2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η 13χρονη εντοπίστηκε στην Καβάλα.


Η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε στην Καβάλα.
Όπως ανακοίνωσε στο twitter "Το χαμόγελο του παιδιού", η 13χρονη μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ανατριχιάζω με τα σχόλια πολλών,ότι φταίει η μικρή.. μα ένα μωρό είναι 13 χρονών,που μπορεί να παρασυρθεί

κρίμα γιατί ο Έλληνας πάντα βρίσκει ευκαιρίες να βγάζει απωθημένα πίσω από κάθε ευκαιρία τσάμπα μάγκες του πληκτρολογίου.. εννοείται ότι δεν τους αφορά η αγωνία ειδικά της γιαγιάς.. της να καεί η κατσίκα του γείτονα..δεν μας αφορά
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥ Ajazi Marjon από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ
άλλοι με τους συγγενείς της
άλλη έβγαζαν ρατσιστικό Μένος
ας είναι....
την επόμενη φορά,θυμηθείτε που θα τύχει σε σας,όταν καίγεται το δικό σας σπίτι,θα σας κάνουν τα ίδια..
καλή δύναμη στην μικρή και τους συγγενείς της 
Αξιοσημείωτο ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τα blogs είχαν άμεση αντίδρασή για το θέμα και ενημέρωσαν άπαντες

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

«Συνωστίζονται…»


Του Θανάση Νικολαΐδη   

Η Μικρασιατική τραγωδία (μας) δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Τόσος ηρωισμός και αθλιότητες, τέτοιος (ηρωικός) στρατός, τόσο μεγάλη προδοσία…
ΔΕΝ το θέλουν οι «Σύμμαχοι», δεν αποκαθίσταται τα θύματα, δεν δικαιώνεται ο ελληνισμός. Ωστόσο, αν αυτοί (που παραμένουν «Σύμμαχοι») δεν έχουν λόγο μη φανεί η προδοσία τους, κι αν μερίδα ελλήνων πιστεύει πως αποδόθηκε δικαιοσύνη στο Γουδί, η Ιστορία δεν στέργει και θα γράψει τα δικά της. Όταν φύγουν κι οι τελευταίοι του δράματος κι ας έκλεισε βιαστικά η αυλαία.
ΤΟ σχεδίασαν οι «Σύμμαχοι» να ξεριζωθεί ο πανάρχαιος ελληνισμός της Ιωνίας, το εκτέλεσαν οι Τούρκοι και το έζησαν οι διωγμένοι. Και δεν έχει προηγούμενο το φευγιό της Σμύρνης. Τούρκοι πυρπόλησαν την πόλη και οι καπνοί πανικόβαλλαν τους κυνηγημένους, τσέτες τους σημάδευαν κι ήταν(;) η θάλασσα διέξοδος και λυτρωμός. 

Η …αβάσταχτη ιστορική ελαφρότητα της κυρίας Ρεπούση

Μ. Ρεπούση: Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου

Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου κα Ρεπούση; Και ο Πήλιος Γούσης; Εθνικός μύθος ήταν και αυτός;
αν ήταν μια γραφική απηδηχττη κυρία των βορείων προαστίων,σαφώς θα ήταν γραφική,με τα λεγόμενά της σε κάποια σύναξη κουνκανατζιδων,όμως την ψήφισαν,γράφει βιβλία,για την εθνική μνήμη των παιδιών στα σχολεία.και μιλάει σχεδόν συνομοσιολογικα για την Ελλάδα,και απαξιωτικά για την ιστορία της,μέσα στο κοινοβούλιο.. το μόνο που κάνουν,είναι να αγανακτήσει ο κόσμος πιο πολύ,και να ωθείται στην ακροδεξιά ..μετά από μια ακόμα διανοουμενίστικη αριστερίστικη τοποθέτηση του κώλου,θα πιστέψω ότι όλα γίνονται εσκεμμένα
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση,  ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.

Δημοιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης


Η έκκληση της γιαγιάς της
Δ
ικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε εις βάρος του 23χρονου Ajazi Marjon από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς και τρεις φωτογραφίες του. Στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: 
«Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης (13χρονης). Ειδικότερα, τις βραδινές ώρες της 26ης Μαΐου 2013, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.

Αμαλία


Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τον θάνατο της Αμαλίας Καλυβίνου. Η τραγική ιστορία της Αμαλίας είχε συγκλονίσει πολλούς Έλληνες και είχε απασχολήσει -λίγο- και τα ΜΜΕ. Τίποτα δεν άλλαξε στη χώρα μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2007. Ή μάλλον άλλαξε, προς το χειρότερο.
Δεν ξέρω πόσες Αμαλίες υπάρχουν σήμερα και πόσο υποφέρουν. Πάντως, όλοι είμαστε υποψήφιοι για την θέση που βρέθηκε η Αμαλία.
Μετά την χρεοκοπία της χώρας, περιπτώσεις όπως αυτή της Αμαλίας, μάλλον μας αγγίζουν λιγότερο. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Ίσως, αν η Αμαλία έγραφε τις περιπέτειές της στα νοσοκομεία σήμερα, ελάχιστοι άνθρωποι να έδιναν σημασία.
«Έχω πονέσει αφόρητα, έχω νιώσει τον πανικό νιώθοντας τον ανυπέρβλητο πόνο να έρχεται, έχω σκεφτεί αμέτρητες φορές ν’ αυτοκτονήσω λόγω του πόνου» έγραφε η Αμαλία Καλυβίνου λίγο πριν πεθάνει.

Σουλεϊμανία….



Image

Οι τωρινοί οι Έλληνες
και δη οι Ελληνίδες
καρατουρκάλες γίνανε
και σουλεϊμανίδες…

Σπεύδουν να ιδούν «Σουλεϊμάν»
με πάθος και μανία,
έτσι, που μοιάζει η Ελλάδα μας
με…Σουλεϊμανία…

Λάθος, για τις Σουλιώτισσες,
και για τις Ναουσαίες,
που αποφάσεις έπαιρναν
ακραίες και γενναίες…

Η ΕΡΤ…αντίβαρο (Μέρος 3ο)


Του Θανάση Νικολαΐδη   
ΑΥΤΑ για το πρόσφατο παρελθόν της. Με διάσπαρτες «αμαρτίες» της σε ΕΤ1, ΝΕΤ και με τη «βόρεια» ΕΤ3 μακρινή, μελαγχολική και σχεδόν αμέτοχη στο πάρτι.
ΕΙΧΑΜΕ, λοιπόν, την υδροκέφαλη ΕΡΤ, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την ποιότητα και το υψηλό της επίπεδο. Με το Αρχείο και τον τεχνικό εξοπλισμό της (πηγή και πλούτο εθνικό), τις παραγωγές με θέματα και έργα κλασικά, μουσείο-κιβωτό τέχνης και πολιτισμού.
ΩΣΤΟΣΟ, ποντάρουμε στην…κρίση. Θα τα σιάξει(;) από ανθρώπους και δαπάνες; Θα καταργηθούν πόστα πολυθεσιτών, θα «εξανθρωπιστούν» θρασείς κουμανταδόροι που μοίραζαν το δημόσιο χρήμα σαν να ‘ τανε δικό τους; Ελπίζουμε και προσδοκούμε περιμένοντας την ανάγκη να κάνει τη δουλειά της. Για κάθε κατεργάρη στη θέση του. Να πεταχτούν τα περιττά. Να εκτεθούν τα «πεπραγμένα» των ολετήρων του φορέα της δημόσιας τηλοψίας μας που συνιστούν δημόσιο κίνδυνο και εθνική ντροπή. Να μας δώσουν λογαριασμό, ονόματα και υπογραφές. Για επιτροπές που προσέλαβαν «ημετέρους», που μας φέσωσαν με «Γιουροβίζιον» κ.ά. αηδίες.
ΑΦΟΥ δρομολογηθεί, λοιπόν, το νοικοκύρεμα με «αναγκαστικούς νόμους» και ανελαστικές δαπάνες, τότε ψηφίζουμε με τα δυο. Να παραμείνει ανοικτός ο φορέας, που δεν θα ‘ναι πια μαγαζί και…ανακουφιστήριο επιτήδειων με γένια και χτένια.

560 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αρπακτικά της ΕΡΤ (Μέρος 2ο)



(διορισμένα, συμβασιούχα και…αυτόκλητα)

Του Θανάση Νικολαΐδη   

ΜΕ την ταμπελίτσα του δημοσιογράφου σε χρυσοφόρα πόστα. Ανάμεσα σε αυθεντίες, τυχάρπαστοι, δοτοί και τοποθετημένοι. Αμφιβόλου αξίας και…παρουσίας, αργόσχολοι και άεργοι πολυθεσίτες.

ΑΛΛΟΙ, περίεργων ειδικοτήτων και σύμβουλοι, όλοι τους αρπακτικά μιας τέλειας οργάνωσης. Λύκοι σε στάνη άκακων αμνών που αγνοούσαν τον κίνδυνο, γαμψώνυχα εφορμώντα κι άλλοι με τα δάχτυλα περί το βυζί της μακρομάσταρης, την άρμεγαν ακατάπαυτα και με το νόμο. Με βούλες και υπογραφές αυτόκλητων που διόριζαν και τοποθετούσαν κλείνοντας το μάτι σε ευνοούμενους (φίλους, συζύγους…γκόμενες), αφού πρώτα διόρισαν τον…εαυτό τους. Υπό την προστασία των (εκάστοτε) Κυβερνήσεων και την ανοχή της Αντιπολίτευσης.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ειδικότητες. Φυσικές, φτιαχτές, φωτογραφικές (ονόματα στο «Φίμωτρο» και «Τρωκτικό»), με περ. 100 χιλιάρικα χρονιάτικο: «Ειδικών Θέσεων, ΠΕΔ1 Διοικ - Οικονομ., Σκηνοθέτης, Τηλεπαρουσιαστής, Ανταποκριτής, Σύμβουλος Προγράμματος, Διεύθυνση παραγωγής, Συντήρηση & ανατύπωση φωτοογραφ. Αρχείου, Μηχανικός Η/Υ, Μηχανική υποστήριξη, Δικηγόρος και, βέβαια…διπολοθεσίτης αλλά Ζούλα και Παναγιωταρέα, Μιχ. Κεφαλογιάννης με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας …

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΟΙ ..ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..

ΑΠΟ ΑΛΚΙΣ ΠΑΝΟΥ(ΑΝΕΜΟΣ)
επειδή οι Μπομπολαιικοι και λοιποί όμιλοι τελευταία,έχουν σαν μόδα,στα κανάλια να προβάλουν ήρωες
να πούμε οτι οι ήρωες είναι καθημερινά δίπλα μας
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ
κάνει κάθε μέρα αγώνα,και όχι μια καλή πράξη στην ζωή του
ο ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ δεν ξέρει καν ότι γράφω αυτό το άρθρο γιατί θα με μάλωνε
είναι ταπεινόφρων,άλλο εν στοιχείο των ηρώων
δεν τον ξέρω προσωπικά
έχουμε μιλήσει λίγο στο τηλέφωνο
αρθρογραφουμε μαζί στη σελίδα ενωμένοι bloggers ,και χτυπιόμαστε για την αναθεματισμενη την ενότητα
(μάλιστα κατά καιρούς έχουμε βρει και τον μπελά μας
οι συντάκτες)
δεν θα σταθώ στα ανατρεπτικά κείμενά του
εξάλλου μπορείτε να τα διαβάσετε
http://papailiasyfantis.wordpress.com

«Ε…όχι και να κλείσει η ΕΡΤ» (μέρος 1ο)


Του Θανάση Νικολαΐδη   
 «ΕΝ αρχή ην» ΕΙΡ. Με τη μαγεία του ραδιοφώνου και εκφωνητές σοβαρούς, ορθοφωνικούς και μορφωμένους. Χωρίς τα (σημερινά) «ρε Γιώργο» και «άκου Νίκο» που διαμορφώνουν συμπεριφορές νεοελλήνων της μαγκιάς και μαθητόκοσμου της…Πενταήμερης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ η «εισβολή» της Τηλεόρασης (ΕΙΡΤ), καθυστερημένα (με τα τεχνικά δεδομένα της Ψωροκώσταινας), ωστόσο, βίαια και άναρχα. Γυάλισε το μάτι της εξουσίας, γούρλωσαν τα μάτια τους οι πολιτικοί-να μια ακόμα δεξαμενή για βόλεμα «ημετέρων». Κι άρχισαν να πέφτουν οι διορισμοί σαν το χαλάζι. Με ζευγάρια που εξασφάλισαν τη ζωή τους, με βίλα μετά…πισινών και με αστρονομικά εφάπαξ.
ΗΡΘΕ η Χούντα κι είχε στα χέρια της ένα ισχυρό εργαλείο (ΥΕΝΕΔ) που συνυπήρξε με την ΕΡΤ ως το ’87, για να μας προκύψει η ΕΡΤ (με την ΕΡΤ2 να γίνεται ΝΕΤ) και με την ΕΤ3. Και, βέβαια, οι διορισμοί δεν σταμάτησαν-μόνο που διευρύνθηκε το «ιδεολογικό» φάσμα των βολεμένων.
ΤΕΛΟΣ(;) η μονοκρατορία της δεξιάς, τέλος και η αναμονή αντιφρονούντων στον προθάλαμο. Το ΠΑΣΟΚ των Άκηδων και ο…σημίτειος «εκσυγχρονισμός» εξακολούθησαν να βλέπουν σαν ανθόκηπο με άνθη και γαϊδουράγκαθα τον δημόσιο φορέα της εθνικής μας τηλοψίας και συνέχισαν (με μειωμένους ρυθμούς) τη…δεντροφύτευση. Και τα υπόλοιπα κόμματα; Είδαν το «πτυελοδοχείο» και αηδίασαν; Τους διορισμούς και βγήκαν στους δρόμους; Τίποτα, η ζωή κύλισε, για να βρεθούμε στο σημερινό σταυροδρόμι.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ποιο κράτος δικαίου!…


 Image
Μιλούν οι εκπρόσωποι της μνημονιακής συμμορίας, για κράτος δικαίου.
Αλλά ποιού δικαίου; Αφού έχουν υπερακοντίσει ακόμη και το «δίκαιο» των κανιβάλων και της ζούγκλας!…  
Δεδομένου ότι τα άγρια θηρία και οι κανίβαλοι δεν σκοτώνουν, παρά μόνο, όταν πεινάνε.
Σε αντίθεση με τους ναζί και τους τοκογλύφους, οι οποίοι  δεν έχουν κανένα μέτρο και κανένα όριο στην απληστία και την κακουργία τους.
 Όπως βέβαια και οι εφιάλτες στην προδοσία τους.
Αφού είναι σε θέση να πουλήσουν, όχι μόνο την πατρίδα και την πίστη τους, αλλά και την ίδια τους τη μάνα, για να εισπράξουν τα αργύρια της προδοσίας.
Ο χρυσός κανόνας του δικαίου, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, είναι να αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας με τα ίδια μέτρα, που θα θέλαμε να αντιμετωπίζουν και εμάς οι άλλοι.

Οι…πιστολέρο (της βουλής)


Του Θανάση Νικολαΐδη   
ΔΕΝ εμίσησαν τη δόξα, δεν εμίσησαν το χρήμα. Είδαν τον «προηγούμενο» και γοητεύθηκαν, τον επώνυμο και τον ζήλεψαν. Άκουσαν για οικογενειοκρατία και, την δόξα των επιγόνων τους ζηλώσαντες,  άρχισαν να ονειρεύονται. Μέχρι που σφηνώθηκε η ιδέα στο κεφάλι τους. «Πάω για βουλευτής, ψηφίστε με!» Κι άρχισε ο «αγώνας» της αφίσας και των φίλων, τα ψηφοδέλτια, οι σταυροί, οι πρόβες στον…καθρέφτη.
ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ κόμμα και αρχηγός, τον σταύρωσαν οι πιστοί, το «σύστημα» τον απορρόφησε και άνοιξαν οι πόρτες. Είναι νομοθέτης μας, από ’δω και πέρα, το στόμα κλειστό και πειθαρχία στο κόμμα- «όποιος φύγει απ’ το κοπάδι κλπ.».  Αγώνας «εντός» κι εκείνος «εκτός» για καταξίωση της βουλευτικής ιδιότητας. Κι ας μην άνοιξε το στόμα του, τέσσερα χρόνια, για μια φράση απ’ το βήμα. Το σώμα για ν’ ακούει και να ψηφίζει ό,τι ο διπλανός της ίδιας πτέρυγας, το πνεύμα έξω μη χαθεί οπαδός με την ψήφο του κι όλα κατ’ ευχήν, με πάνω-πάνω την έγνοια της επανεκλογής, προς «το φυλάξαι τ’ αγαθά».

μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση."


ΑΠΟ ΑΛΚΙΣ ΠΑΝΟΥ(ΑΝΕΜΟΣ)
πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι
το ΠΑΣΟΚ παραπαίει στο 4%,όμως άλλες ειναι οι προτεραιότητες του ΜΠΕΝΙ
πάση θυσία να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
προφανώς δεχόμενος πιέσεις από διαφόρους κύκλους ,ειδικά από Ισραήλ
η ίδια συνέχιση του Γιωργάκη της θεωρίας,περί παγκόσμιας διακυβερνησης
(ενός έστω δεν βρέθηκε τότε.. μη διαπλεκομενος δημοσιοκαφρος να τον ρωτησει..
ποιοι είναι αυτοί που επιβάλλουν παγκόσμια διακυβέρνηση:)
μέσα σε παροξυστικες φανφάρες
ασύστολης λογοδιάρροιας,αλλά ίσως και πραγματικής και μόνιμης διάρροιας.του... τύπου..
«Δεν θα δεχτούμε την παλινόρθωση του κράτους της Δεξιάς και τον παραγοντισμό των κομματικών ποσοστώσεων»,
(θυμίζει ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά,επικολλημένη  με την απροκάλυπτη μπουρδολογία του..ξέχασε καν ότι κυβερνά μαζί με την δεξιά των μνημονίων..)
Σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο παρατήρησε ότι η καθυστέρηση στην προώθηση του είναι πολύμηνη.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Με το παιδί στην πρέσα;


Του Θανάση Νικολαΐδη   
ΑΝ αγαπούσαν τα παιδιά, δεν θα τα τυραννούσαν με το «Σύστημα». Δεν το εμπνεύστηκαν-το άφησαν να εξελιχθεί. Κατά το συμφέρον των κρυφών σαμποτέρ (και) της Εκπαίδευσης. Για να φτάσουμε στο χάλι των «Πανελλαδικών» , που μόνο για το αδιάβλητο δικαιούνται να καμαρώνουν. Τα…υπόλοιπα ανάγονται στη μέθοδο της σκοπούμενης αγραμματοσύνης, χωρίς το «θύμα» να το υποψιάζεται.
ΝΑ περάσουμε απ’ τα δημοτικά, γυμνασιακά και λυκειακά χρόνια του μελλούμενου φοιτητή; Απ’ το κομπιούτερ που «σκέφτεται» α.α. (αντ ‘αυτού);  Απ’ τη μαθησιακή υστέρηση με τις χαμένες «εργατοώρες» των καταλήψεων; Άδικος κόπος και χιλιοειπωμένα-εισπράττουμε το αποτέλεσμα ως κοινωνία, με την Πολιτεία συμβιβασμένη και υποχωρητική. «Ό,τι θέλει ο λαός», αλλά ο λαός θέλει την ευκολία του, αυτοί την ψήφο του και η εκπαιδευτική ζωή τσουλάει πάνω στις ράγες της «ήσσονος προσπαθείας» (αντίστοιχης του εύκολου κέρδους). Τρίβει τα μάτια του ο τουρίστας μας για τις γεμάτες καφετέριες σε ώρες δουλειάς, ανοίγουμε τα δικά μας για τις σαχλαμάρες της (ιδιωτικής) τηλεθέασης και τα ξανακλείνουμε. Μη δούμε τη σπουδάζουσα νεολαία (δεν μιλάμε για τους λίγους με τη σφραγίδα της δωρεάς που θα πάνε μπροστά με κάθε «σύστημα») που γνωρίζει την κα Μενεγάκη και αγνοεί τη μαντάμ Κιουρί. Τους φτασμένους της…τέχνης γνωρίζοντας το βιογραφικό του Βαμβακάρη και αγνοεί τον Σοπέν.

Πόσα γυρεύεις για να μείνεις τελικά χωρίς πατρίδα;

Πες μου το, να το πω σε εκείνους που ήρθαν και σου χτυπούν την πόρτα

Νά ‘μαστε το λοιπόν και πάλι αντάμα,
να λέμε και να κλαίμε για όσα γίναν
και όσα αφήνουμε να μας συμβούν.
Να λέμε για την ζωή που έφυγε μέσα από τα χέρια μας.
Να κλαίμε επειδή δεν είχαμε κουράγιο να σηκωθούμε όρθιοι.
Κι αφήσαμε τη ζωή μας σε βρώμικα χέρια, εμπόρων του θανάτου,
να την θωπεύουν και να την ξεπουλούν…
Βαριές οι   “αλυσίδες”    που φοράς.
Και σου μιλώ για  τις παρωπίδες εκείνες που σου βάλαν
και δεν τις βλέπουνε τα μάτια και που πλακώνουν την ψυχή.
Εκείνες, που σου σφίγγουν την καρδιά και που σου πνίγουνε το νου.
Εκείνες, που τα λόγια σου μετράνε
και σου ζητάνε να πάψεις σκέφτεσαι, να μη μιλάς, να το βουλώσεις.

Ναι, Ελληνάκο μου…
Είναι αυτές οι αλυσίδες που πρόθυμα έτρεξες να σου φορέσουν
οι πανούργοι εμπόροι των εθνών
εκείνοι που την ζωή σου κάναν μιά μολυβιά
στα τεφτέρια του δικού τους κέρδους…

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

οι πολύτεκνοι Αγρινίου επαναστατούν!…



Image

ΠΡΟΣ:
Αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό
Αξιότιμους κ. κ. αρχηγούς  κομμάτων συγκυβέρνησης 

 Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και Χρόνια πολλά. 

Λυπούμαστε πραγματικά που είμαστε υποχρεωμένοι να διαμαρτυρόμαστε εντονότατα προς εσάς, για σωρεία πράξεων και αποφάσεων σας, που βυθίζουν τη χώρα σε απόγνωση, εξαθλιώνουν τη ζωή του Λαού και στερούν από τη νεολαία την ελπίδα και την αισιοδοξία για το μέλλον.

   Επιγραμματικά αναφέρουμε  τη μονόπλευρη και μονομερή σε βάρος του Ελληνικού Λαού σκληρή οικονομική πολιτική και αφαίμαξη των εισοδημάτων, με μεγάλες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Με την παράλληλη αύξηση των φόρων και των χαρατσιών, την αλματώδη αύξηση της ανεργίας και κυρίως των νέων που φθάνει, σχεδόν, στο εφιαλτικό ποσοστό του 60%.Την κατάργηση της ισόβιας σύνταξης στην πολύτεκνη Μάνα και των οικογενειακών επιδομάτων. Την παντελή έλλειψη δημογραφικής πολιτικής , με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η πατρίδα μας με συρρίκνωση, με ο, τι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, αλλά και σ’ αυτή ακόμη την ίδια την ύπαρξη του Έθνους μας.

όταν ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ θα πέσει το ρεύμα


Το ίδιο και αν πουλήσετε την ΕΥΔΑΠ και πάει λέγοντας..
 μείωση της τιμής με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ  είναι αδύνατη, γιατί δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός λόγω μονοπωλίου και η αγορά δεν μπορεί να αυτορυθμιστεί στην Ελλάδα 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ
ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΕΙ
στυγνοί απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα και επαγγελματίες ψεύτες ,που σαν τα κοράκια  τρώνε την σάρκα του εξαθλιωμένου λαού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡ(Υ)Α.
ενος εντεταλμένου κηπουρού για να τηρήσει τις εντολές της τρόικα που δεν τον ψηφισε κανείς
ο κ. Στουρνάρας προσδιόρισε πως «διερευνούμε το ενδεχόμενο και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσαμε να μειώσουμε το ΦΠΑ σε ορισμένες κατηγορίες αγαθών ή τους συντελεστές στις μεταβιβάσεις ακινήτων, ώστε να συμβάλλουμε στην ανάταση του νευραλγικού κλάδου των κατασκευών, με μεγάλη προστιθέμενη αξία στη συνολική οικονομία».

Αφέλειες…


Του Θανάση Νικολαΐδη   
ΕΙΧΕ τους φίλους του ο Α. Παπανδρέου. Πιστούς, φανατικούς και ιδεολόγους. Και το 50% των ελλήνων ψηφοφόρων. Είχε τους (φανερούς) αντιπάλους και τους κρυφούς εχθρούς του. Καθυβρίστηκε όσο κανένας άνθρωπος και πρωθυπουργός από…Τύπους των Ρίζων και σε πρωτοσέλιδα τύπου «Πεθαίνει ο απατεώνας», είτε «ο φαύλος» (Έθνος).
ΚΑΙ τι έκαναν οι αφανέρωτοι εσωκομματικοί εχθροί του με τα ανομολόγητα σχέδια; Σοφίστηκαν τα μυστικά δείπνα, τα «επάνδρωσαν» και τα δρομολόγησαν. Νωρίς, έγκαιρα και πολύ πριν ο Ανδρέας παραδώσει την εξουσία και το…πνεύμα. Με την μυστικότητα που επέβαλλε η πονηρία του κ. Σημίτη και των συνδαιτυμόνων που τον περιέβαλλαν. Και κατασπάραξαν (Πάγκαλος, Βάσω, Αυγερινός) τον άνθρωπο που τους κατέστησε διακριτούς απ’ τον…θυρωρό τους, διαμοιράστηκαν τα ιμάτιά του κι έγινε ο «Εκσυγχρονισμός» εξουσία και…ιδεολογία.
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ οι συνδαιτυμόνες Υπουργεία και ο Άκης πρωτοπαλλήκαρο (και) του νέου Αρχηγού. Και ο…Γιατρός; Εξαφανισμένος ο κ. Αυγερινός για τη λήθη του και για την αποτοξίνωσή μας, ξαναβγαίνει στο φως του Ήλιου κρατώντας το βιβλίο του που θέλει τον Ανδρέα…καταθλιπτικό(!).

Στα άκρα η σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά για το αντιρατσιστικό!


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση Σαμαρά-Βενιζέλου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μια και βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη διεργασίες που μόνο ένας Νταν Μπράουν θα μπορούσε να τις υπογράφει.
Η κεντρική ιδέα που διαρρέεται από την Ιπποκράτους θέλει αλλαγή πρωθυπουργού και ανάληψη της σκυτάλης από τον Αβραμόπουλο-χωρίς να έχει ερωτηθεί για την ώρα ο υπ. Εξωτερικών. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έγινε αποδέκτης της οργής των Αμερικανών αλλά και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την απροθυμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα η απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου απειλεί και το κοινόελληνοισραηλινό υπουργικό συμβούλιο (G2G) μια και ο Νετανιάρχου που περίμενε να έχει τεθεί ήδη εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, δυσκολεύεται να βρει ελεύθερη ημερομηνία για το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ μέσα στον Ιούνιο!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ! Τ΄ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!


Έχουμε φτάσει στο σημείο, σαν Έλληνες, να αυτοπροσδιοριζόμαστε από το τι δεν είμαστε. Η καθημερινότητά μας είναι μια δικαιολογία προς αποφυγή επιβολής διαφόρων ειδών τιμωρίας. Δεν έκλεψα εγώ, δεν τους ψήφισα εγώ, δεν είμαι φασίστας εγώ, δεν είμαι υπόδουλος εγώ, δεν βλέπω τηλεόραση εγώ, δεν πληρώνω εγώ...

οι άλλοι το κάνουν. Να εκείνος. Κι εκείνος. Κι ο άλλος. Καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι ανήκει σ΄εκείνους που δεν τα έφαγαν μαζί. Πως είναι από τους τιμημένους ιδιωτικούς υπαλλήλους κι όχι από τους κηφήνες του δημοσίου. Κι αν σε τσακώσουν? Δεν είμαι από τους κακούς υπαλλήλους του δημοσίου αλλά από τους καλούς. Με αποδείξεις. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται υπό το καθεστώς συλλογής αποδείξεων, είτε αγοράς αγαθών, είτε νομιμότητας.

Ουσιαστικά είναι ένας πόλεμος που έχει ξεφύγει εντελώς από τα πλαίσια μιας οικονομικής κρίσης. Δεν ξέρω αν υπάρχει στ΄αλήθεια οικονομική κρίση. Γιατί δεν την προκαλέσαμε εμείς. Οι άλλοι το έκαναν. Στη μελλοντική πρόοδο που οραματίζεται στα εξωτικά του ταξίδια ο κ.Πρωθυπουργός, υπάρχει η πάταξη με κάθε τρόπο των ένοχων πολιτών. Ένα ανελέητο κυνηγητό στην ανίχνευση των αμαρτωλών ενόχων.

«Ανοίγματα» με το ΟΚ των Αμερικανών(!)



Του Θανάση Νικολαΐδη   

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ ο κόσμος σε Ανατολικούς και Δυτικούς, οι ιδεολογίες με τα στεγανά τους και οι Μεγάλοι…ιδιοκτήτες «οικοπέδων». Σ’ ένα μεταπολεμικό παιχνίδι παγκόσμιας μοιρασιάς κρατών και ψυχών. Λίγο πριν, σφιχταγκαλιάστηκαν (αλληλομισούμενοι) για να θανατώσουν από κοινού το «τερατάκι» (Χίτλερ).

ΣΤΟ κλίμα, λοιπόν, εκείνο της «ειρηνικής» συνύπαρξης του διπόλου και των δήθεν αδέσμευτων, σε ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα και κάποιους τοπικούς πολέμους για εκτόνωση, είχα οι λαοί τ’ αφεντικά τους, είχαμε κι εμείς τους…Αμερικανούς. Στο άρμα τους πριν και μετά την μεταπολεμική μοιρασιά, «ιδεολόγοι» με το στανιό, με τους «απέναντι» να νομίζουν πως χτίζουν τον σοσιαλισμό.  Θέλαμε όπλα; Μας τα εξασφάλιζαν οι «Σύμμαχοι» έναντι δολαρίων ή μας τα χάριζαν για παλιοσίδερα. Και, βέβαια, το παιχνίδι άγγιζε την κοροϊδία, όταν «απειλούσαμε» πως θα πάρουμε όπλα απ’ τους Σοβιετικούς…

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Hρωας Σμηναγός (Ι) Ηλιάκης Κώστας-


Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από την θυσία του στον ουρανό της Καρπάθου,  σε  αποστολή αναγνώρισης άγνωστου  σχηματισμού στοFIR Αθηνών που όπως αποδείχτηκε ήταν Τουρκικό  RF4 συνοδευόμενο από 2F-16 με κατεύθυνση ανοικτά της Κρήτης.
Εκείνη την περίοδο η Τουρκία   με την τακτική της στον αέρα  έδειχνε ξεκάθαρα ότι ζητά θερμό επεισόδιο, (αποδείχθηκε πρόσφατα με την υπόθεση Βαριοπούλα- Εργκενεκόν). Συν/φοι του  είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά το αμέσως προηγούμενο διάστημα  (πέρα από τις προφορικές, υπάρχει και γραπτή αναφορά ). Δεν ήταν βέβαια άτσαλοι χειρισμοί ούτε έλλειψη αεροπορικής παιδείας των Τούρκων πιλότων όπως αναφέρει το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα  (και που στην ερήμην δίκη του Τούρκου πιλότου μετά από μήνυση δύο Ελλήνων πολιτών και όχι από την πολιτεία, το δικαστήριο δεν μπορούσε να απαγγείλει κακουργηματική ενέργεια αλλά πλημμέλημα!). 

τι σημαίνει δεξιά!…


 Image

Τους Έλληνες, στην κατοχή,

με τους γερμαναράδες

ρημάζαν και  της δεξιάς

οι γερμανοτσολιάδες!



Και, για να στραγγαλίζουνε

κάθε δικαιοσύνη

τη ρουφιανιά μετάλλαξαν

σε νομιμοφροσύνη.



Αθώους εκτελούσανε

και χρόνια εξορία

  στέλνανε στη Μακρόνησο

κι άλλους στην Ικαρία.



Και έκαμε η βδελυρή

των προδοτών παρέα

τα ιερά και όσια

φλάμπουρο και σημαία…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


έχουν ήδη πάρει τις μετοχές των τραπεζών ξένοι,κυρίως γερμανικοί οίκοι
κάνουν το πείραμα ,ξεκινώντας απο Ισπανία
ακολουθεί η Ελλάδα

Η ισπανική εταιρεία Sareb, που ιδρύθηκε πέρυσι για να διαχειρισθεί τα μη εξυπηρετούμενα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια των τραπεζών της χώρας, ετοιμάζει την πρώτη πώληση κατοικιών για να δοκιμάσει τη δυνατότητα της χειμαζόμενης αγοράς ακινήτων να προσελκύσει επενδυτές, αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg.
Eταιρείες επιχειρηματικών συμμετοχών (private equity firms), μεταξύ των οποίων η Leon Black’s και η Apollo Global Management, είναι ανάμεσα σε αυτές που αναζητούν κέρδη από την κατάρρευση της ισπανικής αγοράς ακινήτων, η οποία οδήγησε στη μείωση των τιμών των κατοικιών κατά 39% σε σχέση με το υψηλό τους επίπεδο το 2007 και εκτίναξε την ανεργία στο 27,2%.

Στη Βουλή τα ονόματα ! τώρα ησυχάσαμε...


Και τώρα δηλαδή τί περιμένουμε να γίνει; Στη βουλή είναι οι ίδιοι και αλληλοκαλύπτονται! σιγά μη βγει τίποτε... 

 http://attikanea.blogspot.gr/

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι αποκαλύψεις της «Ζούγκλας» και του «Κίτρινου Τύπου» για τις διαδρομές μαύρου πολιτικού χρήματος έφτασαν στη Βουλή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αυτόπτης μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με τη μαφία των «νταβατζήδων» να δωροδοκεί υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, παρέθεσαν όλα τα στοιχεία και τα ονόματα των πρωταγωνιστών στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα και τάχθηκε υπέρ της εισαγγελικής διερεύνησης της υπόθεσης.

ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

αρα το παραμύθι δεν ξέρουν πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν ισχύει
υπεύθυνοι είναι οι προϊστάμενοι υπηρεσιών
και άλλη ερώτηση
όντως υπάλληλος έχει δικαίωμα στην διασφάλιση υγιεινής και ασφάλειας 
στο χώρο εργασίας του 
επειδή μας ρωτήσατε σε λίγο κάτι άλλο 
το άρθρο που λέει οτι η διάκριση υπαλλήλων στο δημόσιο αποτελεί κακούργημα 
ευχαριστούμε για τις ερωτήσεις σας 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

385 εκατομμύρια ευρω για τη μετανάστευση στην Ελλάδα

Που πήγαν αυτά τα λεφτά!
ποιο το έργο της μετανάστευσης;
εμείς βλέπουμε μια χώρα γεμάτη γκέτο!
ποιες ΜΚΟ και πόσα πήραν:
ποιοι τους εκμεταλλεύονται :
σκοτωθείτε τώρα παρακράτος σπέρνοντας μίσος ποιος θα τους φάει  ή θα τους στηρίξει..
Τα περισσότερα κονδύλια της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και το άσυλο διατίθενται στην Ελλάδα. Το 2013 η χώρα μας θα εισπράξει 85 εκατ. ευρώ, ενώ στο διάστημα 2007-2012 διατέθηκαν συνολικά 300 εκατ. ευρώ. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην «Κ» η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Σεσίλια Μάλμστρομ. Η Σουηδή επίτροπος τονίζει ότι «υπάρχει πολιτική βούληση για μεταρρυθμίσεις», ωστόσο ασκεί κριτική για τις συνθήκες κράτησης σε ορισμένα κέντρα μεταναστών και επισημαίνει: «Η κράτηση δεν μπορεί να εφαρμόζεται ως πολιτική απάντηση στην παράνομη μετανάστευση». Ειδικότερα:
– Ποιο είναι το ύψος των κονδυλίων που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαθέτει στην Ελλάδα για την υλοποίηση του σχεδίου δράσης για το άσυλο και τη μετανάστευση;

αυτοί είναι οι ήρωες που ζουν σήμερα δίπλα μας


το βίντεο είναι εδώ
αξίζει να το δείτε..
συγχαρητήρια στο κύριο ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ
είμαστε εδώ να λέμε και τα αξιόλογα
δεν θελουν τον τίτλο του καλού Σαμαρείτη,, απλά θελουν να λέγονται άνθρωποι
όσοι θα δείτε το βίντεο ίσως προσπαθήσετε να την ξανάβρείτε (την ανθρωπια)
αυτοί είναι οι ήρωες που ζουν σήμερα δίπλα μας 
φύγετε απο την προπαγάνδα που προσφέρει απλόχερα το σύστημα για ατομικισμό και διχόνοια
αλληλεγγύη, ενότητα θα μας σώσει 

ειλικρινά συγκινήθηκα με την τυφλή Ιωάννα που εκπαιδεύει και χαρίζει σκύλους σε τυφλούς

Μένω άφωνος 
στο 45 του βιντεο

στην αρχή του βίντεο ο Κώστας ένας άνεργος που δίνει συσσίτιο σε εκατό άτομα τη ημέρα 

εμείς τι κάνουμε!!!!::
ΝΑ ΔΕΙΤΕ πόσο σεμνός είναι γράφει στην σελίδα ΤΟΥ

http://oallosanthropos.blogspot.gr/


Πλαστογραφούν οι έγκριτοι και προοδευτικοί!!::



Σε ένα άρθρο του Αρθρο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΩΝΙΤΗ στην ελευθεροτυπία καταδικάζεται από  την «Εφημερίδα των Συντακτών» η κίνηση γνωστών Ιων,..να απομονώσουν ορισμένες λέξεις απο την ομιλία  της Κικής Δημουλά,για να την βγάλουν ρατσίστρια!
Αναφορικά η εφημερίδα των συντακτών είναι η απόσχιση δημοσιογράφων απο την ελευθεροτυπία, μεταξύ των οποίων και  οι ιοί..
Αυτοί που κάνουν εγκλήματα κατ εξακολούθηση,αφού και σε μια blogger απομόνωσαν μια λέξη της απο ομιλία και καταπάτησαν κάθε έννοια ανωνυμίας,και την στοχοποίησαν με μια φθαρμένη παιδική φωτογραφία
εν καιρω θα πουμε πολλά...
διαβάστε το άρθρο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΩΝΙΤΗ 
αξίζει ...
μεταξύ των άλλων γράφει
Είναι επαναστατικότατο να κονταροχτυπιέσαι στα λόγια με τον καπιταλισμό και στην πράξη να καρπούσαι τα οφέλη του, κ. Δαμανάκη, κ. Ανδρουλάκη και λοιποί πρωτοπόροι «προλετάριοι» του εκσυγχρονιστικού εσμού, που βύθισε χαιρέκακα το λαό στην εξαθλίωση και τη χώρα στη χλεύη.
Στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να διασώσουν τα κερδισμένα (δώστε τους ένα μαντίλι να σκουπίσουν τον έντιμο ιδρώτα τους), οι επαναστάτες λογοκριτές, με τα βαρέα ένσημα, έχουν αποδυθεί σε πόλεμο κατά της Ελλάδας, της Ιστορίας της, του λαού και της προοπτικής του, πολλοί υποστηρίζουν το Μνημόνιο, όλοι τους όμως βαυκαλίζονται πως δεν καταλαβαίνουμε ότι ενοχοποιούν τους Αλλους για να αυτοαθωωθούν, ότι μισούν την Ελλάδα επειδή μισούν τον εαυτό τους, την ανεπάρκειά τους, την έλλειψη ταλέντου τους. Τη νιότη τους ...που 'δειχνε πως θα γινόντουσαν άλλοι. 
δεν θα τους συγχωρέσουμε ποτέ που, οι κερδοσκόποι ανακριτές του ψευτοδιεθνισμού, έφεραν στο προσκήνιο τους χρυσαυγίτες, το μεγάλο τους άλλοθι, απ' το οποίο εξαρτούν και την ύπαρξη και την προνομιούχα επιβίωσή τους. Η καταδίκη και των δύο θα είναι αμείλικτη.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

MAΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ:


Αυτή είναι το πρόσφατο ρεπορτάζ του Σταυρού Θεοδωράκη στο ΜΕGA
http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=31202143
δε θα ασχολούμαστε καν... παίρνει ιστοριούλες μύθους ,μαζί με σοβαρά θέματα, όπως οι αεροψεκασμοί στον κύκλο μιας συνομωσιολογιας, εξάλλου οι σχολιαστές που μιλούν ,όπως ένας αθλητικογράφος, αναλίσκεται σε ειρωνείες ,και χάχανα μια απλοϊκή ιστορία περί συνoμοσιολογιων, να δικαιολογήσει λέει ο κόσμος ότι για όλα φταίνε οι άλλοι!
Σωστά κύριε ..όλοι μαζί τα φάγαμε!
Αλλού είναι το θέμα, έμμεσα,κάνοντας καλά την δουλειά του,λέγοντας μισές αλήθειες.. θελει να στοχοποιήσει  το διαδίκτυο περνάει το μήνυμα ότι κάποιοι γραφικοί και βλαμμένοι του ίντερνετ,τα κάνουν όλα να σας πω  κύριε Θεοδωράκη μια ακόμη ιστορία συνωμοσίας:
Κάποιοι αριστεριστές χρόνια δουλεύουν στα ΜΜΕ και παραπλανούν την κοινή γνώμη με δεξιές τσέπες πήραν εκατομμύρια ακόμα και από κρατική τηλεόραση,και συνεργάζονται με ιδιωτικά κανάλια του συστήματος και της τρόικα.
Το παιχνιδάκι της εξουσίας οτι αφού δεν έχετε  αποδείξεις για οσα λέτε ,  είσαστε  συνομωσιολογοι, παράδειγμα αν πείτε τους πολιτικούς πουλημένους
ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ..


GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

η αληθινή δημοκρατία….


Image 

Πριν το Πάσχα γράφαμε ότι η Ε΄(πέμπτη) Κυριακή των Νηστειών, θα μπορούσε να ονομαστεί Κυριακή των αντεξουσιαστών. 

Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η δεύτερη μετά το Πάσχα Κυριακή (των Μυροφόρων) θα μπορούσε να ονομαστεί Κυριακή της Δημοκρατίας. Της αληθινής, βέβαια δημοκρατία. Που, στα κοσμικά πολιτεύματα, ποτέ δεν υπήρξε, στην πραγματικότητα.

Γιατί και η αθηναϊκή δημοκρατία, για την οποία καυχόμαστε εμείς οι Έλληνες, δεν ήταν πραγματική.

Αν ληφθεί υπόψη ότι οι πολλαπλάσιοι δούλοι δεν συμμετείχαν στις δημοκρατικές διαδικασίες και αντιμετωπίζονταν, περίπου, με τον τρόπο, που σήμερα αντιμετωπίζουμε τα ζώα. Αλλά και οι τωρινές, λεγόμενες, δημοκρατίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματική δημοκρατία. Αφού πρόκειται για συγκεκαλυμμένες ολιγαρχίες, φασιστικού μάλιστα χαρακτήρα. Οι οποίες και αυτές αντιμετωπίζουν τους πολίτες, πάνω-κάτω, σαν δούλους.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.


Η Γενοκτονία των Ποντίων


Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η άλωση της Τραπεζούντας το 1461 από τους Οθωμανές δεν τους αλλοίωσε το φρόνημα και την ελληνική τους συνείδηση, παρότι ζούσαν αποκομμένοι από τον εθνικό κορμό. Μπορεί να αποτελούσαν μειονότητα -το 40% του πληθυσμού, αλλά γρήγορα κυριάρχησαν στην οικονομική ζωή της περιοχής, ζώντας κυρίως στα αστικά κέντρα.
Η οικονομική τους ανάκαμψη συνδυάστηκε με τη δημογραφική και την πνευματική τους άνοδο. Το 1865 οι Έλληνες του Πόντου ανέρχονταν σε 265.000 ψυχές, το 1880 σε 330.000 και στις αρχές του 20ου αιώνα άγγιζαν τις 700.000. Το 1860 υπήρχαν 100 σχολεία στον Πόντο, ενώ το 1919 υπολογίζονται σε 1401, ανάμεσά τους και το περίφημο Φροντιστήριο της Τραπεζούντας. Εκτός από σχολεία διέθεταν τυπογραφεία, περιοδικά, εφημερίδες, λέσχες και θέατρα, που τόνιζαν το υψηλό τους πνευματικό επίπεδο.

Το 1908 ήταν μια χρονιά - ορόσημο για τους λαούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τη χρονιά αυτή εκδηλώθηκε και επικράτησε το κίνημα των Νεότουρκων, που έθεσε στον περιθώριο τον Σουλτάνο. Πολλές ήταν οι ελπίδες που επενδύθηκαν στους νεαρούς στρατιωτικούς για μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της θνήσκουσας Αυτοκρατορίας.

Νοιάζομαι ή Όχι;


Ξεκίνησε καλώς έτσι και μαζεύτηκαν πολλά πράγματα και ένα μεγάλο μπράβο...
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=494143

και βλέπω φέτος το εξής...
http://www.enimerosi24.gr

Να ρωτήσω εγώ κάτι... στο πρώτο ξεκίνημα ναι τρέξανε ναι μαζέψανε μοιραστήκαμε.. και όλοι οι ηθοποιοί ήταν εκεί περάσανε από εκεί σε αυτό τον αγώνα..

Τώρα τι; βαρεθήκατε και με ένα μήνυμα "Στέλνω ΤΡΟΦΙΜΑ στο 19059 "
1 ευρώ + 0,23 το ΦΠΑ.
Δεν ξέρω, ποιος θα πάρει το ΦΠΑ; ποιος θα βγάλει από αυτή την ιστορία...

Κάτι δεν μου αρέσει.. που θα πάνε τα λεφτά και γιατί να δώσουμε και αυτό το ΦΠΑ
να σωθεί και το κράτος γιατί το έχει ανάγκη; 
Δεν ξέρω κάτι πρέπει να κάνουμε όποιος μπορεί να το ψάξει πιο καλά από μένα ας
το κάνει να με βοηθήσει να δούμε που θα πάνε τα λεφτά αυτά.
Γιατί αν θα πάνε εκεί που πρέπει έχει καλώς να στείλω μήνυμα αν όχι να μην στείλω.
Ευχαριστώ..


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!