2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα Λαγκάρντ


Βλέποντας τα σημερινά δημοσιεύματα και τα κανάλια θα δούμε οτι όλοι στοχοποιουν λυσσαλέα  τον Παπακωνσταντινου μάλιστα ο ζούγκλας λέει ότι για όλα φταίει ο Παπακωσταντινου και ο κακόμοιρος Βενιζέλος απλά, εξαπατήθηκε, είναι σαφές το κλίμα με σύντομες διαδικασίες να βρεθεί ένας ένοχος ενώ είναι πολλοί!
Ο Βενιζέλος δεν φέρει ευθύνες; Δυο χρόνια είχε στο συρτάρι του κρατικό απόρρητο έγγραφο και το παίζει και τιμητής των πάντων τώρα το θέμα τώρα λένε ..είναι αν έχει παραγραφεί το αδίκημα κτλπ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Όπως είχε γράψει και ο Θανάσης Νικολαΐδης:
Θα συμπιέσουν τι Λίστα σε «εξεταστικές», θα τη θάψουν με «ανακριτικές» και το πόρισμα θα βγει νεφελώδες. Είναι στο στην πρακτική των κοκορομάχων, που ξεσκεπάζουν διακομματικούς δεσμούς σκεπάζοντας (ενίοτε) και ενοχές. ΕΧΟΥΝ δώσει δείγματα κοινοβουλευτικής πρακτικής τα παλικάρι (και οι νιες). Σύστησαν επιτροπές (αμειβομένων) για Βατοπέδια και χάθηκαν στη ξερολιθιά τα ανιχνευτικά τους εργαλεία. Το ίδιο για “Siemens” και βούλιαξαν με τα υποβρύχια που γέρνουν. 600 oνόματα περισσότερα είχε η δεύτερη λίστα και μόνο δύο λογαριασμούς βρήκαν διαφορετικούς κάτι σα να λέμε ότι μόνο ο Τσοχατζόπουλος πήρε μίζες! αφού πήγε στην βουλή δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα...
Μόνο μια ερώτηση:
Θα τιμωρηθεί επιτελούς κάποιος; Θα του τα πάρουν και απ' αυτόν και από τους άλλους προδότες , ψεύτες, αλήτες να τα δώσουν στις πεινασμένες οικογένειες;
ΥΓ 
Οι συμμορίες δεν πάνε ατομικά και δεν λειτουργούν αυτοβούλως,  καμιά φορά πιάνεται ένας, για να  συνεχίσουν οι άλλοι τα εγκλήματά τους.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: