο» χωνί έγινε σύγχρονος τηλεβόας σε χέρια σύγχρονων «επαναστατών». Αυτό είναι δημοκρατία στην Ελλάδα των συνδικαλιστών! Αυτός είναι ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα των φωνακλάδων που καπελώνουν τους σκεπτόμενους και σιωπώντες. Να αποκαλεί τον Υπουργό «καραγκιόζη» (δημόσια και χωρίς συνέπειες) ο «αγανακτισμένος» υβριστής και βωμολόχος. Κι αν είχε το δίκιο του στην ανακατωσούρα της Υγείας, δεν ήταν πειστικός. Γιατί; Γιατί συμπεριφέρθηκε όπως όλοι μας. «Δεν είδαμε, δεν ξέρουμε» για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ συλημένα απ’ τη σπατάλη. Και τη ρεμούλα. Και την κλεψιά. Με υλικό σε σπίτια και ιδιωτικά ιατρεία. Με το φακελάκι μεγαλογιατρών και τις «χαλασμένες» αξονικές. Ακόμα και τα «δημόσιο» υλικό καθαρισμού στο σπίτι της (κάποιας) καθαρίστριας.


ΕΙΔΑΜΕ τον συνδικαλιστή (με το «χωνί») σε ρόλο δολιοφθορέα και θυμηθήκαμε. Τον φωνακλά στα αμφιθέατρα να τραβάει για…κατάληψη καπελώνοντας την πλειοψηφία. Τους «μπροστάρηδες» σε χώρους δουλειάς που καθάριζαν για τον εργαζόμενο (διάβαζε ψηφοφόρο τους), καθάριζαν και για πάρτη τους. Στα σκαλιά της πολιτικής και κάποιοι στην πιο χυδαία μορφή της συναλλαγής με τον εργοδότη. Μυστικά και «αποδοτικά» και για τους δυο.

ΔΕΝ έπραξε…σωστά ο Υπουργός. Έπρεπε να στείλει «σούμπιτο» το φορτίο πίσω. Στις ΗΠΑ των ομογενών που περίμεναν(;!) ένα πανελλαδικό «ευχαριστώ». Να καταγγείλει τους δολιοφθορείς με το χωνί και τις ντουντούκες. Να τους φορτώσει τη ζημιά. Κι ύστερα; Τους παίρνει τη μπουκιά (ψήφο) απ’ το στόμα. Για να το κλείσουν, όταν μας χαρίζουν ό,τι η ντόπια ρεμούλα μάς έχει στερήσει. Να εξαφανίσουν το «χωνί» σε τέτοιες ώρες (κι ας το βάλουν όπου γουστάρουν) Να σταματήσουν τα γκαρίσματα, να σβήσουν οι αγριοφωνάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: