2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ;ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ;

Η Διεθνής Αμνηστία έχει καλέσει τις ελληνικές αρχές για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών κατά τη διάρκεια των  διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Αθήνα.
«Η ελληνική αστυνομία,πρέπει να διασφαλίζει  ότι η αστυνόμευση των διαδηλώσεων πραγματοποιείται με τρόπο σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα." δήλωσε ο John Dalhuisen, Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ;



Greece urged not to use excessive force during protests

Thirty-three protesters were reportedly injured and taken to hospital
Thirty-three protesters were reportedly injured and taken to hospital
Amnesty International has urged the Greek authorities against excessive use of force against protesters during continuing demonstrations in the capital Athens.

http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσας παιδιά..εεε,εγώ πρωσοπικά και τώρα μου δίνεται,η ευκαιρία να σας το πώ,αυτό έχω πρωσοπική εμπειρία από τη βιαιότητα της ελληνικής αστυνομίας,καθώς κάποτε έζησα (εδώ και κάμποσα χρόνια)έζησα ένα άσχημο,περιστατικό με τον αδελφό ο οποίος είχε πάει σε πορεία οκ?σε μιά μεγάλη πορεία όπως αυτές που γίνονται,τώρα και έπεσε θύμα ενός από τους αστυνόμους των ΜΑΤ,(ενός ηλίθιου για την ακρίβεια οκ?)ο οποίος (μα πόοοσο μαλάκας μπορεί να ήταν ο άνθρωπος?)αναρωτιέμαι ακόμη και τώρα αντί να πετάξει,ένα δακρυγόνο εκεί που έπρεπε,σ'αυτούς που έκαναν βανδαλισμούς και επεισόδια του πέταξε στο κεφάλι του αδελφού μου (ε,έλεος!!!!!!!!!!!!)και να το'θελε ακόμη..δε θα γινόταν...τον τραυμάτισε άσχημα,αυτό έσκασε ό-λο πάνω στα ρούχα του,ο αδελφός μου ήρθε σπίτι (πραγματικά απορώ ΠΩΣ διάβολο κατάφερε,να έρθει σπίτι στη κατάσταση που ήταν τότε)αιμόφυρτος,τραυματισμένος άσχημα στο κεφάλι και με σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του (από αυτή τη μαλακία)που του'ριξε ο άχρηστος και με αναπνευστικό πρόβλημα,δε μπορούσε να δεί κ.α τον τρέχαμε όολο το απόγευμα στο νοσοκομείο..ο γιατρός που τον είδε,είπε τότε ότι ε άν (άκουσον,άκουσον!!!) ε άν ο μαλάκας ματατζής είχε,σκοπέυσει λίιγο πιό πέρα,(στο κρόταφο)αυτός τον χτύπησε στο μέτωπο,ο αδελφός μου μπορεί να ήταν, τώρα νεκρός!!!!,ή μπορεί να είχε πεθάνει από ασφυξία (επειδή εχει αλλεργική ρυνίτιδα)από τα χημικά που μπορεί η έκθεση σε αυτά να είναι ολέθρια για όσους έχουν αλλεργική ρυνίτιδα όπως ο αδελφός μου...και νομίζω από αυτά καταλαβαίνετε πόοοσο σοβαρό ήταν αυτό που του έκανε ο μαλάκας αυτός...ο πατέρας μου, τότε είπε να κάνουμε μύνηση σε αυτόν το μαλάκα αλλά ο αδελφός μου αρνήθηκε...η αστυνομία κάνει πολλάαα (η ελληνική έτσι?)που απαγορέυεται αλλά...αλλά...η χρήση χημικών ρητώς και δια ροπάλου,και είναι παράνομη...αλλά η ελληνική αστυνομία...'ζαμάν φού και πάνω τούρλα'που λένε στη κοσμάρα της ως συνήθως!!(εδώ τους έχουν κατηγορήσει ότι κάνουν χρήση ληγμένων,ΛΥΓΜΕΝΩΝ χημικών αυτός θα τους πειράξει τώρα?)αλλά καλά έκανε η αμνηστία και το διευκρίνησε κάποιος πρέπει να τους τρίξει επιτέλους λίγο τα δοντάκια κάποτε!!καλημέρες παιδιά!....

marianaonice είπε...

@Aθανασία μου
έχουν πλέον όλοι τους καταλύσει κάθε έννοια του νόμου και του Συντάγματος!
Οι άνθρωποι έπρεπε το λιγότερο να ήταν φυλακή!!
Μ' αρέσει που οι εισαγγελείς κυνηγούν τους κοινούς εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, κι αυτούς που δολοφονούν λαούς τους κοιτάνε αμέριμνα και νομιμοποιούν μάλιστα τις παρανομίες τους! Βλέπε τους δικαστές του ΣτΕ που έβγαλαν συνταγματικό το μνημόνιο ή τους εισαγγελείς που κυνηγούν τους ανώνυμους μπλόγκερ!
Τι περιμένεις? καλά έκανε ο αδελφός σου που δεν τους έκανε μήνυση! κανείς δεν θα τους δίκαζε αντίθετα κινδύνευε ο αδελφός σου να συλληφθεί για ...τρομοκράτης!!!
Να χαίρεσαι που δεν έπαθε χειρότερα!