2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αναλαμβάνουμε με τον τσαμπουκά τη διαχείριση της χώρας



Σήμερα κάναμε νύξη και στους άστεγους του λιμανιού και της πλατείας Ιπποδαμείας, να στήσουν τη δική τους συλλογική κουζίνα. Να μην κάθονται να περιμένουν πότε θα ευκαιρήσει/έχει κέφια ο καθένας, να πηγαίνει να τους ελεημονεί. Να οργανωθούν μεταξύ τους, να μοιράσουν δουλειές και θα τους στηρίξουν όσοι τους βλέπουν να το παλεύουν. 
Το ζήτημα είναι αυτό, να κουνήσουμε όλοι τα χεράκια!!! Κ
ράτος δεν θα ξανα-υπάρξει, η πρόνοια ανήκει στο παρελθόν. Στέγαση, φαγητό, είναι το ελάχιστο που έχει υποχρέωση μία πολιτεία να παρέχει στους πολίτες της!! Δεν τα παρέχει; θα τα πάρουμε με το στανιό!!! Ό,τι δημόσιο (κτίριο, χωράφι) ανήκει στον λαό!! Τα διεκδικούμε!! Ένα μόνο πρόβλημα άλυτο υπάρχει… Οι άνεργοι ψάχνονται βιοποριστικά για να ζήσουν. Οι άστεγοι είναι αδύναμοι, έχουν πέσει ψυχολογικά. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρόνο. Ποιος θα τα κάνει;;;;;;;;
Λέω εγώ τώρα... μπας και ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα της ενημέρωσης και των νουθεσιών;;
Γίναμε όλοι σοφοί, από χέρια πάσχει ο αγώνας!!!!
Κλείνοντας, οι προδότες δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την καρέκλα. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από εκλογές, ούτε από μηνύσεις, ούτε από διαμαρτυρίες, η μόνη λύση είναι να αναλάβουμε, με τον τσαμπουκά μας εμείς οι πολίτες τη διαχείριση της χώρας!! Να καταντήσουν χωρίς λόγο ύπαρξης!!!
(Εννοείται ότι δεν πληρώνουμε τίποτα στην παράνομη κουραδοπολιτεία, αν θέλουν λεφτά να πουλήσουν την καρέκλα.)


GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα! 

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Δεν καταλαβαίνουν ούτε από εκλογές, ούτε από μηνύσεις, ούτε από διαμαρτυρίες, η μόνη λύση είναι να αναλάβουμε, με τον τσαμπουκά μας εμείς οι πολίτες τη διαχείριση της χώρας!!
MPRABO και ας ακολουθήσουν και άλλες περιοχές