2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

«Νόθευση εγγράφων και παράβαση καθήκοντος


Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η κατάθεσή της στον πρόεδρο του κοινοβουλίου Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητείται η περαιτέρω έρευνα για τον πρώην υπουργό και συγκεκριμένα για την πιθανή τέλεση των εξής αδικημάτων:
-        Νόθευση εγγράφων
-        Παράβαση καθήκοντος
Ειδικότερα, για το αδίκημα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου θα περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια ο τρόπος που έφθασε η λίστα στην Ελλάδα το 2010 καθώς και οι εγκληματικοί χειρισμοί του κ. Παπακωνσταντίνου. Το γεγονός ότι ποτέ δεν την καταχώρησε επίσημα στο υπουργείο αλλά και το ότι «εξαφάνισε» το γνήσιο αρχείο. Θα καταλήγει τέλος με το ότι η «νόθευση» αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού.


Η παράβαση καθήκοντος έγκειται στο ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ποτέ δεν έδωσε την λίστα για ελέγχους στο ΣΔΟΕ με αποτέλεσμα το δημόσιο να χάσει έσοδα.
Πέραν αυτών στο κείμενο θα αναφέρεται ότι υπάρχουν  «βάσιμες υπόνοιες» για το ότι η υπεξαγωγή έγινε προκειμένου ο πρώην υπουργός «να προσπορίσει όφελος» και ειδικότερα να έχουν «οικονομικό όφελος συγγενικά του πρόσωπα και ενδεχομένως 3α πρόσωπα». Θα επισημαίνεται δε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε και την «δυνατότητα» και το «κίνητρο» για να προχωρήσει στην αλλοίωση της γνήσια λίστας.
Να θυμίσουμε ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου διαθέτει το απόλυτο ρεκόρ δικογραφιών στην Βουλή αφού έχουν διαβιβαστεί ακόμα δύο, για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο, αλλά και για την θητεία του στο ΥΠΕΚΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: