2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κουρελόχαρτο η συνθήκη της Γενεύης (όλα τα άρθρα που καταπατήθηκαν)

Κουρελόχαρτο έκαναν της συνθήκη της Γενεύης αστυνομία, ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, χθες στην πλατεία Συντάγματος. Υπενθυμίζω ότι οι διεθνείς συμβάσεις, υπερέχουν του εσωτερικού δικαίου της χώρας. Και φανταστείτε ότι είμαστε εν καιρώ ειρήνης! Παρακάτω, παραθέτω ένα-ένα τα άρθρα που καταπάτησαν χθες οι δυνάμεις καταστολής:

Κεφάλαιον ΙΙ

Άρθρον 12

Απαγορεύεται αυστηρώς πάσα προσβολή εις τη ζωήν ή το πρόσωπόν των, και πλην άλλων η εξόντωσης των βαρέως πασχόντων, ο φόνος, η βάσανος, η εσκεμμένη εγκατάλειψίς των άνευ ιατρικής περιθάλψεως ή άνευ περιποιήσεως, επί σκοπώ έκθεσίς των εις κίνδυνον μεταδόσεως ασθενείας ή μολύνσεως επί τούτω δημιουργηθείσης.

Δικαστικό σκάνδαλο στην Κέρκυρα! Αθώωσαν κρατικούς υπαλλήλους που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα!!

 Ενώ μας πίνουν το αίμα στη φορολογία πλέον και μας κόβουν μισθούς και συντάξεις, τα σκάνδαλα στη δικαιοσύνη που είναι μονίμως απούσα από εκεί που πρέπει να αποδώσει κοινωνική δικαιοσύνη, και να άρει τις ανισότητες, γίνονται πλέον ολοένα και περισσότερα.
Όπως και σήμερα οι εισαγγελείς είναι άφαντοι να ερευνήσουν γιατί πέφτουν ασφυξιογόνα στον κόσμο ενώ αυτά απαγορεύονται διεθνώς!!
Σ' αυτά τα δικαστικά λαμόγια οφείλεται κατά 99% η κατάντια μας σήμερα!
Γιατί αν υπήρχε δικαιοσύνη δεν θα επεφταν ληγμένα χημικά στον κόσμο και δεν θα έμπαιναν οι τραμπούκοι προβοκάτορες μέσα στις ειρηνικές διαδηλώσεις να τα κάνουν λαμπόγιαλο μαζί με τους Ματατζήδες!!
Αν υπήρχε δικαιοσύνη σήμερα ήδη θα είχε καλέσει σε απολογία αν όχι τον υπουργό λόγω της  προκλητικής ασυλίας τους, τουλάχιστον θα είχε καλέσει τον Αρχηγό της Αστυνομίας!!!!!
Αλλά ποιός να τον καλέσει??
Ο κ. Τέντες;; Όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανααα!!
Το θέμα που αναδημοσιεύουμε αποδεικνύει ότι όσοι έκαναν μπάζες με παράνομο χρήμα μια χαρά κρατούν και διαφεύγουν αλώβητοι ενώ οι νομοταγείς και πάντα καλοπληρωτές απλοί πολίτες πληρώνουμε πάντα τα σπασμένα!!!
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Έντονα προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα η σκανδαλώδης αθώωση, από το Τριμελές Πλημ/κείο Κέρκυρας, της πρώην Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, καθώς και γνωστού επιχειρηματία του νησιού.
Η πρώτη αντιμετώπιζε την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και ο δεύτερος της ηθικής αυτουργίας σ’ αυτήν.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να φέρουμε στο φώς της δημοσιότητας τη συγκεκριμένη υπόθεση, που κατέληξε τελικά σε ένα «φιάσκο», όχι μόνον λόγω του αποτελέσματος της δίκης, αλλά και εξαιτίας του προκλητικού χειρισμού της δικογραφίας εκ μέρους της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, Χαρίκλειας Νταϊρούση.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Δεν αναγνωρίζει προβοκατορες,και έδωσε τα εύσημα στον διοικητή της αστυνομίας
είπε ο σκοπός επιτευχθη να μην μπουν στην βουλή
τίποτα για ασφυξιογόνα , μέσα στο μετρό σε καφετερίες οπως στην πλάκα , καμία σχεση με την βουλή, βανδαλισμούς της ομάδας δελτα
τίποτα για καταγγελίες απο το ζουγκλα που εχει μονίμως καμερες ,οτι κοίταγαν επι ώρες τους μπαχαλακηδες να τα σπάνε


 οι εργαζομένοι στο «Ελπίς»


Τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να πετούν και πέτρες ενάντια στους διαδηλωτές, τραυματίζοντας αρκετούς, ανάμεσα σε αυτούς και τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Παναρέτου Λευτέρη, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. 
ποιά είναι ακριβώς η σχέση των κουκουλοφόρων ροπαλοφόρων - μεταξύ των οποίων και συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ και των ανδρών των ΜΑΤ κατα την διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.

HACKADAY 'S LIVE SHOW


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ HACKADAY 'S LIVE SHOW ΣΤΟ HACKADAY 'S WEB RADIO ΣΤΙΣ 19:00

Το Μεσοπρόθεσμο και οι 155 μοιραίοι!

Η Βουλή ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο, τα ΜΑΤ των Παπανδρέου – Παπουτσή έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας με χημικά, δακρυγόνα και πολλούς τραυματίες από τους απλούς ανθρώπους κάθε τάξεως και ηλικίας, που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή της ζωής τους. Οι χιλιάδες πολίτες, που δέχτηκαν, χθες και προχθές, την απροκάλυπτη και παράνομη βία των ΜΑΤ, θα πρέπει να ερωτηθούν για τη γνώμη τους για την ποιότητα της δημοκρατίας μας.
Στη Βουλή ο κ Παπανδρέου επέβαλλε με απειλές και εκβιασμούς προς τους βουλευτές του την ψήφιση του νομοσχεδίου, επιστρατεύτηκαν δε η αποστασία του 65, τα τανκς, οι νεκροί, η καταστροφή της χώρας και όλα τα κακά της μοίρας μας αν δεν παίρναμε τη 5η δόση και άλλα παρόμοια. Ανάλογοι εκβιασμοί είχαν εκτοξευθεί και για την ψήφιση του Μνημονίου Ι (ότι έπρεπε να το ψηφίσουνε για να σωθούμε και αντί να σωθούμε πιάσαμε πάτο) και παρόμοιοι θα αναφερθούν και για την ενδεχόμενη περίπτωση υποβολής για ψήφιση και άλλων μνημονίων και νόμων, που θα έλθουν στο μέλλον, γιατί η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί (και από την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου Ι) πλήρως λαθεμένη, αδιέξοδη και αναποτελεσματική.

Για να...ξεράσουν την αλήθεια




ΤΗΝ Αστυνομία που ανέκρινε, την…ανακρίνουν! Με τον εκπρόσωπό της (δεν «ερευνεί» αλλά «ερευνά», κ. Κοκκαλάκη μας, και είναι το λιγότερο) να περνάει δύσκολες ώρες στα…παραθύρια. Χρεωμένος τη βαρβαρότητα του «άνδρα» των ΜΑΤ, που χτυπάει (τον άοπλο και ακίνδυνο νεαρό) σαν να σκότωνε κουνούπι, τον βλέπει να σωριάζεται κι απομακρύνεται…περήφανος. Χωρίς(;) διακριτικά κι άντε να ψάξεις τον ένστολο βασανιστή και εν δυνάμει δολοφόνο. Δεν μας τον «σέρβιραν»-η δημοσιογραφική (μπορεί και του ιδιώτη) η κάμερα τον ανακάλυψε.
ΑΥΤΗΝ τη φορά περιμένουμε τον Υπουργό να (μας) δώσει εξηγήσεις. Κι αν δρουν προβοκάτορες της Αστυνομίας κάτω απ’ τη μύτη του, να τους ξεσκεπάσει. Αν δεν τους ξέρει, να το ψάξει. Αν του είναι αδύνατο, να παραιτηθεί. Κι αν δεν παραιτηθεί θα’ χει απέναντι τους ξεσηκωμένους, ενισχυμένους απ’ τους…Λουράντους. Σε ρόλο ευκαιριακού συμπαραστάτη των τραυματιών, με τα φάρμακα στην αγκαλιά. Με συμπεριφορά αγροίκου και ύφος στρατηγού που κατευθύνει «αγωνιστές» του σιναφιού του (αλλά, στους Λουράντους της πλατείας ανάκατους με αγανακτισμένους θα επανέλθουμε).

Ισοπεδώθηκε η Αθήνα και κανένας δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί



Με όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε σήμερα κι εξακολουθεί να γίνεται στην πρωτεύουσα δεν ισοπεδώθηκε μόνο το κέντρο της Αθήνας αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας,ελευθερίας και προστασίας του πολίτη!

Κάποιες στιγμές το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι θύμιζαν πεδίο πολέμου,μόνο τα πραγματικά πυρά έλειπαν και τα τανκς του Αντιπροέδρου!Πρωτοφανής και αλόγιστη χρήση χημικών μαζί με μια ακαταλαβίστικα προκλητική συμπεριφορά  των ΜΑΤ σε απάντηση δήθεν των προκλήσεων από τους κουκουλοφόρους,που για μια ακόμα φορά αδυνατούσαν να συλλάβουν.

Και μόνο το γεγονός ότι επιτέθηκαν αστυνομικοί σε ανύποπτους πολίτες που έτρωγαν στο Μοναστηράκι ή έπιναν καφέ στην Ερμού φτάνει και περισσεύει για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού του λαού γενικώς.Οι διάσπαρτοι προβοκάτορες μέσα στο πλήθος έδιναν το ρυθμό στους κουκουλοφόρους για ν' αρχίσει ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό των διαδηλωτών με προφανή στόχο να τους εκδιώξουν από την πλατεία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΟΣ
Παρακολουθώντας καρέ καρέ το video που ακολουθεί, ο παρατηρητής αντιλαμβάνεται την άμεση σχέση των παρακρατικών με τους αστυνομικούς. Οι παρακρατικοί συμπεριφέρονται ως «μπαχαλάκηδες» που λαμβάνουν μέρος στα επεισόδια. Ένας από αυτούς κρατά σιδερένιο λοστό.




Παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, κρατώντας λοστάρια και φορώντας μάσκες, συνέδραμαν τους ένστολους στη σύλληψη του στελέχους της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σ. Καυκαλά, στο Σύνταγμα.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κατεπείγουσα ανακοίνωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών. SOS, χρειάζονται βοήθεια!

SOS ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί τραυματίες, μέσα και στην πλατεία αλλά και περιφερειακά, εγκλωβισμένοι σε πολυκατοικίες. Γίνεται έκκληση από τον Ερυθρό Σταυρό αλλά κι από τους πολίτες που βρίσκονται εκεί, να σπεύσουν όσοι μπορούν για βοήθεια.


Αυτή τη στιγμή χρειάζονται επειγόντως:

Γιατροί οποιασδήποτε ειδικότητας
Τραυματιοφορείς
Οξυγόνο
PULVO
AEROLIN
MAALOX
Γάζες

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να τα μεταφέρουν στο ιατρείο που βρίσκεται πλέον μέσα στο μετρό του Συντάγματος.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον Γιώργο Βήχα τηλ.6932.495800

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ κάνουν επίδειξη δύναμης για να διαλύσουν κάθε αντίδραση!

Το κατοχικό καθεστώς μετά την  υπερψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας αποφάσισε να κάνει επίδειξη ισχύος και να γεμίσει με χημικά όλους τους Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται.
Στόχος τους δεν είναι να διαλύσουν κουκουλοφόρους. Αυτοί πια απροκάλυπτα φαίνεται ποιον εξυπηρετούν. Τα ΜΑΤ τους κοιτάζουν να καταστρέφουν και δεν αντιδρούν. Σκοπός τους είναι να χτυπηθεί αλύπητα το κίνημα της πλατείας, να φοβηθούν όλοι οι οικογενειάρχες που κατέβαιναν στο Σύνταγμα και διαδήλωναν χωρίς να τους ελέγχει το καθεστώς. Δεν θέλουν να ξαναδούν 500.000 Έλληνες να παραμερίζουν τις διαφορές τους και να τους αντιστέκονται…

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Τέντε που είστε; 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                        29/06/2011

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Tο Νέο IN.KA. αποτελεί την μεγαλύτερη και ιστορικότερη συλλογικότητα ενεργών πολιτών της χώρας. Αποτελεί ενεργό κομμάτι αυτής της κοινωνίας και αυτού του λαού. Δεν μπορεί να λείπει και δεν λείπει από τους αγώνες του από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα.
Ως ένωση καταναλωτών, ως ένωση ενεργών πολιτών, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Είναι και θα αποδειχθεί καταστροφικό για την χώρα και την ίδια την έννοια Ελλάδα, τον ελληνισμό εν γένει.
Από όποια άποψη και να το εξετάσει κανείς, φιλοσοφική, επιστημονική, πρακτική, κοινωνική, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (στην πραγματικότητα : συνονθύλευμα διατάξεων άγριας εισπρακτικής βίας, καταπίεσης, υποδούλωσης και ξεπουλήματος της πατρίδας) θα επιφέρει πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού και θα καταστήσει την χώρα ένα «φάντασμα» ανθρώπων και κρατικής υπόστασης.
Η μάχη της Ελλάδας ξεκινά τώρα. Θα προσβάλλουμε πολιτικά, κοινωνικά και νομικά τα «μνημόνια», το μεσοπρόθεσμο, τις δανειακές συμβάσεις, με τα άφθονα όπλα που μας προσφέρει ο νόμος και το δίκιο μας. Συνολικά και διάταξη προς διάταξη, μέτρο προς μέτρο, όλα ένα προς ένα θα αποτελέσουν αντικείμενο μάχης και αμφισβήτησης (νομικής και κοινωνικής) κατά την πορεία υλοποίησής τους. Έχουμε ως πολίτες τη δύναμη και τη δυνατότητα να τα ανατρέψουμε, να μην τα αφήσουμε να υλοποιηθούν
Ελπίζουμε στους ενεργούς Έλληνες πολίτες (μέλη μας και μη) και τους καλούμε να στελεχώσουν το νέο ΙΝ.ΚΑ. στους αγώνες που θα δώσει.
Συγκροτούμε ομάδες δράσης ανά αντικείμενο και καλούμε νομικούς,  κάθε είδους επιστήμονες και κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, κάθε άνθρωπο που οραματίζεται και ελπίζει, να δηλώσει συμμετοχή και να μετάσχει στις ενέργειες της ένωσής, στην δράση της κοινωνίας.  
Επικοινωνία για την οργάνωση των ομάδων και των δράσεων είτε στο e-mail : inka@newinka.gr είτε στα τηλ. : 210 3831708, 210 6469950 & 210 9577422. 

http://enomenoiblogers.blogspot.com


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Πόλεμος στο Σύνταγμα- Έκκληση για γιατρούς στο Μετρό Συντάγματος

Αφού ψηφίστηκε και επίσημα η κατοχή της χώρας τώρα η κατοχική κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης κάθε αντίδρασης.
Αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα επικρατεί χάος καθώς η αστυνομία κάνει εδώ και ώρες αλόγιστη χρήση χημικών εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, ώστε να κάμψουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!
κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Τέντε που είστε; ακούει κανείς; μόνο στα ανώνυμα ιστολόγια τα αντανακλαστικά σας δρουν άμεσα;;
Ούτε τα προσχήματα πια δεν μπρορείτε να κρατήσετε;; ούτε για τα μάτια δεν διατάσετε μία έρευνα γιατί η αστυνομία ρίχνει τονους  χημικα;;
που έχουν διεθνώς απαγορευτεί;;
ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ;
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ


 
αστυνομικοί  στη Βασ. Σοφίας, σηκώνουν το χέρι τους, κάνοντας το σήμα της νίκης-νίκη απέναντι σε ποιους άραγε;
μάλλον επειδή επέβαλαν στο σύνταγμα τους μπαχαλακηδες που απλά τους κοιτάνε,


και ρίχνουν τόνους χημικά στους πολίτες όμως
 το Σύνταγμα σε πεδίο μάχης και εκατοντάδες πολίτες που δεν έχουν σχέση με τους κουκουλοφόρους, να κινδυνεύουν άμεσα.
συγχαρητήρια για την χούντα που πανηγυρίζετε κύριοι αστυνομικοί
το κάστρο δεν πέφτει ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
την τρίτη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
την άλλη μέρα

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν ψηφίζει ο Αθανασιάδης το Μεσοπρόθεσμο

Ανυποχώρητος ο Αθανασιάδης – Έχουν πέσει όλοι πάνω του αλλά εις μάτην…Παρ’όλες τις προσπάθειες να μεταπειστεί και τις αφόρητες πιέσεις των προηγούμενων ημερών φαίνεται πως μόνο ο Αθανασιάδης τιμά τον λόγο του…
Σε αντίθεση με τις …”ρόμπες” που άλλα έλεγαν την μια μέρα και την επόμενη τους ” άγγιξε” ο επικίνδυνα βλακώδης λόγος του ΓΑΠ που πρόστυχα συνδέει το ξεπούλημα της χώρας με τον πατριωτισμό, και το απύλωτο Βενιζέλου κενό οποιουδήποτε νοήματος και σημασίας…

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Πλακάκια και…αμπούλες



Του Θανάση Νικολαΐδη
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ μυστήρια πράγματα, ανεξήγητα(;) και απείρως…αστυνομικά. Παλιά κόλπα, χωροφυλακίστικα, προσαρμοσμένα στην τεχνική των καιρών μας. Με την μολότοφ στα χέρια του ταραξία που ανάβει φωτιές, αλλά προσφέρει και άλλοθι στην Αστυνομία. Για να αντιτάξει βία των ΜΑΤ στη βία πετροβολητών και είναι φυσικό. Για να δικαιολογεί, την επόμενη, τα αδικαιολόγητα ο εκπρόσωπός της και είναι αφύσικο. Με τον Υπουργό εξαφανισμένο, γιατί δεν «δάκρυσε» απ’ τα χημικά, δεν εισέπνευσε δηλητήριο από ληγμένες(;) αμπούλες, δεν δείραν’ το παιδί του.
ΓΝΩΣΤΟ (και παλιό) το κόλπο των «γνωστών αγνώστων», γνωστή και η πρακτική της Αστυνομίας. Παρακολουθούμε τη «μάχη» και κρατάμε την ανάσα, όταν τα ρόπαλα ανεβοκατεβαίνουν σε κεφάλια πεσμένων καταγής.

Ίσως είναι η τελευταία μας ... ευκαιρία!!!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τις τελευταίες ώρες το χαφιεδοτσουρμο έχει μεθοδευμένο εναγκαλισμό  με τις δυνάμεις προστασίας των κυβερνώντων και συνεργάζονται από κοινού για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες που κατέβηκαν αλλά το κυριότερο προτίθεται να κατεβούν τις επόμενες ώρες στο Σύνταγμα.
Οι προδότες έχουν τρομοκρατηθεί και φοβάμαι ότι θα ...
φτάσουν στα άκρα οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις.
Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε αλλά να αντιδράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάνοντας εφαρμογή αν χρειαστεί του άρθρου 120 του Συντάγματος για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την υποβάθμιση και καταδίκη της ζωής της δικής μας αλλά και των παιδιών μας.


Ας μείνουμε όλοι έξω από το άντρο της ασυλίας τους για να καταλάβουν οι παλαμοκρουστοκομματικογλύφτες, την οργή και την αγανάκτηση μας μήπως και κάποιοι από αυτούς νιώσουν επιτέλους ότι πρέπει να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν και ο οποίος λέει ότι πρέπει να προασπίζουν τα συμφέροντα του λαού και της χώρας!!!

28 Ιούνη 2011

Μπροστά στο σύμβολο, το αιώνιο σύμβολο...
Πίνδος, Κορυτσά, Καλπάκι, Χειμάρα,
τα μάτια λαμπυρίζουν, οι ψυχές ορθώνονται, πλαταίνουν
έτοιμες να αγγίξουν τον ουρανό.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ φωνάζουν οι απόγονοι των Λακεδαιμονίων.
Ήτ ταν ή επί τας...

Απ'τα κόκκαλα βγαλμένη...

Ξάφνου, ορμούν οι βρυκόλακες του Ίψεν.
Μια σπρωξιιά, αρκετή και μετά...
Μετά τα πλεμόνια καίγονται,
ο κόσμος χάνεται κάτω απ'τα πόδια σου...
Συνειδητοποιείς το πεπερασμένο της ύπαρξής σου.

Ξυπνάς και βρίσκεσαι κάτω. Κάτω απ'τα σκαλιά, στα πλακάκια.
Φωτιές ανάβουν, αχός βαρύς.
ΗΧΗΤΙΚΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

Χτυπήστε, χτυπήστε κι'άλλο,
χτυπήστε δυνατά, εμείς εδώ θα μείνουμε,
δεν πάμε πουθενά.

Τα πρόσωπά μας ήταν άσπρα.
Τα προσωπεία ήταν μέσα...

Αλεξάνδρα Τράγκα

28/6/2011

Πηγή:ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Από το Λαϊκό Μέτωπο

Στο Σύνταγμα και στις πλατείες η μάχη για την Ελλάδα.
Επίορκοι βουλευτές, εγκληματίες αστυνομικοί.
Αυτοί θα κουραστούν, αυτοί θα φύγουν.
Εμείς θα πληθύνουμε και θα νικήσουμε.
Εχουμε ανεξάντλητο αριθμό διαδηλωτών.
Αυτοί είναι μετρημένοι, θα κουραστούν.
Δείτε:

THN ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.


UPDATE: Αύριο στις 2 το μεσημέρι ψηφίζεται τελικά το μεσοπρόθεσμο
Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε ιατρικό υλικό. Παρακαλούμε πολύ χρειαζόμαστε τα εξής:
οξυγόνα
μάσκες
γάντια
ορούς αερολιν
συσκευές ορών
γάζες
Betadin
Maalox
Riopan
Aerolin Inhaler
Όλα τα υλικά όπως παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό της Πλατείας Συντάγματος
Προς πείσμα μερικών δεν υποχωρούμε! Δεν πάμε πουθενά!
Η βία και η καταστολή δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα όνειρα μας στις ελπίδες μας!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


 Της Χριστίνας Σαλεμή

Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι : 


α) Στις 20 Ιουλίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου και απέδειξα ότι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο εγκαλούμενος μηνυόμενος απέκτησε παράνομα και δόλια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνηση της χώρας. Για τους λόγους αυτούς και βάσει των εμπεριεχομένων στη μήνυση ισχυρισμών, όλες οι συμφωνίες τις οποίες έκλεισε η Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2009 και έπειτα είναι άκυρες, λόγω μη νόμιμης εκπροσώπησης της χώρας κατά των διαπραγματεύσεων και της σύναψης τους. Συνεπώς, άκυρη είναι και η  Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού και το  Μνημόνιο Συνεννόησης ως αναπόσπαστο μέρος αυτής.........

"Τελικά δεν ήσουν δύσκολος αντίπαλος"


Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας!

Δε σε ανεχόμαστε πια!

Ούτε σε συγχωρούμε πια!




Ως πότε θα ανέχεσαι να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι;
Ως πότε θα ανέχεσαι να κουλαντρίζουν την οργή σου;
Να σε φουσκώνουν και να σε ξεφουσκώνουν όπως και όποτε εκείνοι νομίζουν;
Ως πότε θα παραμένεις στο περιθώριο σαν επαίτης;
Ως πότε θα είσαι απλός χειροκροτητής καταστάσεων και μακρινός κριτής;
Ως πότε θα ζεις όπως αποφασίζουν άλλοι για σένα;

Σήμερα έγινε η πρώτη από τις διαδηλώσεις του διημέρου στην Αθήνα και καταπνίγηκε στη βία, την αθλιότητα και τη βαρβαρότητα.
Μια βία υπαγορευμένη από το κυβερνητικό καθεστώς, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.
ΜΑΤ που δήθεν προκαλούνται από τους κακούς διαδηλωτές.
Κουκουλοφόροι που δήθεν αγωνίζονται για κάποια ανατροπή.
Φιλησυχοι και νοικοκυραίοι ενδιάμεσα να κοιτούν αποσβολωμένοι και να λένε "δεν ξανάρχομαι"...

Θα αφήσεις λοιπόν ένα μάτσο κουκουλοφόρους να αποφασίσουν για το μέλλον σου;
Θα τους αφήσεις να πατάνε πάνω στη φωνή σου με το βάρβαρο ουρλιαχτό από τις άναρθρες κραυγές  τους για να πείθουν τους υπόλοιπους ότι το ουρλιαχτό ακούγεται από όλους;
Θα αφήσεις πρακτοράκια της κακιάς ώρας να σε διώχνουνε όταν το αποφασίσουν;

Ζωντανά σήμερα στο Σύνταγμα! Ολοι κάτω!! Τώρα μιλάμε εμείς!!!!



News247

HXHTIKO ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

5000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ  ΓΚΛΟΜΠΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΕΚKΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΤ!!
ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΡΕ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΙ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ KAI TΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ
ΠΑΝΩ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΜΕΡΑ
Εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν, μας θεωρούν μ@λ@κες και μας παραμυθιάζουν!!
Μη τους πιστεύετε!
Διαβάστε να δείτε "μπουμ και στη συγκάλυψη"

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

HACKADAY 'S LIVE SHOW


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ HACKADAY 'S LIVE SHOW ΣΤΟ HACKADAY 'S WEB RADIO ΣΤΙΣ 19:00

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Ανασκόπηση…

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΤΟ κεντρο-δεξιό ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) έχει τις (δεξιές) του καταβολές και την ιστορία του, τις σημερινές «φίρμες» (Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο…), διαθέτει και τον «αντιστασιακό» του κ. Σαμαρά. Τον απειλούν με «αποβολή», ο ίδιος τους αγνοεί(;!) επιμένοντας (στην μη συναίνεση) και η πολιτική οικογένεια της Ευρώπης…θλίβεται (αν δεν του υπαγορεύει, μυστικά, τη στάση του). Έτσι κι αλλιώς, τους θέλαμε ενωμένους για να μην είναι…μηδενική η διαπραγματευτική μας ισχύς, αλλά ο δρόμος για την εξουσία τούς είναι πιο ελκυστικός.
ΤΟ ΚΚΕ της Αλέκας και της Λιάνας που δεν τις είδαμε ποτέ μαζί, απόμακρο, ταμπουρωμένο και…αρτηριοσκληρωτικό, με τα «όχι» του και τα «διαφωνώ»…αγωνίζεται κι αυτό. Ονειροπολεί κοιτώντας τις γεμάτες πλατείες, τις «κοκκινίζει» με τη φαντασία του και μετράει…μονοκούκια.
Ο κ. Καρατζαφέρης που ίδρυσε τον «ΛΑΟΣ» και φορτώθηκε την «ιδεολογία» του χώρου, ονειρεύεται κι αυτός. Πριν του αποσπάσει μελλοντικές ψήφους το «Βασιλικό Κόμμα» του κ. Κωνσταντίνου που σκάει μύτη και φύλλο δεν κουνιέται.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μια πορεία, κάπου, κάποτε...

Έξω απ'την πόρτα του σπιτιού μου,
άνθρωποι περπατούν, άνθρωποι φωνάζουν.
Τα πρόσωπά τους χάνονται στην καταχνιά του χρόνου.

Μόνο μια φωνή, μια δυνατή φωνή και ένας αντίλαλος.
ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η Χούντα δεν τελείωσε το '73.
Τα ΜΑΤ ακολουθούν με τις ασπίδες προτεταμένες.
Φοβούνται. Τι φοβούνται; Τρέμουν τη φωνή,
τη φωνή που βγαίνει από τα στήθια των ανθρώπων.

Φοβούνται την αλήθεια, φοβούνται τις ιδέες, φοβούνται τις αξίες.
Τρέμουν την οργή, το θυμό που βράζει, το θυμό
που σα μια χύτρα ταχύτητας είναι έτοιμος να σκάσει.

Και όταν σκάσει;

Τότε οι ιδέες θα βγουν έξω από το νου των ανθρώπων,
θα φυτρώσουν στις καρδιές των συμπολιτών τους,
θα ανθίσουν στην πλάση.

Και η εξουσία φοβάται την άνοιξη...

Αλεξάνδρα Τράγκα

27/6/2011

Πηγή:KONTΥΛΟΦΟΡΟΣ


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Κάλεσμα για 28 και 29 Ιουνίου: όλοι στους δρόμους!!



TO MEΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ!! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!

 Το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργήσει καθόλη τη διάρκεια του απεργιακού διημέρου (Τρίτη – Τετάρτη) προκειμένου να διευκολύνει – και όχι να παρεμποδίσει – την  προσέλευση του κόσμου στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις.
Αγώνας μέχρι τη νίκη!
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Η Τουρκία αλλάζει, εμείς επιμένουμε.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Οι αναλυτές διαβλέπουν στροφή της Τουρκίας όσο αφορά το θέμα της ένταξής της στην ΕΕ και το ευρώ.
Ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα. Αυτό αναλύεται σαν μεταστροφή της πολιτικής του σε σχέση με την ΕΕ.
Η Τουρκία μάλλον θα κινηθεί σε ενίσχυση των οικονομικών και όχι μόνο σχέσεων με τα Μουσουλμανικά κράτη ειδικά τώρα που οι αλλαγές της Αραβικής άνοιξης αρχίζουν να διαμορφώνονται.
Σε αντίθεση με τους Τούρκους πολιτικούς, οι Έλληνες επιμένουν στο ψευτοϊδεολόγημα «ανήκομεν εις την δύσιν» και τρομοκρατούν το λαό λέγοντας ότι αν βγούμε απ’ την ΕΕ και τη ζώνη του ευρώ θα «πέσει φωτιά και θα μας κάψει».
Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι αν επιστρέψουμε

Επιτέλους ... μαζέψτε τον!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο αντιπρόεδρος άνευ αντικειμένου (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Σε συνέντευξη του σε Ισπανική εφημερίδα μίλησε για τανκς προστασίας των τραπεζών αν απαρνηθούμε το Ευρώ, γυρίσουμε στην δραχμή και οι πολίτες αποφασίσουν να αποσύρουν τα “δικά τους χρήματα” από ...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Special Olympiκs

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΘΑ κάναμε τους Ολυμπιακούς κι είχαμε…τρελαθεί. Ομαδικά, εθνικά, ελληνικά. Με το «σημιτικό» ΠΑΣΟΚ να τους προετοιμάζει, το «καραμανλικό» να εκτελεί και τους φορολογούμενους να «ξηλωνόμαστε», ψιθυρίζοντας τον ύμνο του Παλαμά. Χρεωθήκαμε Καλατράβες και (σημερινά) έργα που σκουριάζουν στα αζήτητα. Με τους «δράστες» σιωπώντες και τους Σουφλιάδες εξαφανισμένους. Κι αν (τότε) μιλούσες για άρνηση και πιθανή οικονομική ζημιά, έπεφτε…καρπαζιά. Θα «ρεφάραμε», θα κερδίζαμε, θα μας έδιναν λογαριασμό. Δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο, οι…Καλατράβες χάσκουν και οι φορολογούμενοι γονατίζουν.
ΑΝ με τους «Ολυμπιακούς» νιώσαμε έλληνες, με τους Special Olympics νιώσαμε άνθρωποι. Με τα φαντασμαγορικά της Έναρξης να εντυπωσιάζουν παγκόσμια σκορπώντας το πνεύμα του Ολυμπισμού, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Σκίρτησαν καρδιές, δάκρυσε (και) ο Πρόεδρος, τονώθηκαν αντιστάσεις για τις αρνητικότητες της ζωής. Αυτά, ως εδώ και ουδείς ψόγος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης στην Νάουσα – Ολόκληρη η ομιλία του στην πλατεία Καρατάσου

- “ Εδώ και 3000 χρόνια ποτέ δεν προσκυνήσαμε τόσο πολύ ξένους”
- “ Δεν έδωσα τόσους αγώνες για να με ειρωνεύονται τώρα πρετεντέρηδες!”

Μερικά απ’ όσα ανέφερε σήμερα στην ομιλία του ο Μίκης Θεοδωράκης…
Στην Νάουσα μίλησε σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης, σε μια πόλη με την οποία τον συνδέουν ιστορικές μνήμες, καθώς πριν 50 χρόνια ακριβώς το παρακράτος τότε τον κυνήγησε και κινδύνευσε. Σήμερα 50 χρόνια μετά η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια για τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης και όλω των ηλικιών που καταχειροκρότησαν τον μεγάλο μας συνθπέτη.
Τον Μίκη προλόγησαν οι καθηγητές Κ. Ζουράρις, Γ. Κασσιμάτης και Ν. Μαριάς που και αυτοί με τις τοποθετήσεις τους κατακεραύνωσαν την πολιτική της υποτέλειας του Μνημονίου.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα δεινά περνάει σήμερα η Ελλάδα, επισήμανε την αναγκη να αλλάξουμε πολιτική αλλά και πολιτικούς, να υιοθετήσουμε μια αμεσότερη δημοκρατία που δεν θα επιτρέπει σε κάποιον που έχει το 20% της λαϊκής αποδοχής να εξουσιάζει ολόκληρο έθνος, να αναπτύξουμε ελληνική διπλωματία και εξωτερική πολιτική, ανακυρήσσοντας άμεσα ελληνική ΑΟΖ και όχι να μένουμε προσκολλημένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Αξιοσημείωτο ήταν πως μετά το τέλος της ομιλίας ο κύριος όγκος του κόσμου παρέμεινε στην πλατεία της πόλης και τραγούδησε τραγούδια του.
Ο ίδιος υποσχέθηκε, σε έναν χρόνο από τώρα Ιούνιο-Ιούλιο του 2012, όταν οι Έλληνες έχουν κερδίσει την μάχη εναντίον του Μνημονίου που δίνουν σήμερα θα ξαναβρεθούν στην πλατεία της Νάουσας για να γιορτάσουν με κρασί και χορό…

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: "Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει τανκς στις τράπεζες"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο τρομοκράτησης λαού και βουλευτών για να ψηφιστεί πάση θυσία το μεσοπρόθεσμο.  Στην επιχείρηση αυτή… επιστρατεύτηκε κι ο Πάγκαλος, ο οποίος, χωρίς αιδώ, δήλωσε ότι αν γυρίζαμε στη δραχμή θα έβγαινε ο στρατός και τα τανκ στους δρόμους… για να προστατέψουν τις τράπεζες.
Αν αυτό δεν συνιστά δυσφήμηση της χώρας και επιχείρηση τρομοκρατίας τότε τι στην ευχή  μπορεί να είναι;
ENΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

"Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε ισπανική εφημερίδα.

ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία".ενω σε αντίθετη περίπτωση ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ   δεν πέφτουν απο το παράθυρο και δεν κάνουμε μνημόσυνα;
εκφοβισμό του λαού με εργαλείο τα τανκς.;
Πότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ φοβηθήκανε τα τανκς;
ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Τεράστια βλακεία" χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση εγκατάλειψης του ευρώ και επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

"Η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυστούν από τρομαγμένους πολίτες που θα προσπαθούν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία", πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

"Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο. Κι αυτό επίσης θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωπαϊκή Ενωση",
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Ήλιος, Θάλασσα, Μνημεία... τα Ψυχοφάρμακά μας!


Είμαστε οι πιο ευλογημένοι και συνάμα οι πιο καταραμένοι άνθρωποι της γης, εμείς που ζούμε στην Ελλάδα.
Ζούμε στην πιο όμορφη γωνιά της γης, σε έναν ευλογημένο τόπο και ταυτόχρονα έχουμε στο κεφάλι μας τους χειρότερους δυνάστες εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες...
Μέσα στην εβδομάδα θα πάει στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο.
Το πιθανότερο έιναι να ψηφιστεί, παρά τους λεονταρισμούς και τους κουτσαβακισμούς διαφόρων κυβερνητικών.
Αυτοί φοβούνται και τον καθρέφτη τους, τον Παπανδρέου δε θα φοβηθούν; Την απώλεια της κομματικής πελατείας και της βουλευτικής δυναμης;
Πιστεύουν πως αν το περάσουν θα μας ρίξουν το ηθικό και θα μας μαντρώσουν!
Δε γνωρίζουν όμως με τι έχουν να κάνουν.
Και οι Έλληνες πολιτικοί και οι Ευρωπαίοι εντολοδόχοι τους.
Ως  Έλληνα αυτοί αναγνωρίζουνε το ανδρείκελο Παπακωνσταντίνου και όχι εμένα, εσένα, εμάς, εσάς κλπ.
Αυτοί νομίζουν πως θα τα βάψουμε μαύρα και θα ζούμε με ψυχοφάρμακα και ότι θα περιφερόμαστε ως νεκροζώντανοι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, περιμένοντας υπομονετικά το καρμικό μας τέλος.

Δεν σας πιστεύουμε κ. Βενιζέλο!!

 
Διαβάσαμε την Παρέμβαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, υπουργού Οικονομικών όπου μας λέει
ότι "τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα και στον εφαρμοστικό νόμο  είναι και βαριά και σε πολλά σημεία τους άδικα και ότι υπάρχει σχεδιασμός για το επόμενο βήμα που περιλαμβάνει 3 σημεία μεταξύ των οποίων είναι και η άμεση αλλαγή της φορολογικής νομοθεσίας και η διαμόρφωση ενός Εθνικού Φορολογικού Συστήματος που θα αίρει αδικίες και αντιφάσεις και θα αποκαθιστά την ηθική και κοινωνική ισορροπία των μέτρων".

Από "θα και θα" κ. Υπουργέ χορτάσαμε πια!
Δεν σας πιστεύουμε! Εδώ και 2 χρόνια έπρεπε η κυβέρνησή σας να είχε ήδη δείξει δείγματα γραφής!
Καμία ενέργεια για πάταξη της φοροδιαφυγής από όσους μια ζωή φοροδιαφεύγουν σε βάρος των μικρομεσαίων αυτού του τόπου.
Καμία τιμωρία στους καταχραστές ή αν θέλετε και κακοδιαχειριστές του δημόσιου χρήματος!
Καμία έγερση αξίωσης του δημοσίου για αποκατάσταση των ζημιών που η κακοδιαχείρισή τους μας έφερε.
Καμία ενέργεια για σύλληψη του μαύρου χρήματος που ξέρετε πολύ καλά που βρίσκεται!
Mας λέτε ότι κληρονομήσατε το χρέος από τη δεξιά. Όμως: Ακόμη και στις ανεξάρτητες αρχές εξακολουθείτε να έχετε τις διορισμένες από τη δεξιά ηγεσίες, στη δημόσια διοίκηση δε, νομίζουμε ότι έχει ήδη λήξει προ πολλού και η θητεία της!
Καμία ουσιαστική αλλαγή στην "κατεδαφισμένη" πλέον Δικαιοσύνη.
Πώς λοιπόν θα σας εμπιστευτούμε ότι έχετε πρόθεση να άρετε τις αδικίες και να αποκαταστήσετε την τάξη σ' αυτή την έρημη χώρα?
Θα θέλαμε σαφείς και συγκεκριμένες απαντήσεις σας. Είμαστε καλόπιστοι αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι κι εσείς είστε ειλικρινείς! Μέχρι τώρα για το αντίθετο μας έχετε πείσει!
Να κάνουμε θυσίες έστω και άδικες όπως κι εσείς το ομολογείτε!!!

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ!! 
Δεν νομίζετε ότι έχετε ήδη αργήσει??  
Μόνον "ΘΑ και ΘΑ" αλλά δεν αρκούν πλέον...

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Με…απλή αναλογική

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΤΗΝ «κορυφή» την…εξαντλήσαμε. Καταγράψαμε κατορθώματα υπουργών μετά μιζών, ασυλίας και παραγραφής των ανομημάτων τους, μουντζώσαμε το κοινοβούλιο, λοιδορήσαμε τους βουλευτές για τα προνόμιά τους, τσιρίξαμε που ΕΝΑΣ τους δεν βρίσκεται στη φυλακή. Καιρός για…παραπέρα. Στον «περίγυρο» με τους «εργαζόμενους» της βουλής που κανένας δεν σκέφτηκε να…πικράνει. Είναι, βλέπεις, «παιδιά» όλων των κομμάτων, κατά την «απλή αναλογική» που τόσο λάτρεψαν τα «αριστερά» κόμματα και ο διορισμός τους είναι καρπός σύμμειξης των «ιδεολογιών».
ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ τη ματιά, πάμε στους παρακάτω. Στους φοροφυγάδες της τεχνικής των «off schor», στους βαποράδες της «ξένης σημαίας» και στους ωφελημένους των «διακανονισμών». Είναι οι ισχυροί-δεν είναι οι πολλοί. Κι αν θέλουν να μετακινηθούν, δεν παίρνουν το λεωφορείο. Αν χρειαστεί να ταξιδέψουν, δεν γουστάρουν το τραίνο. 

Διαλέξτε σοφά…



Αστυνομικέ ….προστάτευε με….
Μπάτσε…. Ηρέμησε….
Αστυνομικέ …..αγωνίσου μαζί μου!!….
Μπάτσε….. χαλάρωσε…..
Αστυνομικέ….. βοήθησε με….
Μπάτσε ….. σύνερθε….
Αστυνομικέ…… με καταλαβαίνεις;
Μπάτσε ….. άνοιξε τα μάτια σου….