2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ – ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Την ίδια ώρα που το κράτος είναι αμείλικτο με τους πολίτες,ακόμα και με παιδιά,η Ελλάδα σαν πρωταθλήτρια διαφθοράς!!περνάει άλλη μια φορά στα ψιλά!
Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι, μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του… Όχι γιατί έκανε κάτι κακό… Απλά γιατί η μητέρα του δεν είχε βγάλει εισιτήριο στο λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν. Φτάσαμε στην εποχή όπου το δόγμα του ΣΟΚ καλά κρατεί… Ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου με στόχο το κέρδος και η ανθρώπινη αγάπη, η κατανόηση, η  υπομονή έχουν πάει περίπατο…



http://www.makeleio.gr/?p=56185

Σε... κυνηγούς κεφαλών και επίσημα μετατρέπει τους ελεγκτές της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ πριν από μερικές ημέρες και η οποία ορίζει πλέον και γραπτώς ότι θα αμείβονται με το μισό της αξίας των προστίμων που θα πληρώνουν οι επιβάτες που εντοπίζονται χωρίς εισιτήριο.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63955919

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Μιχάλης Κ είπε...

Πού βλέπετε το περίεργο;
Πως θα δείξει το κράτος ότι τιμωρεί τους κλέφτες; Πιάνοντας αυτούς που πρέπει;
Όχι βέβαια. Πιάνοντας φουκαράδες θα το κάνει.
Έχετε δει ποτέ να την πληρώνουν οι μεγαλοκαρχαρίες; ΜΟΝΟ κάτι ψιλο-παραβάτες
Έχετε δει να φυλακίζονται έμποροι ναρκωτικών ΜΟΝΟ κάτι βαποράκια.
Και σιγά την περίπτωση που οι ελεγκτές θα παίρνουν ποσοστά. Ξέρετε ότι στις ΗΠΑ οι γιατροί αμείβονται με ποσοστά επί των εξόδων νοσηλείας που κόβουν από τους ασφαλισμένους;
Αμεροκανοποιούμαστε με γρήγορο ρυθμό και αν δεν το έχετε πάρει είδηση καλά να πάθετε. Θα έχετε όλο «απρόσμενες» εκπλήξεις μπροστά σας.