2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Όλοι Αθώοι για την υπόθεση Ζαχόπουλου

petraskandalou.blogspot.gr
Τέτοιες αποφάσεις είναι μέσα στο πνεύμα του Πάσχα, της συγχώρεσης και ως καλοί Χριστιανοί χαιρόμαστε για αυτό... Τελικά οι παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων υπάρχουν μόνον στις περιπτώσεις της διαφθοράς;  Όταν κάποιος τα "παντελονιάζει"; Άρα με το σκεπτικό της απόφασης όποιος ανεβάζει ταινίες πορνό με ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο για να ξεφτιλίσει μια πρώην φιλενάδα δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων γιατί δεν είναι "αρχείο" σύμφωνα με τον νόμο... Τότε γιατί έχουμε δει σε πάμπολλες περιπτώσεις να επεμβαίνει η ομάδα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και να διώκονται οι υπεύθυνοι;----

Οι Εύη Τσέκου, Θέμος Αναστασιάδης, Γιάννης Μακρυγιάννης και Χρήστος Νικολουτσόπουλος κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι για το αδίκημα της... παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου για να στοιχειοθετηθεί το συγκεκριμένο αδίκημα, απαιτείται η ύπαρξη δεδομένων σε αρχείο. Ωστόσο η κασέτα, το υλικό της οποίας στη συνέχεια μετεγράφη σε CD, βάση της απόφασης του δικαστηρίου δεν αποτελεί αρχείο γιατί "δεν ήταν ομαδοποιημένο και ταξινομημένο με συγκεκριμένα κριτήρια άρα δεν συνιστά αρχείο με την έννοια του νόμου".


Αυτή τη φορά δεν θα ξεφύγει ούτε ένας δοσίλογος…


Δεν θα τους λυπηθεί ούτε ο βόθρος. Αυτή είναι η αλήθεια. Βρώμισαν την πατρίδα μας, την έβγαλαν στον τόκο και παρέδωσαν τα πάντα στους αφέντες τους, για να εξασφαλίσουν την δόση τους στην εξουσία.

Ο ένας μετά τον άλλον, παρελαύνουν από τα μπαλκόνια και επιδεικνύουν το πτώμα της βιασμένης δημοκρατίας. Το πολίτευμα έχει ανατραπεί. Οι νόμοι δεν ισχύουν και αντικαταστάθηκαν από βωμολοχίες κατά της λογικής και από εμέσματα υπανθρώπων.

Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τελειωμό. Τα κτήνη δεν ικανοποιούνται με τίποτε. Τα θέλουν όλα…
Μην τους κοιτάτε άλλο να σας παίρνουν την ζωή. Μην τους πετάτε ντομάτες, κοστίζουν. Σκατά πετάξτε στα εκτρώματα, για να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Να πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Διακήρυξη Αρχών των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων


Θα συμμαχήσουμε και... με τον διάβολο για μια Ενωμένη, Ανεξάρτητη, "Νέα" ΕΣΗΕΑ
Ποτέ στην ιστορική της πορεία η ΕΣΗΕΑ οι πραγματικά επαγγελματίες Δημοσιογράφοι δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε κλαδικά, οικονομικά, επαγγελματικά αδιέξοδα, αλλά και σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης.

 Μπορεί η ύφεση, η χρεοκοπία της χώρας σε οικονομικό και κυρίως αξιακό επίπεδο, αλλά και η αμείλικτη εφαρμογή του Μνημονίου να έχουν μεγεθύνει στο έπακρο χρονίζοντα προβλήματα της Δημοσιογραφίας, των ΜΜΕ και των Δημοσιογράφων, που τα υποβάθμιζαν χρόνια τώρα οι «πεφωτισμένες» ηγεσίες της ΕΣΗΕΑ, όμως πολλά από αυτά την τελευταία διετία δημιούργησαν ένα μοναδικό μείγμα εκρηκτικών και άμεσων προβλημάτων για τα οποία θα πληρώνουμε για χρόνια τις συνέπειές τους.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία από τις παρατάξεις που έχουν ηγηθεί, συμμετέχουν ή  ηγούνται της ΕΣΗΕΑ δεν έχουν καταθέσει εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις για :

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Μεγαλοβδομαδιάτικα



Του Θανάση Νικολαΐδη 


ΤΕΤΟΙΕΣ μέρες, απολαμβάναμε κλασική μουσική. Από δυσεύρετα οπτικοακουστικά μέσα, το εξής…ραδιόφωνο. Σε ατμόσφαιρα μεγαλοβδομαδιάτικη και με «συμμετοχή» στο θείο δράμα. Και ήταν μαγεία και αναζήτηση, παιδεία και πολιτισμός. Εμβαθύναμε στον Μπετόβεν (να στοχάζεται), τον Σούμπερτ (να ονειροπολεί), τον Μότσαρτ (να παιχνιδίζει), τον Μπαχ (να προσεύχεται).

ΥΣΤΕΡΑ πλάκωσαν τα μπουζούκια. Δειλά στην αρχή, κι όλο επέκτειναν τις ώρες και τις μέρες, επιτείνοντας στην αναζήτηση της πενιάς και δυναμώνοντας την ένταση. Μεγάλη βδομάδα της «απελευθέρωσης» απ’ τα κλασικά και καθιερωμένα, μια απομάκρυνση απ’ τα κλασικά και καθιερωμένα της μεγάλη Εβδομάδας και προσαρμογή στα σύγχρονα και μοντέρνα. Χωρίς όρια τα ερεθίσματα της ψυχής του-αναντίρρητου υποδοχέα της κάθε τηλεοπτικής σαχλαμάρας, για να ξεσπάει ο…γλεντζές, «αναστάσιμα», πνιγμένος στο θρυμματισμένο πιατικό και με την αοιδό στο λουλουδικό. Πληρωμένα απ’ τον ιδρώτα είτε το (θαλασσο)δάνειο; Γνήσια έκφραση παραδεισιακής ελληνικής μαγκιάς, έτσι κι αλλιώς, τρόπος «έκφρασης» και απόπειρα κοινωνικής καταξίωσης, επίδειξης και πλούτου μέσα τη μονοσήμαντη επιλογή (μπουζούκι) και του τόπου (σκυλάδικο).

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ι ο κατώτατος μισθός στα 376 ευρώ.


Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών.

Διαβάστε ένα άρθρο (συμμετοχή στις "Γνώμες" του NEWS 247) για την ψήφιση του τελευταίου πολυνομοσχεδίου και τις διατάξεις που απέσπασαν την κυβερνητική πλειοψηφία. 
Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.
Μια ώρα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία κατατέθηκε τροπολογία προς ψήφιση από το ΠΑΣΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών. Μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής που δεν αναγνώστηκε καν, στην ολομέλεια του σώματος. Η τροπολογία βεβαίως ψηφίστηκε από την τρικομματική πλειοψηφία με χαρά καθώς ανοίγει το δρόμο για να φθάσει ο κατώτατος μισθός στα 376 ευρώ.

έξοδος, η μόνη διέξοδος!…

έξοδος, η μόνη διέξοδος!...

Κάθε χρονιά, την Κυριακή των Βαΐων επαναλαμβάνεται στο Μεσολόγγι η, σχετική με τις εθνικές μας γιορτές, απαράδεκτη, τα τελευταία χρόνια, τραγική ειρωνεία: Να τιμούν, δηλαδή τους ήρωες κάποιοι προδότες και επίορκοι…



Και, για να μη νομίσει κάποιος πως υπερβάλλουμε, όταν κάνουμε λόγο περί τραγικής ειρωνείας, αρκεί να κάμει σύγκριση ανάμεσα στους ήρωες του Μεσολογγιού και τους τωρινούς «επίσημους». Και ν΄ αναλογιστεί την άβυσσο, που τους χωρίζει:

Εκείνοι υπερασπίστηκαν μια γωνιά της ελληνικής γης.

Το «καλυβάκι» και το «αλωνάκι», όπως ο Σολομός χαρακτηρίζει το πολιορκημένο Μεσολόγγι. Για να έχουν μια νησίδα και μια όαση ελευθερίας. Και αναγκάστηκαν να φάνε σκυλιά και γάτες και ποντίκια. Και το εγκατέλειψαν, όταν πια δεν τους είχε απομείνει καμιά τροφή και καμιά ελπίδα. Για ν’ απαντήσουν, έτσι, στο σολωμικό δίλημμα «εκείθε με τη λευτεριά, εδώθε με το χάρο»…

Ενώ ετούτοι, απεμπόλησαν την ελευθερία και χάλκευσαν για τη λεύτερη πατρίδα, την πλούσια και πανέμορφη, σχέδιο ληστρικό και δολοφονικό.

Προκειμένου να την εξαθλιώσουν και να την παραδώσουν στους αδηφάγους εχθρούς μας. Έτσι, ώστε να μας οδηγήσουν, για μια ακόμη φορά, στην ατιμωτική σκλαβιά της εθελόδουλης πολιτικής τους.

θα ψηφιστει τελικα το νομοσχεδιο για το CISPA::


Το FBI και η CIA,θα παρακολουθούν,νόμιμα...πλέον τους υπολογιστές μας!
Μάθετε για το νέο νομοσχέδιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα μας στο διαδίκτυο...
Το νέο νομοσχέδιο CISPA -Cyber Inteligence Sharing and Protetion Act,είναι το νομοσχέδιο επιτρέπει τον διαμοιρασμό πληροφοριών σχετικά με την κίνηση στο διαδίκτυο ανάμεσα την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο την πληροφορική και το διαδίκτυο.
Ο σκοπός για τον οποίο προβλέπεται αυτό είναι η ανάγκη της κυβέρνησης να θωρακιστεί απέναντι σε διαδικτυακές απειλές και να εξασφαλιστούν τα διάφορα κυβερνητικά δίκτυα από επιθέσεις.
Ουσιαστικά προβλέπει την στενή συνεργασία των κυβερνητικών υπηρεσιών ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο με ιδιωτικές εταιρίες, με τις δεύτερες να παρέχουν στις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών τους. Ουσιαστικά ανά πάσα στιγμή όλοι υπολογιστές και οι χρήστες θα παρακολουθούνται για τι κάνουν και να χρειαστεί θα λογοδοτούν στη δικαιοσύνη...

Για την απόφαση του DVD


[photo-1.jpeg]

Αθωώθηκαν σήμερα οι κατηγορούμενοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση του πρώην γενικού γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη υπόθεση που αφορά το περίφημο DVD με προσωπικές στιγμές του πρώην γενικού γραμματέα: είχαν προηγηθεί η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με την οποία επιβλήθηκε πρόστιμο για την χρησιμοποίηση φωτογραφιών από το εν λόγω DVD σε κυριακάτικη εφημερίδα καθώς και η καταδίκη των υπεύθυνων της εφημερίδας από τα δικαστήρια για την εν λόγω δημοσιοποίηση.

Αυτό που προκαλεί απορία είναι για ποιό λόγο δεν καταδικάστηκαν και σήμερα οι κατηγορούμενοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων - η δίκη αφορούσε αυτή καθαυτή την λήψη των εικόνων και την περιφορά του DVD σε διάφορα χέρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση αναφέρει ότι στην ουσία η συγκεκριμένη διάδοση του DVD από μόνη της δεν αποτελεί παραβίαση του νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αυτή η επισήμανση έχει προκαλέσει την απορία σε αρκετούς που αγνοούν ότι ο ν.2472/1997 έχει ένα απολύτως συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής: εάν η επεξεργασία των δεδομένων δεν είναι αυτοματοποιημένη εν όλω ή κατά ένα μέρος, τότε για να εφαρμοστεί ο νόμος, τα δεδομένα θα πρέπει να περιλαμβάνονται ή να πρόκειται να περιληφθούν σε αρχείο.


Αθώοι όλοι για το ροζ DVD

.
.παστρικές δουλειές..
Κανένας κακομοίρης που χρωστάει 500 € στην εφορία, βλέπω να χάνει το σπίτι του από την αδέκαστη δικαιοσύνη, κατά τα άλλα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Ροζ ατμόσφαιρα!
αθώοι σε λίγο για τη Λίστα Λαγκάρντ και Siemens

Ομόφωνα αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας όλους τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της διακίνησης του ροζ dvd με πρωταγωνιστές τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού επι πρωθυπουργίας ΚαραμανλήΧρήστο Ζαχόπουλο και την Εύη Τσέκου.

Αθώοι κρίθηκαν: ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, η Εύη Τσέκου, ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης.

Οι δικαστές κατά πλειοψηφία κήρυξαν αθώα την Εύη Τσέκου και για την πράξη της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Χρήστου Ζαχόπουλου.

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Προετοίμασαν (και οι εκπαιδευτικοί) το έδαφος…


Του Θανάση Νικολαΐδη 


ΗΤΑΝ «απελευθερωτικός» ο στρατός των Ελλήνων της Ιωνίας-δεν ήταν στρατός κατοχής. Ωστόσο, μερικές αναίτιες μαχαιριές σε ανύποπτους Τούρκους, απ’ τις πρώτες ώρες, ξεκίνησαν το λιθαράκι της αντεκδίκησης, για να καταλήξουν στον «συνωστισμό» (κάποιοι την ψήφισαν αυτήν την κυρία) της Σμύρνης. Κι αν ο «περίεργος» και ασυμπάθητος Στεργιάδης προειδοποιούσε τους (κάποιους) παλληκαράδες μας πως «αυτά πληρώνονται», δεν έπιασε η παραίνεσή του, δεν μέτρησε ο λόγος του.

ΠΑΜΕ στα προβοκατόρικα των «προκαταρκτικών» της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο; Παλιός αγνωνιστής της ΕΟΚΑ (μου) εκμυστηρεύτηκε πως κάποια τομάρια (ελληνοκυπρίων) ξεκοίλιαζαν ακόμα μικρά παιδιά (τουρκόπουλα). Για να στρωθεί το κλίμα και να «φτιαχτούν» οι Τούρκοι για την εισβολή.

ΠΟΥ τα θυμηθήκαμε; Για μιαν αντιστοιχία κι ας είναι τα ποσά ανόμοια. Μεταφορά της εμπόλεμης περιόδου στην ειρηνική, προ της κρίσης.

ΜΙΛΑΜΕ για τους λειτουργούς της εκπαίδευσης, που άθελά τους(;) προετοίμασαν το έδαφος για τα σημερινά «δεινά» τους (συμπτύξεις σχολείων, ωράριο…). Δεν το πρόσεξαν (έγκαιρα) πως δίπλα τους οργίαζαν «λειτουργοί» της μαθητεμπορίας. «Δεν ξέρει» ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ πόσοι εκπαιδευτικοί απέχουν απ’ την τάξη και «εργάζονται» αποσπασμένοι σε γραφεία και μόνο από πίεση (του δημοσιογράφου) το παραδέχεται, το μετριάζει και το «μαλακώνει». Δεν επεσήμανε κόλπα και κολπάκια εκπαιδευτικών της λούφας, που «προσβάλλουν» τους δουλευταράδες και αναιρούν την προσφορά τους.

ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡIΣΤΩ


ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΓΝΏΜΗ ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΒΑΡΒΙΤΣΙΏΤΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 6972575000
Η ΚΙΚΙ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΝEI  ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΠΑΙΔΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΖΩΗ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΙΚΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ 


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ -ΒΙΝΤΕΟ



Μετά την συμπαράσταση του πνευματικού κόσμου και προσωπικά  του Σταμάτη υπερ της Κατερινας
σχετική ανάρτηση μας εδώ  http://enomenoiblogers.blogspot.com/2013/04/blog-post_4371.html
κατόπιν συνομιλίας που θα δείτε παρακάτω  αποφασίστηκε δυναμική επάνοδος του πνευματικού κόσμου, που τόσο καιρό σιωπούσε..ή έκανε αρπαχτές.
Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Το μπουκάλι  ουίσκι μόνο 50 ευρώ,  τα λελούδια 2 ευρώ,  για τον άνεργο ,τον εξαθλιωμένο, τον απελπισμένο μικρομεσαίο  επειδή έχουμε καρδιά ρεεεεε και καλή ψυχή.

Πότε θα κάνουμε την οργή μας σημαία και θα πάρουμε πίσω την κλεμμένη μας ζωή


Πότε θα κάνουμε την οργή μας σημαία και θα πάρουμε πίσω την κλεμμένη μας ζωή; Ως πότε θα μετράμε νεκρούς σε αυτόν τον άδικο πόλεμο
ΑΚΟΥΣΤΕ τη συγκλονιστική και ενδεικτική της ψυχοσύνθεσής του, αφήγηση του Κώστα Κόγια στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, μία ημέρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα με την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", κατά την οποία περιγράφει και τον προπηλακισμό τους από άνδρες των ΜΑΤ έξω από την Βουλή:

Βρέθηκε απαγχονισμένος από την σύζυγό του, αφού κανένας αρμόδιος δεν έλαβε το μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου που περπάτησε από τον Βόλο έως την Αθήνα με τα πόδια

Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να "φύγει" από την ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο, αφήνοντας την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Ας κάνουμε αγάλματα σε όλους τους πολιτικούς μας για την τεράστια προσφορά τους στην ανθρωπότητα!!!!!!

Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει στο στάδιο της ένωσής μου με την φύση. Έχοντας κουραστεί από τα πολλά τα λόγια και τα πύρινα επαναστατικά γραπτά των διάφορων συναγωνιστών μου και των αντίπαλων βολεμένων φίλων μου, έβαλα σε δράση ένα σχέδιο το οποίο το είχα καλά κρυμμένο μέσα στα όνειρά μου.
Πρακτικά αφού μου τελείωσαν οι δουλείες με τα ευρώπουλα και από την στιγμή που δεν ήμουν από αυτούς που έδωσα την ψήφο μου για μια θέση, ήρθα στο σημείο όπου ή έπρεπε να πάω στο εξωτερικό, ή να κάτσω εδώ και να παλέψω μαζί με κάτι λίγους τρελούς που πιστεύουν ακόμη στο μεγαλείο του ανθρώπου.


Για να φτάσω σ΄αυτό το σημείο χρειαζότανε, χρέη, πιστωτικές, ατελείωτες ώρες δουλείας για να μπορώ να συντηρήσω υλικά αγαθά, να δανειστώ όνειρα από το χαζοκούτι, να κάνω ινδάλματα ψευτοστάρ, να συντηρώ μια εικόνα του εαυτού μου όπου δεν την ένιωθα και καλά πάνω μου όταν την φορούσα, να θέλω να μαζέψω όσα πιο πολλά γίνετε χαρτάκια με νούμερα γραμμένα πάνω τους, να πίνω γραμμές και γραμμές από την σκόνη την λευκή βαφτίζοντάς το διασκέδαση, να κάνω σχέσεις γιατί είναι συμφέρουσες και όχι από αγάπη και για να μην συνεχίσω το ατελείωτο αμέρικαν ντριμ που μεταλλάχθηκε σε ελληνικό όνειρο, κατέληξα ένας άνθρωπος με απάνθρωπη ζωή.
Μέχρι που μπήκανε στην ζωή μου κάτι άνθρωποι με ένα λεξιλόγιο ακαταλ

Άπληστοι κι ακόρεστοι, αλλά…



Του Θανάση Νικολαΐδη   

 «Η γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, όχι όμως την απληστία του» Μαχάτμα Γκάντι (1869 -1948)

ΔΕΝ είναι παγκόσμιο το θέμα-είναι, τουλάχιστον, ευρωπαϊκό. Με τον μισό πλανήτη να «πεινάει», για να παραμένει χορτάτος ο άλλος μισός. Η Ευρώπη, λοιπόν, των λαών που δεν τους «έσιαξε» η εμπειρία από δυο μεγάλους πολέμους στον ίδιο αιώνα βάλθηκε να καταναλώνει τον πλούτο της πριν ακόμα τον αποκτήσει. Τα προϊόντα της πριν ακόμα τα παραγάγει.

ΚΑΙ πέσαμε ΟΛΟΙ με τα μούτρα στην (υπερ)κατανάλωση. Όλοι μας, οι θεωρητικοί της λιτότητας που ξανατρώμε μπουκωμένοι. Χωρίς όριο στην αναζήτηση αγαθών, ακόρεστοι κι αχόρταγοι, κατά τις δυνάμεις του έκαστος και με τα μίνιμουμ ανυπέρβλητα (προς τα κάτω). Με του Χριστού την παραίνεση «ο έχων δύο χιτώνας…» να γίνεται δεύτερο αυτοκίνητο (και πολλαπλό σε κάποιους), τρίτη συσκευή τηλεόρασης στην ίδια οικογένεια, με πολλαπλά (και αφόρετα) στην γκαρνταρόμπα της…ντροπής.

ΟΙ αυτοκινητοβιομηχανίες να μη μας προλαβαίνουν, οι γαλακτοβιομηχανίες με χίλια προϊόντα λιποδιμικών αποχρώσεων και σε φανταχτερή συσκευασία. Με την λιτότητα να’ χει τρυπώσει σε «μπόντι λάιν» και τζακούζια, σε ταβέρνες της αφθονίας με τη μισή παραγγελία πεταμένη στα σκουπίδια.

ΑΥΤΑ μέχρι χθες, σήμερα, τώρα. Γενικά και κατά μέσον (ευρωπαϊκό και ελληνικό) όρο, χωρίς να ξεχνάμε την ακραία φτώχια αναξιοπαθούντων κάθε εποχής. Στατιστικά και με τον καπιταλισμό να σου τα δίνει όλα, με την προοπτική να σου τ’ αρπάξει. Όταν επιστή ο χρόνος και η στιγμή. Αυτές που διανύουμε (παν)ευρωπαϊκά και ελληνικά.

ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Ιωάννης Δέμος

Η τροπολογία η οποία απαλλάσσει από τις κατηγορίες για απιστία τις διοικήσεις των τραπεζών για χορήγηση χαριστικών δανείων (φυσικά και προς τα κόμματα) τελικά όπως διευκρίνισε ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης αφορά και τα κόμματα!!!!
Δηλαδή εκεί που ανθεί η διαφάνεια, που έρεε το χρήμα της Simens και ...ίσως κι άλλο χρήμα, εκεί π.χ. που για τα έξοδα των  ετεροδημοτών (εισιτήρια κλπ) ως δικαιολογητικό αρκούσε μία χειρόγραφη κατάσταση ή χειρόγραφες (εν είδει μπακαλόχαρτου) αποδείξεις (και όχι το εισιτήριο ή απόδειξη του φορέα μεταφοράς), δίνεται άφεση αμαρτιών και παραγράφεται ένα σκοτεινό και ύποπτο παρελθόν που περιελάμβανε χορό πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
ΝΤΡΟΠΗ στον κ. Σαμαρά, στον κύριο Βενιζέλο και στον  μη ...ανεχόμενο μύγα στο σπαθί του Κουβέλη.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ



Οι νύχτες είναι ήδη γκαστρωμένες, τα εφιαλτικά σχέδια βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και μια επικίνδυνη Λερναία Ύδρα με τρία μέτωπα, θα βάλει εν πολλοίς τη σφραγίδα της, στις δρομολογούμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Το πρώτο μέτωπο…
Είναι αυτό που αφορά στις εξελίξεις στη γειτονική μας πλην άρρηκτα δεμένη με μας Συρία. Οι εξελίξεις με την απαγωγή των δύο μητροπολιτών μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν, και από μόνες τους είναι αποκαλυπτικές των επικίνδυνων σχεδίων που δρομολογούνται.
Αναφορικά με αυτό το γεγονός, έχει αξία τρία πράγματα να επιχειρήσουμε να αναδείξουμε,χωρίς περιστροφές και χωρίς καθόλου μα καθόλου να μασήσουμε τα λόγια μας...


Πρόκειται για μια σύγκρουση πολιτισμών, και δεν επελέγη καθόλου τυχαία το θέατρο της Συρίας, για να τεθεί σ εφαρμογή αυτό το εφιαλτικό νεοταξίτικο σενάριο. Στη Συρία δε χτυπιέται μονάχα ο Χριστιανισμός αλλά στήνεται το πιο βρώμικο πογκρόμ εναντίον της Ελληνορθοδοξίας.
Ένα άθλιο και ελεεινό πογκρόμ με πρωταγωνιστές τόσο τα αιματοβαμμένα χέρια του ισλαμοφασισμού, όσο (και αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει) και τον δήθεν προστατευτισμό των Ρώσων «φίλων» που εποφθαλμιούν τα Ελληνορθόδοξα κεκτημένα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΜΙΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ..



Ένα συγκλονιστικό όσο και διαχρονικό ποίημα.
Απαγγέλλει η Μαριέτα Ριάλδη
.η ελληνική κοινωνία μέσα σε 3 λεπτά και 20 δεύτερα!!
ΤΟ ποίημα που καθηλώνει στο ίντερνετ τον Έλληνα
Η σιωπή δεν είναι χρυσός είναι συνενοχή..


Tο ποίημα του 

Σώπα μη μιλάς.... (του Αζίζ Νεσίν)

(1916-1995)
ΔΕΝ είναι Έλληνας αλλά Τούρκος 
όμως η δικαιοσύνη και η κραυγή είναι διεθνής και είναι διαχρονική
σατίριζε τόσο την πολιτικοκοινωνική ζωή της Τουρκίας, όσο και τους πολιτικούς ηγέτες. Η σάτιρά του και ο σαρκασμός του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τους αντιπάλους του
μια ζωή να σου λένε σωπα..
αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις
Σώπα, μη μιλάς , είναι ντροπή
κόψε τη φωνή σου 
σώπασε επιτέλους

Για να είμαι τουλάχιστον σωστός στα σχέδια και στα όνειρά μου
ανάμεσα σε λυγμούς και σε παροξυσμούς κρατώ τη γλώσσα μου,
γιατί νομίζω πως θα' ρθει η στιγμή που δεν θα αντέξω
και θα ξεσπάσω και δεν θα φοβηθώ και θα ελπίζω 
και κάθε στιγμή το λαρύγγι μου θα γεμίζω με ένα φθόγγο , 
με έναν ψίθυρο , με ένα τραύλισμα , με μια κραυγή που θα μου λέει: 
ΜΙΛΑ!... ξεσηκώσου  αδελφέ.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Εμείς οι «τρώσαντες…»



Του Θανάση Νικολαΐδη   

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ή επιμένουμε; Επιμέναμε για δεκαετίες και φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Όλοι μαζί στο «χτίσιμο» κι ας τα φάγαμε ανισομερώς. Κι ο τελευταίος, βέβαια, θα’ τρωγε, αν του ‘δινες τη δύναμη και τη δυνατότητα. Δηλαδή την εξουσία. Χωμένος ολόκληρος στο μέλι, κι ας βρίζει, σήμερα, μιζαδόρους υπουργούς και άλλους της εξουσίας...

ΜΙΑ ματιά στο παρελθόν και βλέπεις «μαύρες τρύπες». Τις κάνεις μια μεγάλη και, κλαίγοντας πάνω στο χυμένο γάλα, δείχνεις για ένοχο τον διπλανό. Και τους «αρχιτέκτονες» του εκτρώματος, εσύ, εγώ, εμείς (οι βοηθοί τους), κουβαλώντας λιθαράκι-λιθαράκι και καμαρωτά. Για να βρίζεις, σήμερα, τις επιλογές σου αυτοαναιρούμενος. Και το «σύστημα» που αντιδράς μη στο αλλάξουν, γιατί στο βάθος το γουστάρεις…

ΑΦΗΝΟΥΜΕ, για λίγο, τους «παραβατικούς». Τους ελευθεριάζοντες της

λεγόμενης ελεύθερης αγοράς. Αφήνουμε και τους καραμπινάτους κλέφτες

του δημοσίου. Να πιάσουμε τους άλλους. Τους «κανονικούς» και γνήσιους,

νομοταγείς πολίτες της καθημερινότητας. Έχουν τη δικιά τους «συμβολή»

στα χάλια της οικονομίας μας (και όχι μόνο). Με την ανοχή και τη σιωπή

τους. Και είναι (είμαστε) εκείνοι της κομματικής τρέλας και των

διεκδικήσεων. Με τα μαξιμαλιστικά των απαιτήσεων και τη νοοτροπία του

υπερκαταναλωτή (με δανεικά)

ΑΙΜΑ ..ΤΙΜΗ..ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ..



επειδή ανήκω στην ιδεολογία της ΑΕΚ  και των χαμένων πατρίδων
βλέπω να μοιράζουν φαγητό μόνο σε Έλληνες
(στην Κόρινθο οι Χρυσαυγιτες έφαγαν ξύλο απο τους Αεκτζηδες
επειδή..απαίτησαν η ομάδα των προσφύγων να μοιράζει φαγητό..μόνο σε Έλληνες.
μάλιστα τους πέταξαν και στη θάλασσα.)
και σήμερα διάβασα και το απόλυτο..
να δίνουμε αίμα μόνο για Έλληνες
δηλαδή γι αυτούς ακόμα και το δικαίωμα στην Ζωή ανήκει μόνο στους Έλληνες::
δέχομαι να προτείνουν λύσεις για το μεταναστευτικό
αλλά να ζουν μόνο όσοι είναι Έλληνες είναι δολοφονία
και η ίδια η εκκλησία αναγνωρίζει . ότι ο Χριστός έδειχνε ελεημοσύνη σε όλους
αντί λοιπόν να αναζητήσουν τα βαθύτερα αίτια της λαθρομετανάστευσης,
με τα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους,λιθοβολούν και κλωτσοπατουν,όποιον μετανάστη
 βρουν μπροστά τους
(μάλιστα ως γνωστοί παλικαράδες 20 εναντίον έναν)
για τον Ελληναρα  στις εκατοντάδες Μανωλαδες της Ελλάδας,
με την συγκάλυψη του Κράτους χρόνια τώρα,που τους εκμεταλλεύεται
,και αντί να τους πληρώσει 20 ευρώ,τους πυροβολεί ,
.. κουβέντα..

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΟΤ : Δίνουν 735.300 ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας!!!



Την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες υφίστανται τα σκληρότερα οικονομικά μέτρα και η λογική απαιτεί οι κρατικές δαπάνες να συμπιέζονται, στον ΕΟΤ φαίνεται πως βρίσκονται ακόμη στην αναζήτηση της λεπτής γραμμή που χωρίζει την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλιών από τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, καθώς μια νέα εξωφρενική περίπτωση κοστολόγησης της κατασκευής μιας ιστοσελίδας έκανε την εμφάνισή της.
Το ποσό αγγίζει τα 735.300 ευρώ και αφορά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μια νέας «πύλης», 

Πολεμικές αποζημιώσεις




Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΣΕ ποιον «ανέθεσαν» (οι Αμερικανοί) την ανόρθωση της Ευρώπης, μεταπολεμικά; Στους Γερμανούς που την κατέστρεψαν! Στην ηττημένη Γερμανία των δύο πολέμων καταδικασμένη παγκόσμια και αφημένη στο έλεος των νικητών. Σε λαό τρομαγμένων (μεταπολεμικά), που συμπεριφέρθηκαν σαν θηρία (στον πόλεμο). Στον Γερμανό με τα πρωτόγονα ένστικτα αφυπνισμένα στους «φούρνους», και με τις αρετές του κρυμμένες.

ΤΟ θέμα μας δεν είναι οι Γερμανοί και τα εγκλήματά τους, αλλά οι λεγόμενες πολεμικές αποζημιώσεις. Για την υλική ζημιά που μας προξένησαν, μιας και οι πληγωμένες ψυχές δεν πρόκειται να βρουν γιατρειά. Εμείς, λοιπόν, τις ζητάμε κι αυτοί (οι σύγχρονοι Γερμανοί) δεν ανταποκρίνονται, οι λαοί περιμένουν τη δικιά μας δικαίωση για ν’ ανοίξει κι ο δικός τους δρόμος, ωστόσο, «ουκ αν λάβοις παρά του…έχοντος». Γιατί είναι ισχυρός (με τις δικές του αλλά και με «υπερπόντιες» πλάτες), δίκαιος (με τη δικιά του λογική) και ηθικός (με τη δικιά του ηθική).

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ζητούν την εκτέλεση των «βλάσφημων» bloggers


Δεκάδες χιλιάδες φανατικών μουσουλμάνων συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ και διαμαρτυρήθηκαν απαιτώντας από την κυβέρνηση να θεσπίσει νόμους που δεν θα επιτρέπουν στους στους συγγραφείς και στους bloggers να γράφουν και να αναρτούν κείμενα με τα οποία «προσβάλλεται το Ισλάμ και ο Προφήτης Μωάμεθ», με την ποινή του θανάτου για όσους το διαπράξουν. 

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

η ισχύς εν τη ενώσει


δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και τα νέα παιδιά 
μπήκαμε στην σελίδα τους  
γράφουν
http://enwtheite.blogspot.gr/
Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες !
 "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
 " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ μαχητές της ενότητας ο γέρος του Μοριά είχε πει φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
και εννοούσε τους Έλληνες ραγιάδες που δεν ξεσηκώνονται
συνεχίστε είστε το μέλλον
και διαβάστε δυο πρόσφατα περιστατικά

Έδωσαν τα λεφτά της 5ημερης για να βοηθήσουν τον 17χρονο που έμεινε παράλυτος


 πάλι υπάρχει νέα γενιά και ας την έχουν θαμμένη


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, γράφουν στα παλιά τους παπούτσια, δικαστικές αποφάσεις.


 Στην Ελλάδα της α-δημοκρατίας...
του Κώστα Βλουτή
Δημσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com 

Μετά τη μονιμοποίηση του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ, έρχεται νέα ρύθμιση που, σύμφωνα με αυτήν, καταργείται διάταξη του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, όσον αφορά τις προσωρινές δικαστικές αποφάσεις που δικαίωναν συμβασιούχους του Δημοσίου. Δηλαδή, με την ρύθμιση αποχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες συμβασιούχοι των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν στα δικαστηρια.
Και στην περίπτωση του χαρατσιού, αλλά και στην περίπτωση των προσωρινών δικαστικών αποφάσεων για τους συμβασιούχους, το κράτος "καπέλωσε" τη ...δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να πληγεί, για μια ακόμη φορά, η δημοκρατία στον τόπο...
Δύο πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αυτό της  Ελευθεροτυπίας, αλλά και της εφημερίδας των Συντακτών, έρχονται να επισημάνουν τον κίνδυνο κατάλυσης κάθε έννοιας δημοκρατίας...

Φαρμακευτικές…συλλήψεις



Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΕΙΧΑΜΕ παρακράτος-κράτος (ποτέ) δεν είχαμε. Τότε που σκότωναν βουλευτές και σκιαζόσουν για το φακέλωμα. Σε δόσεις η πληροφόρηση και με τα φίλτρα της, με τη φτώχια του το ραδιόφωνο και με την ανυπαρξία της η ηλεκτρονική. Έστηναν τις καμπίνες τους επιτήδειοι και δεν το μάθαινες ποτέ. Κι αν το μάθαινες, δεν το’ λεγες, δεν το διαλαλούσες. «Δια τον φόβο των Ιουδαίων», κρεμασμένος απ’ την εξουσία των επιλογών και των προτιμήσεών τους. Με βάση το φρόνημα όπως το γούσταραν οι «νικητές» στη μετεμφυλιακή Ελλάδα του χαφιεδισμού και των φακέλων, που τους έκαψε η «αριστερά» σφιχταγκαλιασμένη με τη δεξιά, οι διώκτες με τα θύματα.

ΥΣΤΕΡΑ ήρθε η δημοκρατία. Με θυσία εκείνων που αγωνίστηκαν, προς όφελος εκείνων που την εκμεταλλεύτηκαν κι όλοι μαζί τη γρονθοκοπήσαμε για να’ ρθει στα μέτρα μας. Κι έγινε η απάτη τρόπος ζωής για πολλούς θρασείς και ατιμώρητους, το δημόσιο τεράστιο μαγαζί για μπίζνες μετά μιζών και προμηθειών. Με την εξουσία ν’ αρπάζει κι αυτή το ποσοστό της. Σε χρήμα που θα την αναπαραγάγει στα ίδια χέρια. Με προεκλογικά σημαιάκια και αφίσες κι ό,τι περισσέψει στη τσέπη για ιδία χρήση.

ΕΤΣΙ το πήγαμε άρχοντες και «υπήκοοι». Μέχρι που μας έφραξαν το δρόμο (για τον γκρεμό και τον οριστικό αφανισμό) ξένοι…φιλέλληνες και με την ακρίβεια του αριθμού. «Μέτρα την απάτη των εταίρων μας και κόψ’ τους κοστούμι-αλλιώς δεν παίρνουμε τα λεφτά μας. Μόνοι τους δεν σιάζουν, δεν μας ξοφλάνε».

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μπλοκγκάρια του κερατά!!!::


Δεν το λέμε εμείς το λέει ο πνευματικός άνθρωπος που ονομάζεται Κραουνακης
αυτά και πολλά άλλα σε έκρηξη οργής γιατί κατακρίθηκε η ΣΤΑΝΙΣΗ
ΕΔΩ
ΠΑΛΙ ΔΕΝ θα κάναμε το σφάλμα να δώσουμε έκταση στο θέμα αλλά!!
Εμείς κάναμε μια ανάρτηση που γίνετε επέκταση του Ελληναρα διάμεσων της διαφήμισης
και δεύτερον δεν ξέρω που απευθύνεστε κύριε Κραουνακη,αλλά πείτε συγκεκριμένα blogs
όταν ο πνευματικός κόσμος κύριε σαν εσάς, βγαίνει να υπερασπιστεί το κιτς και το σκυλάδικα,
και έχει χαθεί εδώ και χρόνια που σφαγιάζεται ο λαός, από τους εγχώριους και εισαγόμενους  τοκογλύφους δεν είδαμε να αντιδράτε θα κάνω μια αναζήτηση να δω αν έχετε κάνει μια αναφορά έστω,για τον εξαθλιωμένο Έλληνα,την ανεργία,την απόγνωση ,τις αυτοκτονίες αυτά τα
Μπλοκγκάρια του κερατά!!!::όπως τα αποκαλείτε δέχονται μέχρι απειλές.γιατί είναι τα μόνα 
πλέον που λένε αλήθειες δεν είδαμε ο  πνευματικός κόσμος σας να καταδικάζει τη βια της αστυνομίας σε διαδηλωτές,την τοκογλυφία των τραπεζών ,τα μονοπώλια του  ΟΠΑΠ,τα 
χαράτσια της ΔΕΗ,τους μεγαλοεργολαβους και μεγαλοεκδοτες,που ανεβοκατεβάζουν 
κυβερνήσεις στο άρθρο που κάνανε εμείς
H EΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΑΠΤΟΗΤΗ..
μιλάμε για αυτή ακριβώς την κατάπτωσηόχι των σκυλάδικων αλλά του πνευματικού κόσμου που βγαίνει μόνο στα κανάλια να διαφημίσει το μαγαζί που κάνει πρεμιέρα μέσα  στο παροξυσμό σας είπατε
Ξαφνικά πάθαμε κρίση καλού γούστου. Δεν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο, δεν έχετε δει μια ταινία.
επαναλαμβάνω στοχοποιειτε τα blogs και δεν αναφέρετε συγκεκριμένα
μάλλον επιδιωξατε να πάρετε και εσείς μια αρπαχτή ..με αρνητική διαφήμιση
την πήρατε στην μνήμη του λαού,που θα σας θυμάται ως αρπαχτές
το άρθρο μας αυτό λέει
η λέξη αλληλεγγύη και πόσα παιδιά δεν έχουν όχι να πάρουν 
δώρο αλλά να φανε άγνωστηοι χιλιάδες αυτοκτονίες αδιάφορες !!πάνω απ όλα η αρπαχτή!!
σας συστήνω το ποίημα του  του Τάσου Λειβαδίτη
ως ανιστόρητος blogger 

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
δε θα πάψεις ούτε στιγμή ν’ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκιο.

από ένα Μπλοκγκάρι του κερατά!!!::

Κατοχικό δάνειο + Πετρέλαια = Λεφτά Θα Υπάρχουν βρέ κουτά !


Δεν ξέρω αν ο νυν πρωθυπουργός είχε σκοπό να  επιβεβαιώσει τον πρώην με τις ενέργειές του, εκτός απ' το να τον αθωώσει για όσα του καταμαρτυρούνται,  αλλά αυτό κατάφερε.
Κάι οι έρευνες και οι εξαγγελίες για τις εξορύξεις πετρελαίου, ασχέτως αν ο λαός θα έχει μετοικίσει εν τόπο χλοερό έως τότε, κάτι τα ιλιγγιώδη ποσά του κατοχικού δανείου και των άλλων σχετικών που μας οφείλουν οι Γερμανοί, να πως δικαιώνεται το Λεφτά Υπάρχουν
Ένα ΘΑ ξέχασε να βάλει ο προηγούμενος και πέσαν’ όλοι  να τον φάνε. Λεφτά Θα Υπάρχουν εννοούσε και είναι γεγονός πλέον, αφού το είπε κι ο συμμαθητής του.Τα πειστήρια, αδιαμφισβήτητα. Οι έρευνες ξεκίνησαν ακριβώς μετά την ένταξή μας στους μηχανισμούς των μνημονίων και με εκχώρηση των δικαιωμάτων στους δανειστές. Λέτε να μην θελήσουν να βγουν τα πετρέλαια, ώστε να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ;

Εδωσαν τα λεφτά της 5ημερης για να βοηθήσουν τον 17χρονο που έμεινε παράλυτος


συγκινηθήκαμε   πάλι υπάρχει νέα γενιά και ας την έχουν θαμμένη
αντιγραφω απο το 
http://www.cretablog.gr/
Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προέβησαν οι συμμαθητές του άτυχου 17χρονου νεαρού ο οποίος έμεινε παράλυτος έπειτα από ιατρικό λάθος, καθώς, αποφάσισαν να δώσουν στην οικογένειά του τα λεφτά που είχαν μαζέψει για να πάνε πενταήμερη.

Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά βρέθηκαν στο πλάι του νεαρού και, όπως αναφέρει το lesvosnews, αποφάσισαν να παραδώσουν στους γονείς του τα περίπου 4.500 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει για την παραδοσιακή πενθήμερη εκδρομή τους.

Ο 17χρονος αναμένεται να κάνει επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο κεφάλι και να μπει στη συνέχεια στο στάδιο της πλήρους αποκατάστασης.

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θ
α κατεβαίνουν αυτόματα!

Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπάμε

συγκινηθήκαμε πάλι υπάρχει νέα γενιά και ας την έχουν θαμμένη
Οι Μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ Τρίπολης, με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει
 για την πενταήμερη εκδρομή τους, αγόρασαν τρόφιμα για τους άπορους της πόλης τους.
Τα βασικά είδη διατροφής τα οποία συγκέντρωσαν 
οι μαθητές, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του Λυκείου, 
τα προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.
Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπάμε και όχι του Σαμαρά και των λαμόγιων 
που τον ακολουθούν....
Μπράβο σας παιδιά..

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!