2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κόμβος διαπλοκής

  
ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ο ΟΠΑΠ ήταν διαχρονικά ένας από τους κόμβους της διαπλοκής στη χώρα μας. Καμία κυβέρνηση, παρά τις όποιες διακηρύξεις, δεν μπόρεσε να σπάσει τον εναγκαλισμό του με συγκεκριμένα συμφέροντα. Δυστυχώς η παράδοση συνεχίζεται και από τη σημερινή κυβέρνηση, η οποία όχι απλώς δεν φρόντισε να διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης αλλά συμφώνησε στο να παραμείνει μυστική η σχετική σύμβαση. Αυτές οι πρακτικές των «αναγκαστικών» αναθέσεων και της αδιαφάνειας είναι προφανές ότι δεν συνάδουν με τις διακηρύξεις της κυβέρνησης Παπανδρέου περί διαφάνειας και δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για την κρίση του εποπτεύοντος υπουργού Πολιτισμού.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Σε καθημερινή βάση παντού δίπλα  μας διαψεύδεται η  υπόσχεση για διαφάνεια και κάθαρση

Σε κρίσεις ,συμβούλια, και προϊσταμένους υπηρεσιών

Πρόσφατα ο ΟΠΑΠ και η εθνική τράπεζα

Και το περιβόητο σύνθημα βάλτε  πλάτη ,και ενώ κανενός δεν έχει δημευτεί η περιουσία η να έχει πάει φυλακή ,αυτοαναιρείται, και φτάνει στα όρια ενός καθαρά προδοτικού ψέμματος


 .GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ένας ακόμη ήρωας χρειάζεται υποστήριξη: Bradley Manning

εχθές μεταφέρθηκε από το Κουβέιτ όπου κρατείτο στις ΗΠΑ. ο Μπράντλευ Μάννινγκ, ο 22χρονος λοχίας του Αμερικανικού Στρατού θεωρείται ο υπεύθυνος διαρροής του γνωστού πλέον σ'ολον τον πλανήτη βίντεο οπου προβάλλονται εικόνες από εκτελέσεις αμάχων στη Βαγδάτη. επίσης για τη διαρροή 92.000 απορρήτων εγγράφων, όλα στην γνωστή μας ιστοσελίδα WIKILEAKS.

υπάρχει υπόμνημα στο οποίο μπορούμε να υπογράψουμε και να δηλώσουμε την υποστήριξή μας στον υπέρμαχο της αλήθειας και της ανθρωπιάς. το:

http://www.petitiononline.com/manning1/petition.html

για όσους δεν έχουν δει το βίντεο ακόμη:



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Eκανε πίσω ο Μπερλουσκόνι ...στο νόμο για τα blogs στην Ιταλία


Με επικεφαλής τους προεδρους της Ιταλικής ΓΣΕΕ και ΕΣΗΕΑ έδωσαν την μάχη oi Iταλλοί bloggers ...Εδω μάλλον θα τους ηθελαν κρεμασμένους ανάποδα για παραδειγματισμό !
Δείτε το θέμα
Μια πρώτη υποχώρηση του Berlusconi μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία εναντίον της φίμωσης των blogs!
Ενώ το νομοσχέδιο επρόκειτο να ψηφιστεί σήμερα, τελευταία ημέρα λειπτουργία της ιταλικής βουλής πριν τις διακοπές του καλοκαιριού,
Η σύνοδος του προεδρείου της βουλής αποφάσισε να μετατεθεί η ψήφιση του νομοσχεδίου που συζητήθηκε, μετά το άνοιγμα της βουλής (Σεπτέμβριο)…
Ο Fulvio Fammoni (Cgil), Γενικός Γραμματέας της ιταλικής ΓΣΕΕ, δήλωσε: «Μια σημαντική νίκη του κινήματος, που έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός...
Κομιτάτου για την ελευθερία και το δικαίωμα στην πληροφόρηση. Είναι η πρώτη πολιτική ήττα της κυβέρνησης.

Έλεγαν πως ήταν ανώφελο να διαδηλώσουμε εναντίον του νόμου Φίμωσης και δεν ήταν έτσι… Δεν εφησυχάζουμε, παραμένουμε πάντα έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις…».
Ο Giancarlo Ghirra, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών (αντίστοιχη της ΕΣΗΕΑ), δήλωσε: «Είναι μια σημαντική νίκη των δημοσιογράφων, του κοινοβουλίου και των πολιτών, που κινδύνευαν να χάσουν το δικαίωμα στην πληροφόρηση…»
Ευτυχώς που στην Ελλάδα ο
υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης δεν θα προχωρούσε ποτέ σε τέτοιο αντίστοιχο νόμο φίμωσης των blogs, γιατί αν περιμέναμε από τη ΓΣΕΕ ή την ΕΣΗΕΑ να αγωνιστεί εναντίον της φίμωσης των blogs, θα ήμασταν χαμένοι από χέρι…
Σκέφτεστε τον κύριο Παναγόπουλο και τον κύριο Σώμπολο, να διαδηλώνουν όλη τη νύχτα, όπως οι συνάδελφοί τους ιταλοί, έξω από την ελληνική βουλή για να μην περάσει νόμος φίμωσης των blogs;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/07/berlusconi_30.html
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010



H ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ"
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΜΑΪΜΟΥ
|
Με κουράζει αφάνταστα να ασχολούμαι με πράκτορες, τόσο ανόητους που δεν παραλείπουν όταν στέλνουν τις γελοίες "προκήρύξεις" τους (αν και στην ουσία πρόκειται για γυναικουλίστικες ομολογίες δολίων φόνων) να επιλέγουν και άρα να αβαντάρουν τις εφημερίδες του καθεστώτος που και οι ίδιοι υπηρετούν.
Παραθέτω τα λίγα ειδησεογραφικά που άφησαν "ΤΑ ΝΕΑ" να διαρρεύσουν, για να ξεπουλήσουν αύριο την φυλάδα τους...
Τα σχόλια θα τα παρεμβάλλω για να μην χαθούμε γιατί αυτοί είναι τόσο ανόητοι που νομίζουν ότι και μείς είμαστε αμερικανάκια...και βάλθηκαν να μας τρελάνουν.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ


ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ





                            



Το μόνο αίτημα των λαών όλου του κόσμου που πρέπει να απευθύνουν στις κυβερνήσεις τους είναι

η άμεση κρατικοποίηση των τραπεζών!

Οι απλοί άνθρωποι που ακουμπάνε το κομπόδεμά τους στις τράπεζες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την εποπτεία και τον τελευταίο λόγο στους χειρισμούς των τραπεζών

να τον έχει η Πολιτεία.

Μόνο αυτό τρέμει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία

και οι οίκοι ανοχής της δηλαδή οι οίκοι αξιολόγησης.

Οι δήθεν περιορισμοί που επιβάλει στις τράπεζες ο Ομπάμα είναι για γέλια και συνιστούν το κουκλοθέατρο της ΠΤΕ για να ξεγελάσει τους λαούς.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις λεγόμενες προσπάθειες

φορολόγησης των τραπεζών.

Είδαμε και στην Ουγγαρία, μόλις η κυβέρνηση ψέλισε κάτι για φορολόγηση των τραπεζών, έσπευσαν οι Moodies να απειλήσουν με υποβάθμιση την χώρα!

Το θέμα είναι να τους αφαιρεθεί η εξουσία

να κατασκευάζουν χρήμα!!!

Κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα της παραγωγής του χρήματος της χώρας, με βάση το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν.

Όσο την εξουσία έχουν οι Τράπεζες και οι "αγορές" οι λαοί θα δυναστεύονται και θα οδηγούνται πρός την παγκόσμια δικτατορία της Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας...

Ας είναι λοιπόν το σύνθημά μας:



ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!



ΑΣ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ



Είναι ο πόνος που καίει τα σωθικά σου και παγώνει το είναι σου με εικόνες παλιές. Παλιές όμορφες ιστορίες γεμάτες αγάπη, χαρά ίσως και θυμό. Όμως ζωντανές να σου θυμίζουν ότι έχασες. Ίσως να αναρωτιέσαι τι δεν έκανες σωστά. Άλλες φορές σου έρχεται να φωνάξεις χωρίς να σου βγαίνει η φωνή. Να εκφράσεις φόβους, θυμό, αγανάκτηση, κούραση, απογοήτευση νομίζοντας ότι έτσι θα ελαφρύνει ο πόνος όμως δεν είναι αλήθεια. Κάτι από παλιά σε πονάει σαν αγκάθι στην καρδιά. Σαν το στομάχι σου να έχει σφίξει με τανάλια και απειλή να σε διπλώσει από τον πόνο στα δύο.
Όταν περνάει αυτό το σοκ, όταν διαπιστώνεις και δέχεσαι ότι έχεις μείνει μόνος σε ένα μέλλον χωρίς ελπίδα γιατί εκείνη πέθανε τότε μια θλίψη, μια απέραντη θάλασσα των γιατί μέσα σε ένα άδειο μυαλό σε κυριεύει. Ένα κενό που δύσκολα μπορείς να το αποφύγεις και ξαφνικά βρίσκεσαι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Δεν έχασες το φως σου αν και έτσι μοιάζει. Είναι ο αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει. Είσαι σε θέση να βρεις κάτι να πιαστείς ή θα αφήσεις να ισοπεδωθεί ότι έμεινε.
Ξαφνικά μέσα στα σκοτάδια το μόνο που βρίσκεις για να λυτρωθείς είναι καινούριες φανταστικές ιστορίες. Εικόνες μιας ζωής εναλλακτικής. Εκείνης που θα ήθελες να ζεις τώρα για να μην πονάς πια. Έναν κόσμο ο οποίος σε αποξενώνει από το κάθε τι δημιουργώντας μια πλαστή αίσθηση ασφάλειας. Βουλιάζεις εκεί και ξεχνάς τα πάντα. Η μάλλον δεν ξεχνάς. Προτιμάς να εθελοτυφλείς μπροστά στην απειλή της ζωής χωρίς ελπίδα, χωρίς το δικό σου φως. Αναζητώντας μια ευκαιρία ακόμα για να διορθώσεις ότι χάθηκε.
Είτε παιδί σου, είτε αδερφός σου, είτε ανιψιό σου. Χάνεται ένα κομμάτι. Ένα μικρό κομμάτι ελπίδας για κάτι καλύτερο. Μια στιγμή αδυναμίας και μπορεί να κάψει την καρδιά και την ζωή σου μια για πάντα. Ανεπίτρεπτα όρια για έναν κόσμο σκληρό, άδικο που ποτέ δεν σκέφτεται αρκετά νωρίς για να προετοιμαστεί για τέτοια πλήγματα. Και γιατί να νοιαστεί; Ένα μικρό φως μέσα σε έναν έναστρο ουρανό δεν τους λέει κάτι.
Ήταν μόλις δεκαπέντε χρονών. Προσωπικά δεν τον γνώριζα. Αλλά το κενό που άφησε σίγουρα υπάρχει ακόμα και αν δεν το βλέπουμε. Μια μητέρα να υποφέρει το πλήγμα ενός απρόσεχτου κόσμου. Το αίμα στις φλέβες της να έχει παγώσει γιατί το μωρό της ήταν αυτό που έδινε λίγη από την ζωντάνια του μετά από τόσα χρόνια απογοήτευσης και κούρασης και ξαφνικά μόνη. Γιατί; Για μια στιγμή απροσεξίας, αμέλειας, αδιαφορίας;
Ήταν ένα βράδυ γεμάτο ζωντάνια όπως άρμοζε σε μια τέτοια ηλικία. Λίγα λεπτά πριν ένα αμάξι τον χτυπήσει και αφήσει την ζωή του σε εκείνο το πεζοδρόμιο. Πολλές καρδιές ράγισαν μαζί με την ζωή του αφήνοντας απορίες και φόβους για μια ζωή! Θα ήμαστε δίπλα σε αυτήν την οικογένεια. Προσπαθώντας να δώσουμε λίγο φως στα σκοτάδια της ψυχής τους. Το έθνος πονάει μαζί σας!
Χθες το βράδυ άφησε αυτόν τον κόσμο πιο αδύναμο από ποτέ. Σ'αγαπάμε! Να ξυπνήσεις από αυτόν τον εφιάλτη σε έναν καλύτερο κόσμο που να σε νοιάζεται περισσότερο. Καλό σου ταξίδι!!!

EΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ BLOGS ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


Απομόνωσα κάποια κομμάτια από την προκήρυξη της Σέκτας
Λέει
Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστηματική προπαγάνδα του.
Αυτό δεν σας εξουσιοδοτεί να εκτελείτε ανθρώπους μαφιόζικα
Η blogo σφαιρα αυτοξεβραζει τα παράσιτα

Δεν μιλάει με σφαίρες

Η blogo σφαιρα ούτε σας συμπαθεί ούτε σας νομιμοποιεί

Μήπως είναι άλλο ένα παιχνίδι του παρακράτους, όπου  στοχοποιουνται όλοι οι επώνυμοι δημοσιογράφοι.και όλοι οι bloggers  είναι ανώνυμοι κουκουλοφοροι και άρα πρέπει να  αρθεί η ανωνυμία τους?
συνεχίζει
Η απαρίθμηση των βρόμικων ιστοριών του δημοσιογραφικού σιναφιού όπως και οι εσωτερικές κόντρες μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τριπλέτα Θέμου- Γκιόλια- Κοντομηνά, με το αδελφάτο Χατζηνικολάου- Τριανταφυλλόπουλου- Κουρή θα μπορούσαν να γεμίσουν πολλές σελίδες.
Αυτά ήταν λίγο πολύ γνωστά

Γιατί δεν τα κατήγγειλαν οι δημοσιογράφοι πριν τον θάνατο του γκιολια και τώρα τα ξεβράζουν?

Λέει
Ένας αντάρτης πόλης δεν είναι ένας ψυχρός εκτελεστής. Όταν επιλέξει να πυροβολήσει, δεν χτυπάει το πρόσωπο αυτό καθαυτό, αλλά τις επιλογές του συγκεκριμένου ανθρώπου, το αξίωμα που κατέχει, τις αποφάσεις που έχει πάρει, τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
Το αποδείξατε …χτυπάτε λαγούς δημοσιογράφους αθώους αστυνομικούς και γενικά μικρό υπαλλήλους του συστήματος και όχι κάποιο μεγάλο κεφάλι
Συνεχίζει
Όλοι αυτοί οι δικαστές που έχουν μικρόφωνα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αγορεύουν, δικάζουν και καταδικάζουν, θα μάθουν τι σημαίνει ο φόβος να περνάει στο δικό τους στρατόπεδο. Για αυτό παράλληλα συμβουλεύουμε κι όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, η απάντηση τους σε κάθε ερώτηση να είναι μόνο μία «Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα...» οτιδήποτε άλλο θα εκληφθεί ως συνεργασία με την αστυνομία και αυτό δεν είναι αποδεκτό.
Σαφώς εδώ δηλώνει τον γνωστό κανόνα της μαφίας την λεγόμενη ομερτα

Σέχτα Επαναστατών: Επίδειξη ισχύος και νέες απειλές


Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια  στις 19 Ιουλίου έξω από το σπίτι του (φωτογραφία), ανέλαβε με  προκήρυξή της που έστειλε στα «ΝΕΑ» η οργάνωση Σέχτα  Επαναστατών (φωτογραφία αριστερά). Μάλιστα, μαζί με την  προκήρυξη έστειλαν και φωτογραφία του οπλοστασίου τους
Σε επίδειξη δύναμης παράλληλα με την εκτόξευση νέων απειλών εναντίον συγκεκριμένων προσώπων,προχώρησε η Σέχτα Επαναστατών. Οι τρομοκράτες συνοδεύουν την προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια με φωτογραφία του οπλοστασίου τους. 
Με την ραγδαία εξάπλωση του internet και την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση ιδιαίτερα των νέων για την ενημέρωση τους από αυτό, δεν άργησε και η εκμετάλλευση του από τα γνωστά λαμόγια της δημοσιογραφίας. Πέρα από τα επίσημα ειδησεογραφικά site που συνήθως είναι ηλεκτρονική μορφή ήδη γνωστών εφημερίδων δημιουργήθηκαν και τα πρώτα ενημερωτικά blogs. Η αμεσότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που τα ανέδειξε σε δημοφιλείς ιστοσελίδες. Αυτή η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης αξιοποιήθηκε και από άτομα που ζούσαν σε απολυταρχικά καθεστώτα σαν προσπάθεια διάρρηξης της λογοκρισίας που επιβαλλόταν από την κυβέρνηση. Σε αντίθεση με τους παραπάνω ανθρώπους, η ίδια ανωνυμία εκμεταλλεύτηκε από συστημικούς δημοσιογράφους όπως ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης κ. α σαν μέσο εκβιασμού και συκοφάντησης για την στήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που τους χρηματοδοτούν. Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωση μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και την θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Γκίολιας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συγκαταλεγόταν στους εχθρούς του καθεστώτος, αλλά ήταν το αφεντικό που κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του blog troktiko ασκώντας από αυτό την συστημική προπαγάνδα του. 
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μόνη ελπίδα: Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.

AΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ


GoPetition

Πέρασε ένας χρόνος κιόλας...
Στο καράβι για Μυτιλήνη, άλλη μια φορά.
Φέτος δεν ξέρω γιατί, αλλά με βαριά καρδιά ξεκίνησα... είναι η κούραση της χρονιάς που πέρασε, είναι η απογοήτευση και η θλίψη για όσα συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας, πάντως η διάθεση δεν είναι όπως παλιά....
Νοιώθω ότι όλα έχουν αλλάξει, η ελπίδα για καλύτερες μέρες έσβησε εντελώς, και η δυστυχία έκανε την εμφάνισή της και χτύπησε τη διπλανή πόρτα...
Φίλοι έχασαν τη δουλειά τους, έκλεισαν τα μαγαζιά τους και απελπισμένοι γυρεύουν διέξοδο και ψάχνουν μια αχτίδα φωτός να φωτίσει τα σκοτάδια τους...  Μάταια!
Όλα μοιάζουν αβάσταχτα προσχεδιασμένα, σε ένα σχέδιο που εκτελείται αμείλικτα, με ξεπούλημα κάθε αξίας του Ελληνικού κράτους! Διαφθορά και εγκληματικότητα σε όλο τους το μεγαλείο!!
Εφοριακοί που φοροδιαφεύγουν, δικαστές που μεροληπτούν, αστυνομικοί που "τα παίρνουν", βουλευτές που ψηφίζουν για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στην Τρόϊκα, για την καταπάτηση προαιώνιων εργασιακών δικαιωμάτων μας και την κατάλυση κάθε ανθρώπινου δικαιώματός μας για αξιοπρεπή και υποφερτή διαβίωση. Το μέλλον των παιδιών μας ήδη χρεωκοπημένο και ξεπουλημένο!
ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ


Από την ημέρα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιολια βλέπω τις αντιδράσεις και πολλά άρθρα
ΤΑ ΜΜΕ και να μην είναι έτσι, με τις επιθέσεις κατά των blogs δεν μας φόβισαν,με την λυσσαλέα ισοπέδωση ότι όλοι είμαστε κουκουλοφοροι, και πρέπει να γράφουμε επώνυμα
Αυτοί που σαν την κυρία Σταη που μας είπε κουκουλοφορους,, παίρνει εκατομμύρια ,έχει μπράβους, παίρνει γραμμή για το τι θα πει στις ειδήσεις, έρχεται να πει στον απλό πολίτη να γράφει επώνυμα
Αντίθετα έδειξαν ότι κάθε είδους εξουσιαστές, νταβατζήδες, εργολάβοι δημοσίων έργων, πολιτικάντηδες και “πολιτικοί”, καναλάρχες, μεγαλο-δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες ΜΜΕ…απλά φοβούνται τα μπλόγκ.
Πως είναι δυνατόν αναρωτιούνται να παίζονται δις ,οι εφημερίδες να έχουν πέσει.. και αυτοί δωρεάν να διαβάζονται έστω από 100 - 300 ή χίλιους?
Και αν αύριο διαμορφώνουν γνώμη?
Αν λένε αλήθειες?
Να υπαχθούν τα blogs στον νόμο περί τύπου δεν γίνεται
Δεν είναι  επιχειρήσεις
Άρα και βλακώδης ο ισχυρισμός ότι πρέπει να γίνει περιορισμός περί πνευματικών δικαιωμάτων
Πολλοί από τα MME μίλησαν γενικά ,φασιστικά και αόριστα και δαιμονοποιησαν όλα τα blogs
Με πληρωμένες πένες ,μίλησαν για κουκουλοφορους
Πάλι εκτέθηκαν…
Τώρα για τον συγχωρεμένο
Όχι δεν ήταν Ήρωας
Δεν ξέφυγε από τον ζούγκλα και έκανε μοναχικό αγώνα
Έφυγε από τον ζούγκλα αλλά ήταν με τον θεμο και άλλον εκδότη
(κατά δηλώσεις του ζούγκλα)
Απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι οι δήθεν τρομοκράτες
(μεγάλη κουβέντα αυτή.)
Δεν χτυπάνε τον στόχο.,,
Αλλά μικρούς σε κλίμακα αστυνομικούς δημοσιογράφους, και αθώους πολίτες (marfin)
Και για να τελειώνουμε με τους εκδοτικούς οίκους που πολλοί από αυτούς είναι υπόδικοι, και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, γιατί κύριοι τώρα ξερνάτε όλοι?
Τώρα καταλάβατε ότι το τρωκτικό απασχολούσε δημοσιογράφους σε 24ρη βάση?
Ότι δεν είχε ανάγκη από διαφημίσεις γιατί είχε από κάποιους χρηματοδότηση?
Ότι κατ εσάς ήταν εκβιαστές?
Βλέπε αυριανή
Και κατ επέκταση όλοι οι μπλόγκερ είναι εκβιαστές?
(και αυτός υπόδικος είναι)Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ 
Ότι είχε κλειστά σχόλια ,ένα βασικό κανόνα του blogging?
Γιατί δεν ρωτήσατε τόσο καιρό τον zoygla για αυτά που έλεγε τι εννοούσε?
Το παιχνίδι να τρομοκρατήσετε ..δεν περνάει..
Θα συνεχίζουμε να γραφούμε ακόμα να κάνουμε και ράδιο
radio-enomenoi.blogspot.com/
γιατί δεν κρυβόμαστε
Αυτό το κριτικό πνεύμα που περνάει το blogging,αυτή η δυναμική της αλυσίδας ο ένας με τον άλλον στα δύσκολα ,δεν τρομοκρατείται, απλά αναγεννιέται
Την έχω  ζήσει τη δυναμική αυτή με φωτιές, με απεργούς πείνας ,ακόμα και με ένα κακοποιημένο σκυλάκι
Και καλά όλα αυτά?
Τόσο μίσος που κολλάει?
20 σφαίρες σε ένα άνθρωπο με παιδάκι και γυναίκα, ακριβώς κάτω από το σπίτι του?
Ας τις ρίχνατε σε εμένα και εγώ blogger είμαι
Άρα εδώ παίζονται παιχνίδια παιδιά
Ας ξεχάσουμε το ρομαντισμό μας όταν μιλάμε για μπλέξιμο των διαπλεκομενων μεγαλοσυμφεροντων στο ιντερνετ
Κάποιοι δημοσιογράφοι είπαν, να γράφουν  οι συνάδελφοι τους επώνυμα στα blogs
Είναι τουλάχιστον αστείο
Με την ίδια λογική όλα τα επαγγέλματα θα έπρεπε να γράφουν επώνυμα
Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι μεγαλοεκδότες και διαπλεκομενοι
Υπάρχουν παιδιά που τα εκμεταλλεύονται για 400 ευρώ
Αν ψηφιστεί ένας νόμος ,πάντα παίρνει σβάρνα και όλους τους αγνούς
Και για να γίνω λίγο σκληρός και με εμάς
Ίσως είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε και εμείς κάποια πράγματα
Ζηλέψαμε την δόξα του τρωκτικού και θέλουμε να του μοιάσουμε στις αναρτήσεις περί κιλότας?
Θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις για να έχουμε καλά με όλους,?
Χωρίς να σπάσουμε αυγό να κάνουμε ομελέτα?
Θέλουμε να το παίζουμε επαναστάτες και μετά να βάζουμε τσόντες για να τα κονομήσουμε/
Θέλουμε να το παίζουμε δημοσιογράφοι, χωρίς να διασταυρώνουμε τις πηγές μας?
Οι διαπλεκομενοι ξεβράζονται, εκβιάζουν ,απειλούν, μηνυονται, σκοτώνουν
Απλά μετέφεραν την διαπλοκή τους στο ιντερνετ
Εμείς τι θα κάνουμε/
Θα τρομοκρατηθούμε ?
Θα συμβιβαστούμε?
Ο Σεπτέμβρης έρχεται
Θα μείνουμε απαθείς?
Η θα είμαστε με το δίκαιο?
Που χαθήκαν όλοι αυτοί που στην δολοφονία του Αλέξη ξεσήκωσαν την χώρα σε 15 λεπτά?
Το ΔΝΤ είναι εδώ
Ας μην μας αποπροσανατολίζουν
Το μοναδικό μας όπλο στο χρήμα, την βία  το αίμα ..και το σπέρμα. .είναι η ενότητα
Εξάλλου η επανάσταση είναι μια εσωτερική διεργασία
Πρώτα ξεκινά από μέσα μας και μετά επεκτείνεται
Αυτό το δωρεάν υπέροχο μέσο που το φοβούνται πολιτικοί ΜΜΕ και διαπλεκομενοι δωσίλογοι, ας το εκμεταλλευτούμε σωστά. .με κρίση και άποψη που ταιριάζει σε ένα αξιοπρεπή πολίτη, που νοιάζεται για το μέλλον των παιδιών του,
ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

BILDERBERG: ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ??

GoPetition
 Aπό το

HELLENICSPACE






Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Επιστολή των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 1Γ/2008 για τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών





Τον Οκτώβριο του 2008 το ελληνικό κράτος προσκαλεί νέους πολίτες να λάβουν μέρος στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 1Γ/2008 για τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών. Η ύλη του διαγωνισμού είναι εξειδικευμένη και απαιτητική, καθώς οι επιτυχόντες θα στελεχώσουν τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας - εφορίες, τελωνεία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τον Απρίλιο του 2009 πραγματοποιούνται οι γραπτές εξετάσεις και τα αποτελέσματα αν και αργούν και βγαίνουν αποσπασματικά, βγαίνουν τον Οκτώβρη για την κατηγορία των ΔΕ, τον Νοέμβρη για τους ΤΕ και τον Φεβρουάριο για τους ΠΕ.



Τον Δεκέμβριο του 2009 οι επιτυχόντες κλήθηκαν από τις αντίστοιχες διευθύνσεις του Υπ. Οικονομικών να παραιτηθούν από τις δουλειές τους, να καταθέσουν υγειονομικές εξετάσεις και τα απαραίτητα έντυπα για τον διορισμό τους, το οποίο και έπραξαν άμεσα, καθώς σύμφωνα με τον νόμο που διέπει την προκήρυξή τους, έπρεπε να τοποθετηθούν το αργότερο μετά από 4 μήνες από την έκδοση των αποτελεσμάτων τους. Οι υπεύθυνοι των διευθύνσεων προσωπικού διαβεβαίωναν ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα ήταν στις θέσεις τους λόγω των τεράστιων κενών που υπάρχουν ακόμη και σήμερα στις εφορίες, τα τελωνεία και το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με Ισλανδική Σημαία!

GoPetition

Η Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!
Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
- δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών
Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI - Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείων!
Ο Smári McCarthy, ιδρυτής της Icelandic Digital Freedoms Society, και η βουλευτής Birgitta Jonsdottir, ίσως ακόμη δεν έχουν κατανοήσει την παγκόσμια επιτυχία τους, μια πραγματική Επανάσταση!

Το δικό μας blog, ήδη συμμετέχει -μαζί με άλλα ευρωπαϊκά blogs- σ’ αυτό το εγχείρημα και συνεπώς ποσώς μας απασχολεί τι νόμους επεξεργάζονται οι Βενιζέλοι και σια…
Στη διάθεση όλων για να πάρουμε μέτρα, πριν πάρουν μέτρα εναντίον μας οι κάθε είδους εξουσιαστές, νταβατζήδες, εργολάβοι δημοσίων έργων, πολιτικάντηδες και “πολιτικοί”, καναλάρχες, μεγαλο-δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες ΜΜΕ…
Τώρα, έχουμε κι εμείς Ισλανδική Σημαία!

Από σίβυλλα

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Το blog ή τη ζωή σου...


  

Από το http://blackmail-gr.blogspot.com/2010/07/blog.html


μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει σε φράσεις του τύπου ''τα λεφτά ή τη ζωή σου''...

ήρθε η ώρα να ζήσουμε και το ''το blog ή τη ζωή σου''...

βιώσαμε με σκληρό τρόπο όσοι ασχολούμαστε με το σπορ του blogging,πως είναι να πεθαίνει κανείς λόγω της (τρομακτικής) επιτυχίας του blog του...

γιατί ο Σωκράτης Γκιόλιας αυτό ακριβώς πλήρωσε...

το ότι αποφάσισε (και πέτυχε) με ελάχιστα μέσα και μηδενικό κόστος,να ξεφύγει από την ανωνυμία που είχε σαν ''δεξί χέρι'' του Μάκη Τ. και να γίνει ο μεγαλύτερος διαμορφωτής της κοινής γνώμης,σε ένα πολύ δυναμικό και κρίσιμο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας...

αυτό φαίνεται ότι κάποιοι δε μπόρεσαν να του το συγχωρέσουν και υλοποίησαν ένα μαφιόζικο συμβόλαιο θανάτου,με υπογραφή τρομοκρατών...

μαζί με τον εμπνευστή του ''πέθανε'' και το φαινόμενο troktiko...

φαίνεται ότι η κοινωνία μας είναι πια πάρα πολύ σκληρή για να μπορέσει να συγχωρέσει το να σηκώνει κάποιος κεφάλι,χωρίς να έχει τις απαραίτητες πλάτες...


Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τέλος στα παραμύθια με τους δράκουλες

Ένα τρομακτικό θέμα που κανείς ποτέ δεν τόλμησε να ακουμπήσει...

Ένα σκοτεινό μονοπάτι που καταλήγει στα σπλάχνα του ίδιου του συστήματος...

Τι ακριβώς είναι αυτό το έχουν βαφτίσει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα και ποιους βολεύει η χρήση αυτού του όρου....

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ μετά τη μαφιόζικη επίθεση των πληρωμένων δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια αποκαλύπτει τις πραγματικές πτυχές του μύθου γύρω απο τον όρο “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”στην Ελλάδα...


...και των παραγόντων που τον συντηρούν.

Ας δούμε πρώτα τι ακριβώς σημαίνει ο όρος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και στη συνέχεια θα εξηγήσουμε γιατί κάποιοι επιμελώς παραφράζουν έννοιες και νοήματα...



Με τον όρο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ χαρακτηρίζονται οργανώσεις ή ομάδες ατόμων που με ιδεολογικά κίνητρα (πολιτικά ή θρησκευτικά ) δρουν κατά του κατεστημένου ή της υπάρχουσας εξουσίας/πολιτείας χρησιμοποιώντας ωμή βία σε ανύποπτο χρόνο κατά συγκεκριμένων στόχων προκαλώντας παράλληλα τον πανικό στο κοινωνικό σύνολο.

Blog και αθλιότητες. Του Γιώργου Πήττα


Τον δολοφονημένο Σ. Γκιόλια, τον έμαθα με αφορμή το τέλος του. Το «διαβόητο» Τρωκτικό, το είχα ακουστά, αλλά δεν το είχα επισκεφτεί πάνω από δυο φορές καθώς με μια ματιά αυτό που εισέπραξα ήταν ένα είδος διαδικτυακής μετεξέλιξης της «κλασικής» Αυριανικής αθλιότητας.

Το όλο παιχνίδι που παίζεται γύρω από τα blogs και τη διάβρωσή τους από συστηματικά ανώνυμους «δημοσιογράφους» και εντολοδόχους ποικίλλων και συντεταγμένων συμφερόντων, το βρίσκω όχι μόνο άθλιο αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνο.

Έχουν γεμίσει τόσο το ελληνικό διαδίκτυο όσο και το κυπριακό, από διάφορα δήθεν ιστολόγια που «αποκαλύπτουν» και «καταγγέλλουν» χρησιμοποιώντας μια στάνταρ μαγειρική που συνδυάζει είτε λίγο κιλότα, είτε ακραία χυδαίο ψευτοχιούμορ , με αρκετό συναίσθημα και μπόλικη βαρύγδουπη πολιτικολογία.
Τα χαρακτηριστικά αυτού του είδους «ιστολογίων» είναι παντού κοινά:

1. Συστηματική σπίλωση, λοιδορία, προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις κατά όσων «δεν γουστάρουν», δηλαδή όλους που δεν ταυτίζονται μαζί τους.


2. Η κουκούλα της ανωνυμίας και,


3. Η απόλυτη απουσία τους από τον οποιοδήποτε διάλογο με άλλα blogs-εκτός από τις περιπτώσεις στις οποίες επιβραβεύουν τους οπαδούς τους.

Παράκρουση στα ελληνικά ΜΜΕ


ΑΠΟ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ
Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 
Σε παράκρουση βλέπω να οδηγούνται τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, έχοντας στοχοποιήσει, όχι ακριβώς συγκεκριμένα blogs, αλλά γενικά τους bloggers. Δεν θα επαναλάβω σ’ αυτό το σημείωμα χαρακτηρισμούς που εμφανίζονται σε πρωτοσέλιδα και απίθανες γενικευμένες κατηγορίες εναντίον του blogging, που διατυπώνονται από δημοσιογραφικές γραφίδες σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.

Η κατάσταση είναι λυπηρή και αναδεικνύει την χυδαιότητα που κυριαρχεί στα περισσότερα παραδοσιακά ΜΜΕ στον τόπο μας. Υβρίζοντας και λασπώνοντας την μπλοκγόσφαιρα είναι σα να καταφέρονται εναντίον της ίδιας της κοινωνίας στο σύνολό της, η οποία προφανώς γυρίζει την πλάτη στην σημερινή μορφή των ΜΜΕ και στην σημερινή διάσταση της δημοσιογραφίας στην χώρα μας.


Είναι αδύνατον, αγαπητοί φίλοι που εργάζεστε στα ΜΜΕ και παίρνετε μέρος σε αυτό το ελεεινό παίγνιο κινδυνολογίας, να υπερασπισθείτε με αυτόν τον τρόπο την ταυτότητα την δική σας και των εργοδοτών σας. Ειλικρινά μιλώ, διαβάζοντας αυτά που καταλογίζετε αδιακρίτως στα blogs, είναι σα να βλέπω ζωντανές περιγραφές του εαυτού σας και των Μέσων στα οποία απασχολείστε. Σταματήστε, λοιπόν, αυτήν την μορφή αυτογελοιοποίησης, διότι θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση το δημοσιογραφικό επάγγελμα και τα ΜΜΕ και αυτό δεν μου αρέσει κατ’ αρχήν ως ιδέα. Δεν είναι ανάγκη η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης να συνοδευτεί από ....
συμπτώματα απόλυτης παρακμής της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Πάψτε, λοιπόν, ως υστερικές «κατίνες» να αναπαράγετε τα χειρότερα στερεότυπα του λόγου που καλλιεργήσατε όλη αυτήν την περίοδο.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ

Εχουν εξαπολυσει ολοκληρο μηχανισμο με πληρωμενες πενες για να δαιμονοποιοησουν τα blogs
ολα..γενικα και αοριστα..
και βεβαια φασιστικα
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

 

9 λόγοι που οι Έλληνες bloggers είναι ηλίθιοι


ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Βρίζει τον Έλληνα blogger για την ανωνυμία τους όταν οι ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφοι έχουν μπράβους και αστυνομικούς από πίσω τους καθώς και οι βο(υ)λευτές ασυλία. “μαγκιά ε;” .
1. “Μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων bloggers, προσπαθεί να αποδώσει στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και στις εφημερίδες, τον χαρακτηρισμό του κατεστημένου…άδικο να κολλάμε ταμπέλες σε έναν κλάδο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ελληνική ενημέρωση και ψυχαγωγία.”
1. Θες να μιλήσουμε για τον κλάδο που εχει προσφέρει “τόσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία”? Ας μιλήσουμε για την Digea. Που παιζει τον ρόλο του εισπράκτορα με τα αυτοκολλητάκια “συμβατότητας” χωρις το οποιο η Digea απλά δεν παιζει. Και σε λιγο, μετα το κλείσιμο των αναλογικών, θα τσεπώσουν απο κάθε τηλεόραση 5 ευρώ (το αυτοκολλητάκι στην νέα συσκευή – αποκωδικοποιητή) χωρις το οποιο δεν υπάρχει καμιά εγγύηση οτι θα συνεχίσετε να τους βλέπετε. Αυτό θα ηταν καλό αν όντως επιλέγαμε να κλείσουμε το πονηροκουτι, αλλά δυστυχώς δεν μας μένει τίποτε άλλο. Α, ναι, υπάρχει κι ενα youtube, αλλά αυτό ειναι για τους ανοιχτόμυαλους που εχουνε ιντερνέτ..

Ακούει κανείς;;;

GoPetition

 Από το Έγερσις

Mε την ονομασία ''ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ !!'' υπάρχει γκρουπ στο facebook που προτρέπει να σφάξουν όλα τα αδέσποτα ζώα. 'Οπως και να χαρακτηρίσουμε το δημιουργό αυτής της αηδίας θα είναι λίγο. Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα για το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πρέπει άμεσα να παρέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να κλείσει άμεσα φυλακή  τον εμπνευστή αυτής και κάθε παρόμοιας ομάδας. Έχουν ήδη ενημερωθεί φιλοζωικές οργανώσεις και η ίδια η Δίωξη με εκατοντάδες καταγγελίες για το θέμα. Ας κάνουν λοιπόν αυτό που ορίζει ο νόμος. Εκτός κι αν όπως στη περίπτωση του INDYMEDIA υπάρχει η φτηνή δικαιολογία του πανεπιστημιακού ασύλου....

δείτε το γκρούπ και τις φρικιαστικές φωτογραφίες από δολοφονημένα αδέσποτα εδώ

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Από τους bloggers με …αγάπη Κε ΚΟΥΡΗ


Αυτοκτόνησε ο εφοριακός που ήλεγξε τα "εικονικά τιμολόγια" του ALTER
Ποινική δίωξη για τα εικονικά τιμολόγια του Αλτερ
Δίωξη για τα εικονικά τιμολόγια
ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ,
Nέα τροπή στη υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια του ALTER ...κουρής
Αλληλοκαρφώματα Κουρή -Αλαφούζου για εικονικά τιμολόγια
Ερευνα για την αυτοκτονία του εφοριακού ...
Επαληθεύεται ο Τατούλης για όσα είχε πει για απάτη με την διαγραφή ...
Αυτοκτόνησε ο εφοριακός που έσβησε πρόστιμο 50 εκ. ευρώ
Αποκαλύψεις από ΤΟ ΚΑΡΦΙ για τον Γιώργο Κουρή

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, κόμματα, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ



 
Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, δεν προτίθεται να ακολουθήσει τα  θεατρικά χρονίως των άλλων εμπλεκομένων φορέων εκφράζοντας την …αγανάκτηση, τη συγκίνηση, την καταδίκη κ.λ.π. για την άγρια δολοφονία του διττά συναδέλφου ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ. Ήταν δημοσιογράφος και θεαματικά πετυχημένος blogger.
Θλιβόμαστε απέραντα για την απώλεια του συντάκτη ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ…΄Εναν ορίτζηναλ κάθετο ΡΕΠΟΡΤΕΡ… της νεότερης δημοσιογραφικής γενιάς! Οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος… κατά παράδοση, και πάγια …αξιοσύνη της ελληνικής αστυνομίας, δεν θα βρεθούν ποτέ.
΄Ομως το πρόβλημα της δίωξης-στόχευσης- των δημοσιογράφων, συντακτών γενικώς σε διαδίκτυο ή μη, είναι το ζητούμενο κι οδηγεί ευθέως στην παρδαλή πολιτική μας και στους πλαδαρούς,άτολμους  πολιτικούς μας. Η πολιτική και οι πολιτικοί με την αδράνειά τους,με τις φοβίες τους έχουν διαμορφώσει ένα δημόσιο κλίμα τελείως τρελό..χαλκομανία, θεοπάλαβο. Φοβούνται να κάνουν τομές…Ναι ,να διώκεται ο γράφων… για τις αναλήθειες του και τα όσα άλλα  θεωρούνται  άπρεπα ..αλλά να σέρνεται σε δίκες , να πυροβολείται για ψύλλου πήδημα , είναι φανόμενο ελληνικό,μοναδικό ! ΄Ετσι επειδή έχει φαντασιώσεις ο διώκτης….;
Συνεπώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα… ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ! 

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω – GetGreeceBack.com





Ellas-Greece-64

19 Απριλίου παραδόθηκαν τα ινία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζο
υμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Τα νομοσχέδια για την οικονομική εξαθλίωση των απλών πολιτών περνούν με ρυθμούς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Η πορεία αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Περίπου 2.000.000 άνεργοι (ανεπίσημα) έχουν φτάσει στα όρια της πείνας. Οι αυτοκτονίες, η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό. Δεν είμαστε Αργεντίνοι. Δεν θα κατεβούμε με άδειες κατσαρόλες. Δεν θα φτάσουμε εκεί. Όσοι υποτίμησαν τους Έλληνες το πλήρωσαν ακριβά. Διαβάστε Ελληνική ιστορία. Αρχαία ή νεότερη.
Για το λόγο αυτό αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις κομματικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές διαφορές μας και ενωθήκαμε. Διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε ικανοί άνθρωποι. Μας καταντήσατε στην εξαθλίωση, με πενιχρούς μισθούς με ανύπαρκτο μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, να μεγαλώσουμε την υπάρχουσα. Θέλουμε να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να χαμογελάμε. Θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια. ΚΑΙ θα το πετύχουμε.
Φτιάξαμε την καλύτερα οργανωμένη διαδικτυακή κίνηση στην ιστορία της χώρας. Είμαστε νέοι άνθρωποι ή άνθρωποι που αισθάνονται νέοι. Κάνατε το λάθος να μας περάσετε για κακομοίρηδες. Για μίζερους. Για ανίκανους. Για άχρηστους. Δεν είμαστε. Είμαστε ικανότατοι. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι παγκόσμια είναι Έλληνες. Η κίνησή μας λέγεται "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω". Αυτό ακριβώς θέλουμε. Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας. Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Θα τα πάρουμε πίσω.
Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές. Θα κατεβούμε στο δρόμο στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Φτιάξαμε ένα βίντεο που εξηγεί την ιδέα της κίνησης: http://www.youtube.com/watch?v=-tLNYUzxSZk . Σηκώσαμε το δικτυακό τόπο: www.GetGreeceBack.com. Συζητάμε, σχολιάζουμε, ενημερώνουμε ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Θα μας ακούσουν.

Χιλιάδες Έλληνες Πολίτες - Διαδικτυακή κίνηση "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω" - Ιστοσελίδα: www.getgreeceback.com




Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

"Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα του ΣΚΑΙ 100,3 εναντίον των Blogs"

GoPetition


Στο Τρωκτικό,  πριν λίγες μέρες είχα διαβάσει το παρακάτω που πραγματικά άξιζε το κόπο να το μοιραστώ μαζί σας. Σήμερα το Τρωκτικό σίγησε... κι αυτή η σιγή εμένα με τρομάζει και με θλίβει, όσο κι αν ήταν ένα μπλογκ που δεν το διάβαζα... σήμερα νοιώθω ότι μία φωνή λιγότερη, στη μπλογκόσφαιρα, έστω κι αν δεν ήταν πάντα με το μέρος μας... δεν έπαυε να ήταν μια δυνατή φωνή πληροφόρησης και κριτικής!


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:'' ΟΠΩΣ ΤΟ HEAVY METAL ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΒΙΑ(!!!), ΟΠΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ RAVE ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ(!!!), ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS... MΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(!!!!) ''


"...ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.... ΡΕΕΕΕΕ ΚΟΣΜΕ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! ΖΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ!

ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ! ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ! ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ! ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ BLOGS!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ?

Από το "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται... στο υπέροχο: "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες..."

δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.= όταν χάσει κάποιος τη δύναμή του κάποιοι τρέχουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία εις βάρος του
Ο τίτλος αυτός με βασανίζει, από τη στιγμή που το διαδίκτυο δέχτηκε ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα στη ιστορία του, για την ελληνική blogόσφαιρα είναι σίγουρα το πρώτο και μάλιστα αιματοβαμμένο.

Το φαινόμενο "blog troktiko" πολλοί το αγάπησαν, άλλοι το ζήλεψαν ή το μίσησαν, το αποτέλεσμα είναι ότι η φωνή αυτή σταμάτησε και μαζί της σταμάτησε  η ορμητική απελευθέρωση της πληροφορίας από τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Η εμφάνιση στην αρχή πολλούς τους προβλημάτισε, τα σενάρια πολλά που δυστυχώς παραμένουν ακόμη ενισχυόμενα πολλά περισσότερο από την αψυχολόγητη δολοφονία του διαχειριστή και την αναμενόμενη διακοπή - κλείσιμο της διαδικτυακής του παρουσίας.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί βλέπω μία παράξενη συμπεριφορά πολλών blogs , εκτός λίγων εξαιρέσεων, να αποσιωπούν αυτό το γεγονός ή να το αναδεικνύουν αρνητικά. 

Σαν blog το "troktiko" δεν θα μπορούσε να το αναδείξει κάποιος ως το πλέον ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης ή ως το υπόδειγμα πρότυπο δημοσιογραφίας των ελευθέρων πολιτών ούτε αν θέλετε να το υπερασπιστεί για την δεοντολογία του, ήταν υποκειμενικό (όπως όλα τα άλλα) και εξέφραζε τις απόψεις του διαχειριστή του.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις , για τους γνωρίζοντες αναγνώστες μας, δεν ήταν οι καλύτερες με το εν λόγω blog, αλλά από την άλλη πιστοί σε δημοκρατικές αρχές υπερασπιζόμαστε σε πολλές αναρτήσεις τη ρηση του Βολταίρου: "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Αυτό που με ανησυχεί και επιμένω είναι η επόμενη μέρα. Τα πράγματα τώρα είναι πολύ πιο εύκολα για την χειραγώγηση των πολιτικών ιστολογίων. Αυτοί που παραμένουν ως "ανώνυμοι"  bloggers και  διεκδικούν τη πρώτη θέση είναι και αυτοί επαγγελματίες αλλά με μεγαλύτερη "ελαστικότητα" σε αναστολές και σε αντιστάσεις.

Ο κύκλος αυτός έκλεισε μέσα σε ένα ποτάμι αίματος και τρόμου. Οι συνεργάτες του Γκιόλια έκαναν την καλύτερη κίνηση, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση,  να το κλείσουν,  η "κληρονομική"  συνέχιση του μύθου "troktiko" θα ήταν μία παρωδία. Εκ του αποτελέσματος ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν η ψυχή και ο ιθύνους νους αυτού του μύθου, ενός μύθου με την καλύτερη παγκόσμια κατάταξη.   

Αυτοί που έκοψαν το νήμα της ζωής του διαχειριστή του "troktiko", εκτός που τον στέρησαν  από την οικογένειά του, πέτυχαν αυτό που ούτε ο Δένδιας και ο Καστανίδης με τους "νεοφιλελεύθερους πασόκους" δεν τόλμησαν να νομοθετήσουν ακόμη: να φιμώσουν ή να κατατρομοκρατήσουν τα blogs.

Νάσος


Έγραψαν σχετικά: 

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ !




Το μόνο αίτημα των λαών όλου του κόσμου που πρέπει να απευθύνουν στις κυβερνήσεις τους είναι
η άμεση κρατικοποίηση των τραπεζών!
Οι απλοί άνθρωποι που ακουμπάνε το κομπόδεμά τους στις τράπεζες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την εποπτεία και τον τελευταίο λόγο στους χειρισμούς των τραπεζών
να τον έχει η Πολιτεία.
Μόνο αυτό τρέμει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία
και οι οίκοι ανοχής της δηλαδή οι οίκοι αξιολόγησης.
Οι δήθεν περιορισμοί που επιβάλει στις τράπεζες ο Ομπάμα είναι για γέλια και συνιστούν το κουκλοθέατρο της ΠΤΕ για να ξεγελάσει τους λαούς.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις λεγόμενες προσπάθειες
φορολόγησης των τραπεζών.
Είδαμε και στην Ουγγαρία, μόλις η κυβέρνηση ψέλισε κάτι για φορολόγηση των τραπεζών, έσπευσαν οι Moodies να απειλήσουν με υποβάθμιση την χώρα!
Το θέμα είναι να τους αφαιρεθεί η εξουσία
να κατασκευάζουν χρήμα!!!
Κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα της παραγωγής του χρήματος της χώρας, με βάση το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν.
Όσο την εξουσία έχουν οι Τράπεζες και οι "αγορές" οι λαοί θα δυναστεύονται και θα οδηγούνται πρός την παγκόσμια δικτατορία της Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας...
Ας είναι λοιπόν το σύνθημά μας:

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ!!!
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

ΑΣ ΔΙΑΔOΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Tα 'μαθες τα νεα Πατερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ειδικότερα που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Μέσα από τα χρόνια και μέσα από διαφορετικές θέσεις που υπηρετήσαμε ο καθένας, έχουμε αναπτύξει μια φιλική, προσωπική και δοκιμασμένη στο χρόνο σχέση.


Βρίσκομαι εδώ με διπλή ιδιότητα, του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Ελληνα πρωθυπουργού. Όμως το κύριο είναι ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκέπτεται το Ισραήλ από την αναγνώρισή του και έπειτα. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε τη διμερή συνεργασία, την περιφερειακή συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής


και υπάρχουν αρκετά ζητήματα στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε για να δώσουμε ώθηση σε κάτι που και οι δύο έχουμε ταχθεί και αφορά την ειρήνευση στην περιοχή».-

.......με καθε  σεβασμο   στον  λαο  που χαθηκε   
ΕΝΑ  ΕΡΩΤΗΜΑ

Στη    Γαζα   πως  λεγεται αυτο  που  γινεται;;;;;;;

Ξερω  να  ρωτησω  την   ΣΑΚΟΡΑΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ



ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ΡΕ  ΓΑΠ
ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ   ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ?
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ
 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΓΛΙΚΑ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ..


Καλούμε τις Κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Αιγύπτου να σταματήσουν αμέσως τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να επιτρέψουν στις ανθρωπιστικές αποστολές να εισέλθουν στην περιοχή και να σώσουν τα παιδιά, τις γυναίκες, τους ασθενείς και όλους τους Παλαιστίνιους που υποφέρουν, επειδή θέλουν να έχουν τη δική τους πατρίδα, όπως όλοι οι άνθρωποι.
 

ΠΟΙΑ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΦΑΤΑΧ ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?ΤΟ 70% ΝΕΚΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ 

ΤΟ 70