2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ευχές και απο τους Ιταλούς 












2010: fare di più l'amore e meno bavagli

Cari amicidiu Diritto alla Rete,

l'augurio che vi faccio per il 2010 è lo stesso che ho 
pubblicato poco fa sul mio blog: cioè fare tutti di più l'amore nel nuovo Anno. Rilassa la mente e il corpo. Ma non parlo del "partito dell'amore" del capo del Governo: quello è roba finta, uno spot per pentole da vendere.

Il vero Amore riempie il cuore di gioia e semina sempre il bene, l'onestà, l'altruismo. Non il contrario!!

E poi speriamo che il 2010 ci porta meno bavagli normativi e più libertà e FORZA alla Rete italiana.e grecia

?ui=2&view=att&th=125e77923762ecc1&attid=0.1&disp=attd&realattid=ii_125e77923762ecc1&zwτο banner απο τον φίλο NIKO ΑΑΤΟΝ  σαν δώρο τον ευχαριστούμε πολύ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ..











Μοιραστείτε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ BLOGGERS"

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BLOGGERS
ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

http://anasasblog.blogspot.com/
ΑΝ ΕΧΕΤΕ FACE BOΟK ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ
Λόγω αυξημένης συμμετοχής, καθώς και κάποιων παραπόνων που λάβαμε από φίλους bloggers, σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη επίσημη συνάντησή μας αφορά όλους τους bloggers και όχι μόνο τις γυναίκες.

H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στο cafe-bar
"POLIS" , που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πεσματζόγλου 5 (αίθριο στοάς βιβλίου) τηλ: 210-32 49 588
(view map here)


Όσοι φίλοι bloggers (άνδρες και γυναίκες), επιθυμείτε να παρευρεθείτε μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ καθώς και στο blog
Shell-land της φίλης matriga.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε καλύτερα.



Read more: http://anasasblog.blogspot.com/#ixzz0bEisA33Z

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η Αίγυπτος "μανδρόσκυλο" του Ισραήλ?

Οι φίλοι Angus και Kirstie που ζουν μόνιμα στη Σκωτία και ασχολούνται εθελοντικά με τη σκωτσέζικη προ-παλαιστινιακή οργάνωση διατηρούν ένα πολύ όμορφο blog το οποίο ενημερώνουν καθημερινώς με λεπτομέρειες για το τί ακριβώς συμβαίνει στη Γάζα!
Σήμερα λάβαμε ένα email από τη φίλη τους Eleni S <lnesidi@hotmail.com> η οποία μας πληροφορεί ότι αυτή τη στιγμή οι δύο φίλοι βρίσκονται στο Κάιρο μαζί με άλλα γκρουπ από τη Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα και διαδηλώνουν κατά του πολέμου, υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και κατά των εγκλημάτων κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως συμβαίνουν αυτή τη στιγμή εκεί! Σχεδίαζαν να περάσουν στη Γάζα και να συμμετέχουν σε ειρηνική διαμαρτυρία εκεί, όπως και να μιλήσουν με τους Παλαιστίνιους και κατόπιν να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται.


Ωστόσο, βρίσκονται ακόμα καθηλωμένοι στο Κάιρο, παρακρατούμενοι από την αιγυπτιακή αστυνομία καθώς τους εμποδίζουν να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις.

Η φίλη τους Ελένη, που ζει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας μας παρακαλεί να αναδημοσιεύσουμε το θέμα, για να μάθει ο κόσμος τι γίνεται εκεί κάτω και πόσο δύσκολο είναι να βοηθήσει κανείς τον Παλαιστινιακό λαό, αφού οι Ισραηλινοί έχουν τα πιστά μαντρόσκυλά τους που δεν επιτρέπουν την προσέγγιση στη Γάζα κανενός ανεπιθύμητου εθελοντή και ακτιβιστή!!
Επιβεβαιώσαμε την είδηση και την αναδημοσιεύουμε.

Αξίζει να προσέξουμε το παρακάτω:

Η απόφαση της 85χρονης Αμερικανοεβραίας επιζώσας του Ολοκαυτώματος Χέντι Επστάιν να ξεκινήσει από χθες απεργία πείνας μπροστά στο κτίριο της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα διαμαρτυρόμενη γι' αυτό το «Μαμνούα» ανακοινώθηκε το βράδυ από τους διοργανωτές του «Gaza Freedom March». Η ίδια αμέσως μετά δήλωσε: «Δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει το σώμα μου, αλλά θα κάνω ό,τι χρειάζεται».

Τα λόγια περιττεύουν! Μπράβο της!!

Καρατζαφερισμός : Μια επικίνδυνη πολιτική θεώρηση για τους μετανάστες

http://sabbpat.blogspot.com/

...Και ξαφνικά προέκυψε θέμα, με αίτημα του κυρ Καρατζαφέρη, να διεξαχθεί δημοψήφισμα αναφορικά με την πρόθεση της παρούσας κυβέρνησης να δοθεί ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε όσους μετανάστες πληρούν τα κριτήρια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ - μια και η κυβέρνηση ποτέ δεν είπε πως θα νομιμοποιήσει την παραμονή του κάθε εγκληματία αλλοδαπού.

Οι φόβοι του κυρ Καρατζαφέρη, των συν αυτώ φασιστοειδών αλλά κι όσων χωρίς να θεωρούνται οπαδοί του , καπηλεύονται παρόλα αυτά την έννοια της αγάπης προς την πατρίδα, είναι προφανείς : Θα νομιμοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών και θα "χαλάσει" η καθαρότητα της φυλής, η θρησκευτική παντοδυναμία της ορθοδοξίας θα πέσει από το 95% στο 92% (!), αλλά το κυριότερο είναι πως έτσι θα πάψει πια η σχέση αφέντη - δούλου, μια και αυτά τα καθάρματα οι μετανάστες - μέρος του παγκόσμιου σχεδίου συνωμοσίας να σβήσει η Ελλάδα απ' το χάρτη σαν εθνική υπόσταση - θα αποκτήσουν δικαιώματα ισονομίας με τους ορθόδοξους Έλληνες !!! Θα συγχωνευτούν μαζί μας...θα συγχρωτίζονται μαζί μας...Σιγά σιγά θα υπάρξουν και γάμοι μεταξύ μας....
Βάι βάι, πάει η καθαρότητα της φυλής, οι δρόμοι θα γεμίσουν από μαυριδερά μπάσταρδα που θα έχουν και την αξίωση να τους αποκαλούμε ελληνόπουλα....


Ο Έλληνας Blogger

Ενα αρκετά σαρκαστικό άρθρο που βρήκα στον φίλο  Νικο
http://nikos63.blogspot.com/
προτού εξοργιστείτε σίγουρα παραδεχτείτε οτι κάποια αλήθεια θα λέει για όλους μας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ HUMOR
O NIKOΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ BLOGGERS


Μετά απο τρία χρόνια καθημερινού blogging και ασχολούμενος με τα δρώμενα στην Ελληνική blog-όσφαιρα, έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα, σχημάτισα κάποιες γνώμες και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Τι έμαθα αυτά τα τρία χρόνια λοιπόν ο ..αγράμματος.




1. Ο Έλληνας Blogger (ασχέτως φύλου, και πάντα γενικά, ποτέ προσωπικά), κάνει πάντοτε λάθος χρήση του διαδυκτίου.
Περιφρονεί τις άπειρες δυνατότητες που του προσφέρει για μάθηση, επικοινωνία και οικονομική καλυτέρευση.

2. Ο Έλληνας Blogger είναι τρομερά "σνόμπ". Σνομπάρει κάθε τι που δεν καταλαβαίνει, ακολουθώντας πάντοτε το λαϊκό ρητό "όσα δεν φτάνει η αλεπού..".
Σνομπάρει κάθε έναν που είναι (η που αυτός πιστεύει πως είναι) καλύτερός του, κι αντί να προσπαθήσει να τον φτάσει και να γίνει καλύτερός του, τον ειρωνεύεται, τον πολεμά με αθέμιτα μέσα, τον λιθοβολεί.

3. Ο Έλληνας Blogger το Blogging το κατάλαβε εντελώς λάθος. Απο έναν τύπο ηλεκτρονικού προσωπικού και δημόσιου ημερολογίου, το μετάτρεψε σε (δήθεν) εφημερίδα.
Προσπαθεί άτσαλα, ανορθόδοξα και άσχετα, να μιμηθεί κάποιους δημοσιογράφους που στο κάτω κάτω σπούδασαν για να είναι αυτό που είναι. Σίγουρα κάποιοι το κάνουν πολύ καλά, μα οι περισσότεροι όχι.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Βρε καραφασίστες του “συγκροτήματος”, από πότε οι “ακροδεξιοί” ζητούν δημοψήφισμα;


Γιατί μέχρι σήμερα ταΐζατε τον κοσμάκη ότι οι ακροδεξιοί ήθελαν τα Τανκς. Τώρα θέλουν… δημοψηφίσματα;

Βρε γελοίοι αρχιλήσταρχοι του κρατικού κορβανά, συνεργάτες του Γερμανικού νεοϊμπεριαλισμού, δουλέμποροι των δημοσίων έργων, ελεεινοί ολιγάρχες και βιαστές κάθε δημοκρατικού ιδεώδους.
Βρε ξεφτίλες πλαστογράφοι της κοινής γνώμης που ανεβοκατεβάζετε τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας όταν δεν σας βολεύουν τα αποτελέσματα τους! Βρε νεόκοποι ακαμάτηδες της τεχνολογίας που μάθατε και τα Polls! Με μία Ελλάδα κομμένη στη μέση ελεεινοί έχετε το θράσος να μιλάτε για δημοκρατία; Το αίμα των παιδιών στα Τέμπη έχει ποτίσει τις βρώμικες επιστολές σας “αποφυγής ευθύνης”.
Για να μη συνεχίσουμε και εμπλουτίσουμε τις δικαστικές μας περιπέτειες, δείτε ένα ποτ πουρί από τα σημαντικότερα Ελληνικά ιστολόγια για τη φασιστική προπαγάνδα των τυράννων της Ελληνικής κοινωνίας. Απολαύστε:
Τα ΝΕΑ…..αυτοί που κατέβασαν την δημοσκόπηση για την Ιθαγένεια…αποκαλούν ακροδεξιούς αυτούς που σχολιάζουν στο www.opengov.gr για το ίδιο θέμα!!!
Οι σύνδεσμοι είναι οι:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1089652
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1089652&lngDtrID=244
Δηλαδή Κύριοι και Κυρίες του ΔΟΛ όποιος ζητάει :
-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι Ακροδεξιός ; Ο πρωθυπουργός δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι το Δημοψήφισμα είναι “Μορφή δημοκρατικής αντίστασης και θεσμικής διαμαρτυρίας” ;
-όρους σύμφωνα με τις άλλα Ευρωπαικά κράτη είναι ακροδεξιός;
-διαχωρισμό Ιθαγένειας και Υπηκοότητας είναι ακροδεξιός;

Η σφαγή των νηπίων..


http://aletri.blogspot.com/

Παραλίγο να ξεχάσω ότι σήμερα 29 Δεκεμβρίου, η εκκλησία γιορτάζει την μνήμη των νηπίων που σφαγιάσθηκαν κατόπιν διαταγής του Ηρώδη...















Εάν αντέξατε και φτάσατε μέχρι εδώ, ελπίζω να σας χάλασα την όρεξη για φαγητό... Βλέπετε ο πόλεμος δεν είναι μόνο τα φαντασμαγορικά βεγγαλικά που σκίζουν τον ουρανό και ευτυχώς οι αριθμοί έχουν πρόσωπα...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Στο ιστολόγιο dhmopshfisma.blogspot.com εκατοντάδες bloggers ενώνουν τη φωνή τους με τους πολίτες και ζητούν να ασκηθεί το δημοκρατικό δικαίωμα που ορίζεται από το Σύνταγμα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμετέχουν στη κοινή προσπάθεια βάζοντας σχόλιο για να συμπεριληφθούν στη λίστα και βάζοντας το μπανεράκι στο δικό τους blog.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ BLOGS

Mια εφημερίδα να μην χανόμαστε

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ


http://agapimena-blogs.blogspot.com/
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 BLOGS ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η σελίδα είναι μη κερδοσκοπική
το μόνο που θέλω από εσας να μου στείλετε τα banner σας
να βαλω 
ειδικά για καινούργια blogs ειναι δύναμη 
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ BANNER ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΑΣ 
H ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
μετά τα banners ακολουθει η εφημερίδα μας 


Δεν είμαστε με την στενή έννοια του blogging
και σελίδα άλλη αν έχετε αρκεί να είναι αξιόλογη 

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ




Για τα δολοφονημένα, μα και για τα ορφανεμένα παιδιά του λαού αυτού, που δεν είναι παρά μόνο παιδιά, αθώα και άκακα, που έτυχε να γεννηθούν στη χώρα του αιώνιου πολέμου και της φρίκης...
ΑΦΗΣΑΜΕ  για λίγο την καταναλωτική μας μανία.. και σβήσαμε τα πολύχρωμα λαμπιόνια μας, για μία μόνο ώρα, εχτες το βράδυ, 27 Δεκεμβρίου και ώρα 8 με 9 ...

ANABONΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
Έτσι απλά για τη θύμησή τους, μα και για να ζητήσουμε από το σπλαχνικό πνεύμα των Χριστουγέννων να αγκαλιάσει με την αγάπη του και τα παιδιά αυτά... που ακόμη κι αν θέλουν να τα λένε παιδιά ενός άλλου θεού, για μένα είναι κι αυτά άγγελοι του ενός και μοναδικού συμπαντικού θεού!
Τους το χρωστάμε... αφού δεν τους δώσαμε τη βοήθεια που τους υποσχεθήκαμε, υπακούοντας στους ...σκληρούς αφέντες μας!




ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ απο   http://www.tzinis.blogspot.com/
ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 

Δεν ξεχνώ τις φωτιές της οβίδες δεν ξεχνώ τις θολές της ελπίδες,













δεν ξεχνώ την οργή και το μίσος που σε δείχνουν λαοί δίχως ήθος.
Δεν ξεχνώ δυο ματάκια θλιμμένα δεν ξεχνώ δύο χεράκια σπασμένα,
δεν ξεχνώ δύο κεφάλια κομμένα μες το αίμα στη γη πεταμένα.
Δεν ξεχνώ τίποτα όσα είδα σ' αυταπάτες δεν τρέφω ελπίδα,
και στη μνήμη αιώνια θα μείνει το κακό που χουν κάνει τα κτήνη.
Σκότωσαν αδελφό και μητέρα την γιαγιά τον παππού τον πατέρα,
δεν θα δω στη ζωή άσπρη μέρα το θυμίζει στο στήθος μια σφαίρα.
Ο.Η.Ε. και λοιπές οργάνωσης απονέμουν το δίκιο με δόσεις,
μες στα πλούτοι στη χλιδή που ζούνε να σε νιώσουνε αυτή δεν μπορούνε.
Κ' απ' αυτούς αν προσμένεις θα σβήσεις έστω δέκα ζωές και αν ζήσεις,
κι αν αυτά ΜΟΝΟΣ σου δεν τα ζήσεις ΔΕΝ μπορείς να τα κατανοήσεις.
Μην προσμένεις θεούς και ανθρώπους να σου δείξουν αγάπη και τρόπους,
μόνη λύσης για αυτό ην η δράσεις πρέπει ΔΙΚΑΙΑ και εσύ ν' αντιδράσεις.

Μοιραστείτε



Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Σβήνουμε τα φώτα σήμερα 8-9 το βράδυ...



Πέρισυ η Παλαιστίνη βίωνε τη φρίκη του άνισου πολέμου...
Φέτος βιώνει τον αποκλεισμό και το εμπάργκο όλων των πολιτισμένων "δημοκρατών" δορυφόρων της Αμερικής και του κράτους του Ισραήλ....

Για τα δολοφονημένα, μα και για τα ορφανεμένα παιδιά του λαού αυτού, που δεν είναι παρά μόνο παιδιά, αθώα και άκακα, που έτυχε να γεννηθούν στη χώρα του αιώνιου πολέμου και της φρίκης...
Ας αφήσουμε για λίγο την καταναλωτική μας μανία.. και ας σβήσουμε τα πολύχρωμα λαμπιόνια μας, για μία μόνο ώρα, σήμερα το βράδυ, 27 Δεκεμβρίου και ώρα 8 με 9 ...
Έτσι απλά για τη θύμησή τους, μα και για να ζητήσουμε από το σπλαχνικό πνεύμα των Χριστουγέννων να αγκαλιάσει με την αγάπη του και τα παιδιά αυτά... που ακόμη κι αν θέλουν να τα λένε παιδιά ενός άλλου θεού, για μένα είναι κι αυτά άγγελοι του ενός και μοναδικού συμπαντικού θεού!
Τους το χρωστάμε... αφού δεν τους δώσαμε τη βοήθεια που τους υποσχεθήκαμε, υπακούοντας στους ...σκληρούς αφέντες μας!

Ας μείνουμε για λίγο στο σκοτάδι και ας σκύψουμε με περίσκεψη, στον πόνο ενός λαού, που δοκιμάζεται με γενοκτονία, γιατί επιμένει να ζητάει ...πατρίδα!!

«Οδοιπορικό» μέσα στη Γάζα, στη διάρκεια των βομβαρδισμών (13-19 Γενάρη 2009), μαζί με τους απροσκύνητους «Ελεύθερους Πολιορκημένους»





Θυμήθηκαν σήμερα τη μεγαλύτερη ναζιστική σφαγή του πλανήτη, το Ολοκαύτωμα της Γάζας (12:00)

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Να τελειώνει η κoροϊδία με τα προσωπικά δεδομένα




Το ΠΑΣΟΚ με μυαλό μικρού παιδιού πίστευε ότι τα blogs που έβαλαν μαζικά εναντίον της ΝΔ προεκλογικά και στήριζαν το ΠΑΣΟΚ θα ήταν δεδομένα και θα εξακολουθούσαν να κάνουν τα χατίρια της κυβέρνησης.
Πόσο λάθος έκαναν.

τα blogs θα λένε πάντα αλήθειες και δεν φιμώνονται
το άρθρο κατω από 
  http://politikiprotasi.blogspot.com

Να τελειώνει η κoροϊδία με τα προσωπικά δεδομένα


Ηπιθανή άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον όσων blog δημοσιοποίησαν τις αμοιβές των εργαζομένων στην ΕΡΤ, θυμίζει άλλες εποχές και καταδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Η ΕΡΤ είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες που είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, οι εργαζόμενοι σε ένα μέσο δεν μπορεί παρά να είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και επομένως δεν μπροώ να καταλάβω πως ενώ για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τις απολαβές τους, για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ ισχύει το άβατο.



Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)

ΑΠΟ:
http://tiresias-press.blogspot.com/
Στην Ελβετία τα απαγορεύουν στην Κέρκυρα τα επιδοτούν !!!


Προσευχή για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Κέρκυρα πραγματοποίησαν περίπου 100 Μουσουλμάνοι του νησιού στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.

Στο χώρο που τους παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό συναντήθηκαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας που εξέφρασαν βέβαια την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους καθώς πρόκειται όπως δήλωσαν για μια μεγάλη επιτυχία της Μουσουλμανικής κοινότητας.


Για το λόγο αυτό άλλωστε προσκάλεσαν και τον Ιμάμη τους Μ.Εμιράμ

Μετά την πρώτη κιόλας φορά, ζητούν τώρα να γίνει θεσμός.

Πόσα παίρνουν και δεν "βγαίνουν" οι μισθοσυντήρητοι βουλευτές μας

AΠΟ http://tiresias-press.blogspot.com/

Ένας νεοεκλεγέντας βουλευτής βγάζει σ’ ένα ΜΗΝΑ όσα βγάζει ένας μέσος ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα ΧΡΟΝΟ !!!


Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει τις μηνιαίες αποδοχές, μετά την παρακράτηση φόρου και ασφαλίστρων.

Εάν οποιοσδήποτε αμφισβητεί ή έχει να προσθέσει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μας...






Μπορεί τίτλοι ευγενείας ή διάκρισης να μην απονέμονται και να μην αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες, μηδενός εξαιρουμένου, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, τα προνόμια των βουλευτών, όμως, τα οποία συνιστούν οι κάθε λογής παροχές, επιδόματα και ατέλειες που τους προσφέρονται, προφανώς δεν συνάδουν με μια άλλη ρητή συνταγματική επιταγή που ορίζει ότι οι έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Η «έκπληξη» που περίμενε τους νεοεκλεγέντες βουλευτές οι οποίοι διάβηκαν εσχάτως το κατώφλι του Κοινοβουλίου ήταν το δίχως άλλο τα προνόμια που διαχρονικά απολαμβάνουν και εκκινούν από τη βουλευτική αποζημίωση και τις φορολογικές «διευκολύνσεις» και φθάνουν ως το επίδομα οικογενειακών βαρών, την ατέλεια των κινητών τηλεφώνων και τη χρονομίσθωση πολυτελών αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Δεν ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ο κοσμος κυριοι να μην αντιδρα!!!! Γεμισαν οι εφοριες πινακιδες....


http://news24gr.blogspot.com
Σαν πρωταρηδες την πατησανε Παπακωνσταντινου Μπιρμπίλη με τα πρασινα τελη και τα εσοδα του κράτους!!!Θα μπουμε και μεσα στο τελος!!!Λοιπον. Εστω πάμε για 150 ευρω μεσο ορο παραπάνω τέλη κυκλοφοριας σε συνολο 2.000.000 αυτοκινήτων στην Ελλάδα! Αρα παμε για 2000000 επι 150 = 300εκ ευρώ επιπλεον εσοδα!!!! Υπολόγισε κανεις στην κυβερνηση την καταθεση πινακιδων από τον κόσμο; ΟΧΙ! για μετρατε απώλειες....

Πάνω απο 300.000 κόσμος κατεθεσε τις πινακίδες γιατι δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα τελη αυτα!!!! Σε αυτες τις περιπτωσεις το κρατος ΧΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ και μια εκτιμωμενη μεση τιμη τελων κυκλοφοριας αυτοκινητων που κατατεθηκαν οι πινακιδες είναι πανω απο 500 ευρω!!!! αφου ειναι ολα τα παλιας τεχνολογιας (πριν το 1995και πανω απο 2000 κυβικα (ενδεικτικα το τελος κυκλοφοριας για 2000 κ.ε πριν το 1995 ειναι 780 ευρω)

ΧΑΣΟΥΡΑ....500 επι 300.000 = 150 εκ!

Επίσης! το κρατος χανει το ΦΠΑ από τα ασφαλιστρα των 300.000 αυτων αυτοκινητων!
Με 250 ευρω ετησια ασφαλιστρα το ΦΠΑ ειναι 50 ευρω! Οποτε χασουρα 300.000 επι 50 αλλα 15 εκατομμυρια!!!!


Επίσης το καθε αυτοκινητο από αυτα δε θα εκαιγε και 30 ευρω βενζινη το ΜΗΝΑ (στην ξεφτιλα)!!!δηλαδη 360 ευρω το χρονο!!! ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΙΓΕ!!! Με το 70% των καυσιμων να ειναι φορος μιλαμε το κρατος χανει πανω απο 250 ευρω το χρονο απο καθε αυτοκινητο δηλαδη αλλα 75 εκατομμυρια!!!!

ΑΦου ολα τα αυτοκινητα περνανε ΚΤΕΟ καθε 2 χρονια αναλογικα τα μισα θα περναγαν ΚΤΕΟ φετος....κανα 50αρικο λοιπον το κοστος (ΠΑΡΑΒΟΛΟ υπερ δημοσιου) για 150.000 αλλα 7,5 εκατομμυριάκια

Προσθεστε και ΦΠΑ από φθορες, λαστιχα, ανταλακτικα, σερβις, κλπ κλπ... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ;

Δεν ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ο κοσμος κυριοι να μην αντιδρα!!!! Γεμισαν οι εφοριες πινακιδες....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..........στεγνωνουν την αγορα, αφου χανουν πελατες συνεργεια, ασφαλειες κλπ, δυσαρεστουν τον κοσμο, ειναι καθαρα αντικοινωνικο μετρο, ενω στερουν απο φτωχο κοσμο το μεσω μετακινησης

ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ του δημοτικου κυριοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!!!

Ευχές διαφορετικές από τις κοινές...

Κάποτε εντόπισα δύο παλιές ευχές, διαφορετικές από τις κοινές, σε μία τοπική εφημερίδα του τόπου καταγωγής μου, και πολύ μου άρεσαν.
Τις αντιγράφω στη γλώσσα που είναι γραμμένες και σας τις αφιερώνω λοιπόν με την αγάπη μου:

"ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΣ ΥΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ".

"ΜΗ ΛΕΓΕΤΕ <ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ>. ΤΟ ΡΗΜΑ <ΑΓΑΠΩ> ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟΝ ΕΠΙΡΡΗΜΑ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΙΣ ΟΛΙΓΟΝ Η ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ! ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΑ!"

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Καλές γιορτές!!
.

busy bee: Ευχές...και μόνο ευχές!

busy bee: Ευχές...και μόνο ευχές!

Νέα Κυβέρνηση παλιά κόλπα !

ΑΠΟ : http://tiresias-press.blogspot.com/

Για μια ακόμη φορά ετοιμάζονται να κάνουν τη χώρα περίγελο της Ευρώπης


Αντί για αποτελεσματικά μέτρα κατά φοροδιαφυγής επαναλαμβάνουν αποτυχημένα τρύκ της Νέας Δημοκρατίας για αφελής φορολογούμενους

Το μέτρο των αποδείξεων για αγορές προϊόντων και παροχή υπηρεσιών αναμένεται να επαναφέρει από το 2010 το υπουργείο Οικονομικών..





ως κίνητρο προς τους πολίτες στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, χωρίς να διευκρινίζεται επισήμως αν θα συνδεθεί με το αφορολόγητο όριο.

Κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών τονίζουν ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συλλέγουν με το νέο έτος όσες περισσότερες αποδείξεις μπορούν από τις αγορές τους ή τις δαπάνες τους για παροχή υπηρεσιών, υπονοώντας ότι θα ωφελούνται με μείωση του φόρου εισοδήματος, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζουν ακόμα αν θα υπάρξει σύνδεση των αποδείξεων με το αφορολόγητο όριο.

Στόχος της κυβέρνησης -για μια ακόμη φορά- η αφέλεια του κοσμάκι και όχι δραστικά μέτρα στους μεγαλοκαρχαρίες της φοροδιαφυγής.

Ποιός σοβαρός φοροφυγάς θα "τσιμπήσει" στο "καροτάκι" της αποδειξούλας ;;;

Το κόλπο στηρίζετε στο σύστημα "Παρτάκιας Έλληνας" δηλαδή:

Mαζεύει ο Έλληνας αποδειξούλες και λειτουργεί ο καθένας φορολογούμενος ξεχωριστά ώς "μοχλός" της κυβέρνησης για να κόβει αποδείξεις... ο κλέφτης ο ψιλικατζής.

Βέβαια για ν'αρχίσετε όλοι να μαζεύετε αποδειξούλες προφανώς με κάποιο "καροτάκι" φορολογικό κίνητρο θα το συνδέσουν.

Ελπίζουμε να μην είναι καμιά εξυπνάδας με κληρώσεις του αριθμού της απόδειξης στο λαχείο... σκάσαμε στα γέλια μ'αυτό που είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία. (για όσους δεν το ξέχασαν βέβαια).

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά αγάπη υγεία ευτυχία







Τι  ποιο    ωραίο  μήνυμα για τα Χριστουγεννα
Αυτά τα παιδιά που σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης
απο το άνοιγμα των διοδίων
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΔΩΡΟ
ΑΣ ΤΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ
ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ 27 ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




Σας εύχομαι  Χρόνια Πολλά
Αγάπη Υγεία Ευτυχία


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ
Απο αύριο παλι συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ?
ΑΓΑΠΗ,ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ?
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ   ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
http://mykines.blogspot.com/2009/12/blog-post_2038.html


ε

Πανελλήνια αγανάκτηση για τους εξωφρενικούς μισθούς της ΕΡΤ


ΑΠΟ: http://tiresias-press.blogspot.com/

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το Αμερικανό κολεγιόπαιδο ο Γερουλάνος προσπαθεί τώρα να κουκουλώσει το αίσχος της ΕΡΤ και τα βάζει με τα blogs που "έβγαλαν" το θέμα !


Ντροπή σας κύριοι "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" !!!

Τα "παπαγαλάκια" σας που τώρα προσπαθείτε να κουκουλώσετε εισπράττουν μισθούς που φθάνουν τα 1500 Ευρώ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ !!!

Ο Αμερικανοτραφής Γερουλάνος θα έπρεπε να ντρέπετε που έκανε λόγο για προσωπικά δεδομένα ζητώντας μάλιστα να παρέμβει η Δικαιοσύνη !!

Γερουλάνε, πήγαινε σε κανέναν συμβασιούχο να μιλήσεις για προσωπικά δεδομένα και για....Δικαιοσύνη..

Δηλαδή όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι των stage που βγαίνουν φάτσα κάρτα με το όνομά τους, τι είναι ηλίθιοι; ή μήπως εκεί η Δικαιοσύνη σας κάνει εξαιρέσεις;

Ο Παπανδρέου δε ήταν αυτός που φώναζε πριν ένα μήνα είχε πει πως οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν, και θα γνωρίζουν, τι παίρνουν στην ΕΡΤ και γιατι τα παίρνουν;;
Δεν ήταν αυτός που φώναζε για διαφάνεια παντού και ότι θα μπαίνουν όλα στο διαδίκτυο ακόμα και οι μισθοί;

Τώρα που τα μάθαμε ΣΑΣ ενόχλησαν;

Κι αφού δεν σας φτάνουν ούτε αυτά κύριε......Γερουλάνε...

σας ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι μόλις 5 μήνες πριν, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κάποιοι σήμερα ειναι υπουργοί αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαμαρτυρόντουσαν για την ΕΡΤ , τον μισθό των 347.000 ευρώ που έπαιρνε ο Πρόεδρος της τονίζοντας μάλιστα οτι δεν ισχύει το πρόσχημα περί «προσωπικών δεδομένων»!

Σήμερα , που ειναι κυβέρνηση, κάποιοι απο το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν το ίδιο πρόσχημα για να κουκουλώσουν τις εξωφρενικές αμοιβές !

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS!










Μην πληρώνεις την ΕΡΤ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ..http://fimotro.blogspot.com/

Διώκτης των blogs μας προέκυψε και ο Π. Γερουλάνος. Πριν από λίγο μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε "παράνομη"(!!!) την ανάρτηση στο διαδίκτυο της μισθολογικής κατάσταση εργαζομένων στην ΕΡΤ, επικαλούμενος το νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Μέχρι τώρα εμείς γνωρίζαμε ότι αποφάσεις για τέτοιους είδους θέματα παίρνει μόνο η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τώρα... προέκυψε όμως "δικαστική" απόφαση από την πολιτική ηγεσία του αρμοδίου υπουργείου. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του υπουργού να προστατεύσει τους πλουσιοπάροχα αμοιβόμενους της ΕΡΤ, θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι οι μισθοί στη δημόσια τηλεόραση δεν αποτελούν προσωπικό δεδομένο. Ειδικά αυτοί που είναι προκλητικοί και πρέπει να γίνονται γνωστοί στονΈλληνα φορολογούμενο που πληρώνει μέσω της ΔΕΗ την κρατική τηλεόραση
πατα στον συνδεσμο  

Μην πληρώνεις την ΕΡΤ
κύριοι για  τα φτωχαδάκια  βάλατε χαράτσι..για ενα σαραβαλάκι που μετακινούνταν
αυτοι απαιτούμε να μας δώσουν πίσω τα λεφτά μας
είναι από την φορολογία μας
!Ποια είναι η Παρθένα Μανωλαράκη που αμείνεται με 143.000 ευρώ το εξάμηνο! είναι με αυτό το όνομα η γνωστή παρουσιάστρια; Και αναρωτιόμασταν ποια είναι η κυρία που έχει μεικτές αποδοχές αυτό το τεράστιο ποσό. Αυτή η κυρία, δεν είναι άλλη από την γνωστή παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ..O Λυριτζής με τον Οικονόμου κλαίγονταν για τους συμβασιούχους 
Ένας από αυτούς είναι και ο αρχισυντάκτης τους, που παίρνει 57.000!