2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Εισαγόμενος…ανθελληνισμός (τελευταίο)
Του Θανάση Νικολαΐδη
ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ, λοιπόν, η Ελλάδα, σιωπηλά και ειρηνικά. Δεν ακούστηκε χτύπος στην πόρτα για να γραδάρουμε την φιλοπατρία των Πρωθυπουργών μας, ούτε φάνηκαν στρατεύματα στα σύνορά μας, για να τους καταγράψουμε ως νέους…Κουίσλινγκ, να τους αποκαλέσουμε, με την ίδια ευκολία, «Κυβερνήσεις Τσολάκογλου». Όλα έγινα με το μαλακό και μοιράστηκαν άτοκα δάνεια στους…παρελκόμενους των ελληνοποντίων.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ, κανένας μας δεν νοιάστηκε για την εγκυρότητα των «χαρτιών» τους και η πλαστογραφία πήγε σύννεφο. Για να πέσουν σύννεφο και οι ψήφοι. Με τη γραφειοκρατία σε…διάλλειμα, όσο κρατούσαν οι διαδικασίες. Για διαβατήριο (σε μια βδομάδα), τον ενοποιημένο αλλοδαπό (μη δεν αρεστεί, το μετανιώσει και το σκάσει), με την αλυσίδα των κρίκων να τραβάει ο ένας τον άλλο. Προς την «πατρίδα» που δεν ήταν πατρίδα τους.
ΠΗΡΑΝ, λοιπόν τα (άτοκα) δανειάκια τους, αγόρασαν το σπιτάκι τους (χωρίς όρους και δεσμεύσεις), το’  καναν σπιταρώνα και το πούλησαν(!) αυγατίζοντας την περιουσία τους στα…ξένα. Σε τουριστικές περιοχές, χωρίς αρχικό κεφάλαιο, χωρίς φορολογήσεις και άλλους…κατατρεγμούς. Στη φιλόξενη Ελλάδα, όπου ο πολιτικός πουλάει και τη μάνα τους για την ψήφο.

Ο κόσμος δεν αλλάζει με κουβέντες

Ένα μονάχα θα σου πω
Ότι δεν πάρεις μοναχός
Κανείς δεν θα 'ρθει να στο δώσει

Δεν έχω να σου πω ωραία μεγάλα
Έχουν όλα ειπωθεί χίλιες φορές
Ο κόσμος δεν αλλάζει με κουβέντες
Δεν άλλαξε ποτέ με προσευχές
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που μας παρέχει η Google Analytics 
για την σελίδα μας, 
τον Ιούλιο του 2013 οι αναρτήσεις
 που σημείωσαν τα περισσότερα page.









GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ::

anapirossintaxi
μέχρι να περάσει επιτροπή,δεν θα πληρώνεται!!ίσως να του έχει φυτρώσει πάλι το πόδι,και την κόψουν!στην θέση του,χιλιάδες συνάνθρωποι
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

η Ελλάδα των δυο κόσμων
της ΜΥΚΟΝΟΥ,και της εξαθλίωσης
Ένα απίστευτο δράμα ζει η οικογένεια του Νικόλαου Μπατζάκα από τη Μυτιλήνη.
Το Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Μπατζάκας ύστερα από μία σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε αναγκάστηκε να χάσει το αριστερό του πόδι το οποίο ακρωτηρίασαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Μέσα στη δυστυχία του, έκανε τα απαραίτητα χαρτιά για να παίρνει την αναπηρική του σύνταξη.
Το 2012 όμως όπως μας λέει με πίκρα, του έκοψαν τη σύνταξη και του είπαν ότι θα ξαναπεράσει από επιτροπή.

ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ και Κωστάκης στην κορυφή του Παγκόσμιου Αθλητισμού!...

 Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Απστολή
του Κώστα Βλουτή
Δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com
Είναι από τις στιγμές που συγκινείσαι και πιάνεις τον εαυτό σου να λέει: "μάγκα μου, είχες δίκιο να σταθείς στο πλευρό τους. Άξιζε τον κόπο"...
Και πώς να μη το πεις, όταν 17 χρόνια μετά την τεράστια προσπάθειά σου να τους βγάλεις στο φως, τη στιγμή που οι άλλοι τους επέβαλλαν το σκοτάδι με τον ετσιθελισμό τους...
Να τους κάνεις γνωστούς στο πανελλήνιο... 
Να τους χειροκροτήσει...

Νιώθω υπερηφάνεια που ο αγώνας μου κοντά σε αθλητές με αναπηρίες δεν πήγε χαμένος...
Και τώρα να που δικαιώνομαι, για μια ακόμη φορά, βλέποντας τον πρωταθλητή του ακοντισμού με αναπηρίες, Γιώργο Καραμηνά, να σκαρφαλώνει στο τρίτο σκαλί και να γίνεται χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής, στους Αγώνες Στίβου "Λυών 2013"!!!...
Ο Γιώργος, από την Ατλάντα του 1996 μέχρι σήμερα, δεν έχει αφήσει τις προσπάθειές του για καταξίωση.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου "Λυών 2013", που θεωρείται ισάξια αθλητική διοργάνωση με του Παραολυμπιακούς Αγώνες, κατάφερε να στείλει το ακόντιό τους, της κατηγορίας F53/54, στα  15.54μ κι έτσι να πετύχει την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο!...

* Ο συντονιστής της Εθνικής Αποστολής, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Ατλάντα 1996, Κώστας Βλουτής, με τους 15 έλληνες αθλητές που έπιασαν το όριο πρόκρισης. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργο Καραμηνάς!...
Και ο Γιώργος Κωστάκης στο τριπλούν ανδρών πήρε κι αυτός το χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία  F46, με επίδοση 13.85μ., σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκό (Ν.Π.Ρ.)
Είμαι συγκινημένος γιατί δημιούργησα την ωραιότερη ιστορία στην  Ελλάδα, με "γοργόνες και μάγκες" που το λέει η καρδιά τους...
Ακόμη και στα χρόνια που η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο, από κάθε άποψη, με τα μνημόνια που ισοπεδώνους ανθρώπινες υπάρξεις...
Τα ελληνικά μετάλλια:
* Παρασκευή Κάντζα ασημένιο μετάλλιο μήκος γυναικών κατ. F11 επίδοση 4.28μ Ν.Π.Ρ.
* Γιώργος Βαγιανόπουλος ασημένιο μετάλλιο δίσκος ανδρών κατ.F36 επίδοση 38.96μ
* Μαρίνος Φυλαχτός ασημένιο μετάλλιο δίσκος ανδρών κατ. F42 επίδοση 41.07μ
* Δήμητρα Κοροκίδα ασημένιο μετάλλιο ακόντιο γυναικών κατ. F53 επίδοση 10.36μ Ν.Ε.Ρ.
* Σε Ζον Φερνάντες σφαίρα ανδρών χάλκινο μετάλλιο κατ. F53 επίδοση 7.92μ
* Γιώργος Καραμηνάς ακόντιο ανδρών χάλκινο μετάλλιο κατ. F53/54 επίδοση 15.54μ.
* Γιώργος Κωστάκης τριπλούν ανδρών χάλκινο μετάλλιο κατ. F46 επίδοση 13.85μ. Ν.Π.Ρ.
* Μαρία Σταματουλά σφαίρα γυναικών χάλκινο μετάλλιο κατ. F32/33/34 επίδοση 5.92μ.
* Μανώλης Στεφανουδάκης ακόντιο ανδρών χάλκινο μετάλλιο κατ. F54/55/56 επίδοση 27.70μ.
* Στο στιγμιότυπο ο Κώστας με το Γώργο Κωστάκη, σρτο Προεδρικό Μέγαρο.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αντί να παραιτηθεί ο Υπουργός παραιτήθηκε η γκόμενα.


H EΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ!
ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
ΕΔΩ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ο άλλος ο μαλάκας πήδηξε από τον τέταρτο (μετά το "πήδημα").
Αυτός τη διόρισε και μετά τα φτιάξανε (την "πήδηξε"), έτσι λέει το ρεπορτάζ.
Η νέα ηθική την εποχή των Μνημονίων, της νομεκλατούρας που μας την προβάρουν για ανθρώπινες στιγμές.
Η σύντροφος του Υφυπουργού είναι η "τυχερή" που κατάφερε να προσληφθεί ανάμεσα σε 1,5 εκατ ανέργους!
Για να επισφραγιστεί ο έρωτας και η απόλυτη αξιοκρατία την απόφαση υπογράφει ο πρωθυπουργός!...
Ισως να θέλει να επαινέσει τη γυναίκα που ήταν δίπλα στον υπουργό τις δύσκολες στιγμές.
Η σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου, Αδαμαντία Κόλλια,  είναι η "τυχερή της κλήρωσης" που ανάμεσα σε 1,5 εκατ. ανέργους κατάφερε να είναι η μόνη που προσελήφθη αξιοκρατικά... Απολύτως όμως!


τοκογλύφοι και ανάργυροι…


ImageΥπέρμαχοι και απολογητές του καπιταλισμού, συνήθως, λένε: Αν αφαιρέσουμε απ’ τις οικονομικές δοσοληψίες το κίνητρο του κέρδους, τότε απονευρώνουμε τη δημιουργικότητα.
Κι όμως ο ισχυρισμός αυτός δεν αποτελεί παρά ένα πρόσχημα για την κάθε  είδους αδικία. Το κίνητρο του κέρδους είναι ο “πίθος των Δαναΐδων” για την ικανοποίηση του εγωισμού και της απληστίας.
Για τη χριστιανική δεοντολογία  το φυσιολογικό για τον άνθρωπο κίνητρο είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη. Παραδείγματα; Μεταξύ των πολλών άλλων, οι Άγιοι Ανάργυροι (1η Ιουλίου) και ο Άγιος Παντελεήμονας (27 Ιουλίου).
Ήταν γιατροί ξακουστοί. Και, με δεδομένη την επιστημοσύνη και την κοινωνική τους θέση, θα μπορούσαν να γίνουν πλούσιοι. Όμως κίνητρό τους δεν ήταν το κέρδος αλλά η υγεία και η ευτυχία των συνανθρώπων τους. Και ο προσανατολισμός τους αυτός καθόλου δεν μάρανε τη δημιουργικότητά τους. Αντίθετα μάλιστα, όσα περισσότερα πρόσφεραν, τόσο περισσότερο τα φτερά της δημιουργικότητάς τους μεγάλωναν.

Επέστρεψε από τη Λυών η Εθνική μας Αποστολή με 9 μετάλλια!...

 TIMH KAI ΔΟΞΑ

του Κώστα Βλουτή
Δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com

Με τέσσερα αργυρά και πέντε χάλκινα μετάλλια, επέστρεψε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στη σημαντικότερη διοργάνωση του στίβου αμέσως μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου "Λυών 2013"...
Τα δικά μας παιδιά, αθλητές με αναπηρία,  κατάφεραν να καταρίψουν και ένα ρεκόρ Ευρώπης, καθώς και πέντε πανελλήνια ρεκόρ, σε μια διοργάνωση όπου η χώρα μας είχε "ηχηρές" απουσίες σε σχέση τόσο με τη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας, όσο και με το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 (Δήμογλου, Καραγιάννη κ.α.).
Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Παρασκευή Καντζά στο μήκος γυναικών, ο Γιώργος Βαγιανόπουλος στον δίσκο ανδρών, ο Μαρίνος Φυλαχτός στον δίσκο ανδρών αλλά και η Δήμητρα Κοροκίδα στο ακόντιο γυναικών. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν οι Σεζόν Φερνάντες στη σφαίρα ανδρών, ο Γιώργος Καραμηνάς στο ακόντιο ανδρών, ο Γιώργος Κωστάκης στο τριπλούν ανδρών, η Μαρία Σταματουλά στη σφαίρα γυναικών και ο Μανώλης Στεφανουδάκης στο ακόντιο ανδρών.

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ


ΘΑ γελάσετε και έτσι πρέπει,,να γελάμε,αλλά η ιστορία ειναι πραγματική από το facebook,σατιρίζοντας ταυτόχρονα την εικονική πραγματικότητα
πρέπει να φύγω ενα διήμερο είμαι πτώμα !και μου γράφει ο άλλος 
ως ΜΗΤΣΟΣ G. σκέτο !
για σου ρε συμμαθητή !
κοιτάω το profile του λέει!!
image maker laders Graduate Professor!!direct manager!!
AΠΟΦΟΙΤΟΣ britain school 
 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΩ !
ΑΠΑΝΤΑΕΙ !ΕΛΑ ΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ
του απάντησα !

δεν βάζεις στο βιογραφικό και ένα Cheerleader! KAI floor manager ρε Μητσαρα!:
ETΣΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΜΕ::
ποιος θα το καταλάβει::
τσάμπα είναι τα βιογραφικά

GoPetition

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Κι ύστερα…πλάκωσαν Ασιάτες
Του Θανάση Νικολαΐδη
ΠΡΙΝ «φύγουμε» απ’ τους Βαλκάνιους (γεωγραφικά γείτονες, ιστορικά…άνισοι). Αντρόγυνο βουλγάρων και κατοικούσαν στην Ελλάδα. Και εργάζονταν. Πορτοφολάδες! Πίναν’ τον καφέ τους το πρωί πριν πάνε στη…δουλειά. Απολογισμός. Ένα με ενάμιση χιλιάρικο ημερησίως η σοδιά. Την έπιασε 2-3 φορές η αστυνομία έμπαινε στη φυλακή για ώρες κι έβγαινε. Πώς; Τα’ χε…κανονίσει. Μητέρα ανηλίκου. Με τις εγκυμοσύνες απανωτές και υπολογισμένες. 
ΚΙ ύστερα πλάκωσαν Ασιάτες! Με την ελληνική φιλοξενία να ξεκινάει απ’ τους λαθρομετανάστες στο σαπιοκάραβο με τα ναυαγισμένα τους όνειρα, να συνεχίζεται με ένα πιάτο φαΐ, ρούχο και ζεστασιά, αλλά να εξαντλείται μπροστά σε κινδύνους που δεν(;) βλέπουμε.
ΕΚΕΙ, στην πολυάνθρωπη Άπω Ανατολή που την ευλόγησε ο Θεός μόνο για ν’ αυγαταίνουν τα παιδιά πνιγμένα στη φτώχια κι απέναντι παλάτια, δεν έχει δρόμο να διαβείς. Ζώστηκαν τη φτώχια τους και τα προβλήματα, βούτηξαν το μυαλό στη (θρησκευτική) φανατίλα και μας...ήρθαν. Κρυμμένοι σε αμπάρια και νταλίκες. Κι έγινε το πρόβλημά τους πρόβλημά μας!

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δεν μπορεί ν' απαντήσει .Δεν τον αφορά τον άνθρωπο το θέμα...

Κυβέρνηση για ανάπηρους - Χρονίως πάσχοντες: Τους ωθεί σε γενικευμένη εξαθλίωση και αργό θάνατο

Για δεύτερη φορά, μέσα σε είκοσι μέρες, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αντιμετώπισε με κενολογίες τα εκρηκτικά προβλήματα των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων στη διάρκεια της χτεσινής μαχητικής παράστασης διαμαρτυρίας που οργάνωσαν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ). 

Οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα «Σπέρνουν το θάνατο για την κερδοφορία, καμιά θυσία για την πλουτοκρατία» και «Κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, πάλη για άλλη κοινωνία» απαίτησαν άμεσες απαντήσεις στα αιτήματά τους.
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε στην είσοδο του υπουργείου, όπου είχε συνομιλία με τους εκπροσώπους των συγκεντρωμένων. 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Εμείς και οι…ξένοι (μέρος 1ο)
Του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΟ πέρασαν για «παγκοσμιοποίηση» και είχαν τον σκοπό τους. Τα μακρινά και απρόσιτα κέντρα αποφάσεων. Όταν μείναν’ μόνοι κι αφέντες, απαλλαγμένοι απ’ την κομουνιστική…έγνοια.  Εκεί, λοιπόν, στα ανήλιαγα γραφεία των ασώματων κεφαλών, αποφάσισαν χωρίς να ρωτήσουν τους λαούς. Ανάμιξη λαών, θρησκειών και κουλτούρας κι ας χάσει ο καθένας (λαός) την ιστορία του. «Όπως…Αμερική». Με το  μακρύκαννο να εξολοθρεύει Ινδιάνους και να αφανίζει πολιτισμούς.
ΓΙΑ να πουλήσουν τα μεταλλαγμένα (τους) σε διευρυμένη (παγκόσμια) αγορά. Μην έχουν να κάνουν κατά απείθαρχο (λαό) μεμονωμένα και «ενοχοποιούνται» οι (ΝΑΤΟικές τους) βόμβες.
ΚΑΙ πλάκωσαν (μετά την «κατάρρευση») ξένοι στην Ευρώπη (διάβαζε Βαλκάνια και εννοούμε…Ελλάδα). Ξένοι που τους καλοτυχίζαμε για την «σοσιαλιστική τους πορεία προς τον κομουνισμό», και το’ σκασαν απ’ τον προθάλαμο του «παραδείσου». Μόλις οσμίστηκαν διάλυση και πριν προλάβουν ν’ αρπάξουν κάτιτις από εκείνα που τ’ άρπαξαν άλλοι. Τέως «ιδεολόγοι», που...αγοράζουν πανάκριβες βίλες στην Ελλάδα. Πώς; Με τα αποταμιευμένα υπό καθεστώς…ισότητας και δημοκρατίας! 

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η "επανάστηση" ξεκίνησε από τη Μύκονο, με τον "αγωνιστή" Αντώνη!...

Θέλει τόλμη και τσαγανό να πεις:
-Πίσω, ωρέ και σας φάγαμε...
του Κώστα Βλουτή
Δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com
Τόλεγα... Να πεις δεν τόλεγα;
Έβγαζε μάτι, άλλωστε...
Τόση μούγκα στη στρούγκα υπέβοσκε θυμό μεγάλο...
Πλάκωσαν κι οι ζέστες και κράτησες από τη μια το αντηλιάκο κι απ΄την άλλη τον θυμό...
Δεν είναι, μάνα μου, ώρα για... εγκαύματα...
Η επανάσταση μπορεί να περιμένει...
Ο μόνος που δεν μπορούσε να περιμένει ήταν ο Αντώνης (μπορεί-να-βγω-μπορεί-να-μπω-μπορεί-να-φύγω-και-να-ξαναρθώ) Ρέμος..
Όπου ο αηδός άρπαξε τ΄όπλο-δίκανο κι άρχισε την "επανάσταση", μέσα στα άγρια μεσάνηχτα, με κίνδυνο να "χάσει" τη ζωή του, να του έρθει καμιά ...αδέσποτη σπαμπάνια στο κεφάλι, που η κάθε μια κόστιζε ένα ολόκληρο ετήσιο εισόδημα και κάτι ψιλά ενός συνταξιούχου...
Τα χαρακώματα, για τον Αντώνη, ήταν η Μύκονος και το  Nammos...
Τα πούρα και τα χαχανητά έπαιρναν κι έδιναν...
300 σαμπάνιες ανοίχτηκαν, εκείνο το μεταμεσονύκτιο πάρτυ, με την κάθε σαμπάνια να κοσίζει πάνω από 4.000 ευρώ, παρακαλώ.